StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
ez régi! biztosan elírták!
2007 õszét akartak mondani!

eddig folyton arról volt szó legalábbis

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

MrStokes
Whehe 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

biztos a fallout 3-ét nézed <#idiota>
(remélem!!4)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

scorpeeon
Remélem csak egy saccolás, hogy addig biztosan 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grayfox
Release Date: Oct 1, 2008 Ugye csak elírták a gamespotosok? :|
NEEEE

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

light00
jah, az más 😄
csak nincs sok idöm, nem néztem a linket, a forumba beirtakbol pedig nem derült ez ki

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ProGabe
lehet kicsit félreértelmezted,természetesen csak annyiról van szó,mint war3-ban:ha a rally point kristályra/gázra mutat,akkor egybõl megy gatherelni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
nagyon jo. És ilyenkor fullad kudarcba a drone/probe/scv-vel megtámogatott rush. hmm...

Lammer
esakkor igy szepen a gazdasagi menedzsment el is kurvul egy kicsiket...

najo nezzuk az erme jobbik oldalat... a lassabb, benabb gamerek igy nem lesznek akkora hatranyban a HC ple'jerekhez kepest 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

unknown nick
Ha a Blizzard nem kamuzik, akkor a 2. pont az alábbi linken:

Kraune válaszai

grizzly21
ez tuti? végülis jo hir

unknown nick
Majd el felejtettem, egy drasztikus szükséges APM-et lassító tényezõ, amivel itt dobálóztam nemrég:

A peonok automatikusan fognak menni gyûjtögetni.

artschi
IE-vel problem:

"Nem jeleníthetõ meg az XML-lap.
A bemenõ XML-adatok nem tekinthetõk meg a(z) stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.

Az XML-dokumentumnak tartalmaznia kell legfelsõ szintû elemet. Hiba történt a(z) 'http://www.starcraft2.com/features/protos..."

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

unknown nick
Érdekes az animon (amikor fellépked az emelkedõre) ott a pajzs a marineok kezében a képeken pedig tényleg nincs.

szucsy89
lol, nekem is, akárhányszor rálépek a sc2.com-ra behal a böngészõ, vagy ha nem, akkor meg nagyon belassul...de csak ennél az oldalnál, nem tom mivan..<#confused>
berlinboy6329
Fura,nekem semmi baja.IE-val bejön.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo
érdekes, az enyém is meghót tõle..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

scorpeeon
A firefoxom vmi egészen hihetetlen módon halt meg ezt az oldalt megnyitva, érdekes... Opera semmit nem hoz be rá, ie meg... na azt inkább hagyjuk.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

berlinboy6329
Érdekes...A Colossus ingém képét elnézve,eltûntek a pajzsok a marineok kezébõl.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

MrStokes
Korabban nem azt nyilatkoztak, hogy tobb egyseget kezelesere lesz majd lehetoseg , mint az egyben. En legalabb is vmi mass of units-ra emlekszem . 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

szucsy89
na erre az UI testre szabásra kiváncsi leszek...hogy meddig mehetünk el a testreszabásban
ProGabe
hát,az elsõt konkrétan már meg is mondták régebben,a második természetes dolog,a harmadik meg:ha már a blizz kitalálta hogy legyen,lesz 😊 szerintem már csak az van függõben,hogy milyen szinten

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scorpeeon
Az elsõ 2-t sztem sejteni lehetett.

unknown nick
Új hírek az sclegacy-n, az érdekesebbek:

1. Lesznek hero-k, de csak olyan szerepkörrel, mint az SC1-ben. Szerencsére a multiból kimaradnak.
2. Hasonló max. pop lesz, mint az orig. SC1-ben.
3. Tervezik, hogy testre szabhatjuk majd az UI-t, de még izomból tesztelik ezt a funkciót.

inkább 80 fekvõtámasz....<#idiota>

Lammer
most orrbanyomjalak, vagy orrbanyomjalak <#idiota>

gondolj bele milyen jó terranos lehetne <#hehe>

Lammer
egy tesoval kevesebb <#szomoru1>

kár érte. 😄

unknown nick
Egyszerû, már nem játszok az SC-vel. (A megjelenéstõl kezdve, amikor még kongott a HUN-1 az ürességtõl, majd 7 év nonstop játék után abbahagytam.)

grizzly21
akkor miért nem javítasz rajta?😊 meg lehet oldani, egy segédprogival

Apus
számomram ajd akkor jön az igazi öröm amikor elkezdik felrakni a zerg épületeket 😊 akkoriban milyen gusztustalanok voltak már, kiváncsi vagyok, mennyire fokozzák az érzést 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Beast Machine
nagyon jól néz ki, indeed.

ahogy "üresjáratban" is forog, mintha tárvcsázódna a bejövõ utazó, aztán amikor a "Hetes Ékzár Kódolva"😄 szétnyílik, é sha jobban megnézitek, hasonlóan viselkedik, mint a filmes SG (BAZZE, EZ CSAK MOST JUTOTT ESZEMVE), amikor "kirobban" a portál anyaga, itt is hasonló játszódik le, csak nem csóva alakban, hanem egy hatszög formájában - hihtetlen állat.

A Gatewayt láttátok? AZ se semmi, ahogy szétnyílik, és a kristály szikrázik, ááááá...

Nagggggyon várom már ezt a játékot!!

...vágod?

igen én is tudnék javítani:
zerg épület-egység hotkeyeket úgy rendezni, ha "asdf" re rakom a négy ujjam (aki tanult gépírást annak ismerõs😉 és onnan simán elérem bármelyiket... nagy részük mondjuk még mûködik is, egyedül s-z;s-h;s-m van aránylag messze egymástól...

ProGabe
régi-új épület:Stargate
szerintem nagyon jó lett a design-ja,ahogy mozog,az hogy tényleg stargate lett,fúú,nagyon tetszik 😊

unknown nick
Igen, az alap SC-ben sok illogikus hotkey elrendezés van szerintem. Anno nem jelentett problémát megtanultam, de sokat tudnék rajta javítani kiegészítõ, rövidítõ, segítõ funkciókat bevezetni.

unknown nick
Nem állítottam, hogy a q3 lassú. Csak azt, hogy a q1-hez képest lassult.

idegrángás?

scorpeeon
Q3-ban is kell azért pörögni rendesen, bár az 1-el nem sokat játszottam.

unknown nick
Ha már ennél a témánál vagyunk szerintem a játék kezeléstechnikai értelemben lassulni fog. (Hasonló dolognak lehetünk majd szemtanúi, mint anno a quake 1 -> quake 3.) SC esetén a lassuláson azt értem, hogy olyan billenytûzet leosztásokat lehet majd konfigolni, ami sok mostani idegrángást szükségtelenné tesz.

ProGabe
jó ez a topik,sokat tanul belõle az ember 😊
mármint ezt most komolyan írom,nem szarkasztikusan,BO,APM,imba,stb. ezeket eddig nem tudtam micsodák,többi ilyen rövidítés is jöhet (Y)

light00
Ugyanezt irtam😮
(nemhijába te tanitottál<#idiota>)

Lammer
ehh lemaradt...
szal van program az EAPMre is: bwRepInfo

unknown nick
De ez igazából lényegtelen. Nem árt, ha megvan egy szint, de nem az tesz jó rts gamerré. Bárki gyakorlással elérhet egy elfogadható értéket.

unknown nick
Az igaz átlagolva, egy 20 perces meccs esetén kb. +20-40 APM növekedést jelent csak, a kezdeti tébolyda.

Lammer
najo latom megint el kell magyaraznom alap dolgokat <#ravasz1>
apm->igen APM a b és p az mar 2nek szamit! 😛
azonkivul van olyan kifejezes, hogy "hasznos APM"... (effektiv APM vagy EAPM) azt is lehet merni 😛

light00
Az egész játékban folyton lehet mérni az APM-et és mindig ez van, az elején mindenki tombol 300as APMmel és a játék közepén még a nagy csatákban is 150-200 az átlag. Az átlagot az elsö öt perc az utolso 15-20 vagy mégtöbbhöz képest semmit nem számit.

unknown nick
Szvsz annak lenne értelme, ha mondjuk az elsõ 5 percet nem számítanák bele a mérésbe. A mid game APM, na az az igazi. Nem a mp-enként beállítom a rally pointot 10x.

light00
szerintem az, annak lenne értelme. Bár.
(ne már, ti mondtátok nekem, fijuk<#idiota>)