StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
#3240: most azért legalább méltó a nevére az ultralisk^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
zerg
- PRESS ONLY demonstration. (embargo until the end of the month)
arra vagyok kíváncsi,hogy ott miket mutogattak!2 óra sc2.hm,nájsz.sajnos csak a hónap végén fogjuk megtudni.remélem addig megnyílik a zerg szekció az offisal hómpédszen,és akkor kapunk HD-t 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a lingek új hangja nekem nagyon bejön!igaz,inkább aranyosnak tûnnek tõle,és nem valami olyan lényeknek,amik szétcincálják az ellenségeit 😊
A vid minõsége nem valami ûdejó.
ezekrõl beszélek:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
V9ykn8_TZL0
de gecilassan tölt-.-
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!