StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
óó, errõl eszembe jutott az elsõ "vázlatom" amit a témában csináltam anno, a bejelentéskor (aztán mindenki lehurrogta, mondván jó az a mutás ami akkor volt 😛)

õ az

gondolom látszik, hogy ez csak egy félkész valami

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
csak sc1 utan :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha StarCraft 1.5 is lenne, akkor is kategóriája legjobbja lenne 😉
Kandurex
aham 😊) oké

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
a mozstani jobb ,mert mozstanzsag utye az a trendi, hogy polkorrektek legyunk(!FONTOZS!) es a tieden nincs rajta MINDHAROM FAJ!444NÉGY <#idiota>

Kandurex
Fogtam magam és elindítottam a photoshop -ot, ez az eredmény, egy banner csere? Mit szóltok?

csuszi
ez egy jó game lesz az ziher.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
lófaszt lófaszt😊

paff

😊

Lammer
en mekkmondtam, en mekkmondtam...

😄

De legalább az évet mondanák meg mikor szánják már kiadni...

BEAST
En a Starcraft-tal vagyok igy, a tobbi nem erdekel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Kezdem úgy érzeni, hogy az egész játék nem több egy StarCraft 1.5 -nél :/

(na mindegy, csak a Diablo 3-at ne szúrják el, a többi nem érdekel)

BEAST
Najo... es megint a "meg csak alfa verzio" szoveggel jonnek -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
ty

Supersix
UUUUUU mikor jön már!Örülök hogy õk már nyomják!

ProGabe
én még nem néztem meg. elkezdtem szedni az avit a blizzard downloaderrel. több, mint 2 órája szedi és eddig lejött 170 mega

végül is csak a világ egyik legnagyobb játékcégérõl van szó (activision-blizzard), biztos nehezükre esne megtámogatni a torrent-népet pár gigabites szerverrel <#zavart2> (ugyebár torrent-alapú a downloader)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó kis múvi! Köszi h belinkelted.

ProGabe
Battle Report

~20 perces videó

unknown nick
SC-nél számít a CPU vs human? Számomra sokkal fontosabb, hogy az egységek AI-ja milyen, mozgás (pl. útkeresés), speciális képességek használatánál "betáncol"-e és egyéb apróságok.

ProGabe
5. Hogy szerepel a Starcraft 2 Mesterséges Intelligenciája?

A SC2 AI-ja minden tekintetben a Brood Waros AI elõtt jár. Egy példa erre: jóval gyakrabban küld ki felderítõket, és a látottak alapján változtat stratégiát. A felderítés megakadályozása esetén vagy egy általános stratégiát használ, vagy megpróbál több felderítõt kiküldeni.

jöjjönmárabéta!

csuszi
"A hardver fejlõdése, az egyre gyorsabb processzorok, és több memória mennyiben könnyíti meg az MI-programozó dolgát?

Szinte semennyire. Az MI egy játék futása alatt alig pár százaléknyi processzoridõt vesz el, nem az erõforrásigény a szûk keresztmetszet. A nyers számítási teljesítmény növekedése nem teszi jobbá az MI-t a gyakorlatban. A valós idejû stratégiai játékok mûfajában például máig a Starcraft MI-je közelíti meg legjobban az emberi viselkedést, kilenc évvel a megjelenése után. "

egy programozó az mi-rõl.

TurboX
kár, akkor tudnád mirõl beszélek
csuszi
😄 jó duma

edios
Az nem fog megtörténni, ugyanis hulladékokat nem rakok fel a számítógépre<#kacsint>

SC2-ig tökéletesen megleszek SC-vel. Csak gondoltam belekötök valakibe, h pörögjön a topik.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TurboX
nyilván

játsz egy pár meccset a ra3-as gép ellen, garantáltan megváltozik a világnézeted
edios
Te nyilván még nem láttad "Replay" funkciót SC-ben<#gonosz1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TurboX
én már azt is visszasírom a "jelen rtsek" tekintetében..
xNoodlex
Remélem SC2-ben valami értelmesebb AI lesz BroodWarénál...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Broafka
legalább történik valami ebben a topicban. Ha mást nem, majd engem fikáztok! 😄
szabi84: de abban legalább látszott hogy egy robot veszi õt körül, és hogy hogy mûködik. Mind1 végülis 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

http://www.youtube.com/watch?v=ELhtXtnV3pg

2:58 nal es utana is par seccel mutatjak megint.

amint lathatod a sajat keze joval beljebb van, a kez amit kivulrol latsz csupan egy robotkez.

Szabi84
Ez a ruha olyasmi mint az alienben, mikor a ripley irányítja a rakodórobotot!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

/facepalm

TurboX
<#wilting>
Phoenix007
Broafka, megnézted a renderelt StarCraft múvit? Adjak timecode-ot, hogy hol mutatják a Tychus kezét? Szólj, ha valamit nem értesz, elmagyarázzuk szívesen, csak már uncsi egy cseppet, hogy kinek mekkora a keze, meg hol a füle...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Broafka
azért mert belõlem trutyis gusztustalan (a példázat alapján kivételesen jó bige) lesz belõlem, attól még a fülem nem csúszik leljebb! 😄

Most lehet hogy EKKKKOOOORA páncél van rajta, de a kezének akkor normálisnak kell benne lennie, és elég nehéz egy ilyen páncélt mozgatni, te se veszel fel egy 60X nagyobb számú kesztyût télen! 😄

Krinyo
és még a szeme is világít...zomg
#3917 ezzel meg egyetértek 😄

nah meg azt remelem latod, hogy kerrigan lefele-oldalra nez, szoval siman lehet, hogy szembol egymagassagban van azzal amivel kell😊

de ez rendermoviebol kep 😊 szal ez nem grafikussag, hanem ilyen a modellje.

Kmarha
másrészt pedig ki nem szarja le
:d

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
szõrszál hasogatás tudom, de nem azért rajzolták lejebb a fülét mert mutáns, hanem azért mert a grafikus nem figyelt oda 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nezd meg az sc2 render moviet, azon lathatod miert ekkore a marine pancel😛 ez mar-mar szinte egy mech😄

kerrigan-t meg ne emberi merce alapjan nezze a haverod, mert mar reg nem ember😊

Rage47
terrant körbeveszi a páncélja...
karrigan meg egy mutáns 😄
Broafka
hmm, azért elnéztem egy ideig ezt a bannert.
Va negy keze a terrán katonának. Nagyobb mint a feje, az ujja meg szinte körbeöleli az arcát!

(Kerrigennek meg szabálytalan a füle, nagyon lent van <--- ezt haverom mondta rajzórán tanulta, a fül tetejének egy vonalban kell lennie a szemöldökkel, az aljának meg az orral)

gondoltam hozzászólok itt a nagy punnyadás közepette! 😄

TurboX
kõkemény uborkaszezon közepedte egy kis sc.huról lopott múvi, amiben semmi extra de fúllszkrínbe kiteheted
És nagyon jól teszed, mert a hozzászólások nem csekély hányada warezspam, megjelenéskor mindenképp.
Jó hát a játéktopikokban nem nagyon fordulok meg (A)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Melyik fórumon? Az SG-n biztos nem.
Ez eddig is így volt nem?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

TurboX
mikor elõszõr láttam azthittem valami kosztümös néni <#rinya>
pedig mekkora lett volna hogy beállsz mellé egy fotó erejéig abban a tudatban hogy ez csak egy szobor, a másik pillanatban meg átkarol csíííz! oO..
Phoenix007

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!