StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õ az
gondolom látszik, hogy ez csak egy félkész valami
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(na mindegy, csak a Diablo 3-at ne szúrják el, a többi nem érdekel)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
végül is csak a világ egyik legnagyobb játékcégérõl van szó (activision-blizzard), biztos nehezükre esne megtámogatni a torrent-népet pár gigabites szerverrel <#zavart2>#zavart2> (ugyebár torrent-alapú a downloader)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A SC2 AI-ja minden tekintetben a Brood Waros AI elõtt jár. Egy példa erre: jóval gyakrabban küld ki felderítõket, és a látottak alapján változtat stratégiát. A felderítés megakadályozása esetén vagy egy általános stratégiát használ, vagy megpróbál több felderítõt kiküldeni.
jöjjönmárabéta!
Szinte semennyire. Az MI egy játék futása alatt alig pár százaléknyi processzoridõt vesz el, nem az erõforrásigény a szûk keresztmetszet. A nyers számítási teljesítmény növekedése nem teszi jobbá az MI-t a gyakorlatban. A valós idejû stratégiai játékok mûfajában például máig a Starcraft MI-je közelíti meg legjobban az emberi viselkedést, kilenc évvel a megjelenése után. "
egy programozó az mi-rõl.
MJ rulz Pink Team The Only One
SC2-ig tökéletesen megleszek SC-vel. Csak gondoltam belekötök valakibe, h pörögjön a topik.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
szabi84: de abban legalább látszott hogy egy robot veszi õt körül, és hogy hogy mûködik. Mind1 végülis 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2:58 nal es utana is par seccel mutatjak megint.
amint lathatod a sajat keze joval beljebb van, a kez amit kivulrol latsz csupan egy robotkez.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Most lehet hogy EKKKKOOOORA páncél van rajta, de a kezének akkor normálisnak kell benne lennie, és elég nehéz egy ilyen páncélt mozgatni, te se veszel fel egy 60X nagyobb számú kesztyût télen! 😄
:d
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kerrigan-t meg ne emberi merce alapjan nezze a haverod, mert mar reg nem ember😊
Va negy keze a terrán katonának. Nagyobb mint a feje, az ujja meg szinte körbeöleli az arcát!
(Kerrigennek meg szabálytalan a füle, nagyon lent van <--- ezt haverom mondta rajzórán tanulta, a fül tetejének egy vonalban kell lennie a szemöldökkel, az aljának meg az orral)
gondoltam hozzászólok itt a nagy punnyadás közepette! 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
pedig mekkora lett volna hogy beállsz mellé egy fotó erejéig abban a tudatban hogy ez csak egy szobor, a másik pillanatban meg átkarol csíííz! oO..
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!