StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudja valaki hogy a hivatalos weboldalt miért nem lehet elérni ???

BEAST
<#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Béta immár :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ProGabe
én sem értem

azt a kapcsát bárki összedobhatta

szerk: jahogyúgy! az alsó linken a kép folyamatosan váltakozik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
ezmiez

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
LOL

Összesûrítik utána puskaporral keverik és biológiai golyó lesz belõle.<#idiota>

Ha megtudták oldani ezt a kezes dolgot, akor tuti ezt is. Lehet hogy már ruhájába belevan építve egy szerkezet mi a ledesztillálja a hugyát, és vízzé alakítva egy csövön keresztül azt issza ha szomjas. 😄
Viszont ha nagy dolog van akor ötletem sincs.

Hát kellemetlen lehet, amikor a nagy hentelés közben rájön a szapora!

Phoenix007
Abba meg már belegondolni is rossz, hogy mit csinál szegény Tychus, ha "szólítja a természet" 😄

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Mondtam én hogy hülye kérdés lesz 😄 Nem akadtam fent rajta, csak érdekesnek találtam. Meg volt még egy dolog, ha sisakba szivarozik , az meg levan hajtva, akor a hamu bele esik a ruhájába.

Érdeke,h képes voltál fennakadni egy ilyen dolgon. Azon gondolkoztál már, h milyen technológiát használnak a hajóik meghajtására h így tudnak röpködni az ûrben? 😄

ProGabe
gondolom azt is észrevetted, hogy ez egy fikció, ill. a távoli jövõben játszódik 😊

aztán ugyebár exsokeleton kísérletek már most is vannak, nem beszélve az igen fejlett mû végtagokról, amikkel igenis érzi az alany, hogy mennyire szorít

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehet hülye kérdés lesz, de a cinamatic trailerben mikor ráadják a kezét, akor õ azt belükrõl irányítja nem? De akor hogy hogy nem ejti el a fegyvert, vagy csak hogy tudja ilyen biztosan fogni. Mert pl. én ha egy vastag kesztyûben fogok egy tárgyat nem tudom érzékelni anyira hogy most erõsen fogom vagy nem. Akor nála meg még anyira sincsenek érzékei ehez mert fémben van keze.

5c0rp330n
jah, így szokták. valami félelmetes lámacsorda az a hely egyébként, és ebbe még a cikkírok is beletartoznak..

Sheltem
Gyerekek nem akarok flamet indítani, sõt a gamestar szerintem is egy kalap... de azért már azis valami, hogy fix a béta idõpontja...Gondolom nem tõl távoli és biztos vagyok benne, hogy max február végéig kidobják a bétát. Azzal már elleszünk megjelenésig(már amennyiben publikus béta lesz).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TurboX
birom mikor a gées beszél a semmirõl és azt is brékingnyúzban adja le holott kihûlt már a téma
EnZsolt
Blizzard has a fixed Date for the Beta, still secret though.

január 16-án már sokak olvashatták ezt. Bár már akkor is sejtettük. Gamestar meg ebbõl a mondatból csinál cikket grat...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

5c0rp330n
unknown nick
Érdekes koncepció, ha igaz. Nem nem futballmeccset nézni, hanem kommentált pro mérkõzést bneten live-ban pénzért. <#guluszem1>

ProGabe
dehogynem. igaz, diablo 3 kapcsán mondta egy blizz tag ezeket. de mint tudjuk a bnet2.0 a lényeg

Davidus
az igazság az hogy semmi nem lett mondva😛

V9ykn8_TZL0

ProGabe
már meg lett mondva, hogy csak extra dolgok (értsd: olyanok, amit a mostani bnet-ben nincsenek is benne) lesznek fizetõsek. az, hogy játszol továbbra is ingyenes lesz

Lammer
3 korong 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Christian88
2 korong =)

http://www.twitch.tv/hegii

BEAST
Ketlem hogy a netes jatekert fizetni kellene.

Sajnos én vastagon el tudom képzelni ezt a baromságot😞
Miután a Blizzard rákapott a WOW-ból dõlõ lé ízére, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az SC2 is hasonlóan fizetõs szerveren lesz csak játszható és nem lesz benne LAN támogatás.

Az biztos, hogy ebben az esetben legalább egy korong árával szegényebbek lesznek, mert én nem fogom így megvenni az SC2-t az biztos!
Talán nem is leszek egyedül...?

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Oblivionhoz lehetett venni.
Phoenix007
Lópáncél? WTF?

Phoenix007
Jah, közben gyorsan elolvastam az elsõ postot. De ez csak találgatás, vagy valami hivatalos forrásból ered?

Mellesleg nem lepõdnék meg rajta. Valahogy ebbõl Blizzardék durva pénzeket fognak csinálni, ez tuti. Amit itt írnak az reális módszernek tûnik erre. Biztos, hogy nem csak a játék eladása lesz a bevétel, az nekik már zsebpénz, még ha rekordokat fog döntögetni, akkor is.

Kandurex
ejha micsoda ötletek,...mindegy, ha már a lópáncélért elkértek 2 dolcsit xD ...ejj...most kellene abbahagyni a számítógépes játékokat, hogy kellemesen emlékezhessek vissza az érára...jó tudom, kamu, meg valaki unatkozott, de a lópáncél tendert alapul véve, én már semmi nem csodálkozok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
Valaki felvetette mi lenne ha az sc2ben megszunne a LAN tamogatas, es igy minden jatek, legyen az kezdok szorakozasa, vagy koreai prok versenye, menjen bnet 2.0n keresztul. Penzt a fizetos HQ streameken keresztul szednenek, meg ilyenek.

Phoenix007
Mi a lényeg röviden?

BEAST
Unalmamban olvasgattam ezt azt es ezt talaltam. Valoszinuleg kamu, de erdekes tema... nem igazan orulnek ha ennyire eldurvulna a bnet.

ProGabe
"- the actuall build contains some dark pylons, which hab´ve a cooldown that when triggered speeds up the probes harvesting.
- The command center also has a cooldown that enables it to summon a bigger scv which collects resources faster."

érdekesen hangzik, nagyon érdekesen...

- Blizzard has a fixed Date for the Beta, still secret though.

vagy hype, és lóf*szt van, vagy ezek köcsögök 😊

Davidus
szerintem a battle.net 2.0-át hegesztik. de az hogy fix dátumuk van a béta kezdetére azt jelenti hogy már sínen van minden és nem kell sokat várni

V9ykn8_TZL0

Christian88
De jó lenne már játszani vele =)
igazából valaki tudja hogy még min ügyködnek?

http://www.twitch.tv/hegii

Davidus
link

Xordia egy Blizzard EU-s koma

V9ykn8_TZL0

Davidus
Translated information Xordiah gave at the ESL Finals (9.-10. January 2009)

- Blizzard has a fixed Date for the Beta, still secret though.

- Multiplayer is nearly complete except a few details.

- There will be more opportunities to get betakeys (i.e. Contests, perhaps storycontest or something like that)

- the actuall build contains some dark pylons, which hab´ve a cooldown that when triggered speeds up the probes harvesting.

- The command center also has a cooldown that enables it to summon a bigger scv which collects resources faster.

- supllydepots can be upgraded to give 2 supply.

- mentioned: that immortals seem to be extremely strong in the actuall build.

V9ykn8_TZL0

ProGabe
vihar elõtti csend 😊

szavazás meg azért nem érdekel, mert mindkettõ tetszik. nekem mindegy, hogy melyik lesz a véglegesben, meg ugye ott van a 3-ik opció

TurboX
sokan már játszanának a fecsegések helyett 😄
Phoenix007
Na mi a helyzet emberek? Elég sok új finomság jött ki mostanában, sok szép shot, Dark templar mizéria, miegymás... Meghalt a topic?

Én már nem bízom az idei megjelenésben gondolom idén lesz 1 zárt béta utána majd valamikor egy open béta még idén és jövõre jöhet a játék vagy nem...

TurboX
van egy olyan érzésem hogy a bejelentést minimum Mike Morhaime fogja elkövetni egy nagyobb rendezvény pódiumán
reméljük még ebben az évben..
BEAST
Szerintem a Blizzard nem jelentene be elore egy ilyen listan, elvezik hogy kinozhatjak az embereket 😄

TurboX
és a dio3 sincs ott <#idiota>
ProGabe
Activision - Blizzard megjelenési lista Húsvétig. gondolom nem meglepõ, hogy SC2 nélkül

Rohattak!

Vegyem majd meg 5-10 év múlva a gyereke(i)mnek? :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

unknown nick
Kezd alakulni, de ez így eddig kevés, hogy bármi véleményt lehessen alkotni. Nem látom, ami alapján kiemelkedne a tucatból. Kiválasztottak egy az elején-közepén balanced game replayt 'oszt csókolom. +1.5 év ? <#vigyor0>