StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz be egyszer a blizz storeba, sasold meg a termékeket és tedd fel magadnak a kérdést hogy egy x cégnél hol van az a bizonyos határvonal ahol a vezetõség úgy dönthet hogy megállnak a vérszívásból miközben még tehetnék.
"az viszont sokkal rosszabb, hogy ez az emberek jelentõs többségének nem fog tetszeni"
ekkora névnél azt csinálnak amit akarnak mivel tudják hogy a többséget nem igazán fogja érdekelni a dolog. itt elsõsorban nem magyarországra gondolok amúgysem nevezném magunkat célközönségnek a számukra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
raadasul meg semmi konkret info nincs arrol, hogy milyen arszabasu lesz a moka.
viszont ajanlom nekik, hogy akkro tenyleg verprofi legyen a single resz es ne csak 5 ora jatekido legyen:]
Egy Starcraft, aztán Brood War kiegészítõ féle megoldás ezerszer jobb..
Szeirntem...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez ugye Zeratul, aki itt aprítja a Hydrákat? Nagyon tetszetõsen csinálja 😊
Én még azon gondolkodtam, hogy nekiállok "gyakorlásképpen" lemodellezni Kerrigan-t, de inkább hagyom a fenébe 😄
Itt ezeken a HardWiredes képeken van egy (nekem) új repülõ Terran egység. Az mi lehet?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most egy olyan játékot amit az emberek 90%a a multi miatt vár miért toljanak el még egy évvel?
V9ykn8_TZL0
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
wotlk kijön félkészen karácsonyra
diablo konzolra
sc2 episodes
Rob Pardo, executive vice president of game design, said that each game would be approximate in size to the original StarCraft. Each game will be a stand-alone installment – not an expansion.
hátb+, lehet elkérnek minden "fajért" 10k-t? :\
és hogy egyszerre jelennek-e meg? NEM!
"It's a little bit similar to that in that it would be great if we could have them follow one year from one another; I think that's going to be our target, but certainly that's not a promise in any way. But I think that's going to be around the realm that we're going to be hoping for."
plusz azt is mondta Pardo, hogy mindegyikben benne lesz mind3 faj, teljes egészében, tehát mind3 100%-ig tartalmazza a multiplayert is, DE! azt tervezik, hogy valami kis különbség lesz mindegyikben. és azt hogyan küszöbölik ki, hogy egyik játékosnak ez lesz, a másiknak amaz? azt még nem tudják! érdekes!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bocs az offért...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
...vágod?
probald majd ki, ha teheted 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!