StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha nem ad kaját mikor föld alatt van akkor korrekt!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Valóban. Érdekesen bele szövik a gémbe az épület elhelyezési módozatokat.
Az ultimate weapon viszont nagyon böki a szemem nekem is.
de nekem a ghost design-ja nem tetszik,olyan mint boba fett,és a thor dolog sem bíztató számomra,mert úgy néz ki hogy az lesz a terran mother ship.lehet ebbõl is csak egy lehet pályánként,tehát ultimate egység,ez pedig nem jellemzõ a blizzardra,íéjes csóka tényleg bekavar? :S
persze ez a blizz,biztos hogy nem rontják el
a többi dolog nagyon bejön (Y)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a föld alá süllyeszthetõ supply depot egy hülyeség szerintem
terran transformer, szerintem az poén, meg lehet hogy hasznos is lesz! 😊
Kép.
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
még mindig csak protoss,de legaláb vannak konkrétumok:soul hunter szintet lép,tempest-tel lecserélték a carriert 😞 és az is kiderül hogy feledékeny(most jóhiszemû voltam) az emberke,mert kimondja hogy SC-ben 3 HT kell egy archonhoz!!
blizzconon lehet majd játszani vele,és remélhetõleg kiderül jópár dolog a másik 2 fajról is...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem grafikailag, hanem úgy... csúnya az egész, az alakja! (már ha az az)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A "gameszar" többet megpróbált tenni a régi mo.-i BW scenéért, mint bárki itt aki bírálja.
Egyébként tényleg semmi új :_(
gameszar megint bemutatkozik.ez a WCG-s videó és kb semmi újdonság nem hangzik el
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<2007. július 12. @ 15:36 - ZeroCool>2007. július 12. @ 15:36 - ZeroCool>
A GameSpotos lányok elbeszélgettek Rob Pardoval, a Blizzard egyik atyaúristen designerével, aki nagyon sok szép érdekeset mond!
A 15 perces videóban láthatunk egy raklapnyi teljesen új ingém jelenetet természetesen, multiplayer módról infó hegyek, és egy megjelenési dátum? Ehh, azt azért nem. Annyi biztos, hogy csak PC-re készül, mivel egy kifejezetten pergõs játékmenetet akarnak, illetve, hogy tutira nem idén kerül a boltokba. Bõvebb infó a BlizzConon várható. A videó alant! " gamestar
link
Regards,
az igazi új infó belõle:"the tempest, a flying troop transport with an underside energy shield that protects against ground-to-air fire, but leaves the unit vulnerable to air-to-air attacks"
és persze:"A completely different set of units may end up in the final game." nuff said...
és kapott 3 új képet
mondtam én,hogy a blizzcon a lényeg,e3-on a blizzard nem igen szokott aktív lenni újdonságok terén,de minek is lenne,ha megvan a maga kis expoja
De szerintem mindenütt szét lesz szórva a videó, ha bemutatták.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ezeket a játékokat ki is lehet próbálni?
az infókból nem olvastam nagyon errõl, de lehet hogy bent van :$
a rövidítését nem tudom...
Ez most azt jelenti hogy a három sugár adja a maximum sebzést vagy hogy miután mindhárom sugár aktív lesz onnantól még exponenciálisan növekedni fog tovább a sebzés?
"many believe will eventually replace the venerable protoss carrier as flagship of the protoss fleet."
evvan =)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
akkor nem mondtak semmit sem nah!
ha ez neked ennyire fontos
A hivatalos FAQ-ban pedig annyi áll, hogy korai dátumról beszélni, és, hogy addig készül amíg tényleg kész nem lesz...
(\__/) ( X.x) ( } . { )