StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szosszenetem 😛
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A helyzet az, hogy meg a keszitok sem tudjak mikor lesz kesz, es addig tutira nem adjak ki, amig ugy nem erzik, hogy elkeszult es meg vannak vele elegedve.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
najo, csak lesz kb 600as apmed, izzani fog az egered 😄DD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(majd lanon bespeedelem Nukit, akkor megtuddja, hogy lehet jol derinteni<#buck>#buck>)
proof:
#1782: kimaradt esetleg valami ami a játékhoz tartozik? 😛
öt.
bo,timing, map control, macro, micro tengely a lenyeg ^.^
(de ahogy nezem a koreai ligakat a map kontroll talan a leglenyegesebb, talan Boxer azert tudott olyan jo lenni regen, mert nem volt nagyon kifejlesztve az mc es igy soxor tudott trukkozni sunyiba ^.^)
szal a legfontosabb a map control es a folyamatos pressör a deritesen...
anelkul elveszett vagy...
nemhiaba van felelmetes deritese Draconak sem, eszmeletlen, hogy mindig szentel egy ket secet a deritesre(apm lamulas kozben), percekig tudja tartani a probeot az ellenfel bazisan! erdemes lesni tole FPvodot 😉 (nemhiaban van KOreaban a lengyel gosu)
szal fontos elem a bo a timing is, de map control nelkul zero vagy...
ha jo vagy, FOLYAMATOSAN DERITESZ ES VAN MAPCONTROLOD akkor nincs lutri...
a lutri a toketlen benak mentsvara...
de végülis egy normális sc meccs is szerencse faktor, bárki bárki ellen játszik, az dönti el, hogy ki választja a jobb stratégiát (ez is lutri, ha úgy vesszük).
...és az ellenfelet nem tudod mindig megfigyelés alatt tartani.
fejtsd ki kérlek a "lucky faktor" jelentését.
kerrin a devo maxos 9 sporaja az "-5"os pancelt eredmenyez a kerrinek!
UBERCSIIIT!
<#bee1>#bee1>
mínusz annyi páncél, amennyi spóra van rajta, így tud nagyon sokat ütni egy szaros 'kis' sebzésü mutalisk 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de én ugy tudom, a warp raynek akkor nagyobb a sebzése, ha egyszerre több warp ray lövi az ellent. Ezért tudnak lekapni egy bc-t és nem tudnak elbánni egy cntrl merinnel.
a soul hunterek egyre erõsebbek,minél többet ölnek!vazz,és ezt ki tudja majd figyelni?jó tudom,annyira nem is kell,de ha már van ilyen,akkor az ember késztetést érez arra hogy tudja melyik unitja erõsebb
ugyanígy nem vagyok kibékülve a warp rayek támadásával sem,azok ugyebár egyre erõsebbet lõnek,minél tovább lövik a célpontot
ilyen nem volt eddig egyik blizz rts-ben sem tudtommal,hogy valami a játék folyamán erõsebb lesz mint ahogy "kijön a gyárból",vagy nincs fix erõssége,lehet túlbonyolítják a dolgokat? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megnézegettem én is õket még reggel,igaz el nem olvastam.A legjobbak SZERINTEM a Tempestek meg az Archonok,ami a kinézetet illeti.Még a színük sem olyan élénk.Gondolkoztam,milyen jelzõ illene a grafraés mikor megláttam a Pylon kristályát,a szabálytalanságáról a gyurmavilág jutott eszembe.Az élénk színek,a formák mind-mind mintha gyurmából lenne.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a reaverrel mi a baj? talán kicsit fogyott az utolso eset ota, de még mindig hasonlit egy reaverre. 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
És én is azt mondtam, az android teljesen gép.
És ja, a cyborg/kiborg kifejezés a nyerõ.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...vágod?
de szerintem is csak emberek, csak nem vigyáztak magukra.