StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"And again, multiplayer will be upgraded the same way we have with other expansion-like products."
"You would need to buy the expansion ot have those units, that’s the whole point of the expansion or the second part."
tehát a multiban durván különbözni fognak a részek. ha valaki kihagyja mondjuk a középsõt (zerg), akkor nem tud majd olyannal játszani, akinek az is megvan, hiszen neki nem lesznek meg az új egységek :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
megkapjuk a terranokat, és abban már benne lesz a teljes multi, mindhárom faj 100%-ig. minden épület, minden egység.
aztán jön majd a zerg RÉSZ (nem kieg!), amiben annyi új épület, ill. egység lesz, amennyit a single megkíván (már a T részben is lesz egy jó csomó olyan dolog, ami a singleben, map editrban lesz, a multiban nem). jelen állás szerint a multiban is lesznek kisebb változások, de még azt sem tudják, hogy mik. et azért teszik bele, hogy igenis meg "kelljen" vennie annak is, akit nem igazán érint a single (magyarul megvenne egyet a b.net miatt a másik kettõt lewarezolná)
ezeket nem az ujjamból szopom, hanem Rob Pardo interjúkból, közvetlenül az eredeti forrásból, nem a magyar oldalak ferdítéseibõl :\
"A trilógiát úgy kell elképzelni, hogy az elsõ lesz a “sima” sc2, ez tartalmazza a full multiplayert meg mindent, egyedül a single playerbõl lesz benne csak a Terran kampány. Amikor érkezik az elsõ kiegészítõ, akkor lesznek benne új egységek, új épületek, új battle.net fícsörök és egy új kampány is, ugyanez igaz a második kiegészítõre"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de, lehet tudni: mindegyik fajt önálló játékként kezelik! ezt konkrétan így kimondta Pardo már pár interjúban (kotaku, ign, gs)
tehát nem kiegészítõkrõl beszélünk, hanem önálló játékokról.
"de így elmarad a felfedezés öröme"
már most is lehet tudni, hogy lesz benne jó pár egység, amit a multiban nem láthatunk viszont, ill. sok egység máshogy fog viselkedni. aztán ugye ott vannak még a hõsök és a TPS része a dolognak
örülök, hogy más is megértette mit akar a Blizzard (ShaiHulud) és nem jön egybõl a marketing/pénzlehúzás dumával. több, mint egy év lesz a megjelenések között (ez is BIZTOS), de az még nem, hogy multiban mi fog változni kiadványonként, ill. az sem, hogy lesz-e olyan verzió, ami azoknak szól, akik megvették már az egyiket. ki tudja, lehet csinál majd ilyen verziót is a Blizzard ésakkor azt tényleg kiegként kezelik (kétlem, hogy lesz 😊. majd meglátjuk, de ez még minimum 1.5 év! hiszen elõször jön a Terran SC2, és utána úgyis újragondolnak egy csomó mindent ezzel kapcsolatban
úgy is meg kell venned legalább 2 ha mondjuk neked a zerg tetszik akkor nyilván azt fogod az alap mellé venni... ha meg csak az ami az alapba van akkor jársz a legjobban😄
"Chris explained that each of the three installments would play a bit differently as well, with different meta-game types in each. The initial campaign would feature Terran Jim Raynor, with a meta game that involves upgrading technologies. The second focuses on the Zerg, with a meta-element involving diplomacy. I mentioned Star Control, and Chris said that that sort of gameplay element had been discussed."
"Each new single player campaign will come with upgrades and changes to the multiplayer. The main difference here is that instead of giving you a tacked-on extension of the single-player experience as you often find in an RTS expansion, each title comes with a fully realized campaign.
...
So why the change? It really comes down to scope. "We always start with this really gigantic scope", Sigaty explained. Basically StarCraft II got bigger than they expected. They have a huge, solid Terran campaign that needs a bit of fleshing out at this point, and once you figure out the dev time needed for the other two campaigns it would have delayed the game for years. After months of discussion, this was their solution."
es mint irta davidus a kiegeszitok a multiban is fognak valtozasokat hozni, szal azoknak is megkell majd venni😊
raadasul azt sem tudjuk mennyiert fogjak adni ezekeet a reszeket ill hogy oldjak majd meg.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
volt egy interjú a producerrel aki megerõsítette hogy mindegyik egy kiegészítõ ami a multiba is hoz változásokat
interjú itt
szóval max az fog warezolni akit nem izgat a multi😛
V9ykn8_TZL0