StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
(sc1 téma) de ember+implantátum=android ^^
biztos egyszer belefejeltek a müszerfalba egy mutarushnál, onnan maradt vissza nekik a pofanehezék.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Malakai
Sztem ember(ek) ül(nek) benne, csak teli van(nak) nyomva implantátumokkal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Broafka
én mindig azon gondolkoztam hogy Science vessel az gép vagy ember? de szerintem gép! egy android!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

light00
csak olyan furán néz ki, mintha az is teljesen gép lenne, holott nagyonis élö volt az egyben, csak deréktol lefelé hiányos egy kicsikét...

Majdnem, térnél megmaradt egy szerves része az Archonnak és az mozog égyébként talajjal nem érintkezik mert a lába lenti részénél is kék köd van.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

blaargh *szörcs*

azért duknám <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
igazad van. már létezöeket helyezett át.
A másik: az archonnál ugye rosszul láttam hogy a lábain lépkedett?

light00
Igazad van. Édin sikitanak mikor pajzsot-másik fél kezét eldobva felnyársalja az egyik zerglingecske.

light00
nem ezekröl beszéltél, de belekötöttél hogy nagyobb a tank mint a dropship. akkor tehát?

Lammer
pedik a medicnenik olyan edik <#szeret><#zavart1><#vigyor3><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Majdnem jól láttad, a már elkészült(!) cannonokat helyezte át (phase cannon)

light00
tüntessünk a medic ellen!
örá sebez feleannyit a rohadt sunken, mert kimikrozza az emberméretü tüskét az idétlen fehér pajzsával. Ajánlom ne legyen benne a kettöben. Nem is lesz! Az elesett medicektöl nyulták le pajzsot a marine-ok 😄

grizzly21
a jatpackes marin fan, de a pajzsos már nem! 😊

Rage47
jól láttad, tök jó fejlesztés sztem... 😊
light00
üvegesnek mondják...<#idiota>

nekem annyira ezek az ujitások nem jöttek be, tulságosan is eltér talán az egytöl. lobogo haju zealot o_O
A jetpackes marine azért fun, ami talán tetszik, az a protosoknál a normálisan kidolgozott erötér-rendszere. (bárhol lehozhat lényt, bárhova épithet)

A videohoz még annyit, hogy csak én láttam ugy, hogy egy épülöfélben lévö photon cannont áthelyezett a protoss egy másik helyre, hogy máshol készüljön el?

unknown nick
Nekem a kolosszus. Az megatáp lett kinézetre és jó a támadósugarának a hangja.

túl sokat gondolkozol. a fogyasztói társadalom istertetõjegye az üreges szem... 😄

Prince of Máté
kár hogy én nem ezekrõl beszéltem...

ne aggódj úgyis fog 😄

grizzly21
ja, bár nem stormolt:S

Meg egész jól kidolgozták a Higt Templart is.
Szépen lebeg meg lobog a haja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grizzly21
nekem elég kevés egység jött be az uj adagbol😞 talán az arkhon még egész jo..

Csak az új egységvid, meg Phoenix egységleírása. A többi épületet meg egységet is felrakhatnák már.

grayfox
Nemtom tudjátok e de van egy két update a starcraft2.com-on 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

nekem firefoxom van és bejött...

scorpeeon
Igen, flashget túljut rajta 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Phoenix007
A FireFox-al nem jött, Explorer le tudta húzni. Mindenesetre köszönöm a segítséget!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

MrStokes
A FlashGet tul tud jutni a JavaScript-eken? Ugy emlekszem ugyanis, hogy vmi JavaScript hozza fel a DL dialogust, es az intezi a mentest.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rage47
próbáld flashgettel
Phoenix007
Ez a HD videó nekem nem akar lejönni... Mi lehet a baj?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

light00
pfff
már megbocsáss, de igy kezdtem:
"ne az unreal tournament sorozatra gondolj"
szövegértés egyes, leülhetsz.<#idiota>
off off, tényleg.

hát ha realista akkor inkább olyat is ami reálisabban is le tud festeni dolgokat... pl Battlefield elsõ része még az volt... 😊 bár a jövõben játszódó vagy fantasy stílusu fps-ekkel már nehéz úgy hozzáálni hogy mennyire realista, és ha jobban végiggondoljuk hülyeség ilyenekre gondolni.
úgyhogy téma és szpam lezárva.

szerk: reális? 😄 unreal tournament... <#hehe> (igen jól láttam hogy ott van a "ne" szócska...)

light00
ne az unreal tournament sorozatra gondolj...mostmár csinálnak realitáson aalpulo fps-t, ahol tényleg figyelni kell, mert nem mindegy hol találnak el és nem mindegy mennyiszer. Példálozni, sorry, nem tudok, de olvasgatok ujságokat, csak cim nem marad meg bennem.

realista fps? 😄 mókás...

Még a saját világába sem reális elég csak a méretbeli különbségeket megnézni a StarCraft 1 videóiban ahol is a Battlecruiserben egyész Wrath rajok állomásoznak és egy Carrierbe simán bemegy nézelõdni egy Mutalisk.
Amúgy az egységek is szinte azonnal halnak ha figyelmetlenek. A terran marine páncélt egy zergling simán áttépi.

light00
de. Fejbevág egy mutalisk az embernyi köpetével, a marine mégis kibir 5öt. Nem a realizmusrol szol a játék. Ha realizmus kell, menj fpsezni. Ez stratégia. itt nem hullhat el egy lövéstöl minden.

Prince of Máté
lol.
AZért valamennyire lehet realis is nem?

scorpeeon
Mert a marineok kezében nincs a sima SC-ben 😊 A mediceknek lehet h van de a marineok ott is elboldogultak pajzs nélkül. Sztem nem illik az oda...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Van a vidben High Templar is, szépen ott lebegnak a vid végén.
Pajzs sztem oylan lesz mint a stim pack hogy késõbb kell kifejleszteni a marinokra.

a medic-ek kezében van. mármint a sima sc-ben... akkor a marine-okéban miért ne legyen?

Kandurex
keresõ (fent a google mellett)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vki linkelje mar SC topicot, plz
scorpeeon
Jah, tényleg 😊
A marineok kezében viszont ott van még mindig az a pajzs, azt kiszedhetnék már, mert nem jó vicc 😊

MrStokes
Ez nem reality show, hanem jatek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jéé lesz sárga kristály is. Tempesteknél lehet látni fölül.

scorpeeon
thx, erre vártam már 😊

Prince of Máté
Vagy pl a dropship:
2 tank belefér, közben 1 tank is nagyobb már 1 dropshipnél😄

ProGabe
hát így már látszik a tempest miben igazán más:a kis egységek amik kiszálnak,azok végülis nem egységek,hanem lövedékek!forognak és úgy sebeznek,én ezt vettem ki a vidbõl
a szörfös egység nekem is kezd egyre unszimpatikusabb lenni,kellett itt mindenkinek azt szidnia 😊
a végén az ott tényleg reaver lesz,de mintha lõne valamit :S remélem hogy amit láttam az csak a scarab csíkja volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
Remélem a játék "fizikáján" javítanak majd, mert az SC1ben volt egy két hiba.
PL: SCV földre tud támadni, és javítnai, de a levegõbe már csak javítani tud.
A másik, hogy nem értem milyen hosszú keze lehet annak az SCV-nek amikor a repülõk több száz méterre a feje fölött repkednek, és egy karnyújtással tud javítani 😄