StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Az rendben van, de mióta kerülnek a játékok 30 ezerbe?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szabi84
Persze belefér! Remélem a diablonal nem kell minden karaktert külön megvásásrolni!😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zomgzerg
az elmúlt tíz évre volt kb 15 ezer forint az sc, ehhez képest 3 évre 30 ezer soknak tûnik. persze akik wow elõfizun nevelkedtek azoknak nem, õk majd lenyelik a fizetõs bnet featureoket is.

Évi 10 ezer forint csak belefér

TurboX
mivel nem játszok mostanában semmivel számomra a játék lesz 😊 és elviselem ezeket a feltételeket. persze ez én vagyok
Szabi84
igen, akárki akármit mond ez csak 1 játék!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
miért is? mert évenként fog jönni egy EPIC kampány és rakat új egység!? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szabi84
na errõl beszéltem, nagy zsivány ez a blizzard

TurboX
így már átlátható a dolog. lényeg: mindenki rá lesz kényszerítve az összes rész megvételére.
ProGabe
végre egy igazán jó interjú az MTV-tõl

"And again, multiplayer will be upgraded the same way we have with other expansion-like products."

"You would need to buy the expansion ot have those units, that’s the whole point of the expansion or the second part."

tehát a multiban durván különbözni fognak a részek. ha valaki kihagyja mondjuk a középsõt (zerg), akkor nem tud majd olyannal játszani, akinek az is megvan, hiszen neki nem lesznek meg az új egységek :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
az enyém is😄

V9ykn8_TZL0

ToCsEk
ha kieg helyett részt írtam volna akkor ugyan az. amúgy sc2.huról másoltam -.- 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Szabi84
na mindegy, a lényeg hogy gyorsan kiakarják adni mert már a koreaiaknak viszked a tökük

ProGabe
pont ez az! hogy nem így van. eszem megáll 😊

megkapjuk a terranokat, és abban már benne lesz a teljes multi, mindhárom faj 100%-ig. minden épület, minden egység.

aztán jön majd a zerg RÉSZ (nem kieg!), amiben annyi új épület, ill. egység lesz, amennyit a single megkíván (már a T részben is lesz egy jó csomó olyan dolog, ami a singleben, map editrban lesz, a multiban nem). jelen állás szerint a multiban is lesznek kisebb változások, de még azt sem tudják, hogy mik. et azért teszik bele, hogy igenis meg "kelljen" vennie annak is, akit nem igazán érint a single (magyarul megvenne egyet a b.net miatt a másik kettõt lewarezolná)

ezeket nem az ujjamból szopom, hanem Rob Pardo interjúkból, közvetlenül az eredeti forrásból, nem a magyar oldalak ferdítéseibõl :\

ToCsEk
akinek nem világos itt van világosan:
"A trilógiát úgy kell elképzelni, hogy az elsõ lesz a “sima” sc2, ez tartalmazza a full multiplayert meg mindent, egyedül a single playerbõl lesz benne csak a Terran kampány. Amikor érkezik az elsõ kiegészítõ, akkor lesznek benne új egységek, új épületek, új battle.net fícsörök és egy új kampány is, ugyanez igaz a második kiegészítõre"

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ProGabe
"mindegyik kompatibilis mindel,önállóan játszható vagy van egy alap és ahoz kell tenni a kiegészítõket de nem lehet tudni"

de, lehet tudni: mindegyik fajt önálló játékként kezelik! ezt konkrétan így kimondta Pardo már pár interjúban (kotaku, ign, gs)

tehát nem kiegészítõkrõl beszélünk, hanem önálló játékokról.

"de így elmarad a felfedezés öröme"

már most is lehet tudni, hogy lesz benne jó pár egység, amit a multiban nem láthatunk viszont, ill. sok egység máshogy fog viselkedni. aztán ugye ott vannak még a hõsök és a TPS része a dolognak

örülök, hogy más is megértette mit akar a Blizzard (ShaiHulud) és nem jön egybõl a marketing/pénzlehúzás dumával. több, mint egy év lesz a megjelenések között (ez is BIZTOS), de az még nem, hogy multiban mi fog változni kiadványonként, ill. az sem, hogy lesz-e olyan verzió, ami azoknak szól, akik megvették már az egyiket. ki tudja, lehet csinál majd ilyen verziót is a Blizzard ésakkor azt tényleg kiegként kezelik (kétlem, hogy lesz 😊. majd meglátjuk, de ez még minimum 1.5 év! hiszen elõször jön a Terran SC2, és utána úgyis újragondolnak egy csomó mindent ezzel kapcsolatban

Szabi84
Én is arra tippelek amit a végén írtál! De ugye multizni majd mindegyik fajjal lehet, de így elmarad a felfedezés öröme a másik két kiegészítõben, ami az egységeket illeti!

Nem én két lehetõségre gondolok teszem azt mindegyik kiegben benne van a multi rész is és mindegyik kompatibilis mindel,önállóan játszható vagy van egy alap és ahoz kell tenni a kiegészítõket de nem lehet tudni, amúgy én ott arra gondolok hogy ugye van egy játék pl a terran mondjuk az az alapjáték és én úgy vettem ki a szövegbõl hogy az alapban lesz a multi és egy faj kampánya és a másik két kiegben a másik két faj kampánya egyenként.

Szabi84
ezzel most azt akarod mondani hogy csak azzal multizhatunk amelyik fajt megvettük???

NA ezen agyalok én is... Remélem önmagában is játszhatók lesznek de részemrõl ez lényegtelen mert ha belegondolsz külön külön adják ki és te mondjuk régóta várod akkor pl terran hoz les za multi akkor azt veszed meg mert mást nem fogsz tudni mivel azok csak késõbb jönnek szóval így is
úgy is meg kell venned legalább 2 ha mondjuk neked a zerg tetszik akkor nyilván azt fogod az alap mellé venni... ha meg csak az ami az alapba van akkor jársz a legjobban😄

TurboX
a kérdés csak az hogy a "kieghez" szükség lesz-e alapjátékra ill. mind1ik rész önmagában tartalmazni fogja-e a multi részt
Azért kétlem hogy a kiegeket is 12 k ért árulnák szerintem olyan 7-8 k ért ez reálisabb az alap még jó 12 k ért de a kiegek szerintem nem kerülnek majd ennyibe de majd meglátjuk😊

TurboX
a hasonlat túl erõs ebben a formában, lesz benne egy 20+(?) órás kampány rész igaz csak egy frakcióval, multi teljes egészében ami igazából érdekel, cserébe ahogy Davius mondta nem kell X hónapokat várni rá pluszban amíg befejezik a zerg(?) ill protoss(?) kampányt... sztem teljesen korrekt. ez a fizetési metódus kérdéses egyedûl, nehezen tudom elképzelni hogy ha teszem azt valaki egyszerre szeretné mind a 3 részt megvenni, akkor 3*12k-t kell letennie az asztalra.
Igazából engem a megjelenés érdekel hogy megint várjunk egy év tizedet vagy kapunk valamit pár hónapon belül mondjuk úgy fél éven belül...

zomgzerg
ha lesz még 2 kiegészítõ az már 5(venezer forint a zsebükbe), de biztos kitalálják majd a simsspore style egységpackokat vagy vmi, lesz az több is mint 50k, egy 'single player' játékért..

Davidus
akkor lehet az is pr bullshit hogy 3 felé vágják. lehet 8 részes lesz az SC2!!

V9ykn8_TZL0

felfoghatod igy is igen, de ugyis, hogy ugyis lett volna hozza kiegeszito, most mar legalabb tudjuk mik lesznek azok elore😛

zomgzerg
pr bullshit

zomgzerg
pr bullshit

raadasul kivancsi vagyok a sirok kozul valojaban hanyan is akartak volna eredetiben megvenni warezolas helyett.

hat nem kotelezo megvenni, mar irtak lejebb. van helyette mas, pl mehetsz red alert 3-ni😊

zomgzerg
pr bullshit

jah igen es mind3 campaign eltero stilus lesz:

"Chris explained that each of the three installments would play a bit differently as well, with different meta-game types in each. The initial campaign would feature Terran Jim Raynor, with a meta game that involves upgrading technologies. The second focuses on the Zerg, with a meta-element involving diplomacy. I mentioned Star Control, and Chris said that that sort of gameplay element had been discussed."

gyak kijon sc2 egy terran campaignnal ami kb olyan merteku lesz mint sc1 ben a 3 campaign egyutt + a multi resz. aztan kijon egy zerges kiegeszito, amiben lesz egy meretes zerg campaign es par fejlesztes/valtozas (gondolom uj egysegek, mapok) a multihoz, vegul kijon a protoss campaign + megint par multis valtozassal.

ott a link a #3756-ban.

"Each new single player campaign will come with upgrades and changes to the multiplayer. The main difference here is that instead of giving you a tacked-on extension of the single-player experience as you often find in an RTS expansion, each title comes with a fully realized campaign.

...

So why the change? It really comes down to scope. "We always start with this really gigantic scope", Sigaty explained. Basically StarCraft II got bigger than they expected. They have a huge, solid Terran campaign that needs a bit of fleshing out at this point, and once you figure out the dev time needed for the other two campaigns it would have delayed the game for years. After months of discussion, this was their solution."

Akkor várjunk én úgy értettem amit olvastam hogy lesz egy alap játék 1 kampánnyal pl terran és abban a mulit másik kettõ meg kieg nem? de az nem csak kampányokat adna jó hosszúakat?

szoval az van, hogy kb kesz van a jatek, single campaign van kb hatra meg balanceolas. szoval lehet valasztani, varatjak a rengeteg embert aki a multija miatt varja ugy 2010 vegeig, vagy kiadjak igy, ahogy ok elgondoltak es akkor kijohet 2009 elso feleben (ez csak az en tippem hogy ekkor jon, blizzconon mar osztottak ki beta keyeket, szoval szerintem januar-februar korul talan mar kezd is a beta).

es mint irta davidus a kiegeszitok a multiban is fognak valtozasokat hozni, szal azoknak is megkell majd venni😊

zomgzerg
kani ftw

Ezzel van bajom nekem is multis részt megveszem majd de ha a többi is ilyen 10 k tájékékán lesz akkor marad csak a multi mert nem kell a single annyiért... másik meg nekem is egybõl ez az ea s sims stílusú kiadás nagyon nem érdekel és kurvára utálom ha itt is ezt csinálják akkor ennyi volt a blizz nálam... eddig pedig a legjobb kiadó és fejlesztõ volt.

lehuzas akkor lenne ha mar kesz lenne es megis 3 fele osztjak + ha valami ratyi fos megszokott single player resz lenne (nem mintha sc1 singlejevel baj lett volna), de amint rajohetettek volna mar az eddigi infokbol, sc2-ben teljesen mas lesz a single jatek, mint amit eddig megszokhattunk egy rts jatektol. sokkal reszletesebb lesz a story vezetes, ami rpg es diplomaciai elemekkel is meglesz tuzdelve raadasul ha jol tudom nem is teljesen linearis lesz. ha ez a 3 reszre osztas kell ahhoz, hogy csucsszuper hiperigenyes singlet kapjunk, akkor aldasom ra. (majd ha tenylegesen atbasznak, akkor raerek csalodni blizzben)

raadasul azt sem tudjuk mennyiert fogjak adni ezekeet a reszeket ill hogy oldjak majd meg.

Narxis
Nem hát, olyan ez mint a karácsonyi ajándék, megígéri neked anyuci, hogy kapsz egy nagyon szép biciklit, aztán karácsonyhoz közeledve bejelenti, hogy nem lesz szép mert használt lesz, igazából csak egy vázat kapsz, a többi részét majd csak szülinapodra. Lehet nem is bicikli lesz hanem roller.<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Bakker, nem hittem volna, hogy valaki megérti. 😄 Persze, hogy nem a pénz a lényeg, fõleg nekem, mert nagyon kevés játékkal játszom, így 1 évben max 1-2-szer veszek egyetlen egy játékot. Hanem ez az egész "elcsesztük, bocsi, vegyétek meg 3-szor ha kell" stílus, ami EA-ra volt jellemzõ.

TurboX
ugye ezt te sem gondolod komolyan -.-
senki nem kötelez a megvételére
Nem a pénzrõl van szó hanem hogy leakarnak húzni arról...

Narxis
aha

mer evente egy 10es csodbe visz?

Narxis
Nem is csak errõl van szó, hanem ez egy nagy lehúzás. Ahelyett, hogy várnának és kiadnák allin1 10-12k HUF-ért, most kiadnak 3 darabot ami együtt tuti drágább lesz. Kiegészítõk ide vagy oda. Én eddig azon voltam, hogy tuti megveszem, már csak a multi miatt is, így viszont lehet marad nekem a LAN. Mindegy majd meglátjuk.

Kandurex
nem tudom, h ez értékesítési szempontból , hogy fog kinézni,...most az minek venné meg, aki mondjuk multizni szeretne...csak single és fajonként...érdekes pénzt lehetne érte kérni :/ nem jó ez így

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
Pardo nem így értette. annyit mondott hogy az alap SC2(a terran féle) tartalmazni fogja a fullos multit mind3 fajjal.
volt egy interjú a producerrel aki megerõsítette hogy mindegyik egy kiegészítõ ami a multiba is hoz változásokat
interjú itt
szóval max az fog warezolni akit nem izgat a multi😛

V9ykn8_TZL0