StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal azt csak úgy mondtam 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sztem keresettek még más országbeli webshopot hátha.
nekem mondjuk 2 eredeti sc-m van, de nem szivesen válok meg tõlük😊
Najó, azért a kazahoknak se olyan jó 😄
100$ azért az vad ár 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
keresni kell ismerõst, aki nem játszik vele, és neki eredeti van és hajlandó CD-galaxis szerû árért megválni tõle 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gameseek
Angol illetosegu, unio miatt nincs vam, igaz nem tul gyorsak, max 1 het, mire megjon. Toluk rendeltem pl. NWN 2-t is.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
itt
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
Viszont Üzbegisztánba, meg Szomáliába bátran rendelhetünk. Gondolom 2 törzsi háború között sc-znek.
MA amikor felmentem sc2.com-ra megnézni a fejleményeket, ápdét volt, hogy rendelhetek terrán szobrot. Nah mondom, biztos jó lesz üzbégek kecske mellé betámasztják, de azért ráböktem. Legördülõ lista. Hungary.
KÉSZ. Játék nincs, szobor van. xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jaja!
magyar Samsung szervezoi garda annyira total hozzanemerto, hogy a scene mar fogja a fejet par eve...
dilettansok gyulekezete!
basszus vegulis a valogatottunk nem vezeti a national WART! lol! olyan 'A' csapatunk van SCben, hogy mas orszag aki 1-2ot indit scben megnyalna a 10 ujjat ha olyan valogatottja lenne(borzaszto eros 'A' csapatunk van!)... lol!
National War ladder ranking... magaert beszel...
Gorky ECG4ik... Inferno 2v2 WGT bajnok esatobbi... ezek nem komplettek komolyan...
amugy eddig Tajvani nagy magust "Sen"-t sajnaltam, mert naluk hasonlo toketlenseg van/volt mint itt... ugy kb vegigverne Sen a nonkoreai wcgbrigadot... sebaj... ide is ideert a totalis idiotizmus fertozo mivolta, szanalmasak... <#levele>#levele>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
azóta csak jönnek be az arcade konzolojátékok és kerülnek ki a profi játékok
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
13 a kedvenc számom nem az életkorom.
ezek indulhatnak: Command and Conqer 3: Tiberium Wars
(1v1) (ultralol!)
FIFA07
(1v1) (ez meg aztmondom okes, mert kell egy sportjatek is, bar fifa loal peshez kepest demindegy...)
Project Gotham Racing 3
(1v1,X-Box 360) (ultralol!)
WarCraft 3: The Frozen Throne
(1v1) (ehhh)
termeszetesen lesz sc verseny... csakhat magyar nem fog indulni <#levele>#levele>
indok!!!4 (ezt csekk4!)
-> w3ban tobb eselyt latnak mint scben meg CSben is... namost loal "DNA"-ek nem rossz spilerek, denehogyma Gorky meg Cameleoneknal tobb eselye legyen... tovabbi loal, hogy CSsek eleg jol szerepeltek tavaly...
esakkor ittvannekunk a cnc3... ultrasza'ni! <#levele>#levele>
rohattak, akárhogy legyen is.
(jaes igen kapjak be a szervezok... ebben az evben, csak az LOLunalmas3ban indul magyar... SC alszik meg CS is!)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
August 23-26 : Games Convention, Germany
Oktobetben lesz a WCG dontoje Seattle-ben, ha nem jelenne meg addigra a jatek xd akkor eleg valoszinu hogy ottis reklamozzak majd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MJ rulz Pink Team The Only One
...és valóban, profiknál sokat számít!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
teljesen más kategória
๏̯͡๏﴿
szal nem tom hogy lesznek készen októberre ezek...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...