StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
na, így már pofásabb 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem Dark Templarosnak fogják híni csak a DT-ok egységei, a vid végén is minden protossárga csak a Tempest lila
na de errõl ennyit majd meglátjuk ha meglesz a teljes unit lista a tossnál

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nem értem ezt a "Dark Templar cuccok" dolgot, attól még hogy lesz külön "dragoon" rendszeresítve nekik, vagy miattuk, ezért mindent ami nem eredeti sc-s vagy lila dizájn, azt Dark Templraosnak fogják ezentúl hívni? 😊

#1696: szerintem ugyanaz mint a sima SC-ben az archon. Csak az egyszavas-proli név, úgyhogy valamit tettek elé hogy jobban hangozzon, vagy lehet hogy történet szempontjából van jelentõsége hogy így hívják.
twilight= alkony, homály stb...
viszont a névváltoztatás meg a Zealotok ellen szól, mert nekik viszont maradt ugyanaz a név, bár kaptak új spec. tulajdonságot...

...franc egye meg ezt a sok találgatást inkább játszunk!! ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Davidus
pont a hájas fasaz mondta^^

V9ykn8_TZL0

Rage47
ezek csak bemutató videók! az egységek ereje még nincsenek beállítva normálisan. ezt mondta a videóban múltkor az egyik blizzardos is
magus
hááát, ez hogy pár mp alatt szétkapja a fõépületet ez nem nagyon nyerte el a tetszésemet. csak aztán nehogy az legyen, hogy az a hájas fasz kõpapír olló játékra degradálja le

Twilight Archon meg mi a szösz? Dark Templar+Hight Templar?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Úgy hogy lehet megtartják még az eredeti Carriert meg még mellette lesz a Tempest. De ez csak a saját feltevésem mert a Tempest nagyon Dark Templar változatnak tûnik a Stalker kinézetébõl kindulva és a minden artworkön a Dark Templar cuccokat lilának ábrázolják mint a Tempestet.
De majd meglátjuk amíg nincs egyik videóban sem az eredeti Carrier. Mert így lehet a Tempest fogja helyettesíteni a Carriert.

lehet szarakodni hajókkal: amik repülnek. azokkal mindenhol lehet.
viszont olyannak ami csak az egyik platformon van: pl vizi-egységek semmi értelme sincs, mert az 1-2 pályán haszontalan lenne. ilyen meg ugye nem tesz jót a ballancenak se a játéknak se.
úgy értem víz=végtelen mély szakadék=nyílt ûr=mélyen lévõ láva... stb stb...

dark templar változata? ezt hogy érted?

Bár nem tudom hogy Tempest lesz e a Carrier vagy ez csak a Carri Dark Templar változata mert a desing ingen a Stalkerre hajaz ami a Dark Templarok dragoonjai.

light00
ne emlitsd azt az istenverését o_O
amiatt utáltam meg a protosst 😄DDDD
(zerget meg az irradiate miatt, de ez már egy másik történet 😄)
sajna protosokat annyira nem ismerem, rég használtam öket, nekem az rémlett, hogy egyenlö :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sc-ben asszem 150 pajzs és 300 HP van a carrieren szal kétszer anni élete van mint pajzsa, a videóban viszont a Tempest pajzsa kibír 16 lövést a turretektõl utána viszont 7 lövéstõl felrobban, kb pont fordítva van az új rendszer.

EMP shockwave... <#hehe>

light00
ja egy ürplatformon a nydus worm meg ásná a lyukat, egyszer csak kiérne egy lyukba, és kiesne a kismillio zerglinggel az ürbe.

A zergek tök jó viziszörnyeket kaphatnának! <#idiota>

GODZILLA FTW!!!! <#gun>

light00
ugyanannyi volt az élete, mint a pajzsa. Az igaz, hogy volt páncélja, ami csökkentette a sebzést.

Nem tudom észrevettétek-e hogy a carriernek a videóban kurva nagy pajzsa van de elég kevés páncélzata, sc-ben a páncél volt a több <#fejvakaras>

unknown nick
"az ilyen platformok mint "ûr" vagy "víz" amikkel nem lehet semmit se csinálni"

Huh szerencsére. Idegbajt kapnék, ha hajókkal kellene sz*rakodni mondjuk vízen.

light00
megtaláltad az egyetlen kivételt 😄
de mondjuk immortal is leszokott a gömbröl, és csikokat lödöz, meg a warp ray meg a sudden death meg az ilyen hüyle nevü izék pedig mind folytonos tüzelésen vannak. (colossus?)

Sheltem
Bocsi ez igaz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

igen, az ilyen platformok mint "ûr" vagy "víz" amikkel nem lehet semmit se csinálni, már eddig is léteztek sc-ben... szóval ez a colossus mint olyan csak helyettesíti egymagában a dropship-et és a kerülõutak keresését 😉

Rage47
furán néz ki egy légdeszkázó egység a protossok között... 😊
ProGabe
de miért érdekes a soul hunter,még azt sem tudjuk mit csinál,hogyan támad,hogyan illik a sztoriba... :S

engem megint megvett kilóra ez a vid is,nagyon jól nézett ki a vulkanikus táj,és ahogy elnézem a colossusok mindenen átmenését "semmibe leérõ völgyekkel" oldják majd meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sok új?
a photon cannon továbbra is gömböcskével lõ 😊

eddig is területre hatott...

Sheltem
Nagyot is kell, hogy pukkanjon, ahogy minden egység erõsebb lesz.. Hiszen jóval több unitot kell majd mozgatni mint az elsõ részben és azoknak pusztulniuk is kell...
Szerintem a reaver robbanást a kis területre hat, tehát csoportos zerglingeknek nem tesz majd jót😉(szerintem)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grayfox
Az interjúkat nézteétek gametrailers.com-on? jun 4. datummal

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
valaki le tudná szedni nekem az flv-t? nemtom megnézni youtube-ot melóhelyrõl 😞

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

light00
wáá, a reaver odabasz 😄DD
harmadszorra már észrevettem 😄
De fura kicsit, nagyon gyorsan halad egy reaverhez képest. És jo nagyot pukkan a lövése.

Rage47
tényleg, észre sem vettem😄
Sheltem
Ahh bennemaradt carrierszerû interceptorokat ontó szállítóhajó is...Ownz...

unknown nick
Néztétek? Az utolsó néhány mp-ben ott kúszik egy reaverhez hasonló kukac is.

Rage47
jah, nagyon hozzászoktunk 10 éve alatt az egységekhez, nehéz szembenézni a változtatásokkal 😊)
light00
A kék szin talán azért dominál, mert az eredeti protoss rendszer széthullott, már csak a dark templarok maraadtak (meg néhány survivor), és a darkoknál egyértelmüen a sötét szinek dominálnak 😊
amit nem értek:
mért kellett ennyire megváltoztatni a protosst? pl a tüzelési modszere, a folytonos lézer. Eddig is jol megvolt nélküle, hogy csak kis gömböcöket dobáltak. Ez szerintem az erdeti SC-s hangulattol nagyon elüt.
És már nagyon sok az uj plusz egység. Lehet, hogy néhány elözö kiesik, de tul sok uj van, föleg repülö.

grizzly21
az igaz, mondjuk nekem jobban bejön a kék, de néhány egység azért változtatásra szorul majd, ahogy nézem

Rage47
mert ezek nem ugyanazok az egységek😊

érdekes az a soul hunter tényleg😄 remélem átalakítják vmi mássá:S meg az fura még, hogy most inkább a kék szín dominál a protossnál, nem a sárga.
Apus
nemértem mijapöcsnek kell átnevezni az egységeket, a régi nevek jók voltak.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

scorpeeon
Nincs ez vhol kicsit HD-sebben? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A tempest lesz a Carrier helyett?

Ja ja nézzétek... új videjó van...

Kandurex
Nekem az egész most kissé vérszegénynek tûnik,,,,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

http://www.youtube.com/watch?v=30MBljXxg3M par uj egyseg, illetve regi uj neven😛 hat nem tudom... soul hunter nem illik a kepbe nekem valahogy.

scorpeeon
Annak nem örülnék, így is olyan gyorsak a zergek, hogy az nemigaz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Már hogy ne mennének az E3-ra? Tudtommal eddíg mindíg voltak. A StarCraft ghost intrót is ott nyomatták le a Diablo 3 elõzetes helyett.

light00
az ultra az lekvár. 😄
inkább két dipájlör, vagy két muta. az jobban odazuz.

ProGabe
utánanéztem a dolgoknak:írta valaki hogy még valószínû 2 rendezvényen fogják mutogatni idén a játékot,az e3 és a blizzcon,elõbbi egy hónap múlva lesz,utóbbi aug. 3-4
e3-ban nagyon nem vagyok biztos,blizzard évek óta nem megy oda,lévén van saját rendezvényük,a blizzconban viszont nagyon bízok,remélem megtudunk sok-sok finomságot a másik kettõ oldalról is

más,eszembe jutott egy "ultimate weapon" a zergeknek:minden lárvából,minden egység duplán fejlõdne ki!!!jó oké,mondjuk kivéve az ultrákat,de lingekbõl,scourge-okból meg 4
remélem blizzardék ennél jobbat találnak ki,de én már ezzel is meg lennék elégedve 😊

unknown nick
Leszünk, többen is <#eljen> 😊

csak mi nem vagyunk 300-an... 😄

light00
jah, sok kis SC-Spartan 😄DDD