StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3704: végre nagyon mondogatják ,hogy beta. ehhez hozzájön, hogy bel ett ígérve valami grandiózus bejelentés az év vége felé (blizzcon), ez "valamit" sejtet 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Karune: Not really sure when there will be an update to the site, although there may be misc. updates now and then for units, but otherwise waiting for closer to the Beta to really update the website.
V9ykn8_TZL0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
kajaljatok csak be ezt a(z egyenlore) hulladekot feltetel nelkul, grat! <#eljen>#eljen>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
V9ykn8_TZL0
n1
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-sc2.hu
(hasonló minõségben jöhetne már valami full 1v1es móka...)
Ebben a cikkben pontosan kifejtik a részleteket, amibõl kiemelném, hogy mi is áll abban a bizonyos dokumentumban. A Blizzardos srácokat idézik benne, kékkel mint a hivatalos fórumokon:
lolihopp10.JPGFor Starcraft II, we wanted to maximize compatibility with less capable systems to ensure hassle‐free game play for as broad a player base as possible. Yet we also wanted to utilize the full potential of any available hardware to ensure the game’s looks were competitive. This meant supporting a wide range of hardware, from ATI Radeon 9800/NVIDIA GeForce FX’s to the ATI Radeon HD 4800s and NVIDIA GeForce G200s
lolihopp11.JPGTehát a minimum kártyák az ATI Radeon 9800 vagy NVIDIA GeForce FX. Nem hiszem hogy ezek túl nagy követelmények, de passzolnak a 13. QnA kötegben említettekhez, miszerint pixel shader 2.0 és legalább 128 mb grafikus memória fog kelleni.
Remélem tényleg igaz 😊
Elolvastam a hivatalos honlapról az SC történetét csak úgy heccbõl összehasonlítva abból amit a játék végigjátszása után lehet leszûrni és kb minden egyezett csak az a rész nem amikor elvileg zeratul talizik durannal és felfedez vmi zerg/protoss hibridet. Elõszõr azt hittem h csak én néztem be valamit a játék során de az nem lehet so az a kérdésem h ez télleg nincs benne a játékban? mert elég fontosnak tûnik a sztori szempontjából és akkor nem értem h miért nem rakták bele?!