StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az fog dönteni hogy neked tetszik az uj felállás, hanem hogy megtalálják e a balanszot, és a gyorsaságot, mert ez az a 2 dolog ami az SC1et ilyen népszerüvé tette.
non potest pluere aeternum
A bemutatók alapján szerintem az egységtervek már megütötték azt a szintet. Nekem érdekesebbek a unitok és a képességeik, mint az 1-ben. Az alap koncepció kombinatívabb sokkal. Tetszik az új felállás is, hogy több, de gyengébb superweapon. More scalable, more versatile... 😊
jah most lehet jobbak vannak
๏̯͡๏﴿
Inkább intézzétek el pm-ben a kit tud többet a SC világról szóló versengéseteket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ajanlom sracok a | válasz erre gomb funkciot...
hasznos! <#eljen>#eljen>
(tok kaosz szinte minden HSZetek... hasznaljatok a ficsoroket, htx)
non potest pluere aeternum
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Azért a kérdésaim mindig fenn álnak, ha vki még nem utált meg és tudja a választ, kérem magyarázza el. Köszi
Én nem azt mondtam, hogy igen is tudnak, csak azt hogy ilyen "elvi" dolog biztos nem akadályozná meg a zergeket. Be kell vallanom, hogy semmit se konyítok a dns átrendezéséhez, de szerintem ezt sose álítottam.
#2129 Nem értelek, mikor becsméreltem én a pro w3hoz fûzõdõ értességed? És igen, ott le is írtam: "az NE erõs", magyarúl egyet értettem veled, csak hozzátettem, hogy felesleges az utsó döntõvel példáloznod és hogy ettõl még elég jó munkát végzett a blizz. Egyébknét ha már itt tartunk igen is KONYÍTOK a pro w3hoz, nagyon is.
Nem értem, miért kell belekötni az elsõ nem egyet értõ szóba, fõleg hogy amit mondtam, nem általános igazság, hanem a szerény véleményem volt. Emellett volt kérdésem is, amire inkább vártam volna választ.
És ha annyira tudod, hogy nem olvashattam(amit mondtam is), akkor miért kell ennyire lekezelõnek lenni, azt meg végképp nem tudom felfogni.
Egyébknét ha nem zavarom meg a gondlat menetedet, akkor csak mondom(nem biztos persze, semmi sem az), hogy más és más irói voltak az SC könyveknek, legalábbi az volt rájuk írva. Ha megmagyarázod, megköszönöm.
Egyébknét meg ne hidd, hogy gagyinak tartom a storyt, sõt az SC és annak története tette az egyik kedvenc játékommá. Csak azt akartam humorosan kifejezni(látom nem sikerült), hogy ezek a fordulatok nem az eddigi történethez méltóaknak tünnek. És szerintem a wow miatt alakított warcraft történet részekben sok igen gyenge fordulat volt.
lol! en nem "csak" a mostani dontorol beszelek... de ha te tenyleg konyitanal valamit is a pro wc3hoz, akkor te is belatnad, hogy NE imba... ennyi... gg
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyébknét szerintem a zergeknek nem számít kiknek a dns-ét használják. Lehet hogy az Overmind-et(nagyon bírtam, kár hogy hulla 😊 ) érdekelte volna, de azóta igencsak más a világ.
Hát én elég sokat olvastam SCrõl, minden magyar könyv és sok egyéb írás, de a "shadow" akármikrõl még életemben nem hallottam. Nekem inkább a Babilon 5 lényei jutnak eszembe róluk. Na mind1, mindent én se ismerhetek. Azt viszont nem tudom melyik fajra gondolsz, mint ellenség, mert az említett játék részt nem játszottam és nem vagyok benne biztos, hogy az hiteles forrás, azt kik csinálták és mi alapján?
Egy faj rémlik nekem(mát ha fajnak lehet nevezni), ami bekajálta az egyik könyvben a zergeteket és protoszokat, de azt nem találtam túl SCbe illõnek.
Viszont 2 egységgel van problémám. Az egyik az infested terran... imádtam gyártani... erre kivették. A másik az archan, hogy mi is az tulajdon képpen sehol nem írják le. Volt sok találgatás, egyesek szerint ilyenek a Xel'nagak is, de én nem vagy benne biztos, inkább vmi Protoss gyorsított továbbfejlõdés.
tényleg az is lehet hogy a zerg paletta nemcsak infested terran 1 (EGY) darab egységgel fog jeleskedni, hanem mondjuk egy egész paletta áll majd rendelkezésünkre 😛
(megkaptad a p.ü.-met? 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
sztem teljesen korrekt így, mondom ezt úgy hogy kivették a firebat-et is ami a kedvencem
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem ide illik tökéletesen, de akik figyelték(remélhetõleg jobban mint én, mert én nem hallottam), tudja vki, hogy a beigért titkos játék bejelentés megtörtént? Mármint hogy azt nyilatkozták régebben, hogy a wow kieg és a SC2 mellett van egy másik játék is, amin épp dolgoznak, és hogy majd a Blizzconon kiderül. Szóval kiderült? Mert én nem hallottam.
(raynornak meg csak megnött a haja😛)
Egyébként 2 érzésem van a SC2vel kapcsolatban. Az egyik, hogy félek, nem lesz méltó utódja a nagyszerû SC1nek, melynél kibalancoltabb stratégiai játékot még nem láttam.
A másik, hogy alig várom, hogy rohanhassak a boltba megvenni, mert még akkor is meg fogja érni az árát, ha nagy csalódás lesz.
Ja és szerintem a W3 is elég kiegyensúlyozott, azzal is jó munkát végeztek, az NE erõs, de ha csak egy döntõbõl vonod le a tanúlságot, akkor nem tükrözi teljesen az igazságot. Pl multkori döntõn meg 2 Human csatáját láthattuk. Szóval szerintem a w3 is elég jól sikerült, ha csak annyira lesz kiegyensúlyozott az SC2, akkor már meg leszek elégedve.