StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
<#eljen> új banner

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kandurex
Nincs szükség rá, a legjobb játékokat készítik, és igazodni is fogunk hozzájuk, az egész fórumon warez tiltás lesz Blizzard soron következõ játékaira, se warez topik, semmi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ RX7
na nekik legalább van eszük.

:3

szucsy89
mindegy hogy lesz védelem rajta vagy nem, én megveszem. valamennyi blizzard játék eredetiben van meg, ez se lesz kivétel😊
TurboX
annyit még hozzáfûznék (annak ellenére hogy volt már téma róla a forumon) aki egy ilyen volumenü játékot warezol, az valszeg életében nem játszott vele és lövése sincs az egészrõl. másrészrõl én is biztos vagyok benne hogy a warezosok többsége b.net hiányában meg fogja venni az eredeti korongot. ezek a védelmidolgok feleslegesek bármely szoftver esetén, elõbb-utóbb feltörik. online hitelesítés és csóközön.
xNoodlex
jah ez Starcraft topic 😄
mind1 a lényeg ugyanaz

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
ez tényleg így van, elõször én is másolt Diabloval játszottam, de amint megismertem a Bnetet rögtön megvettem az egész Diablo packot

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igaza is van, szerintem , ott pl securom csomo programot ki üt hiába nem másolható a játék... meg ha valaki kiakarja próbálni a kampányt letölti és nagyon megtetszik neki a játék akkor lehet hogy megveszi... hogy online is játszhasson de akkor fan táború játéknak nem nagyon van szüksége másolásvédelemre mert sokan megfogják venni 😊

grebber
Ha volt már akkor sorry!

A Blizzard lemondott a másolásvédelemrõl

Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb kiadója a Blizzard. Úgy gondolják a cégnél, hogy nincs szükség másolásvédelemre, mert ott van a Battle.net.

Rob Pardo, a cég alelnöke egy interjúban elárulta, hogy szerinte nincs szükség bonyolult másolásvédelmi eljárásokra, amelyek nagyobb kárt okoznak, mint használnak. Szerinte az elmúlt években bebizonyosodott, hogy nem tudnak olyan másolásvédelmi eljárást készíteni, amely megfelelõ lenne: gondoljunk csak bele, mennyi kárt okozott a Starforce védelem. Pardo vélemény szerint nem így kell meggátolni a kalózkodást, hanem a minõségi online tartalommal és multiplayer lehetõséggel. Közelgõ játékaik, a Diablo 3 és a Starcraft 2 is egyaránt remek multiplayer résszel fog rendelkezni, amelyet csak a Battle.net hálózatán lehet majd élvezni, ezzel elõsegítve, hogy többen vegyék meg az eredeti terméket. Reméljük igazuk lesz, s rengeteg játékos fog majd egymás ellen harcolni a Battle.net hálózatán.

info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
oks

ProGabe
szerintem is jobb az elsõ 😊

amúgy szégyen és gyalázat, hogy senki nem szólt: nincs középen a logo
<#bohoc>

ezen viszont már jó:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
én ilyesmire gondoltam 😊 (frissítgetni kell)
Agamemnon69
Elsõ 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Lammer
vote: without trilogy version :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Beast Machine
elsõre voksolok én is

...vágod?

Kandurex
jó az így, ezt a trilogy dolgot majd talán késõbb,

köszi!

ProGabe

meg ráhegesztettem egy saját gyártmányú trilogy-t. lehetne jobb is, de így, hogy lent van a logo, kell valami az aljára

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
<#eljen>
Kandurex
a szélébõl csippents le egy kicsit mert kilóg, csekk fent...

Kandurex
zsír,

ProGabe
szóval erre gondoltam. gyorsan összedobtam, trilogy írás kéne, meg ugye az a flashes dolog. valahol nincsen fenn? biztos megcsinálták már páran. na megkérdezem google-t 😊

Rage47
fogalmam sincs hogy csinálták az izzást...
ProGabe
hát, már ideje lenne 😊 már a bejelentéskor javasoltam, meg is csináltam (fércmunka, nem vagyok jó flashben), de nem tetszett senkinek...

igazság szerint annyi kéne, hogy ezt a képet úgy ahogy van megcsinálni és pluszban azt az izzós, hullámos, franc tudja mi a jó szó rá dolgot a logónál 😊

Phoenix007
Jah, hogy te tudsz flesselni? Akkor valahogy meg kéne oldani azt az izzós StarCraft logót, ami a hivatalos oldalon van 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
szuper.
csináljuk azt, hogy flashbe berakom a 3 bannert, és véletlenszerûen váltogatják egymást majd a képek😊
Phoenix007
Jut eszembe, van: Terranos

Phoenix007
Ha lesz egy terranos kép, ami csak tizedennyire cool, mint ez, biz'isten azonnal bannert faragok belõle 😊

Azért azt el kell ismerned hogy a Blizzard a fejlesztés során eddig is nagyságrendekkel jobban odafigyelt a rajongói visszajelzésekre, mint bármilyen más fejlesztõcsapat.

És egy ekkora kaliberû játéknál egyszerûen nem lehet open betat tartani.
Körülbelül fél másodperc után kiszivárogna, és másnap már a bugos bétát tolná a fél világ. <#nyes>

Nagyon is jó, hogy a gamerek is beleszólhanak a fejlesztésbe. Különben még mindíg pajzsal és bajonettel rohangálna a Terran Marine, ahogyan az elsõ nyilvános változatokban volt. Az pedig gáz lenne, nem kicsit.

Rage47
nekem tetszik
de nem lenne jobb egy terranos, hiszen az jön:p
Phoenix007
Bannernak való... Meg ugyanaz PNG-ben. Most csináltam unalmamban.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ProGabe

EnZsolt
higgyétek el így is sokkal gyorsabban lehet fejleszteni - a tapasztalat beszél belõled -.-

Sokan azért akarják, hogy tökéletes legyen a béta, hogy ne kelljen már sokat csiszolni rajta, ergo hamarabb kijön a játék. Persze, olyan nincs, hogy tökéletes, mivel mindenkinek másak az igényei.

Légy türelemmel. Ha meg egyre jobban csalódsz, akkor ne is vedd meg, csak azután, hogy az emberek elkezdik írni, hogy milyen jó és hogy fasza a multi. Aztán megveszed, rájössz, hogy tényleg, és az összes hülyeséget, amit itt összehordtál elfelejted.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Itt nem az a baj, hogy a story 3 részre van szedve, hanem hogy részenként egy faj játszható csak szingliben.

BEAST
monnyanak le! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hwrol:

"...a régi Starcraft játékban minden fajhoz 8-10 küldetést tudtak csinálni, s már egy ideje szerették volna jobban kibontani a egyes kampányokat. Ezúttal 26-30 küldetést terveznek minden oldalhoz, ezért döntöttek két további kiegészítõ mellett."

Ezt értem a trilogy engem azért nem zavar mert még mindig bízom benne hogy tényleg olyat kapok a kezembe ami feledhetetlen lesz csak én úgy vagyok vele ha igazán a nép szavát akarom hallani elindítom a bétát és mondják mi a hiba milyen balancet szeretnének és megvítatom a fejlesztõ brigádommal és azonnal javítjuk ha tényleg igaz amit a nép mond higgyétek el így is sokkal gyorsabban lehet fejleszteni. Sokan mondták hogy azt akarják hogy béta játék már tökéletes legyen és szinte ne kelljen rajta semmit csinálni akkor kérem, minek a béta? ez a feladata hogy a sok hibát kiszûrje, nekem inkább már zárt demó ez a béta nem is béta...

Rage47
gondolom amennyire lehet a nép kedve szerint szeretnék alakítani a játékot, ezért jelentették be olyan korán. persze engem is zavar, hogy semmi hír a megjelenésrõl, én szívesen rábíznám amúgy a blizzardra a game-t...
ProGabe
az idõ legnagyobb részét a balance viszi el. plusz rengeteget - már-már hihetetlen, hogy miben és mennyit - változott az elsõ build óta az egész

itt volt a Blizzcon, temérdek infóval! én már nagyon sok interjút elolvastam, videót néztem és nagyon látszik a fejlõdés. persze engem is bánt, hogy még mindig semmi konkrátum egy bétáról sem. csak annyi, hogy idén nem jön.

viszont majd eljön az idõpont, amikor nagyon, de nagyon felgyorsulnak az események. ez a beta kezdetének a bejelentése lesz. amikor az elkezdõdik, onnantól megállíthatatlan lesz az infóáradat és lesz annyi videó, amennyit meg sem bírunk nézni. szerintem ez 2009 elsõ negyedévében bekövetkezik

amúgy nekem tetszik a trilogy és a b.net nem lesz fizetõs, csak bizonyos szolgáltatásai

TurboX
2009 nyár végén már a kezünkben lesz, kitartást 😄
Na az meg a másik csillag...

Agamemnon
Lásd: Duke Nukem Forever 😄

Amennyire vártam ezt a játékot most annyira kezd elmenni a kedvem az egésztõl, megint csk kapunk pár infot, megjelenésrõl semmit, a játék régjátszható egy demó szinten és erre megint csak kapjuk a rosszabbnál rosszabb híreket,trilogia,fizetõs tartalmú bnet, és semmi más utána meg a sok mellé beszélés lehet ez lesz lehet nem szerintem ezzel csak veszik el az emberek kedvét és a türelmüket feszegetik... béta idén nem lesz komolyan mondom mi a szarnak kellett bejelenteni 1,5 éve hanem 2 hogyha még 1-2 innen a kiadás ? miért nem fél évvel elõtte így mindenki vár vár és vár csak nem tudja mire mert sosem lesznek kész...

ProGabe
"So we’re working on, we’ve got these in the game now, you’ll see them in our Shoutcast tomorrow, we’ve got these in the game where you can hit a hotkey and bring up a list of 7 or 8 of these things on the screen. You can bring up a list of various things: Who has what units on the field now. How many units, of what type, and it will show you his entire army in one list. Who is resourcing right now and it will show you what he’s getting per minute (both minerals and gas) and what he’s floating, how much he’s got in the bank."

ebbõl a nagyon jó(!) interjúból

TurboX
sc2.hu írja is, igaz õk jobb oldalt látnak :S
TurboX
valami observer kütyü lehet
Phoenix007
Itt a progamer meccsekben a kép bal felsõ sarkában van valami ablak. Az micsoda?

ToCsEk
végülis tök mind1 kel la változás 😄 nem ugyan az a 2 game 😉 bír szívunk mert idén már tuti nem lesz béta 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

akkor innentol nem tudok mast mondani csak QQ more😄