StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Nem is az egész játékról írtam, hanem arról amit te magad idéztél be tõlem. Az alapkoncepcióról formáltam véleményt. A játék hibáit (ami így ránézésre akad bõven) nem soroltam fel, mert még nem ismerem ténylegesen. Az EA-s arctól idegenkedtem én is, de elég józanul lekezelik és jól integrálják a hagymázas ötleteit <#vigyor0>

grizzly21
milyen kár hogy nem az egységtervek döntik el egy játék sikerességét😊
nem az fog dönteni hogy neked tetszik az uj felállás, hanem hogy megtalálják e a balanszot, és a gyorsaságot, mert ez az a 2 dolog ami az SC1et ilyen népszerüvé tette.

shala
nem gondolom, de hülyeség ezzel jönni állandóan,attól mert az évek során lemorzsolódik pár ember, attól még nem lesz másik blizz, aki képtelen jól megirni egy játékot

non potest pluere aeternum

Lynx_TWL
csõlátás gg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

grizzly21
jobbak?😊 ja pl az ea-s faszi?? omg

unknown nick
"mert ugyanazt a szintet megütni szinte lehetetlen"

A bemutatók alapján szerintem az egységtervek már megütötték azt a szintet. Nekem érdekesebbek a unitok és a képességeik, mint az 1-ben. Az alap koncepció kombinatívabb sokkal. Tetszik az új felállás is, hogy több, de gyengébb superweapon. More scalable, more versatile... 😊

Lynx_TWL
hülye hozzáállás ez sokak részérõl, hogy a mostani blizzard nem csinálhat jó játékokat mert nem azok vannak ott akik anno sc-t csinálták.
jah most lehet jobbak vannak

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Agamemnon
Fejezzétek már be a személyeskedést!

Inkább intézzétek el pm-ben a kit tud többet a SC világról szóló versengéseteket.

A huncraft oldal kicsit szét van esve szal a letöltések menün belül van még 1 hadjáratok ott megtalálod
grizzly21
nem gondolod, hogy 10 éve pontosan ugyanazok az emberek voltak a blizzardban mint akik most vannak?

ProGabe
tök véletlenül nem az Antioch Chronicles kampányra gondolsz?mert ez a war of the tribes nincs huncrafton,google pedig csak war3-as tribes at war-t,ill. war tribes-t talál :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
mondjuk én több infóra vágytam volna a blizzcontól

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lammer
szerintem itt a fodesigner lolcsavora gondolt...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ujaknak:
ajanlom sracok a | válasz erre gomb funkciot...
hasznos! <#eljen>

(tok kaosz szinte minden HSZetek... hasznaljatok a ficsoroket, htx)

shala
tft balanszhoz meg annyit, hogy nem a legtökéletesebb, ellenben mindegyik fajjal lehet nagyokat alkotni, lsd sky-human fov-ud moon-elf stbstb

shala
mé? akkor ez melyik blizzard?😄

grizzly21
hát szerintem épp elég programozás ez is😊 az uj faj egyébként pont design munka lenne, kitalálni hogy nézzen ki, stb. Szerintem nézd meg a videokat amik a játékkal kapcsolatban keringenek, én szerintem határozottan más lett. az kérdés persze hogy jobb vagy rosszab, én ugy érzem hogyha 100% ot mondunk az SC1-re, akkor az SC2 sikere olyan 85% lesz, mert ugyanazt a szintet megütni szinte lehetetlen, fõleg hogy ez már nem az a blizzard mint ami az sc1et csinálta, viszont azért látszik hogy foglalkoznak a dologgal, és ha alapjában véve nem kurják el a balanszot, és a pörgösséget, akkor az sc2 már csak a hirneve miatt is félsiker lesz

light00
Amugy könyvekböl nem érdemes tanulgatni, nem a Blizzard irta, nem is biztos, hogy alapul veszik az SC2 készitésénél, a Diablo könyveknek sincs semmi közük a Diablohoz, csak ráaggatták, hogy könnyebb legyen eladni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Érdekes dolgokat irtatok itt le, nekem ennyire mondjuk nem állt össze a kép, de azt tudom, hogy a brood warban Zeratul titkos pályáján, ott találkozni zerg-protoss hibriddel, amit Duran csinált, ott derül ki, hogy valojában sem a UEDhez sem Kerriganhez nincs köze.

Ja és még azt a kérdést hozzá csapnám, hogy ha a könyvek elõbb készültek, mint a játék, akkor ez azt jelenti, hogy a könyvek, amik most Mo-on megvehetõk, az is elõbb készült, vagy ezek már átalakított változatok, mert úgy tudtam, hogy azért adják ki sorrendben és azért kapható amerikában is limitált könyv, mert most írják. Akkor most ez hogy is van?(kérem ne értse félre senki, ez csak egy kérdés, ami segít nekem összeegyeztetni az eddigi és az új információim - Bár lehet aki úgy gondolja, hogy kötekedés, idáig már nem is olvassa... azért várom a válaszokat)
#2132 Még mindig nem értem. Én mint mondtam, "elhiszem, miért ne tenném", csak mond, hogy biztos az infó, mert általában amit az emberek hallanak, azt összedobják aztán kikerekedik vmi. Nem kell bizonygatni, nem is kértem, bár ahogy látom többet úgyse szolsz hozzám. De hogy ne tünjek bunkónak, had mentegetõzzem, hogy csak azért kételkedtem szavad hitelességében, mert a forrás hitelességét nem tudtam. Lehet hogy itt evidens, hogy a te infóid tutik, de én nem tudtam, nézd el kérlek. Bár látom, már nem fogod.

Azért a kérdésaim mindig fenn álnak, ha vki még nem utált meg és tudja a választ, kérem magyarázza el. Köszi
Figy ez így hosszú lesz szal maradjunk annyiba ha nem tetszik ami írók illetve nem tartod hitelesnek ne hidd el és kész. A továbbiakban nem óhajtom bizonygatni amit itt leírtam ha érdekel utána nézel ha nem akkor meg hiszel amit akarsz. Azt kész.
@ Nuke1988
Én nem azt mondtam, hogy igen is tudnak, csak azt hogy ilyen "elvi" dolog biztos nem akadályozná meg a zergeket. Be kell vallanom, hogy semmit se konyítok a dns átrendezéséhez, de szerintem ezt sose álítottam.

#2129 Nem értelek, mikor becsméreltem én a pro w3hoz fûzõdõ értességed? És igen, ott le is írtam: "az NE erõs", magyarúl egyet értettem veled, csak hozzátettem, hogy felesleges az utsó döntõvel példáloznod és hogy ettõl még elég jó munkát végzett a blizz. Egyébknét ha már itt tartunk igen is KONYÍTOK a pro w3hoz, nagyon is.

Nem értem, miért kell belekötni az elsõ nem egyet értõ szóba, fõleg hogy amit mondtam, nem általános igazság, hanem a szerény véleményem volt. Emellett volt kérdésem is, amire inkább vártam volna választ.
Nem fázik olyan magasan az orrod? Nem tudom miért kell így beszélni. Ha megmondod, hogy a híreid pontosak, akkor elhiszem, miért ne tenném. És én hozzá is tettem, hogy "úgy tudom", tehát nem biztos. De még most se mondtál semmit errõl a "war of the tribes"ról, csak hogy töltsem le.

És ha annyira tudod, hogy nem olvashattam(amit mondtam is), akkor miért kell ennyire lekezelõnek lenni, azt meg végképp nem tudom felfogni.

Egyébknét ha nem zavarom meg a gondlat menetedet, akkor csak mondom(nem biztos persze, semmi sem az), hogy más és más irói voltak az SC könyveknek, legalábbi az volt rájuk írva. Ha megmagyarázod, megköszönöm.

Egyébknét meg ne hidd, hogy gagyinak tartom a storyt, sõt az SC és annak története tette az egyik kedvenc játékommá. Csak azt akartam humorosan kifejezni(látom nem sikerült), hogy ezek a fordulatok nem az eddigi történethez méltóaknak tünnek. És szerintem a wow miatt alakított warcraft történet részekben sok igen gyenge fordulat volt.
Lammer
"de ha csak egy döntõbõl vonod le a tanúlságot,"
lol! en nem "csak" a mostani dontorol beszelek... de ha te tenyleg konyitanal valamit is a pro wc3hoz, akkor te is belatnad, hogy NE imba... ennyi... gg

Ja és hidd el ha a zergek fertõzni tudnák a protoss-t valószinüleg a blizzárd hamarabb rá jött volna mint te és a brood war se úgy ért volna véget hogy mind2 faj elpusztítására létrehozna 1 protoss zerg hybridet mert akkor már a zergek elöbb létrehozták volna õket. De ez még ötletnek is akkor hülyeség hogy még magyarázni se érdemes. A shadow név meg nem biztos de az idegen faj léte az erre maga a brood wars a bizonyíték. Tanulj meg angolul és játszd végig érdemes jó kis játék.
Megint csak azt tom mondani szedd le a war of the tribes kampányt abban a könyv címe is meg van adva. Egyébként meglepne ha olvastál volna róluk mivel magyarországon megjelent kb 3 max 4 sc könyv amelyekbõl egysem történik a broodwars-al egy idõben így érdekes lett volna ha olyan fajról olvasol ami a brood wars után jelenik meg de mind1 legyen igazad. Ja és azt se árt tudnod hogy a könyvek készülnek elöbb és nem a játékok és a könyvet nem a blizzard írja hanem 1 ember.pl Leith R. A. DeCandido: Starcraft Ghost Nova csak hogy egyet említsek (ja és illene megkülönböztetned azért a szappanoperákat a starcraft és warcarft sztoriktól. Ugyanis ha tényleg olvastál ien könyvet tudhatnád hogy ezek a fordulatok nem meglepõek de ismétlem legyen igazad biztos jobban tudod)
Klemice
mennyi sok jó infó 😊)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

#2123 úr isten, ez egyre furább. Ha a blizz is így gondolja, ahogy te, akkor lassan szappan operába csap át, mint a wow.
Egyébknét szerintem a zergeknek nem számít kiknek a dns-ét használják. Lehet hogy az Overmind-et(nagyon bírtam, kár hogy hulla 😊 ) érdekelte volna, de azóta igencsak más a világ.
#2113 Hát ez haláli volt, jót röhögtem 😄

Hát én elég sokat olvastam SCrõl, minden magyar könyv és sok egyéb írás, de a "shadow" akármikrõl még életemben nem hallottam. Nekem inkább a Babilon 5 lényei jutnak eszembe róluk. Na mind1, mindent én se ismerhetek. Azt viszont nem tudom melyik fajra gondolsz, mint ellenség, mert az említett játék részt nem játszottam és nem vagyok benne biztos, hogy az hiteles forrás, azt kik csinálták és mi alapján?

Egy faj rémlik nekem(mát ha fajnak lehet nevezni), ami bekajálta az egyik könyvben a zergeteket és protoszokat, de azt nem találtam túl SCbe illõnek.

Viszont 2 egységgel van problémám. Az egyik az infested terran... imádtam gyártani... erre kivették. A másik az archan, hogy mi is az tulajdon képpen sehol nem írják le. Volt sok találgatás, egyesek szerint ilyenek a Xel'nagak is, de én nem vagy benne biztos, inkább vmi Protoss gyorsított továbbfejlõdés.
Egyébként a protossokat sztem a zergek tuti nem fertõzik ugyanis xel'naga gyermekei és azért harcolnak hogy bizonyítsák ki a felsõbrendû ezért nem hajlandók bevonni õket a rajba. Illetve a genetikai felépítésük sem engedi (xel'naga gyermekei) hogy beolvasszák õket viszont az emberek nem xel'naga sarjak ezért õk bõven fertõzhetõek. Régen voltak is olyan írások miszerint a factory is fertõzhetõ lessz és önpusztító siege tankokat lehet gyártani de ezt régen olvastam. Egyébként annak a "shadow" fajnak a tagja duran is amit el is mond a broodwarsban és ez a faj eggyesíti a protosst és a zerget hogy elpusztítsa mind2t kiírtva ezzel a xel'nagák emlékét is. Ami az érdekes hogy a regényben Zeratul is ennek a fajnak a tagja ezt azonban õ sem tudja. (egyenlõre)
hát ha zerg tulajdonképpen mindent magába tud olvasztani, akkor ezek az infested protoss cuccok jól jönnének...
tényleg az is lehet hogy a zerg paletta nemcsak infested terran 1 (EGY) darab egységgel fog jeleskedni, hanem mondjuk egy egész paletta áll majd rendelkezésünkre 😛

(megkaptad a p.ü.-met? 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

egyébként meg ha ez a faj nem lessz benne akkor is ott vannak a xel'nagak vagy a protoss zerg hibridek akiknek jelenlétére a broodwar elégé jól utal ahhoz hogy ne keljen bizonygatnom létezésüket.
és mondom nem biztos hogy shadows de a shadow szó benne volt
Sajna sok olyan könyv van ami magyarul meg se jelent és így itt talán be se szerezhetõ:S
Ez angol könyvbe van benne de ha felmész a www.huncraft.hu-ra lerángatod a kampányok menüben lévõ war of the tribes-ot és végigtolod (cheat ajánlott) abban minden benne van.
én csak a magyarul megjelent könyvek 2/3át olvastam, ezt az információt hogy shadows (vagy mi) ezt te honnan szedted? 😊

Még annyi hogy a warcraft 2 és 3 között azért lehetett 2 új fajt beilleszteni mert lássukbe a warcraft2-ben nem volt sok balancolni való hisz a legtöbb egység csak skinben tért el így a warcraft3 gyakorlatilag 1 teljesen új játék a 2 höz képest.(ezt az egységek is mutatják amik nyomokban emlékeztetnek a war2-re)Ezzel szemben a starcaft már eleve egy jól balancolt játék és ebbe belenyúlni új egységekkel megtuningolni (broodwarban is elég kevés volt az új egység) nem egyszerû feladat hát még 1 új fajjal ellátni. Ezért elõbb tanácsos a 3 létezõ faj újításait belõni aztán ehhez igazítani az új fajt. Xel'naga illetve azok õsi ellensége a Shadows.(shadows vagy vmi ilyesmi a nevük erre nem emlékszem pontosan)
Ha valaki nézte a single player videót és odafigyelt arra hogy mit mondott Zeratul nagymester, no meg olvasta a starcraft könyveket(angolokat is) illetve végigtolta az sc1hez készített war of the tribes kampánysorozatot(ami úgyszintén starcarft könyver épült) annak nem nehéz kitalálni hogy lessz új faj az sc2-ben mindenképpen. Azonban a starcraft: ghost hiánya miatt ez még nem volt +oldahtó hiszen a broodwar önmagában nem ad elég infót az új fenyegetésrõl. Illetve ha már a starcraftot folytatják lehet elöbb én is csak a 3 alapfajt balancolnám és csak a kiegészítõbe raknám bele az új fajt. (igen biztos hogy lessz kieg)Lásd warcraft3. Itt ugyan a naga nem volt játszható de még pár egységgel illetve egy kis balance-al azzá lehetett volna tenni. Ezek után okkal feltételhetjük hogy a kiegben lessz új faj mert a story maga foglya +követelni. Egyébként + az is lehet hogy a Blizzard egyszercsak bejelenti hogy hazudtak és van új faj Tadaaa!<#vigyor3>
Krinyo
de õk nem sc 1.5-öt akartak csinalni ugyanazokkal a unitokkal, csak szebben, hanem sc2-t.
sztem teljesen korrekt így, mondom ezt úgy hogy kivették a firebat-et is ami a kedvencem

Ha a nõd zergé lenne és kinyírná minden haverodat lehet te is megválltoznál 1 kicsit<#vigyor2>
Egyébként, hogy tisztázzak valamit. az SC2-ö jelenlegi állapotával némi "elvi" problémám van igazábol. És az elv annyi: ráhuzni egy uj grafkót egy játékra és kiadni 2. részként az gagyi. Persze itt le van cserélve pár egység. és Könnyen meglehet, hogy mikor kijön annyi az ujdonság, hopgy fel se tünik hogy "köze lenne" az sc1-hez. Vágenzi mindentfoglalt? Tehát nincs nagy bajom sc2-vel, csak csalódás, hogy nincs pl uj faj, ami azért "programozást" igényel. (persze nyilván egy uj motor is programozást igényel. De pont az KEVÉS egy 2. rész kiadásához) Ugyhogy ennyi. De én blizz fan vagyok. ha megjelenik megveszem legyen az sc1 uj néven, vagy legyen az egy "uj" játék sc2-ö néven. De ezt a témát szerintem tegyük kicsit félre. inkább mondjátok hol lehet letölteni a játszható betát. 😊

Hát azt uj játékot elsunnyogták sajnos. 😞 majd egyszer. most bõven elég, ha aláfegszenek az sc2-nek és jövõ héten kikerül a beta. 😊

scorpeeon
Nem történt meg, a titkos projektet még mindig homály fedi 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szerintem úgy csináltak mint akik elfelejtették ezt. vagy az sc2 mellé a wow kieget szánták meglepetésnek. örüljön az offline és online nép egyszerre.

Ha jól tudom, akkor a multiplayer módról csak annyi szó esett, hogy lesz, úgy mint eddig, de a beszélgetés központjában a single player mód állt.

Nem ide illik tökéletesen, de akik figyelték(remélhetõleg jobban mint én, mert én nem hallottam), tudja vki, hogy a beigért titkos játék bejelentés megtörtént? Mármint hogy azt nyilatkozták régebben, hogy a wow kieg és a SC2 mellett van egy másik játék is, amin épp dolgoznak, és hogy majd a Blizzconon kiderül. Szóval kiderült? Mert én nem hallottam.
szucsy89
kiegyensúlyozottabb lesz ebbe biztos vok, 3 népnél könnyebb fenntartani a balanceot mint 4-nél...azt meg hogy mennyire fognak bejönni ezek az új változtatások majd meglátjuk nekem eddig tetszett majdnem minden új változtatás...arról már lehet tudni vmit hgoy a b.net miben lesz másabb mint a w3-ban?
light00
a thort az scv épiti és többed is lehet egyszerre, leirták.
(raynornak meg csak megnött a haja😛)

Hát nemtom mi a baj velem, de amit itt beszéltetek, homlokegyenest az ellenkezõjét gondolom. Pl hogytúl keeset változtattak, hát szerintem pont hogy túl sokat, alig maradtak hasonlóságok a régihez(az általános stílust leszámítva). Én úgy örültem volna, ha feltünnek a régi jó egy ségek, hiányzik a corsair, meg a scout, az archan meg minek kapott lábat? nem volt jó neki úgy suhanni? Azt meg egyenesen borzasztónak tartom, hogy betegyenek ilyen irdatlan nagy unrealisztikus transzformersz szintû szörnyetegeket, amikbõl egy lehet a pályán, mint vmi C&C3 clonban.

Egyébként 2 érzésem van a SC2vel kapcsolatban. Az egyik, hogy félek, nem lesz méltó utódja a nagyszerû SC1nek, melynél kibalancoltabb stratégiai játékot még nem láttam.
A másik, hogy alig várom, hogy rohanhassak a boltba megvenni, mert még akkor is meg fogja érni az árát, ha nagy csalódás lesz.

Ja és szerintem a W3 is elég kiegyensúlyozott, azzal is jó munkát végeztek, az NE erõs, de ha csak egy döntõbõl vonod le a tanúlságot, akkor nem tükrözi teljesen az igazságot. Pl multkori döntõn meg 2 Human csatáját láthattuk. Szóval szerintem a w3 is elég jól sikerült, ha csak annyira lesz kiegyensúlyozott az SC2, akkor már meg leszek elégedve.
scorpeeon
Nem, az nem olyan, mint az anyahajó, nem "szuperegység". Szimpla egység, csak erõs. Olyan, mint az Archon 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP