StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
én meg arra vagyok kíváncsi milyen atomgép kell hozzá
war3 motor van benne nem? de úgy nézem eléggé tuningolt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

scorpeeon
Én meg csak attól félek, hogy ez sem lesz fullosan jó minõségû. Az elõzõ HD videók is bár 1280x720-asak voltak, ami alapjában véve nem rossz (bár lehetne 1920x1080 is), maga a minõség valahogy nem volt az igazi, talán kevés kbps miatt, nemtom. Én olyan videót várok el, ami kitölti a teljes képernyõt és tûéles, olyan minõségû, hogy ne lehessen eldönteni, hogy videót nézek, vagy tényleg SC2-zök 😊 Azt már minõségnek hívnám, úgy már lehetne is látni a dolgokat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

berlinboy6329
Én nem....Szaggat..Esetleg 1 9xx X xxx-esbe,azt még talán elviszi a 2400es AMD-m meg a 9600-os radeonom.Mikor lesz vmi infó a Zergrõl?Ki tudja.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Klemice
a zerg überegység elképzelésem sincs mi les majd de az is vmi óriási undormány amit gondolom a droneból fejleszthetünk mint az épületeket
várom már nagyon 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

scorpeeon
Azért én még szívesen látnám a terránvideót HD qualitatban 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

énis a zergekre. ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

berlinboy6329
Nekem az animációk jöttek be nagyon...Leginkább a Thoré,mikor a gyártás készenléte után "kicsomagolja" magát.

De mostmár láttunk Terrant és protosst is,én Zergeket akarok!!!Kíváncsi vagyok mennyire gusztustalanra sikerült.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

scorpeeon
Ez a terrán videó... Nagyon ott van! 😊

light00
Hát még nem döntöttem el hogy nagyon féljek a terranoktol, vagy nagyon szeressem öket 😄
De az biztos hogy vagy nagyon drága vagy nagyon csit faj lesznek...
(ujabb redalert2 klon: sensor, ami mutatja a bázis környékén olálkodo, a bázis felé tarto elleneket)

#2042: énis remélem hogy nem igy lesz...sokkal jobb volt mikor pölö brood warban a captain mondta, hogy "elegünk van a zerg légieröböl, most bevetjük a valkür fregattokat"....hát szerintem sokkal jobban jön igy ki a történet szempontjábol...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
akkor már a képet is😊

V9ykn8_TZL0

ProGabe
Végre elõször hallhatunk a Starcraft 2 single player kampányáról, ami bizony tartalmaz meglepetéseket. A demo azzal kezdõdik, hogy a kamera bemutatja a Hyperion csatahajó koszos parancsnoki hídját és egybõl megláthatjuk a Terran kampány hõsét és régi ismerõsünket Jim Raynort. Raynor élete nem lett könnyebb az elsõ rész történései után se, iszik, nõzik és zsoldosként harcol a Terran Dominion erõi ellen. Raynor mellett áll Tychus, a jóarcú tengerészgyalogos, akit már a renderbõl ismerhetünk. Raynort lehet irányítani, odamegy Tychushoz és beszélgetni kezd vele, a lehetséges témákat mi választhatjuk ki.
A karaktermodellek nagyon kidolgozottak, itt a CG team is besegített a SC2 csapatnak. A karakterinterakción kívül Raynor a számítógépekhez is odamehet, hogy többet megtudjon a missziókról, de kinézhet az ûrhajó ablakán is, hogy megcsodálja az aktuális kilátást.
Raynor az ûrhajó további részeibe is elmehet, pl. a gépterembe, ahol egybõl szóváltásba is keveredik az egyik gépésszel! Egy másik gépész arról panaszkodik, hogy már hónapok óta nem kaptak fizetést és már zendülésre készülnek, de Raynor megnyugtatja, hogy a tárgy, amit most szereztek meg a Mar Sara kolloniáról megoldja majd az anyagi gondokat. A gépterem legfontosabb része egy konzol, ahol a missziókért kapott pénzért új egységtípusokat és fejlesztéseket vásárolhatunk!

Visszatérve a hídra megtekinthetjük a csillagtérképet a felkereshetõ bolygókkal és azok adataival. A demoban Rob Pardo egy példamissziót mutat be. A feladat itt egy protoss erõdítménybe bejutás és egy fontos tárgy megszerzése. Egy bázissal és pár viking egységgel kezdünk, de a bázisépítés részt ugrotta Pardo. Egy cheattel gyorsan szét is rombolta a protoss védelmet és megszerezte a tárgyat. Ezután újra a hídon találhatjuk magunkat és a kristály birtokában már újabb témákat beszélhetünk meg az ott lévõkkel. Tychus érdekesmód eltûnt, Raynor meglepetten kérdezgeti, hogy hova.

Raynor nem veti meg az alkoholt, ezért a kantinba tart egy itókára. A jelenet, ahogy Raynor a kantinba tart, a legszebb grafikai mutatvány, amit a valaha Blizzard játékban láttunk, valósidejú árnyékok, részletes normálmap-ok Raynoron és hasonlók szépségek. Hírtelen egy árnyék válik ki a folyosó sötétjébõl, aki nem más, mint a Zeratul a Dark Templar, aki a titokzatos Xel'naga-k visszatértére figyelmezteti Raynort és az a tárgy, amit Raynor épp megszerzett, a kulcsa lehet az eseményeknek. Demo vége. Összefoglalva az újdonságokat: szabad misszióválasztás, sokkal változatosabb küldetések. Az új átvezetõ motorral elõadott komplex sztori. Mi várható még? "Kerrigan visszér". Egy masszív Kerrigan központû Zerg kampány várható. A protoss kampáy címe "Mystery of the Xel'naga", ami fõleg a fent említett különleges tárgy köré épül majd.

@hardwired.hu

az "ahol új egységeket és upgradeket vehetün" félmondat remélem csak egy vicc...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
Thor rulez^^ (tiszta transzformersz 😄)

eeees vegre Ghost hasznalja is a fegyveret... anno eleg sokat agyaltam, hogy miert nem tettek bele ilyen mesterlovesz funkciot korabban mar... <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

scorpeeon
<#worship>

Davidus
nagyon nagy game lesz ez😊 nem mintha bárki kételkedett volna ebben akinek van agya😄

V9ykn8_TZL0

Krinyo
Krinyo
<#sir>

Lammer
"- A pro WC3 játékosok agyonverték SC2-ben a Blizzard dolgozókat 😊"

ki hitte volna 😄

leven a wc3 pro jatekosok (legtobbje) azert ad1: prok, ad2: sokuk scn nevelkedett 😛

Klemice
kérdés hogy lézerfolt neked vagy lézerfolt mindenkinek?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

light00
pff...az atomban az volt a szép hogy zsinte lehetetlen volt megtalálni, mostmeg egy fél képernyös lézerfolt... :\

scorpeeon
A fõoldalona Ghostnál van jobboldalt egy videó amin elõször láthatatlanná válik aztán sniperrel leszed egy marine-t. A láthatatlanság nézhetne ki kicsit jobban sztem. Viszont a sniperezés nem rossz.

Klemice
ha már nem kapunk 2 templart egy épületért akkor a terranoknál is kellett egy kis balance

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

scorpeeon
"Az 1up-tól:

Protoss:

- Black-Hole is too powerful in its current changed and is likely to get a heavy nerf (confirmed by Dustin Browder). They currently suggest it'll have a maximum number of ships "absorbed".
- Before you can start building Stalkers and Immortals you have to purchase a certain research (each unit has its own research) at the Twilight Council.
- Protoss has a new building: Null Circuit, which resembles the Robotic Support Bay of the original game.
- The Fleet Beacon building is back.

Terran:

- Firebats are removed from the Terran arsenal.
- The Plantary Fortress is capable of firing only on ground targets.
- The Battlecruiser has a a new ability called "Plasma Torpedo", but it's only one out of many possible upgrades (obviously the Yamato Cannon is one of them).
- Banshees only have air-to-ground attack.
- The Thor can attack both air and ground targets." - Zedas-hardwired

Firebat-ek kilõve...

Krinyo
azért remélem hogy lesz firebat, kedvenc egységem <#sir>

light00
upgrade-eket vásárolni? 😮 ez mit takar?
(a feedbackes archon odabasz, remélem kerül vagy ezer gázba 😄D)

nekem azért tetszett a lineáris történet, remélem nem cseszik el (nagyon).

Klemice
király abbõl sokre számítottam és már láttam is

ProGabe
- A kivett egységeket (tempest, immortal) és még többet, amit nem is láttunk, de készültek modellek, berakják majd az editorba, szóval a térképkészítõk tudják õket használni.
- Az összes SC1-es egység elérhetõ lesz így (és épület?), tehát ha valaki lelkes, meg tudja az editorral az SC1-et csinálni.
- A briefing roomban LEHET MÁSZKÁLNI és szabadon beszélgetni a többiekkel!!! Így lehet küldetéseket felvenni és upgradeket vásárolni a következõ küldetéshez (!!!!!!!!!)
- A küldetéseket párhuzamosan is lehet csinálni. Szeirntem olyan lesz mint a CnC3-ban (az tetszett is nagyon)
- Xel'Naga lesz, õk a fõ ellenség.
- Nagy battle.net változtatások lesznek (pl. VoIP)
- A protos és terran teljesen készen vannak egység és épületszám szempontjából.
- A Stasis Orb lelassítja az ellenséges egységeket.
- A mezei archonnak van feedback-je. Ez dúrva.
- Tank még X lábú, de már dizájnosabb.
- Mégis lesz medic.
- El lehet adni a terran épületeket (!)
- A carrier / tempest nem dõlt még el.
- A gatewayból lehet warpgate-et csinálni, ami bárhová tudja teleportálni az egységeket a mátrixon belül (phase prism mellé is értelemszerûen), viszont csak egy egységet tud így elküldeni és külön cooldown is van.
- Terran starport upgradelhetõ és ezután repülés közben is tud gyártani (!!!)
- A pro WC3 játékosok agyonverték SC2-ben a Blizzard dolgozókat 😊
- Hotkeyek maradnak, nem kell újratanulni õket.
- Építéskor látszik hogy hány másodpercbe tellik.
- Van idle worker gomb.

by Zedas @ hardwired.hu

Klemice
nekem most a WoW furcsa hogy volt ugye egy kieg már aztán jön egy újabb egy hõskaszttal és mondják hogy lesz több hõskaszt is majd ez azt jelenti hogy fix lesz újabb kieg
starcraft 2nél maradva örülök hogy kapunk medicet és dark templart

scorpeeon
A Blizzard-ra nem jellemzõ a sok bõr lehúzása egy játékról. Warcraft1-2-3-SC1-hez hány kieg volt eddig? Darabonként max 1. Ha máshogy gondolkodnak, mint akkor akkor kiadhatnak 2t rá. Maximum 3at de ez már nagyon nehezen tudom elképzelni. 3nál viszont fogadni mernék rá, hogy nem lesz több.

#2021: videó kedvéért. gondolj bele ha a valós épülési idõ alatt menne le, akkor szakállad nõne, egybõl kettõ.

#2023: erre azért nem mernék nagyobb pénzösszeget tenni.

scorpeeon
Lóf@szt fognak százezer kieget nyomatni, lesz 1. Maximum 2, de nem valószínû.

Klemice
hát nemtudom egyáltalán mikor jön ki? egy év múlva?:S
aztán nyomatják majd a százezer kieget mint a wowhoz 😄

light00
Amugy az ingame videokban....háááát sztem egy kicsit tul gyorsan repül az a command center, sokkal lasabb volt az egyben, és befigyel a medic is a marine-ek mellett.

berlinboy6329
Akkor ok.Én utánajártam youtubeon is fenn van.Beírod,h blizzcon date added szerint rendezed és ott vannak.

Lammer
hat ha neked az 50(lol1) es a 60(lol2) eletero csiiit _vs_ a 75 energiabol kontrollnyi unitokat* elpusztito(!) es melette parhuamosan abszolut klookos egy utes-egy marin megolos unit nem az, akkor nemtom... 😛

*egy jol iranyzott storm ugye elnyom akar egy karton hydrat is... naakkor hogyisvanez? 😛

light00
Egy Academyvel lehozhattad a Medicet és a Firebatot az nem csit???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!😄DD
A zergek két legnagyobb elennfelét, remélem ezt is "kibalanszolják" a fiuk...

#2016:
Amugy ahogy olvastam a reapert sztem az lesz firebat helyett, mert valami short-range unit-féle, elég nagy sebzéssel, igy nem hinném hoyg egy másik powerfirebatot mellétenének.

Lammer
"Engem csak az zavar, hogy a két templomoshoz két külön épület kell,"

VEEEEGRE, imaim meghallgatasra talaltak 😛

tok imba volt eddigis, hogy egy epulettel legyartottal ket power egyseget :C vegre-vegre... mostmar dontened kell, hogy melyik csiiit unitot gyartsd le ha SIETNED kell... <#eljen>

Krinyo
én még csak itt láttam, de sztem megéri megvárni
remélem a firebat-et nem hagyják ki

berlinboy6329
Nincs máshol?Utálom azt a helyet...Rohadt lassan bufferel.

Krinyo
Klemice
elég érdekes lett a terran cuccos
a giga egység az a thor lesz?

light00
Engem csak az zavar, hogy a két templomoshoz két külön épület kell, meg ez a reaktor kcisit hasonlit szerintem a redalert2 klonozo üzemére, hogy két egységet gyártasz egyszerre....

Davidus
+ hang
video se lenne rossz😛

V9ykn8_TZL0

AotS
"Rob Pardo showed the interiors of The Hyperion, while controlling Jim Raynor. He was able to interact with the different characters on board (including Tychus Findlay), take different missions, upgrade his arsenal with money, and view information about the various planets in the Koprulu system.

Pardo took a mission to steal some artifacts from a nearby planet. When the mission was completed, he took Raynor for a short walk within the corridors of the Hyperion, "to have a drink". Suddenly, all the lights buzz around him, and from the dark corridor, Zeratul emerges wounded, and collapses on the floor. Before the in-game cutscene ends, he tells Raynor: "Doom is upon us, The Xel'naga returns, to end all things" (not exact quote, but similar)."

(
innen)

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

remélem nem ez az összes technológia sc-ben e két faj frontján, mert akkor nagyon nem lesz oké... (úgyértem kicsit TÖBB egység kéne, és eleve volt is az elõzõ játékban, nem?)

figyelitek hogy egy játék nem egy év alatt készül? :o 😊

/lost vikings... loálpoén, ott van szöveg nézzétek meg/ 😄

Látom te sem tudsz aludni,mondjuk megértem.
o_0 ez lesz a briefing room, hát ejha....
Tempestet nem látom protossnál.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ProGabe
váááááá,briefing room,váááááá

váááááá,"fejlõdésfák",vááááááá

scorpeeon
Nézd meg a Pilon színét, még az is teljesen zöld 😊

akkor úgy néz ki, most elképzelem milyen lesz egy fekete színben játszó Protoss xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.