StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
eddig is meg lehetett csinálni, hogy elbarikádozod egy barackal, azt meg lehetett fel-le melegetni

Szerintem attól hogy lesüllyed még ugyanúgy szétlõhetõ lesz mint eddig, annyi a különbség hogy ha falat építesz belõle akkor a te egységeid átmehetnek rajta mert ilyenkor lesüllyed az ellennek viszont le kell rombolnia hogy átjuthasson, korai játékban a terranok faszán elbarrikádozhatják a bázisukra vezetõ utakat pl zerglingrushnál a depo mögül nyugodtan lövöldözhetnek a marineok viszont ha õk mennek át támadásba akkor a depo lesüllyed és átengedi a csapatot, egyfajta kapu.

Broafka
nekem azért nem tetszik a süllyeszthetõ depot, mert akkor gyakorlatilag megvan a depot és egybõl aföldalá süllyesztjük! (már ha akkor is ad kaját) és akkor gyakorlatilag nehezen lehet arra a taktikára bazírozni hogy leszedjük a kaját adó "házacskákat", hogy ne tudjuon az ellen termelni...

de ha nem ad kaját mikor föld alatt van akkor korrekt!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

unknown nick
"sztem pedig a föld alá süllyeszthetõ supply depot nagyon nagy ötlet 😄"

Valóban. Érdekesen bele szövik a gémbe az épület elhelyezési módozatokat.

Az ultimate weapon viszont nagyon böki a szemem nekem is.

ProGabe
fincsi kis infók 😊

de nekem a ghost design-ja nem tetszik,olyan mint boba fett,és a thor dolog sem bíztató számomra,mert úgy néz ki hogy az lesz a terran mother ship.lehet ebbõl is csak egy lehet pályánként,tehát ultimate egység,ez pedig nem jellemzõ a blizzardra,íéjes csóka tényleg bekavar? :S
persze ez a blizz,biztos hogy nem rontják el

a többi dolog nagyon bejön (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztem pedig a föld alá süllyeszthetõ supply depot nagyon nagy ötlet 😄
Davidus
Thort megnézném mozgásban😊

V9ykn8_TZL0

Broafka
a kaszás templar még oké (egyébként az a HT amire oda is van írva hogy ismerõs e valahonnan, az nekem tényleg ismerõs, és szerintem a Tomb Raider Anniversary-ban láttam, a 3 "fõisten" egyike)
a föld alá süllyeszthetõ supply depot egy hülyeség szerintem
terran transformer, szerintem az poén, meg lehet hogy hasznos is lesz! 😊

AotS
Hali! Találtam 1 oldalt amin elég sok infó van sc2-rõl bár lehet már ismeritek. Azért itt a link: http://www.infoceptor.com/starcraft2/units/
szucsy89
semmi kétség hogy dio3
/on
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

unknown nick
Én meg azt hittem valami patch újítás a 3 HT 1 archon. LoL 😊

Ez furcsa, tényleg 3 HT-t mond... Pedig erre azért illene emlékezni 😊
ProGabe
E3 2007 Combat Units Interview

még mindig csak protoss,de legaláb vannak konkrétumok:soul hunter szintet lép,tempest-tel lecserélték a carriert 😞 és az is kiderül hogy feledékeny(most jóhiszemû voltam) az emberke,mert kimondja hogy SC-ben 3 HT kell egy archonhoz!!
blizzconon lehet majd játszani vele,és remélhetõleg kiderül jópár dolog a másik 2 fajról is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman
Vagy inkább csak szar az egész fórummotor 😊

Regards,

lehet hogy egy másik sc2 tápigot találtál 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ProGabe
aug. 3-4

Broafka
csúnya a pylon!
nem grafikailag, hanem úgy... csúnya az egész, az alakja! (már ha az az)

akyyy
miért van az hogy rákeresek arra hogy starcraft, látom ott a starcraft 2-õt, és csak 126 üzenet van kiirva:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

unknown nick
"gameszar megint bemutatkozik."

A "gameszar" többet megpróbált tenni a régi mo.-i BW scenéért, mint bárki itt aki bírálja.

Egyébként tényleg semmi új :_(

ProGabe
loooooool
gameszar megint bemutatkozik.ez a WCG-s videó és kb semmi újdonság nem hangzik el

MrStokes
Idei Blizzcon mikor esedekes?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

skinnyman
"STARCRAFT II STAGE DEMO!
<2007. július 12. @ 15:36 - ZeroCool>
A GameSpotos lányok elbeszélgettek Rob Pardoval, a Blizzard egyik atyaúristen designerével, aki nagyon sok szép érdekeset mond!

A 15 perces videóban láthatunk egy raklapnyi teljesen új ingém jelenetet természetesen, multiplayer módról infó hegyek, és egy megjelenési dátum? Ehh, azt azért nem. Annyi biztos, hogy csak PC-re készül, mivel egy kifejezetten pergõs játékmenetet akarnak, illetve, hogy tutira nem idén kerül a boltokba. Bõvebb infó a BlizzConon várható. A videó alant! " gamestar
link

Regards,

ProGabe
a "nagy" e3 blizzard show annyi volt,hogy a gamespot összehozott egy fél oldalas CIKKET

az igazi új infó belõle:"the tempest, a flying troop transport with an underside energy shield that protects against ground-to-air fire, but leaves the unit vulnerable to air-to-air attacks"

és persze:"A completely different set of units may end up in the final game." nuff said...

és kapott 3 új képet

mondtam én,hogy a blizzcon a lényeg,e3-on a blizzard nem igen szokott aktív lenni újdonságok terén,de minek is lenne,ha megvan a maga kis expoja

ProGabe
király,kösz!most kezdõdött a d.e. 11-es SONY conference,szal hajnali 1 körül aki tudja,nézheti élõben 😊

várjuk már ^^

unknown nick
Itt lehet(ne) nézni a show-t: Klikkelj a wednesday tab-ra , 2pm. Nem tudom milyen idõzóna.

De szerintem mindenütt szét lesz szórva a videó, ha bemutatták.

ProGabe
nem az e3 érdekel,azt tudom hogy most van,hanem konkrétan a blizzard és sc2 infók az e3-mal kapcsolatban.unknown nick azt írta hogy ma lesz exkluzív e3-as bemutató a blizztõl,ez az infó érdekel,hogy van-e valami hivatalos alapja a dolognak

light00
jul.11-13 között van, pc-s, ps-es ujságok honlapján vannak mindig infok. pl hardwired, gamekapocs,...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ProGabe
és ezt hol olvastad hogy lesz ilyen?mármint én is úgy gondolom hogy lesz,de van errõl valami hivatalos infó?

Broafka
na jó, befejezem már lassan az offot de ez engem érdekel!

ezeket a játékokat ki is lehet próbálni?

az infókból nem olvastam nagyon errõl, de lehet hogy bent van :$

skinnyman
Jelen pillanatban is van.
Friss infók róla: pl itt vagy itt vagy itt vagy itt

Regards,

Broafka
és ez mikor lesz, és hol?

Beast Machine
Electronic Entertainment Expo - E.E.E. - E3 😊

...vágod?

egy olyan nagy rendezvény, ahol újonnan megjelenõ játékokat, termékeket, számítógépes, konzol, egyéb cuccokat mutatnak be.
a rövidítését nem tudom...

Broafka
mi az az E3? :$

unknown nick
Kíváncsi leszek a holnapi E3 exkluzív bemutatóra, hogy dobnak-e még valamit az éhes kutyák elé.

ProGabe
miután összeállt a 3 sugár,onnantól nõ a sebzés

"As the prismatic beam is held on the target, more of the focusing array becomes aligned, and up to three individual power streams combine together. Over a few seconds the beam's intensity and power grow exponentially."

Ez most azt jelenti hogy a három sugár adja a maximum sebzést vagy hogy miután mindhárom sugár aktív lesz onnantól még exponenciálisan növekedni fog tovább a sebzés?

ProGabe
new unit added Warp Ray

"many believe will eventually replace the venerable protoss carrier as flagship of the protoss fleet."

csuszi
ez alap...szerintem 2008 2. negyedév

MJ rulz Pink Team The Only One

ProGabe
egy dolgot jelentettek be a megjelenéssel kapcsolatban:idén nem jön!ez 100%

unknown nick
Elsõ ránézésre, meg ahogy a bejelentést idõzítették + a fejlesztési idõk azt hittem majdnem kész játékot mutatnak be és idén karácsony a megcélzott marketinges idõpont. De a végén még fogpiszkáló se lesz belõle addig faragják 😊

grayfox
Most, hogy belegondolok, szerintem tuti nem kapjuk meg idén. Akkor már a bétatesztnek lassan el kellene kezdõdnie.. és még hír sincs róla.. Szal eddig imo a gamespot becslése tûnik a legreálisabb.
evvan =)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

szucsy89
ezek a blizzardos srácok nem kapkodják el, akkor adják ki ha úgy gondolják hogy tökéletes, anno a warcraft3 is sokat késett, emlékszem már alig vártam h megjelenjen, de mindig csak tologatták😊
Broafka
jól van nah...
akkor nem mondtak semmit sem nah!
ha ez neked ennyire fontos

Malakai
Semilyen dátumot nem mondtak, se 2007-et, se 2008-at.
A hivatalos FAQ-ban pedig annyi áll, hogy korai dátumról beszélni, és, hogy addig készül amíg tényleg kész nem lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Broafka
de 2008 õszét biztos nem mondtak, max 2008 tavasza, de már elég késznek tûnik az alap dizájn meg minden, szal szerintem 2007-ben kész lesz!

Malakai
Hivatalos dátum nem is volt és még mindig nincs, hivatalosan when it's done...
Vagyis TBA - To Be Announced, vagyis még bejelentésre vár a dátum, még évet se mondtak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )