StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
Melyik fórumot?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Broafka
én a fórumot olvasom, onnan informálódom, ott többen is októberrel dobálóztak 😊
szal azt csak úgy mondtam 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

grizzly21
az szar, hiába ilyen országban élünk.
sztem keresettek még más országbeli webshopot hátha.
nekem mondjuk 2 eredeti sc-m van, de nem szivesen válok meg tõlük😊

grayfox
OFF

Najó, azért a kazahoknak se olyan jó 😄
100$ azért az vad ár 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

de mikor!
keresni kell ismerõst, aki nem játszik vele, és neki eredeti van és hajlandó CD-galaxis szerû árért megválni tõle 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

grayfox
ilyet hoz be a cdgalaxis is

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Köszi, nagyon rendes tõled, de battlechestre vágytam volna, mind1, ha nem lesz már marad ez :ð

MrStokes
Mondjuk a postakoltseg ha jol emlekszem 2e korul lehetett, szoval ekkora tetelnel nem biztos h feltetlenul megeri. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En a legutobbi 2-3 alkalommal innen rendeltem.
Gameseek

Angol illetosegu, unio miatt nincs vam, igaz nem tul gyorsak, max 1 het, mire megjon. Toluk rendeltem pl. NWN 2-t is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

grayfox
Kezdek bepöccenni 😊

MrStokes
Pontosan. Ehh.

MrStokes
Tudtommal Amazon nem szallit szoftvertermekeket Mo. -ra. Regebben mar tobbszor akartam toluk rendelni jatekokat, es mindig az lett a vege, h sry, de hozzatok nem szallitunk.

grayfox
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

grizzly21
amazon, 20 dolcsi
itt

Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu

grayfox
fú. Kocsog blizz. A mult héten gondoltam rendelek battlechestet régi sc-bõl meg wc3- meg dio2. Csakhogy meglegyenek úgyis. Hát választom ki az oldalon, hogy hova kéne szállítani, ó hát magyarország nincs benne. Nemgáz, nõvérem németországban él, majd oda, aztán majd akkor jól továbbpostázza nekem szép dobozokat. Ó. Oda se. (2x megnéztem, lehet hogy én vagyok überbéna, akkor bocs xD)

Viszont Üzbegisztánba, meg Szomáliába bátran rendelhetünk. Gondolom 2 törzsi háború között sc-znek.

MA amikor felmentem sc2.com-ra megnézni a fejleményeket, ápdét volt, hogy rendelhetek terrán szobrot. Nah mondom, biztos jó lesz üzbégek kecske mellé betámasztják, de azért ráböktem. Legördülõ lista. Hungary.
KÉSZ. Játék nincs, szobor van. xD

grizzly21
mimimi? nem lesz cs, meg sc, a két legnépszerubb multi játék?
ez vicc-e

grizzly21
én el szoktam a wcg magyarországi döntöjére. egész jo volt tavaly.

grizzly21
az igaz!
kész EA játékshow lett😞
viszont az SC még mindig benne van és benne is lesz!

BEAST
np, ~1,5 eve amikor regelt meg 13 volt <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
jól van, jól van, sry

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
/OFF

jaja!

magyar Samsung szervezoi garda annyira total hozzanemerto, hogy a scene mar fogja a fejet par eve...
dilettansok gyulekezete!
basszus vegulis a valogatottunk nem vezeti a national WART! lol! olyan 'A' csapatunk van SCben, hogy mas orszag aki 1-2ot indit scben megnyalna a 10 ujjat ha olyan valogatottja lenne(borzaszto eros 'A' csapatunk van!)... lol!

National War ladder ranking... magaert beszel...
Gorky ECG4ik... Inferno 2v2 WGT bajnok esatobbi... ezek nem komplettek komolyan...
amugy eddig Tajvani nagy magust "Sen"-t sajnaltam, mert naluk hasonlo toketlenseg van/volt mint itt... ugy kb vegigverne Sen a nonkoreai wcgbrigadot... sebaj... ide is ideert a totalis idiotizmus fertozo mivolta, szanalmasak... <#levele>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
wcg azóta komolytalan verseny a szememben, hogy kikerült a quake 3

azóta csak jönnek be az arcade konzolojátékok és kerülnek ki a profi játékok

Phoenix007
Lammer, az SC azért "fun" kategória, mert nem indul maygar versenyzõ?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

"olyantól aki még az oviba tengette a napjait amikor már a 50. menetet zavartam a játékban"
13 a kedvenc számom nem az életkorom.

Lammer
jah :/

ezek indulhatnak: Command and Conqer 3: Tiberium Wars
(1v1) (ultralol!)

FIFA07
(1v1) (ez meg aztmondom okes, mert kell egy sportjatek is, bar fifa loal peshez kepest demindegy...)

Project Gotham Racing 3
(1v1,X-Box 360) (ultralol!)

WarCraft 3: The Frozen Throne
(1v1) (ehhh)

termeszetesen lesz sc verseny... csakhat magyar nem fog indulni <#levele>

indok!!!4 (ezt csekk4!)
-> w3ban tobb eselyt latnak mint scben meg CSben is... namost loal "DNA"-ek nem rossz spilerek, denehogyma Gorky meg Cameleoneknal tobb eselye legyen... tovabbi loal, hogy CSsek eleg jol szerepeltek tavaly...
esakkor ittvannekunk a cnc3... ultrasza'ni! <#levele>

lolunalmas3 mínz w3 ?
rohattak, akárhogy legyen is.

Lammer
te is nevezhetsz 😉

(jaes igen kapjak be a szervezok... ebben az evben, csak az LOLunalmas3ban indul magyar... SC alszik meg CS is!)

juss be oda? :o

nyerj a wc3 selejtezõn

shala
kicsit drágább lenne az utazás 😞

non potest pluere aeternum

BEAST
Szerintem meg a WCG dontojere kene elmenni <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
erre a games conventationra elkéne menni

BEAST
July 11-13 : E3, Santa Monica, California
August 23-26 : Games Convention, Germany

Oktobetben lesz a WCG dontoje Seattle-ben, ha nem jelenne meg addigra a jatek xd akkor eleg valoszinu hogy ottis reklamozzak majd.

Kandurex
Hagyjuk már ezt, a Sogun nem játékmeneti összahasonlításként került szóba. Esküszöm mint a varjak, utánna se néznek csak kárognak. Pláne olyantól aki még az oviba tengette a napjait amikor már a 50. menetet zavartam a játékban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shala
+ blizzcon

E3 és még valami más (talán)

ProGabe
mik,mikor?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

értelmes=értelme

Alapból szerintem semmi értelmes sogunt meg sc összehasonlítani amikor teljesen más a mûfaj más idõben játszodik

Deloi
Megértem õket, az elején fél másodperc, a közepén fél hadsereg, a végén..

csuszi
erre céloztam én is. szal hol itt az egyszerûség, ha ilyen kis apróságok számítanak?😉

MJ rulz Pink Team The Only One

nem csak õ van így... egyesek hatalmas agonizálást rendeznek mert rosszul küldték el az elsõ négy parasztot dolgozni 😊
...és valóban, profiknál sokat számít!

Davidus
még 2 nagy rendezvény lesz idén amiken mutogatni kell a játékot.

V9ykn8_TZL0

ProGabe
mivel õk egy szóval nem mondták hogy októberben jön,emiatt õk még kevésbé aggódnak mint te 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Akkora orbitális fanboyok egyesek, hogy rossz nézni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

magus
már megint ez, a starcraft egy profi multi játék, a sogun meg egy single player játék, lehet, hogy abban több korszakalkotó ötlet van, de alkalmatlan a jó multi játék szerepének betöltésére.

teljesen más kategória

grizzly21
az azért elég valoszinu hogy addigra nem lesznek😊

Lynx_TWL
azért mert nem mutatták meg, nem azt jelenti, hogy nincsenek kész vele...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Broafka
pont azon gondolkoztam úgy a minap, hogy nagyjából még csak a protossok vannak megcsinálva, Terránról még van egy kis infó, de zergekrõl? csak a zerglingekrõl láttunk valamit.

szal nem tom hogy lesznek készen októberre ezek...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...