StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig olyan cukin néz ki, hogy van szíved le irradiéjtezni te motsok!!!4 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

pajzsos márin = 1.6 CS fíling, nemértem a problémát 😄
Raynor nekemis feltûnt hogy nem hasonlít önmagára
sõt, a nyitó videóban volt egy kolosszális terran egység amit a bemutatós csávó csíttel magának varázsolt... úgy tudom az a terran über-egység, abból is több volt a pályán mint egy....
de remélem megmaradnak annál a koncepciónál hogy szuper egységekbõl legfeljebb 1...

shala
ott lesz igen

non potest pluere aeternum

Lammer
#2099: mikor lesz neked ultrahordad??? 😄DDDDDDDDD addig el kell jutni <#hehe><#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
jövöre blizzcon<#idiota>
Szerintem mivel van sajátjuk, másra nem hiszem hogy elmennek, asszem az e3on sem mutattak be semmit. Talán ha kész lesz a játék, addig meg...

#2097: na most az jobb, ha azt mondom, hogy röhögögörcsöt fogok kapni, ahogy pajzzsal benyomul a marine az ultraliskhordámba?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ProGabe
jöhetne már valami HD cucc is blizzconról...

azt valaki megmondhatná hogy mi lesz a következõ nagy expo,verseny,kiállítás,mittoménmi,ahol vélhetõen a zergeket is megmutatják

azt tudom hogy augusztus végén lesz GC lipcsében,blizzard ott lesz vajon?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
KUZS! <#idiota>
te zerges vaty utyis, májpádáván <#bee1>

light00
szerintem is (legalábbis remélem) csak a videok miatt ilyen gyors, mert kicsit irreális.
Amugy valahol a kezdetekkor ugy mondták, hogy Kerrigan gyözelme ota 10 év telt el, és azota Raynor iszákos lett, káros szenvedélyeknek hodolt, tud ám öregedni eleget....
A marine pajzs most viszont tényleg rohamrendör filinges, remélem adnak rá jo magyarázatot, vagy az elején csak röhögve tudok majd játszani a terranokkal 😄

ProGabe
raynor...

ez még csak béta,az is alig!még kismillió változás lesz benne,marine pajzs pedig kezd egyre szimpibb lenni,fõleg így,hogy megvékonyították és úgy néz ki mintha egy jó kis fémlemez lenne,nem mintha valami mûanyag játékpajzs,mint az elsõ képeken.ráadásul biztos faszán megerõsíti õket,és ez a blizzard,nem hibázik 😛 CC meg szerintem csak a videk miatt ilyen gyors,leszálláskor is szinte zuhan 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scorpeeon
Ez alapján eléggé úgy tûnik, hogy 24 egységet lehet kiválasztani egyszerre. És 5 egységet lehet gyártani egyszerre és épületben, ahogy eddig. Persze ez még változhat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grizzly21
az mondjuk nem tetszik, hogy pl jim raynolds nem hasonlit az sc1-es JR-ra, néhány épület kicsit bugyután néz ki, meg van néhány hülyeség benne, pl pajzsos marine, meg hogy a CommandCenter gyorsabban repül mint az SC1ben a BattleCruiser

grizzly21
vagy nem bug, mert szándékosan hagyták benne. mindegy

grizzly21
az a koreai kiscsáko konkrétan Nal_Ra, és a végén 3-4 mothershipet csinál ami nem kis bug a játékban😊

Lammer
sajnos ezeket csak Torrentben lehet leszedni 😞

Lamer nem torrentes verziót nem találtál? Sõt az egészverseny nincs meg valahol videon? 😊

Lammer
KUZS! <#idiota>
altalaban a problemat meg kell elozni es nem kezelni, ugy hatekonyabb...
Irradiatet a mocsokra!!!!!!!!!!!!4 <#bee1>

a közel perfekt ballaszhoz hozzátartozik az imba plague is? <#idiota>

Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

btw Blizzcon07 sc vesztesagi donto!
Katt (torrent, hamar leszalad)

erdemes leszedni, mert Tasteless oriasi speaker, es vegre ertjuk a kommentart(zsenialis^^) is, nem ugy mint a koreai kozvetiteseket^^
ehh muveszet a jatek, mi? es meg igy is egy csomo mindent nem mond el, hogy most miert huzta ezt a lepest esatobbi^^^^^^^^

Davidus
SC2ben lenyomom õket mint a szart^^

V9ykn8_TZL0

Lammer
sorry visszasziv!
(IMbat Balansznak olvastam) <#zavart1>

Lammer
o" azok a "kicccsakok"(nekem csak az also 3 kep jott ki) lehet jobban keresnek mint mi innen a topikbol 1uttveve 😄DDDDDDddd

raadasul mindegyik ven roka a pro sceneben... -.-
legeslegalul: Nalra(Protis, szemuveges) melette Yellow(zerges) ket regi oldschool pro (mind2 KTF csapat, narancs mez)
felette levo kep: Nalra balra(KTF) mellette szinten oldster Xellos(CJ Entus, Terran user, igy hatulrol megmondom? 😄
and folotte egyedul Kang Min azaz Nal_ra a nagy protossos magus ^^^^^^^^

szucsy89
<#fejvakaras><#conf>
Lammer
LOL?

szucsy89
wc3-ban nagy imbalance van az tény a schez képest...
Lammer
sokkal korrektebb a balansz sc1ben, mint wc3ban 😛
ennyi 😛 (hiaba oregebb, mar "anno" szinte az volt, korai patchekben megvoltak a balanszirozasok, azota kozel perfekt a balansz)

Hát remélem a pajzs egyszerüen csak levételre került. Szerintem kicsit vicces volt a rohamrendõr jelmez.

ui lamer: Van "sütnivalóm" a wc3-hoz. Azonban ilyen értékeljük egymást játékot játsz mással. Én pont az a player vagyok aki kizárólag blizz játékokkal játszik. sc wc wow. épp az aktuálissal. Bár tény, hogy nem napi 24 órában nyomom. És ballance kérdésre még ott a wow is példának (persze ez nem teljesen jó példa ide). ott sem 3 kasztról van szó. A ballance nak pedig nem tökéletesnek kell lennie, hanem JÓ nak. az bõven elég.

scorpeeon
Azt már lehet tudni, hogy a pajzs egy upgrade lesz a marine-okhoz, alappól nincs náluk.
#2066: Neem, úgyértem HD-ben akarom látni 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Agamemnon
Valóban nagyon impozánsak a videók, ez tényleg az a game lesz, amit ki kell próbálni.

light00
valaki már beszurta de elfelejtettem ki volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért ha megnézitek a panelen ott figyel a marine-en a pajzs...szebben, de az határozottan pajzs

light00
egyértelmü 😊

mmmm 😊

Klemice
demo gondolom csak akkor lesz ha kijött a teljes is nem? :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Davidus
Klemice
majd kiderül egyenlõre még megjelenési dátum sincs
nem láttunk zergeket és ha a xel naga a fõellen akkor õket sem
türelem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

én kizártnak tartom hogy Kerrigan valakivel vállvetve harcol. Inkább ha muszáj a kooperáció, az is úgy, hogy miután lényegesen gyenge a fõ ellenfél, jó kis hátbaszúrással ütést mérnek a szövetséges fõ-erõire, így biztosítva a zerg domíniumot a galaxisban 😊

light00
attol még megprobálhatnak a régi hibáikon javitani és kibalanszolni négy fajra is...de inkább nem kockáztattak.

mondjuk ahogy én képzelném el a történetet, hogy szokásos mindenki mindenki ellen hadjárat, aztán mikor megjönnek a xel nagak, hirtelen mindenki összefog, ugy mint Kerrigan ellen az 1ben. (el tudom képzelni kerrigan és zeratul egymásssal vállvetve harrcolnak 😄D)

Lammer
".. ugy tünik 4-el pl mehet az egyensuly..."

LOL! nem mondanal ilyet, ha lenne egy pici sutnivalod a war3hoz...

lol and lol again!

(nájtelf imbatenyezotol sirnak a prok is bahatom... blizzcon eddig winner donto NE-NE loser donto NE-Orc ^,-)

Davidus
linket😊

V9ykn8_TZL0

scorpeeon
HD-ben! ÁÁÁ

Kandurex
impresszív

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szucsy89
sztem meg még koránt sem lehet tudni mindent hogy mik lesznek az újítások csak nagyjábol...majd ha kijön a végleges akkor lehet kritizálni meg ráaggatni ilyen jelzõket hogy 1.5 de sztem nem basszák el ennyire
Davidus

V9ykn8_TZL0

Az ujítások mennyisége? hát ja. elismerem. lecseréltek pár egységet... és adtak pár + dolgot hozzá... ezért modnom 1,5... simáõn megkaphatja az sc1,5 nevet. 😊

Menniyre fel tudja rugni? könyörtöm. Az a dolguk, hogy megtartsák az egyensulyt. ha csak wc3-at vesszuk, az is 4 faj... ugy tünik 4-el pl mehet az egyensuly...

Klemice
yel naga lesz a fõellenség kérdés a hogy kapunk-e xel naga egységeket vagy csak xel nagák által irányított zergek és protossok ellen nyomolunk majd

scorpeeon
Mi az, hogy "egy új faj sem"? Hány új fajt vártál, 3at? Tisztában vagy azzal, hogy +1 faj mennyire fel tudja rugni az egészet? Sztem éppen elég újítás van benne.

Egyébként meg a motor kevésbé fontos sokkal inkább az, hogy milyen egységek, fajok vannak. Én nagyon várom már sc2-öt. De eléggé letölrt, hogy "minden" ugyanaz. Bár vannak új egységek, új megoldások, de ez egyenlõre még mindig sc1,5 számomra... persze nyilván igy is bezsebelek 1-et. de én kicsit ööööö pofátlanságnak tartom, hogy még 1 uj fajt sem tudtak beletenni, csak lecserélnek pár egységet, és új grafkót nyomnak. Bár könnyen meglehet, hogy lesz uj faj, és majd a kiegben aktivizálják...

az egy másik prodzsekt, az inkább rajongói próbálkozás volt.

Klemice
akkor bocsánat rosszul tudtam

scorpeeon
Nem war3 motor, új motort fejlesztettek hozzá.