StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na de itt a teljes cikk
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tudtommal ilyen nem lesz SC2ben😛 persze ez nem zárja ki hogy nem lesznek SC2ben is fizetõs dolgok de ez az interjú a Diablo 3ra vonatkozik.
V9ykn8_TZL0
Mike Morhainetõl is megkérdeztem hogy miképp akarják fenntartani a battle.netet, aki azt mondta, hogy még semmi sincs elhatározva, ez majd csak késõbb jön, a PC Gurunak meg ne higgyétek el egy szavát sem, általában szeretnek félrefordítani …
Ettõl jobban félek mint a trilogiától.
FORRÁS
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon kezdek kiábrándulni a Blizzes skacokból, ez azért durva.
...vágod?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szoval igen ennyi valtozas lesz benne, hogy elsoben csak terran single lesz benne, de varhatoan ossze sem lehet majd hasonlitani ezt a terran campaignt az sc1-ben levo terran campaignnal.
egysegek balanszolasa most is meglesz (mar ha azt balancenak lehet nevezni hogy 10 even at valtozik meg midnig😄), es marad a tovabbi reszek azon bw-s tulajdonsaga, hogy multihoz plusz egyseget/fejlesztest ad fajonkent.
tehat a kulonbseg csak a single uberbrutal terran campaign vs sc1 terran/zerg/protoss campaign.
Ezek itt nagyon mást akarnak, és én is kezdem húzni a számat :/
...vágod?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ezt most nemértem! Akkor miért olyan fontos a multi!
Akkor az elején csak terran vs terran mehet? Elképzelem ahogy a korei tv-be 2 évig csak terran vs terran meccset adnak😄SSSS
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ugyebár most annyi a helyett, hogy ugyan ezt (!) a singlet 3 év helyett kapnánk meg annyi változik, hogy õõõõõ, ja nem, semmi nem változik! ellenben megkapjuk a multit és egy EPIC kampányt, amit aztán majd követ még egy és még egy
még egyszer mondom: én megértettem a döntésüket és bizony el is hiszem nekik, hogy tényleg azért csinálják, amiket nyilatkoznak. ez még mindig a Blizzard és még mindig a Starcraft! szinte bármelyik másik cég tenné ezt, én is "köpködnék", de most nem teszem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ON
Én is jobban örülnék ha egybe lenne az egész tekintve hogy protoss a kedvencem és akkor most várhatok az alapmegjelenéstõl kb 1-2 vagy akár 3 évet mire játszhatok a protoss kampánnyal...de hát ez van viszont az is igaz hogy már annyira várja mindenki hogy 2-3 év + fejlesztési idõ az már nagyon sok lenne egyszerûbb így megoldani nekik😊
én úgy 8-10et ha az elsõ részt veszem alapúl. igaz ebbõl csak 4-5év volt igazán aktív aztán lementem casualba.^^
(Boldogabb országokban 20k volt ugyanakkor, vagy annyi sem.)
Tehát a különbség az, hogy kettõ helyett most három alkalommal kell megvenni (egy helyett két "kiegészítõ"), de ennek megfelelõen +50% adag single-t kapunk. Ergo pénzünknél vagyunk, fõleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a trend szerint az aktuális nagy nevek, rövidebbek szoktak lenni a StarCraftnál, itt pedig még fajonként komoylabb, egyedibb módon kidolgozott fejezeteket is kaphatunk.
Tulajdonképpen ami zavaró lehet, hogy sokat kell várni egy-egy fáj kampányára (de ugye lesz multink és egy monstre kampányunk), illetve egy esetlegesen kevésbé kedvelt faj hosszabb távon megunható. Én bízom benne, hogy megunhatatlan lesz 😊 Még egy buktató lehet: ha a Blizzard mindegyik "epizóddal" csúszik 6-9 hónapokat, az már nagyon érdekesen venné ki magát. Remélhetõleg nem így lesz.
Szóval ha olyan single olyan lesz, amilyet ígérnek, lesz hozzá sok-sok átvezetõ (még az ingame renderek is jól festenek), akkor én elégedett leszek a végén, és üdvözölni fogom ezt a döntést. Aki úgy érzi, hogy õ türelmesen várna inkább egy "egész játékra", biztos kap majd jó áron egész Trilogy-t tartalmazó BattleChestet vagy egyéb kiadást - a lehetõség adott. Valószínûleg akkor sem lesz üres a Battle.net.