StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Blizzard lemondott a másolásvédelemrõl
Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb kiadója a Blizzard. Úgy gondolják a cégnél, hogy nincs szükség másolásvédelemre, mert ott van a Battle.net.
Rob Pardo, a cég alelnöke egy interjúban elárulta, hogy szerinte nincs szükség bonyolult másolásvédelmi eljárásokra, amelyek nagyobb kárt okoznak, mint használnak. Szerinte az elmúlt években bebizonyosodott, hogy nem tudnak olyan másolásvédelmi eljárást készíteni, amely megfelelõ lenne: gondoljunk csak bele, mennyi kárt okozott a Starforce védelem. Pardo vélemény szerint nem így kell meggátolni a kalózkodást, hanem a minõségi online tartalommal és multiplayer lehetõséggel. Közelgõ játékaik, a Diablo 3 és a Starcraft 2 is egyaránt remek multiplayer résszel fog rendelkezni, amelyet csak a Battle.net hálózatán lehet majd élvezni, ezzel elõsegítve, hogy többen vegyék meg az eredeti terméket. Reméljük igazuk lesz, s rengeteg játékos fog majd egymás ellen harcolni a Battle.net hálózatán.
info: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
amúgy szégyen és gyalázat, hogy senki nem szólt: nincs középen a logo
<#bohoc>#bohoc>
ezen viszont már jó:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
köszi!
meg ráhegesztettem egy saját gyártmányú trilogy-t. lehetne jobb is, de így, hogy lent van a logo, kell valami az aljára
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igazság szerint annyi kéne, hogy ezt a képet úgy ahogy van megcsinálni és pluszban azt az izzós, hullámos, franc tudja mi a jó szó rá dolgot a logónál 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
csináljuk azt, hogy flashbe berakom a 3 bannert, és véletlenszerûen váltogatják egymást majd a képek😊
És egy ekkora kaliberû játéknál egyszerûen nem lehet open betat tartani.
Körülbelül fél másodperc után kiszivárogna, és másnap már a bugos bétát tolná a fél világ. <#nyes>#nyes>
Nagyon is jó, hogy a gamerek is beleszólhanak a fejlesztésbe. Különben még mindíg pajzsal és bajonettel rohangálna a Terran Marine, ahogyan az elsõ nyilvános változatokban volt. Az pedig gáz lenne, nem kicsit.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sokan azért akarják, hogy tökéletes legyen a béta, hogy ne kelljen már sokat csiszolni rajta, ergo hamarabb kijön a játék. Persze, olyan nincs, hogy tökéletes, mivel mindenkinek másak az igényei.
Légy türelemmel. Ha meg egyre jobban csalódsz, akkor ne is vedd meg, csak azután, hogy az emberek elkezdik írni, hogy milyen jó és hogy fasza a multi. Aztán megveszed, rájössz, hogy tényleg, és az összes hülyeséget, amit itt összehordtál elfelejted.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"...a régi Starcraft játékban minden fajhoz 8-10 küldetést tudtak csinálni, s már egy ideje szerették volna jobban kibontani a egyes kampányokat. Ezúttal 26-30 küldetést terveznek minden oldalhoz, ezért döntöttek két további kiegészítõ mellett."
itt volt a Blizzcon, temérdek infóval! én már nagyon sok interjút elolvastam, videót néztem és nagyon látszik a fejlõdés. persze engem is bánt, hogy még mindig semmi konkrátum egy bétáról sem. csak annyi, hogy idén nem jön.
viszont majd eljön az idõpont, amikor nagyon, de nagyon felgyorsulnak az események. ez a beta kezdetének a bejelentése lesz. amikor az elkezdõdik, onnantól megállíthatatlan lesz az infóáradat és lesz annyi videó, amennyit meg sem bírunk nézni. szerintem ez 2009 elsõ negyedévében bekövetkezik
amúgy nekem tetszik a trilogy és a b.net nem lesz fizetõs, csak bizonyos szolgáltatásai
ebbõl a nagyon jó(!) interjúból
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?