StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
az a probléma hogy nem nagyon(semennyire) ismerem az SCs gosukat szal nem tudom kikre kell rákeresni😛

V9ykn8_TZL0

SpiritFire

Voltam nyitás után!

light00
Aki pedig replayeket akar nézni, legegyszerübbnek ott van a replays.hu, vagy egypár ismertebb koreai oldal, aminek a könyvjelzöje az elözö gépen van, fejböl meg nem tudom a cimét, sry 😞
...Lammer viszont tudja.

Egyebekre meg mindenkinek ott a torrent! 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
megbuktál leülhetsz egyes, akkor már 600 linget jelentene (limiten) 😄DDDDD
bele sem merek gondolni, azt a lingorgiát....(és felszedi az egészet egy ctrl vulture minejai :C)

Tiltsák be a márííínt!! <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
haha nuuub latom figyeltel a korabbi vitankra... egy korbeflankolt MMet de ugy lekapkodsz ahogy az illik... ha figyeltel volna a korabbi vitankra, akkor eszrevehetted volna, hogy AZ BAZISZARASra volt ervenyes a JATEK ELEJEN... (5os sebzessel+8as cooldown mellett) ahol NEM tudsz flankolni -.-
nadepazmek azt az eletben nem mikrozod ki(foleg, hogy annyian korbefognak)... azok a kis rohadekok olyan gyorsan kapkodnak(6os cooldown normal sebesseggel!!) kifejlesztve, hogy meg a mediet gyogyito medicet is bedaraljak... (5(alap)+3(fejelsztes)-1(medic armor)-3(terran gyalogos fejlesztes)) legjobb esetben es ezt 6os cooldown ellen haaaaaat 😮OO )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Phoenix007
Köszi, közben sikerült kiderítenem a dolgot. (A Blizzard oldalon az angol eredeti könyvek meg vannak számozva. Legalábbis az elsõ három. A többi lehet talán független.)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

ProGabe
tényleg,ez engem is érdekelne!Lammer adott nemrég torrent linket az egyik blizzcon elõdöntõrõl,az angol kommentáros volt.na annak kéne a többi része.nem mellesleg brutális jó meccs volt,osztották egymást rendesen 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Beast Machine
ha a ling rushot is megállítod pár marine-nal, meg SCV-vel, akkor neked már semmi sem probléma😄D

...vágod?

Én mindet olvastam, a Nova az utolsó, de nem egymás folytatásai nagyjából, szóval kb bármilyen sorrendben olvashatod õket. Ha figyelted a játék történetét, mindegyikben ismerõs dolgokkal találkozhatsz. A wikipedian a Nova kivételével megtalálod a könyveket.

TSW: Tunderke

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
hol vannak replayek normális kommentárral?
ez pl nem normális kommentár
majdnem elaludtam a csávó hangjától-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
nekem az alap van csak meg. BW-t úgy töltöttem le😛 átküldöm a cdkeyt ha kell aztán letöltöd

V9ykn8_TZL0

shala
én azóta is keresem az sc pakkot a boltokban 😞

non potest pluere aeternum

SC2-ben is lehet majd flankolni a lingekkel marineokat... 😉

Davidus
amúgy eddig a protoss a legszimpatikusabb😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
én WC3at toltam még régebben. na az tényleg teljesen más😛
SCben nem lehet teleportálgatni az egész sereget meg ilyenek.
ahhoz bõven jók az SC replayek hogy rálássak a dolgokra😛

V9ykn8_TZL0

Lammer
"elkezdtem SC replayeket nézni!"
vs
"na de SC2ben nem így lesz!"
vs
"mire kijön már a fejemben lesz 1000 gosu SC replay"

FOLEG hogy SC2 TELJESEN mas (jatekmodot irhatnam) BOkat, es taktikakat igenyel majd, de azert hajra 😄DDDDDDDDddddddd
de vegulis... 😛

<#eljen> 😊

Davidus
elkezdtem SC replayeket nézni! azt tudni kell hogy nekem közöm nem volt SChez soha😛
singlet is a múlt héten vittem végig.
b.neten meg összesen egy meccset toltam. 2v2 volt de nagyon béna lehettem mert a társam kb 3 perc alatt ellenem fordult<#idiota>
na de SC2ben nem így lesz!
mire kijön már a fejemben lesz 1000 gosu SC replay<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
A StarCraft könyveket olvasta valaki? Hány db jelent meg magyarul, és mi a sorrend, tudja valaki? (Most a Novát kaptam kölcsön, de gyanítom, hogy nem ez az elsõ, és így inkább nem kezdem el olvasni...)

Teh zreg powa 😄
Átértékelõdne a limit fogalma!!4 😄

Lammer
valszeg igy balanszos...
most kepzelj el 300 turbolinget(3/3+adrenal glands)...
AZ ELETBEN NEM ALLITOD MEG AZT A HORDAT 😄DDDDDDdddddddd

<#idiota><#idiota><#idiota>!!!!!4 😄

Beast Machine
emberek, csak én kevesellettem a 200-as lélekszámhatárt az SC1-ben? mert sztem meg lehetne oldani, a balasz megtartásával, hogy kitolják...

...vágod?

remélem ez nem volt komoly kérdés<#pardon1>
light00
most fejezzük be -.-

Lammer
lol!
mi az a buszmenetrend? <#hehe><#eplus2>

light00
Nemis igaz, azért többször engedünk szohoz jutni titeket. Biztosan. :$

#2513: Már nem azért, de a buszmenetrendet is megnézed, mégse jön töle hamarabb a busz <#idiota>
Akkor meg mit zavar hogy találgatunk? 😄

Én arra vágynék legjobban ebbe a játékba és a sok sok többibe hogy állithato pop limit legyen hogy ne legyen,legyen ha van meddig . Én ennek örülnék legjobban

Én per pill játékon gondoltam valamire de igy is jo😄😄

SpiritFire
alakul <#idiota>

Voltam nyitás után!

tied😄

SpiritFire
Anyád+ <#idiota>

Voltam nyitás után!

Van egy ötletem elkezdek valamit megint szídni és akkor megint felpörög fórúm😄😄😄😄😄😄😄😄:😄😄

Loál!
Mester és tanítványára rá lett szólva, úgyhogy itt nemhiszem hogy fognak többet vitatkozni <#idiota>, ettõl nem kell félni.

De volt szó egységekrõl! Azokat mi is kibeszéltük már 😊

Davidus
pl ki lehet dumálni az egységeket. szerintem itt SC2rõl még nem is nagyon volt szó a megjelenésen kívül😛
topik 90%a Lammer vs light00
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Agamemnon
<#nemtudom>

Akkor mégi mi a vörösrerántott hétszentségrõl írkáljunk egymásnak, és flémeljünk? <#idiota>

TurboX
Blizz-tõl alap.
Agamemnon
Attól, hogy itt találgatjátok, meg tippelitek, attól még nem fog elõbb elkészülni. Tudjátok jól, majd ha kész lesz, akkor kész lesz. És különben is egy dátumot úgyis lehet még változtatni, fõleg egy ilyen rangos játék esetében, szóval, még könnyen rátehetnének akár egy fél évet is, ha most mondanának egy megjelenési dátumot...szvsz.

Egyébként sztem ez a becslés nem feltétlen irreális hiszen attól hogy a zergek nincsenek bemutatva nem azt jelenti hogy még hozzá se kezdtek. A játékot is csak májusba jelentették be azt már készül évek óta.
Phoenix007
>ezzel csak annyi a gond,õk nem progamerek

Hát valóban nem, csak mint mondtam, játékfejlesztõk. És így azért már meg tudják nagyjából állapítani, hogy milyen százalékban van kész egy játék. Persze a balance állapota az, ami elsõre nem látszik egy játékon, és a Blizzard ezzel különösen sokat el tud tökölni. Ehhez valóban egy progamer kell, ebben teljesen igazad van.

grizzly21
"az elsõvel nincs semmi gond, csak már egy kicsit csunyácska" sztem a hangulatat tekintve nem az. sot, amugysem. en meg mindig elcsodalkozok hog full 2d ben milyen gyonyoru terhatast keltenek az egyes reszek, es milyen szep hangulatot teremt az aprolekos, igenyes grafika. Persze a felbontas regi, azon nem lehet valtoztatni, de az csak 1 dolog.

light00
persze-persze, sry, csak friss hullaként munkábol hazajövet ültem a gép elé, és kicsit másképp fogtam fel amit irtál.
Az igaz, hogy nem nagy SC-sek, de mondjuk mivel programozok, talán konyitanak hozzá, egy nagyjábol pontos becslést csak ki tudnak eszközölni. Legalábbis remélem 😄

ProGabe
én meg csak leírtam errõl a véleményem.éppen te voltál az utolsó aki errõl írt,hát arra válaszoltam,mi ezzel a gond? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
Azért irtam, hogy Phoenix kollégái szerint, mert ök ezt mondták, és ebböl a Q-t nem értette Nuke1988. Én csak neki válaszoltam, semmi többet se nem mondtam, se nem feltételeztem.

Zenszkij
Mikor lesz már a gamma?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ProGabe
ezzel csak annyi a gond,õk nem progamerek.tovább megyek:nem olyan progamerek akik már látták a zergeket 😊
ugyebár nem tudják megmondani hogy mennyire imba a dolog,hogy melyik egységgel/egységekkel vannak gondok,mi kéne még bele,stb.õk csak annyit láttak,hogy az alapján a demo alapján jöhetne '08 Q1-2-ben,de ez nem egy szokványos játék.ami eddig készen van belõle az sem a végleges,sõt!

light00
Sikerült, tehát lényegében Phoenix007 kollégái szerint 2008 elsö v második negyedévében jön ki a játék.