StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
"nem hinném hogy a Blizzardnak szüksége lenne arra a plusz pénzre amit ebbõl kisajtol"

nézz be egyszer a blizz storeba, sasold meg a termékeket és tedd fel magadnak a kérdést hogy egy x cégnél hol van az a bizonyos határvonal ahol a vezetõség úgy dönthet hogy megállnak a vérszívásból miközben még tehetnék.

"az viszont sokkal rosszabb, hogy ez az emberek jelentõs többségének nem fog tetszeni"

ekkora névnél azt csinálnak amit akarnak mivel tudják hogy a többséget nem igazán fogja érdekelni a dolog. itt elsõsorban nem magyarországra gondolok amúgysem nevezném magunkat célközönségnek a számukra.
Narxis
3-szor annyian fogják warezolni, remek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De legjobban a megjelenés érdekelne ...

Ez viszont igaz én a multit nagyon várom és már nagyon szeretnék multizni és örülnék egy ranglistának is amin láthatjuk fejlõdünk e valamit 😊

mert kiakarjak adni minnel elobb a multi miatt. de a single campaignt meg olyan verprofin akarjak megcsinalni, hogy jobbnak lattak ezt a megoldast es nem azt, hogy egybe az egesz, de csak 2011 re lenne kesz😊

raadasul meg semmi konkret info nincs arrol, hogy milyen arszabasu lesz a moka.

viszont ajanlom nekik, hogy akkro tenyleg verprofi legyen a single resz es ne csak 5 ora jatekido legyen:]

xNoodlex
Ez a 3 rész úgy hülyeség ahogy van. Minek kellett így összezavarni az egészet?! Marketing ide vagy oda nem hinném hogy a Blizzardnak szüksége lenne arra a plusz pénzre amit ebbõl kisajtol, az viszont sokkal rosszabb, hogy ez az emberek jelentõs többségének nem fog tetszeni.
Egy Starcraft, aztán Brood War kiegészítõ féle megoldás ezerszer jobb..
Szeirntem...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Kmarha
szóval lesz Starcraft 2 Episode 1, 2 és 3?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

TurboX
Phoenix007
Ez ugye Zeratul, aki itt aprítja a Hydrákat? Nagyon tetszetõsen csinálja 😊

Én még azon gondolkodtam, hogy nekiállok "gyakorlásképpen" lemodellezni Kerrigan-t, de inkább hagyom a fenébe 😄
Itt ezeken a HardWiredes képeken van egy (nekem) új repülõ Terran egység. Az mi lehet?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

5c0rp330n
nem néz ki gyengén a kis királynõ 😊

Ha így csinálják ahogy az sc 2 . hun olvastam gondolom terrannal lesz a multi rész is 😊 bár engem igazából a protoss érdekel a legjobban az a kedvencem.

Kandurex
hm, szép lesz ez a játék!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
amm,...a probléma az ,hogy a Blizzard kissé elszámolta magát, olyan fajsúlyú játékok készítése, mint a D3, SC2, még egy több százfõs team -eket is megfektetne, egyszerû nincs rá erõforrás (hígítani meg nem érdemes a fejlesztõket), szóval vagy váratnak még több évet, vagy egy - két projektet átalakítanak :/

TurboX
ebben viszont van logika
Davidus
ja majd valamikor 2010ben. kösz de nem kösz😄

V9ykn8_TZL0

arán* árán

Szerintem is butaság lenne ez az egész úgy lenne értelme hogy, pl kiadják mint 3 fajt mind 3 kampánnyal utána mondjuk egy másik kieget alapjáték arán és mondjuk nagyon sok új pálya esetleg egy két új egység és új storyk a fajokhoz missionok, vagy pl új játékmódokat bele tenni, de ez a fajonkénti külön kiadás hát...

Davidus
annyi az ok hogy a játék multi része már "elkészült". persze balanszolás még kell de az egy olyan folyamat ami a megjelenés után még évekkel is tartani fog😛
most egy olyan játékot amit az emberek 90%a a multi miatt vár miért toljanak el még egy évvel?

V9ykn8_TZL0

TurboX
kissé marketingszagúnak fest a dolog, bár még elég ködös. majd meglájuk..
zomgzerg
eladták a lelküket
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
wotlk kijön félkészen karácsonyra
diablo konzolra
sc2 episodes

ProGabe
közben olvasgatom külföldi oldalak miket írnak

Rob Pardo, executive vice president of game design, said that each game would be approximate in size to the original StarCraft. Each game will be a stand-alone installment – not an expansion.

hátb+, lehet elkérnek minden "fajért" 10k-t? :\

és hogy egyszerre jelennek-e meg? NEM!

"It's a little bit similar to that in that it would be great if we could have them follow one year from one another; I think that's going to be our target, but certainly that's not a promise in any way. But I think that's going to be around the realm that we're going to be hoping for."

plusz azt is mondta Pardo, hogy mindegyikben benne lesz mind3 faj, teljes egészében, tehát mind3 100%-ig tartalmazza a multiplayert is, DE! azt tervezik, hogy valami kis különbség lesz mindegyikben. és azt hogyan küszöbölik ki, hogy egyik játékosnak ez lesz, a másiknak amaz? azt még nem tudják! érdekes!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
az egészre azért van szükség hogy nem kelljen halasztani a játékot. tehát nem😛

V9ykn8_TZL0

TurboX
egyszerre kerülnek kiadásra? mert akkor gondolom a ce tartalmazni fogja a "fullpackot"
ProGabe
egy rövid CG videó

nekem tetszik ez a 3 részes megoldás! pontosabban 2 kiegészítõs. mert nem kell félni, biztos, hogy nem gombolják le rólunk 3x a teljes játék árát, a p és z kampányok csak kieg. jelleggel bírnak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
TurboX
fincsi
BEAST
gief :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Ehh ... hát ezt a mostanit meg tarkón kéne lõni ... Mondjuk nincs ezzel baj, lehet, hogy még jó is lesz, de akkor ne Dawn of Warnak nevezzék. Én egy WH40K-ra átskinnelt Company of Heroest vártam MINIMUM! Vagy onnantól felfelé. De ez így ebben a formában az eredeti DoW tartalmának az ötöde...

Bocs az offért...

Davidus
az elsõ rész után lelépett a lead designer szóval várható volt hogy más lesz

V9ykn8_TZL0

Kandurex
nekem se jött be a dawn...elég gány volt az a bemutató

zomgzerg
így lesz könnyû átírni xboxra

Phoenix007
Hát bakker ilyen ötemberes taktikaiszart csnáltak belõle... Semmi bázis, semmi egységgyártás... Na jó, a szar talán kicsit erõs, de az elõzõ részek után marhára nem ezt vártam volna.

Lammer
igen

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BEAST
nem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Phoenix007
Láttátok a Dawn of War 2 space marine trailert?

Kmarha
dobnád úgy hogy pont a kezembe essen? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lammer
ja.. minggggya megyek is, kidobom a 2.4es core2es lapimat...
<#papakacsint>

Rage47
hát laptoppal nem igazán lehet játszani sajna
Beast Machine
ugyanez, csak nekem meg keserû a szájam íze, mert a gépem fogja elbírni, csak lowest-lowon (1,6 GHz Celerongy, 384 MB RAM , meg egy Radeon XPress 200M videókártya, integrálva - mindez egy laptopban) :'(

...vágod?

Rage47
ennyi vidi után már én akarok játszani vele😊
TurboX
viszonylag hosszabb gameplay, minõsége még mindig cam de nézhetõ

part1
part2
part3
Lammer
pedig DOTA>>>ALL... (najo kiveve azt a par igen igenyes RPG modot)
probald majd ki, ha teheted 😉

TurboX
elméletileg egy elég komoly map editor lesz benne amivel csak azt nem tudsz csinálni amit nem akarsz, a modokat valahogy sohasem szerettem így passzolom
Arnoux
Elképzelhetõ, hogy az SC2-höz is csinálnak vlm dota féle módot, mint a wc3-hoz? Egyáltalán lehet majd ilyen custom mapokat csinálni? Nem ismerem a starcraftot, nem tudom, hogy vannak-e benne hírók, viszont örülnék egy szép grafikával rendelkezõ, 16:10-es felbontásban játszható dotának.

TurboX
egy jövõbeli (esetleges) kieg.-rõl volt szó, úgyhogy ettõl nem nagyon kell tartani
Egyenlõre legyen olyan mesteri az egyensúly mint a sima Starcraft-ban, csak utána dobálózzanak új fajjal.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
ja kapunk egy plusz egységet az oldalra😄
TurboX