StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
na így kell kiemelni egy félmondatot úgy, hogy más legyen az értelme, mint ami. akkor leírom még szájbarágósabban: ha egy casual player, aki az SC-t max single-ben tolta megnéz akármilyen replayt, nem fogja 2009-ben azt mondani, hogy az milyen ûber volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
"ha megnézel egy pro, agyon-hypeolt SC1 meccset, akkor sem fogsz ennél többet kapni!"

FAIL!

most linkeljek neked meccseket??? -.-

MINDEN PRO MECCSET MEGNEZEK NAPRAKESZEN!4!4!
(jo tudom beteg vagyok, de legalabb nem beszelek ilyen baromsagokat :C)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ProGabe
ha megnézel egy pro, agyon-hypeolt SC1 meccset, akkor sem fogsz ennél többet kapni! ha elég sok replayt láttál amellett, hogy letolták jó sok meccset (én kb. pont megütöm a szintet, középsuliban évrõl évre többet és többet toltuk naponta, a végén már csak sc-zni jártunk be 😄)

szóval ez nem olyan, mint a Diablo, ahol ha látod, hogy megremeg a föld egy spelltõl, meg akkora a kardja a barbárnak, hogy minden férfiemberben megindul valami állati, khm, barbár ösztön, akkor máris azt mondod, hogy ez kurva jó lesz

itt a balance-ot, a STRATÉGIÁT kell meglátni. az meg van bõven. minden egyes egység számít. pl a játék elején csinált egy Queen-t, ami meg extra lárvákat. plusz egység -> uralta is a meccs elejét a Z. ez csak egy dolog a rengeteg közül, ami eldöntötte ezt az egy, rövid meccset

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hát-hát. azt reméltem kapunk valami olyan meccset, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eljutnak az utolsó tierig. carrierekkel, BC-kel. persze így sem volt rossz, mert ami egységet láttunk, azokat legalább faszán kihasználták

Davidus
94% HAHA

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Grafikailag van fejlõdés,...játéktechnikailag azt mondanám, hogy a helyi kis LAN hálózatokba lesz inkább sikeres.

....valahogy csak nem akar levenni a lábamról az SC2, míg a D3 wizard -nal már szerelmes voltam 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, és a terran nyer, nem a zerg 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
az már máskérdés hogy teljesen megzabálja a sávszélemet...
ProGabe
elkezdtem nézni a honlapon. mindenképpen érdemes megnézni HD-ben is, így szar se látszik. pont azok az apró dolgok vesznek el, amikrõl áradoznak azok, akik már látták élõben az újabb buildeket

#4196: biztos le lehet majd tölteni direktben is különbözõ oldalakról

TurboX
5 percig meg sem mozdult most 200k körül jön
Rage47
akkor a upc miatt nem megy. torrent sem megy :/

#4193 spoilert meg kösz-.-
ProGabe
kösz a spoilert <#falbav><#falbav>

ProGabe
ez egy torrent, szóval mellette ne fusson semmi. nekem ~13 mega 10 perc alatt :\ elvileg majd beindul, a múltkor is töltöttem tõlük videót, az elég gyors volt

addig megnézem a honlapon

Megnéztem. Komoly volt sztem. Le mertem volna fogadni h a Zerg nyer. De hát errõl szól az SC, ha tudod h mi ellen mit kell fejleszteni akkor gyõzhetsz. Jó kis battle!

Rage47
nektek tölti? nekem el sem indul.
Lammer
na... elmegy :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
na végremá'!
ProGabe

Davidus
van már HD is inkább azt töltsétek

V9ykn8_TZL0

Kandurex
na, csak megnézem

Tetszik nagyon , ami számomra fura volt ,hogy baneling nagyon erõs pillanatok alatt legyap vele a srác egy jó raj terran sereget meg ami nagyon nem tetszik ezek a felderítõ tornyok a pályán a többi minden klappol. <#eljen>

BEAST
yay!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

ProGabe
plusz a Colossus, Reaper páros is simán átsuhan majd az egész pályán. érdekes lesz 😊

TurboX
ahogy elnézem ez sem egy rásszupport pálya lesz, már látom a légiparádét ahól a mutaliszkek megmutathatják magukat
Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

werkfilm
hi all
mi igaz abból hogy a blizzard beígérte hogy ez a game jobb lesz a szexnél?

SLICK
A kedvedért én meg egy szétkúrt néger puncit rakok be logónak <#idiota>

Engem lassan már az kúr fel agyilag a plafonra, h anno nyilatkozva volt h a D3 csak SC2 után jön, ha azzal is ennyit fognak pöcsölni, akkor veszek e-bayen a terroristát és nekik küldöm!!!!!

TurboX
lassan jöhetne valami értékelhetõ információ a rilézrõl,bétáról(nem mint ha lenne kulcsom),vagy legalább a b.riportról(ja errõl pont van : kész vagyunk vele de még dolgozunk rajta:C)
Szerintem idén nem adják ki bétához is nagyon sok idõ kell már mint magához a teszthez szóval maradunk türelemben 😄

Rage47
Bejelentik, hogy újratervezik az egészet, törölnek mindent, mert nem jó irányba haladtak. xD
Davidus
az a baj hogy nektek nem kell semmit csinálni ha az én verzióm jön be😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
aham...vészesen közeledik a logod felé egy méretes bantu néger fasz <#hehe>

Én már nemtom! Húztak minket annyit mint szemét!!! Vagy kiadjáka dolgot szeptemberig és várjuk majd a patcheket, vagy majd csak jövõre fog jönni (😞)!

Davidus
nem rebesgetnek semmit. amúgy meg nagyon nagy baj lenne😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Most az rebesgetik, hogy még sokat fog csúszni,...ami nem biztos, hogy baj.

Phoenix007
De ez amúgy még hagyján, nézzétek meg HardWireden a Blizzard a farmon: Redneck Rampage topikot...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
úgy tünik igen 😄
Phoenix007
Tényleg vanna emberek, akik a Terratron-t komolyan vették?... 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Khabbas
Az a robot csak tréfa volt április 1-re <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Én is ugyan így vagyok ,eddig semmi meggyõzõt nem láttam ez az új transformers robot meg fõleg elvette a kedvemet , a sok spell , nagyon semmi nem tetszik már benne pedig annyira vártam...

Kandurex
Nekem egyelõre annyi a bajom vele...hogy valamiért nem érzem, legalábbis amit az eddigi videókból láttam, valamint hírekbõl, hogy olyan nagyon top játék lenne...bár kitudja, eddig a Blizz nem rakott le rossz dolgokat, de akkor is...voltak már fejlesztõk akik nagy dolgokat írtak aztán...:/

TurboX
de én akkor sem adom fel a harcot és azt mondom: jövõre biztosan megjelenik! :C
Rage47
LOL, van benne vmi😄
unknown nick
Mire ez a játék megjelenik a tervezett cél apm tényleg öreg papák reflexeihez lesz igazítva, mert bele õszülünk 😄

ProGabe

ProGabe
óóójeszjessz

na most aztán mér tényleg elég a várakozásból. kedves Blizzard, nyilatkozz és indíts betat bazmeg! 😊 (igazság szerint a gyerekkorom sejlik fel minden egyes Blizz játék esetében, ezért vagyok rákattanva ennyire. kb. már semmilyen játék nem érdekel SC2-n és D3-on kívül)

Davidus
https://us.battle.net/account/_images/headers/en-US/sc2beta.jpg

V9ykn8_TZL0