StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ezek szerint még van olyan, aki ezt megjegyzéssel illet. Egy koronával és egy csillaggal megszokhattad volna már.

</flém>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
ujreg baratunk le "take"elte a nagy kerek szamu hszt(trendy bugyutasag)...
fantasztikusan trendájos es nacceru! <#eljen>

(<#wilting>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Venom
miazisten akar eza "ték" lenni?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

SpiritFire
ték

Voltam nyitás után!

SpiritFire

jah sztem is használi kéne <#idiota>

Voltam nyitás után!

Lammer
HASZNALD MAR AZT A K*RVA "VALASZ ERRE" GOMBOT!!!444 htxvm...
es igen! barmilyen hihetetlen de a kerdesedre SIKERULT valaszt adnom...omg...<#wow3>

Krinyo
"...... az Quarter... tehat negyed"

kössz a kritikát de a kérdésre nem sikerülz választ adnod.
light00
jo, persze, sry, nem akartam flémet... :$
(azért ö is elintézhette volan egy visszapoénkoddással oszt' annyi. najo, befejeztem😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Való igaz, csinálják a starcraft (1) topikban, másról alig folyik ott csevej... <#idiota>

Krinyo
jojo, mind a ketten ki*aszott jók vagytok, remélem nem akarjátok még 100 kommenten keresztül ezt az adok-kapok-ot nyomni.
Bocsanat a stílusért, hétfõ van

light00
nem kell a puder, aki jó az mindenhol jo -,- (<#idiota>

Lammer
jahigen 😄DDDDDDDDDDDDddd
egy abszolut lenyegtelen csoportmeccsen(ahol zsirmindegy hogy megyek tovabb) meg egy fun fajvaltomeccsen... vegulis ami "szamit" azon, LOL 😄DDDD

light00
de kikaptál(!!4) 😄
még mindig van 1:3-hoz esélyed, hogy kikapjál 😄

Lammer
hol???? mikor???
mint lanon ellened a dontoben? vagy elotte winner dontoben vagy elotte az elodontoben? (csoportmeccsen engedtem, hogy hizzon a majad 😛 de utana kaptal tolem a komolyabb meccseken egy 4-1et)
jah uppsz most kapcs... mennyi is lett a statom ellened? 4-2?
.
.
.
errol ennyit

egyeb??? <#bee1>

light00
megint kikapnál<#gonosz1>

Lammer
HINT!
"válasz erre"
😉

(lol! Q1bol neked hogy sikerult a "harmadot" kihalaszni? KUUU mint Qhird? 😄DDDDDDdddddddddddd... az Quarter... tehat negyed... -,-)

Én nem vok vmi pro állat de mi az a Q1 Q2? (1. vagy 2. harmad?)<#pias>
Lammer
1v1? kedvenc meccsapom a TvZ... ehhhh 😛

Csak pár ember van aki tudja az accjaimat. legtöbbször nem magyarokkal tolom. A kedvenceim: zerg, ud, ud. Mostanában azonban keveset játszom. Nincs idõm 😞

A játékaim nem tudom hol vannak. Talán 1-2 ismerõsöm elmentette a repjeimet. Én a sajátommal nem foglalkozom...
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Érdekes, nekem egyálltalán nem ismerõs a neved. Hol lehetett téged látni, vagy min?(nem is igazán rád vagyok kíváncsi, hanem a játékodra, azt hol lehetett látni?)
Kérdezném, hogy milyen fajjal nyomtad, de ebben a kategóriában úgyis csak randomerek nyomják. Azért a kedvencedet elmondhatod, hátha beugrasz.
ProGabe
gondolom azt csak annak mutatja úgy,aki ledobja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ej ahogy látom szólítottatok.

Dav adok én neked órákat ha kell sc-ben a guruk istene voltam.. 😊
Persze ez a titulus végigkisért az összes bliz játékon. 😊

ui:
Nem is gondoltam volna, hogy itt lynx testvér, meg dav testvér még tudja a nevemet 😄

Klemice
király 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Phoenix007
Na jóreggelt mindenkinek! Most özönlöttek haza a kollegáim a GC-rõl, aztán addig ütöttem õket, míg az egyik bevallotta, hogy játszott az SC2-vel. Ezt persze újabb egy órás kínvallatás követte, mire hajlandó volt kiadni az infókat <#idiota> Naszóval, elõrebocsátanám, hogy nem egy nagy SC fan az illetõ, (ez abból derült ki, hogy még a "bazinagy lépegetõ" nevét se' tudta 😊 ) úgyhogy egy kicsit megilyesztett a véleményével, miszerint "nem egy olyan bazinagy durranás ... ugyanaz, mint az elsõ rész, csak sokkal szebb!" Hát mondom vazze, pont ez az, amit várunk, az elsõvel nincs semmi gond, csak már egy kicsit csunyácska <#vigyor> Úgy egyébként nem lehetett sokminden újat megtudni, de volt egy pár "ûberkúl" dolog, amit videón nemigen veszel észre, csak ha konkrétan te játszol. (Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak hogy mi hogy néz ki nagyfelbontásban bezoomolva, mi miért történik, satöbbi.) A grafikára azt mondta, hogy a mai színvonalnak tökéletesen megfelel, a Blizzard-tól megszokott dolgokhoz képest sokkal jobban, a készültségi foka alapján a megjelenést 2008 Q1-Q2-re tippelné. És a gyakorlott StarCraft-osok becsukott szemmel játszottak, tehát nem lesz túl sok idõ beletanulni 😊 A tippelgetését meg annyira lehet komolyan venni, hogy az illetõ kvázi 8-10 éve játékfejlesztõ, tehát tudja, mirõl beszél. (Nem úgy, mint itt lentebb valaki, akinek szemlátomást fogalma sincs róla, hogy egy játékot mennyi idõ megcsinálni, meg hogy mi a "szép" grafika és mi a "praktikus" grafika...)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Broafka
nézem a nukleáris támadást a hivatalos oldalon, miért jó hogy ekkora bazi nagy placcal jelzi hogy jön a bomba? így lazán meg lehet találni a ghost! (nekem legalábbis inkább azzal volt a bajom, hogy nem tudtam honnan lõ, mire megtaláltam a kicsi piros pontot, addigra már jött a bomba...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

oké, de nem használhatsz billentyüzetet. <#idiota>!!4

BEAST
nevah

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
biszt te meg úgyis whozni fogsz <#shakehead>

non potest pluere aeternum

Davidus
jó csak próbáltam szerény lenni<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Lammer
na bemelegedtunk... 1v1 eniván? <#idiota>

shala
lehet kevesett soloztál, de jo voltál emlékszem, ne tagadd le a multad 😄

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
jó hát mac már szinte koreai^^

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
elõbb vegyél macrostól órákat, õ mester hozzád képest :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
2v1ben jöhettek-.-

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
egyél sok spenótot

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
nem fogsz 😛

Davidus
lenyomlak^^

V9ykn8_TZL0

BEAST
nem fogsz >.<

Davidus
WC3ban keveset soloztam. itt inkább a solora akarok gyúrni😛

V9ykn8_TZL0

Itt elég sok infó akit érdekel nézze meg.Starcraft2
Tippeljetek! Sztem kijön a game 2008 nyár elejére.
Gyerekek! Az élet szar! De jó a grafikája! 😄
shala
illetve akkor még nem volt tft

shala
szándékozol ugy solozni sc2ben is, mint anno tft elején ?😄

SpiritFire
ték

Voltam nyitás után!

Davidus
itt van
ok új faj nincs de akkor is<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
még a bejelentés elött volt egy pletyka hogy 2007 végén kezdõdik a SC2 beta pedig akkor még azt se lehetett tudni hogy SC2 lesz bejelentve.
ha igaz akkor áprilisban tényleg megjelenik😊

V9ykn8_TZL0

shala
jo lenne ha kora télen jönne a béta, legalább tönkretehetné a vizsgaidõszakomat megint a blizz 😄