StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
de pont a penge szine?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

scorpeeon
zöld és kék zaelot. Gondolom attól függõen változik a szín, hogy te milyen színû vagy a térképen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

light00
Most mindkettö zealot vagy csak én vagyok vak?<#conf>

ProGabe
így van XD

figyelitek az évszámot!? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gyûlytöd az Inteligence-t az Enemyrõl? xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ProGabe
THE TERRANS HAVE ARRIVED

de én zergeket akaroooooook!tudtam,éreztem hogy ez lesz,mármint az hogy a zergeket hagyják utoljára 😞 na de most áttanulmányozom a terranokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Krinyo
Vagy csak a Blizzardnál sokat nézték a Transformerst. Még a kiírás is a kép alatt: Roll out. xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jeee, új Terran unitok.
A Viking király lett.

scorpeeon
Ha kidobták a Tempestet akkor nemhiszem h lesz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Amúgy valamiért nem jön be a SCLegacy-s link. 😞

Szóval akkor lesz a Tempest és a Carrier is?

AotS
Az SCLegacys srácok már kipróbálták.

"And while we talked a bit about the Zerg, nothing at all was shown - the development team really hasn't touched upon them much beyond concept."
Szóval Zergeket a Blizzconon nem valószínû, hogy látunk... 😞

Viszont van pár érdekes új infó, pl. kidobták a Tempestet és visszatér a régi Carrier.

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

Ja de ott is majdnem minden vidbe volt valami változtatás pl:a marinok pajzsa. Remélem a tank kinézetén változtatnak mert az nagyon gáz.

light00
Teranokbol már elég sok megmutatkozott, de szegény zergukbol eddig csak a pukkano linget láttuk.

Hát remélem én is, de az lenne a legjobb ha a terrát is.
Vagy csak a zerg lesz a mostani BlizzConon?

ProGabe
Good news for fans who didn't make it to BlizzCon this year but still would like to check out the event: Giga will be providing live coverage from BlizzCon in the form of a live video stream. Coverage will include the StarCraft, Warcraft III and World of Warcraft Arena tournaments, and much more. You will need to download the Octoshape plug-in to access the stream.

remélem holnap már azt tárgyaljuk hogy milyenek lettek az új zerg egységek 😊

Sziasztok, nem tudja valaki esetleg, hol találhatok még a Starcraft elsõ könyvtrilógiájának harmadik kötetébõl (Címe: Ámokfutás) - az SC Ghost: NOVA-t nem akarom elkezdeni, míg a Teremtõk árnyai után következõ Ámokfutás-t nem olvastam el. Pechemre sehol sem tudok hozzájutni - alexandra, libri, bookline - mindenhol elfogyott. Írtam a kiadónak (szukits), de még válaszra sem méltattak, hogy lesz-e utánnyomás, vagy tudnak-e olyan helyrõl, ahol még van elfekvõben 1-1 példány.

Tipp, vki?

Powned by Phazon...

teljesen jogos lenne 2-nek is.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Davidus
remélem nem. én nem akarok SC 1.5el játszani:s

V9ykn8_TZL0

ó én már a protossok 3. küldetésénél járok <#idiota> most mutatják meg hogy a zergek milyen gonoszan tudnak infestelni MINDEN EGYES egységet és épületet a játékban. <#idiota>

infested shield battery <#eljen>!!4

unknown nick
Jó nektek, hogy már így kenitek az SC2-t 😊

igazad van ez offolás, de hasznosítható információ lesz a játék folytatásában is, ebben biztos vagyok.

Krinyo
sztem ezt inkább sc topikban beszéljétek meg.
Már kezdtem megörülni ennyi hozzászólás láttán hogy van valami hír, erre csak az offolás megy...

Lammer
szvsztem az starport...
igy egybol 5 scv utan feltetlen -,-

... 5 fekvotamasz gyorsba tudatlansagodert... <#ticking>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mi az hogy raksz? (rax) barakk? ez olyan mint a sunken-sonka?

Lammer
5scv-rax-4scv-supply kb kesz lett a rax - rine+scv and so on 😛

szerk:
Light: "engem igy merinezett ki a döntön, hogy ugyanigy játszottam 😛"

<#vigyor3><#zavart1><#idiota>

light00
engem igy merinezett ki a döntön, hogy ugyanigy játszottam 😛

#1973: Csak az örli rássrol, de tudlak még meglepni néha ám 😄

5scv-barack-supply?

ctrl+0123456789,sdsdsdsdsdsssoszszsz....

Lammer
lehet 5scv-rax taktikkal isch tolni 😛 Bence ellen a sok rassa utan kenytelen voltam igy jatszani... erdekes utana leszokott a rassrol 😛

ezért kell korábban rássolni linguval, minthogy be tudjon állítani 2 scv-t az "ajtóba" .... 😄
vagy tényleg egy raklap linget viszel 😄

Lammer
ha gyogyitjak akkoris(persze tobb linggel)^^

light00
mondjuk turboattackos ling leszedi az scv-t, ha nem gogyitják, nagyon hamar.

Lammer
sot annyira erdekesen hangzik, hogy ez igy is van... hiaba mikrozik az urge a lingekkel(hogy lassan gyogyuljanak) ott a rine hatul es lo" folyamataban...
soooooo"t slusszpoen!
scvkkel reparalod magadat egyfolytaban a rinek meg lo"nek mogule...
mik vannak? <#eljen>
<#papakacsint>

Broafka
hmm, értem, érdekesen hangzik, majd kipróbálom! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

light00
egy scv-nek 60élete van, egy marinnak 40, egy zerglingnek 35. Egy scv vs 1 ling csatáböl az scv kerül ki gyöztesen. Ha beállitasz 2 scv-t a feljároba mpndjuk 4 marine-nel, ahhoz legalább 12 ling kell, hogy átjuss. És akkor odaküld még két scv-t a terran és soha nem fogsz átmenni lingekkel. Egy scv sokkal jobb zergling ellen, mint egy marine.
És az a lényeg, hogy a marinehez miél késöbb jusson a zergling, mert addig távolrol tudja löni.

Broafka
hmm, nem is úgy gondoltam, hanem, amúgy az SCV-nek nincs túl sok élete, szóval ha egy zergling rushot fel kéne tartóztatni, akkor nem hiszem hogy az SCV-k feltartóztatják, mert akkor arra mennek, és hamar leszedik õket, és utána már mennek a marine-okhoz is, de ilyen erõvel akkor már simán marine is állhatna a feljárón...

jó, hát, igazad lehet, én ezt még nem próbáltam, de majd ki próbálom! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

no para, ballace will be.
<#idiota>

light00
jah igen^^
De azért egy mozgo egységet rohadt nehéz leszedni, mondjuk egy cobra féle okosságot, ami sztem nevéböl gondolkodva gyors is lesz, pláne légi egység. Legalább legyen hangyafingnyi élete, vagy valami.

Lammer
countdown az cooldown 😛
igen jah 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

light00
ja rohadt mocsok tank, de sztem akkor nagyobb a countdownja nem?
(emlékszel rohadt 2 HP SCV vs 5HP tank? 😄😄DDDD)

Lammer
nem!
mondom moveolom vissza es a cso hatrafordul es neha-neha visszalo!

undorító is. 😄

ha atakmúvolással támadnál, akkor odaér és lõ, magától nem mozdul el csak ha a célpont felé halad, de akkor meg útközben nem lõ..(ha keresztezi ellenség az útvonalát akkor is megáll, nem?) (legalábbis én így logikázom 😛)
nem úgy lõ, ha közben patrolozol neki? (mint a vulture?)

Lammer
nem!
ha iszkiri van vissza a bazisra, akkor te is eszreveheted, hogy neha visszalo!444

light00
Nem csak ha attackmuvolod? 😮

Lammer
tank mozgas kozben lo" az egyben... 😉

szucsy89
when it's done
Mikorra várható?
nincs szükség mozgás közbeni lövöldére, elronthatná az egyensújt...