StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na de errõl ennyit majd meglátjuk ha meglesz a teljes unit lista a tossnál
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
#1696: szerintem ugyanaz mint a sima SC-ben az archon. Csak az egyszavas-proli név, úgyhogy valamit tettek elé hogy jobban hangozzon, vagy lehet hogy történet szempontjából van jelentõsége hogy így hívják.
twilight= alkony, homály stb...
viszont a névváltoztatás meg a Zealotok ellen szól, mert nekik viszont maradt ugyanaz a név, bár kaptak új spec. tulajdonságot...
...franc egye meg ezt a sok találgatást inkább játszunk!! ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De majd meglátjuk amíg nincs egyik videóban sem az eredeti Carrier. Mert így lehet a Tempest fogja helyettesíteni a Carriert.
viszont olyannak ami csak az egyik platformon van: pl vizi-egységek semmi értelme sincs, mert az 1-2 pályán haszontalan lenne. ilyen meg ugye nem tesz jót a ballancenak se a játéknak se.
úgy értem víz=végtelen mély szakadék=nyílt ûr=mélyen lévõ láva... stb stb...
amiatt utáltam meg a protosst 😄DDDD
(zerget meg az irradiate miatt, de ez már egy másik történet 😄)
sajna protosokat annyira nem ismerem, rég használtam öket, nekem az rémlett, hogy egyenlö :\
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
EMP shockwave... <#hehe>#hehe>
GODZILLA FTW!!!! <#gun>#gun>
Huh szerencsére. Idegbajt kapnék, ha hajókkal kellene sz*rakodni mondjuk vízen.
de mondjuk immortal is leszokott a gömbröl, és csikokat lödöz, meg a warp ray meg a sudden death meg az ilyen hüyle nevü izék pedig mind folytonos tüzelésen vannak. (colossus?)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
engem megint megvett kilóra ez a vid is,nagyon jól nézett ki a vulkanikus táj,és ahogy elnézem a colossusok mindenen átmenését "semmibe leérõ völgyekkel" oldják majd meg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a photon cannon továbbra is gömböcskével lõ 😊
Szerintem a reaver robbanást a kis területre hat, tehát csoportos zerglingeknek nem tesz majd jót😉(szerintem)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
harmadszorra már észrevettem 😄
De fura kicsit, nagyon gyorsan halad egy reaverhez képest. És jo nagyot pukkan a lövése.
amit nem értek:
mért kellett ennyire megváltoztatni a protosst? pl a tüzelési modszere, a folytonos lézer. Eddig is jol megvolt nélküle, hogy csak kis gömböcöket dobáltak. Ez szerintem az erdeti SC-s hangulattol nagyon elüt.
És már nagyon sok az uj plusz egység. Lehet, hogy néhány elözö kiesik, de tul sok uj van, föleg repülö.
érdekes az a soul hunter tényleg😄 remélem átalakítják vmi mássá:S meg az fura még, hogy most inkább a kék szín dominál a protossnál, nem a sárga.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
inkább két dipájlör, vagy két muta. az jobban odazuz.
e3-ban nagyon nem vagyok biztos,blizzard évek óta nem megy oda,lévén van saját rendezvényük,a blizzconban viszont nagyon bízok,remélem megtudunk sok-sok finomságot a másik kettõ oldalról is
más,eszembe jutott egy "ultimate weapon" a zergeknek:minden lárvából,minden egység duplán fejlõdne ki!!!jó oké,mondjuk kivéve az ultrákat,de lingekbõl,scourge-okból meg 4
remélem blizzardék ennél jobbat találnak ki,de én már ezzel is meg lennék elégedve 😊