StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
bwben tudtommal 1 de a 2 db sziget is hiányzik :/ vagy csak vak vagyok?
ToCsEk
war3ban több feljárat van nem?😄 itt csak 1 van?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

TurboX
lost temple <#szeret>
Teljes játékon a 3 kampány az egyben re gondoltam még mielõtt valaki belekötne.

Béta idén már nem lesz😊 ez megint csak egy rossz hír😞 akkor gondolom a játék is olyan 2009 évvége ha ennyit kell várni akkor inkább várjuk meg a 2010-11 et és inkább teljes játék a + pár év mit számít... ennyi után😄
Na de itt a teljes cikk

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hmm... remélem nem sokára mondanak még új infokat,mert ez nem volt olyan sok,legalábbis nekem, és a hírek szerintem õszeségében az emberek 60-70% át idegesítette,legalábbis az igazi fanok szerintem a trilogiás megoldásnak nem igazán örülnek😊Bár ez nézõ pont kérdése,többet kell perkálnunk viszont sokkal jobb, hosszabb és technikásabb kampányokat kapunk😊 csak sokkal késõbb mint ahogy azt szeretnénk :S Remélem nem sokára tesznek föl zerg egységekrõl is dolgokat a starcraft 2.com ra mert már kiváncsi vagyok rájuk 😄

Kandurex
eddig tartott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Am meddig tart a blizzcon info áradata?

Rage47
nem lesz havidíjas
Engem igazából a trilogia abszolút nem zavar, meg annyira 10-15 k közötti alap ár de ha netán havidíjas lenne akkor azt hiszem én kihagyom akár mennyire is szeretem...

Ez így érthetõ, csak az a vicc, amikor mindezt világméretû lehúzásként allítják be. Mert az egész egyszerûen nem igaz. De az internetet azért találták fel, hogy a fórumokon mindent túl lehessen dramatizálni, a tényekre pedig fittyet hányni...
Davidus
Jay Wilson a Diablo 3 designere. olyan dolgokért kell majd fizetni mint a karakterek nevének vagy nemének a változtatása.
tudtommal ilyen nem lesz SC2ben😛 persze ez nem zárja ki hogy nem lesznek SC2ben is fizetõs dolgok de ez az interjú a Diablo 3ra vonatkozik.

V9ykn8_TZL0

Én is úgy tudom a battle.net diablora is meg starcraft ra is vonatkozik...

Davidus

V9ykn8_TZL0

Rage47
battle.net minden blizzard game-re vonatkozik
Davidus
ez a Diablo 3ra vonatkozik

V9ykn8_TZL0

sc2. hu s arc ezt mondta :

#13 Aston -

Mike Morhainetõl is megkérdeztem hogy miképp akarják fenntartani a battle.netet, aki azt mondta, hogy még semmi sincs elhatározva, ez majd csak késõbb jön, a PC Gurunak meg ne higgyétek el egy szavát sem, általában szeretnek félrefordítani …

Jay Wilson:"Szeretnénk profitálni a battle.net-bõl, hogy a késõbbiekben is tudjunk játékokat készíteni, és azokat frissíteni. Egyszerûen ezt kell tennünk."

Ettõl jobban félek mint a trilogiától.

FORRÁS

Kandurex
Fél játékot én se veszek...tudom, h nem ebbe fog tönkre menni (NE IS MENJEN!!! kell a Diablo 3 😊) a Blizzard, de azért kapjanak már a fejükhöz.

Beast Machine
Hát nemtom, én inkább kérnék egy többszálon futó, de valamivel rövidebb cselekményt (SC1), mint egy kidolgozott, egynézõpontú sztorit, ahol még csak meg sem választhatom, hogy melyiket akarom játszani. Ráadásul a SC1-ben nagyon nem volt mindegy, hogy milyen sorrendben toltad végig a kampányokat, mert egymás után játszódtak, de legalább folyamatos volt a cselekmény, és nem kellett mittudomén hány hónapot várni, hogy folytatódjon a sztori, mert még nem adták ki a másik fajt tartalmazó kieget.

Nagyon kezdek kiábrándulni a Blizzes skacokból, ez azért durva.

...vágod?

Lammer
pedig meg mindig szani <#levele>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

johat azert emeltem ki hogy "story szempontbol", mert hat mi az ami szamit single playerben? hat persze, hogy a story.

szoval igen ennyi valtozas lesz benne, hogy elsoben csak terran single lesz benne, de varhatoan ossze sem lehet majd hasonlitani ezt a terran campaignt az sc1-ben levo terran campaignnal.

egysegek balanszolasa most is meglesz (mar ha azt balancenak lehet nevezni hogy 10 even at valtozik meg midnig😄), es marad a tovabbi reszek azon bw-s tulajdonsaga, hogy multihoz plusz egyseget/fejlesztest ad fajonkent.

tehat a kulonbseg csak a single uberbrutal terran campaign vs sc1 terran/zerg/protoss campaign.

Beast Machine
Na várjál, ott legalább benne volt mindhárom faj egy-egy kampánnyal, egységekkel, balanszolva, míg a BW csak plusz kampányokat adott hozzá, meg egy-két egységet/fejlesztést fajonként, és ezek mindegyike használható is multiban, amennyire én tudom.

Ezek itt nagyon mást akarnak, és én is kezdem húzni a számat :/

...vágod?

szoval, ha storyt nezve, tudtad volna a starcraft 1 kiadasa elott hogy lesz a brood war is. akkor nem vetted volna meg az sc1-t, tekintve hogy nem teljes a story ? o.O

Fél játékot nem veszek. Mi lesz? Szívfájás :-( Legalábbis a részemrõl.

a'la sc+bw.

BEAST
jajmostmilesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szánalom ez az epizódos megjelenés... Szerintem törlöm az elõrendelésem :-(

Szabi84
Szóval most kijön a "full" multi, majd ha megveszem a maradék két részt akkor még hozzácsap pár egységet, oké így már világos!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Arra gondol hogy akinek meg van a zerg kieg, te nem fogsz tudni olyannal játszani ha neked sincs meg a zerg kieg mivel hiányoznának az új egységek...

Szabi84
"tehát a multiban durván különbözni fognak a részek. ha valaki kihagyja mondjuk a középsõt (zerg), akkor nem tud majd olyannal játszani, akinek az is megvan, hiszen neki nem lesznek meg az új egységek :|"

Ezt most nemértem! Akkor miért olyan fontos a multi!
Akkor az elején csak terran vs terran mehet? Elképzelem ahogy a korei tv-be 2 évig csak terran vs terran meccset adnak😄SSSS

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Azért arra kíváncsi lennék hogy pl multiban a colossus,mothership,thor,battlecruiser hogyan lesz használható mert szerintem ahol ügyesebb emberek játszanak ott nem lesz sem nyersanyag rájuk sem pedig idõ mert mire kész egy ilyen masina zergekkel simán kirusholnak talán úgy ha spórolósan játszik az ember de úgy meg kevés az egységed úgy meg még hamarabb legyûrnek vagy sok nyersanyaggal indulunk egybõl 😊

BEAST
Dark templar az orok kedvenc marad :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmm most megint megnéztem az egységeket 😄 nekem még mindig a legbejövõsebb a dark templar bár a thor sem rossz 😊

Krinyo
vársz még 2 évet és kezedbe kapod a teljes játékot, vagy -> "most" megkapod terrain campaign-t és a full multit, a többit meg ugyanúgy évek múlva, adagonként.

Single kampány engem nem kötne le szerintem olyan sokáig, egyszer végig játszod easy n majd mediumon és utána hard on és szerintem ez a 3 szor végig vinni is azért már elég szerintem😊 de hát kinek mi

BEAST
Hol irtam hogy ez jo? Sehol. Viszont nem kell itt ugy vergodni mintha eveken at az a single kampany kotne le barkit is.

ProGabe
én úgy érzem megértettem és - mivel nem is tudunk mást tenni - elfogadom a döntésüket

ugyebár most annyi a helyett, hogy ugyan ezt (!) a singlet 3 év helyett kapnánk meg annyi változik, hogy õõõõõ, ja nem, semmi nem változik! ellenben megkapjuk a multit és egy EPIC kampányt, amit aztán majd követ még egy és még egy

még egyszer mondom: én megértettem a döntésüket és bizony el is hiszem nekik, hogy tényleg azért csinálják, amiket nyilatkoznak. ez még mindig a Blizzard és még mindig a Starcraft! szinte bármelyik másik cég tenné ezt, én is "köpködnék", de most nem teszem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

OFF: Hát nem tudom képek alapján nekem a d3 se az az igazi diablo valahogy a környezet nem passzol a régi emlékekkel😄

ON
Én is jobban örülnék ha egybe lenne az egész tekintve hogy protoss a kedvencem és akkor most várhatok az alapmegjelenéstõl kb 1-2 vagy akár 3 évet mire játszhatok a protoss kampánnyal...de hát ez van viszont az is igaz hogy már annyira várja mindenki hogy 2-3 év + fejlesztési idõ az már nagyon sok lenne egyszerûbb így megoldani nekik😊

Lammer
ideologizaljuk meg, hogy miert is jo ez (inkabb szani) nekunk <#wilting>

BEAST
Szerintem meg nem. Starcraft sosem a single miatt volt nepszeru, szoval elegge masodlagos, meg akkor is ha jo lesz. Ugy fogom fel hogy megjelenik az alapjatek es utana lesz par kiegeszitoje.

TurboX
miért? multi meg lesz, a többi nem számít.
Kandurex
agree

Lammer
szerintem meg szanalmas ez az epizodozas -.-

TurboX
ja várjál közben jön még a d3.... hát nem tudom ...
TurboX
"multival nagyon elleszek 1 évet"

én úgy 8-10et ha az elsõ részt veszem alapúl. igaz ebbõl csak 4-5év volt igazán aktív aztán lementem casualba.^^
Én szerintem a multival nagyon elleszek 1 évet simán kibírunk vele szerintem a következõ kampányig + ami az alapba van terran kampány az is vagy 30 pályás gondolom jó nehezek is szóval hamar elmegy majd az az egy év csak azt tudnánk mikor jön az alap játék remélem január február ra kijön de karácsonynak is örülnék😄

A WoW BC CE-t a hazai hullarablók ezért az árért vesztegették...
(Boldogabb országokban 20k volt ugyanakkor, vagy annyi sem.)
Úgy érdemes nézni, hogy az elsõ rész is két játékként jelent meg, majd utána a WC3 is, csak kaptunk új kampányokat, multiban új egységeket.

Tehát a különbség az, hogy kettõ helyett most három alkalommal kell megvenni (egy helyett két "kiegészítõ"), de ennek megfelelõen +50% adag single-t kapunk. Ergo pénzünknél vagyunk, fõleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a trend szerint az aktuális nagy nevek, rövidebbek szoktak lenni a StarCraftnál, itt pedig még fajonként komoylabb, egyedibb módon kidolgozott fejezeteket is kaphatunk.

Tulajdonképpen ami zavaró lehet, hogy sokat kell várni egy-egy fáj kampányára (de ugye lesz multink és egy monstre kampányunk), illetve egy esetlegesen kevésbé kedvelt faj hosszabb távon megunható. Én bízom benne, hogy megunhatatlan lesz 😊 Még egy buktató lehet: ha a Blizzard mindegyik "epizóddal" csúszik 6-9 hónapokat, az már nagyon érdekesen venné ki magát. Remélhetõleg nem így lesz.

Szóval ha olyan single olyan lesz, amilyet ígérnek, lesz hozzá sok-sok átvezetõ (még az ingame renderek is jól festenek), akkor én elégedett leszek a végén, és üdvözölni fogom ezt a döntést. Aki úgy érzi, hogy õ türelmesen várna inkább egy "egész játékra", biztos kap majd jó áron egész Trilogy-t tartalmazó BattleChestet vagy egyéb kiadást - a lehetõség adott. Valószínûleg akkor sem lesz üres a Battle.net.