StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
Brood lord jött, Swarm Guardian ment.
ProGabe
<#wow3>
hihetetlen, hogy még mindig itt tartanak sokan. azóta már olyan dárkos képeket is mutattak D3-ból, hogy hülye az, aki még ezután is a nyálát veri a régi téma miatt

/OFF

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

werkfilm
addig jó amíg az EAtól jönnek és nem a gaywow teambõl mint a d3hoz

Davidus
EA-nál kapnak max két évet hogy összehányjanak valamit Blizzarnál meg hatot. a világ legtehetségesebb designere se tudna EA-nál épkézkáb stratégiai játékot csinálni😛

V9ykn8_TZL0

TurboX
ra2-generals korszakban még nem volt gondom ez ea-vel, mondhatni rongyosra játszottam mind2-t, generalsnal még 1-2 lanra is lemerészkedtem hogy megnézzem a "nagypályásokat" munka közben 😊
viszont most nézem hogy pl. dolgozott a lotr stratégián is ami viszont már komolyabb aggodalmat kelt számomra (az meg egy teljesen más mûfaj volt a maga nemében...)
mindezek ellenére más munkahely, más szabályok, meglátjuk.
ezen meg most beszartam 😄 :
* ha nem adnának határ idõt

Az ,hogy az ea tól jött át az nem jelent olyan sokat nekik is jó játékaik lehetnének ha adnának határ idõt a fejlesztõiknek amit ugye nem tesznek és nem is fognak, azért születnek náluk is jó játékok pl dead space , battleforge ez egy pár hetes játék de nagyon jó 😊 béta tesztet játszottam sokáig és jó volt.De ettõl független bárkinek lehetnek jó ötletei szóval mind 1 honnan jön az illetõ ha van tudása.

Phoenix007
>nem tudom egész pontosan mire gondolsz

Hát arra, hogy EA-tól jött át, és sokáig téma volt, hogy el fogja ba**ni az SC2-t ...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Davidus
-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
azóta tápolták a colossust. most egy lövéssel elintézi a marineokat(shield ápgréddel 2)

V9ykn8_TZL0

Bár nem baj, csinálok sok zealotot, vagy valami olyat amivel jól feltartom az ellenfelet colossus meg szépen hátulról végzi a dolgokat de még mindig a Dark templar a best😊)

ProGabe
BR1-nél szerintem még imba volt a T. meg persze jobb volt a protoss játékos. a colossus most ott tart, hogy 1 lövés-1 marine. és elvileg csíkot húz <#ravasz1> persze mire kész vagy az elsõ colossussal és a T tudja, hogy építed, õ egybõl páncélt fejleszt és máris 2 lövés kell

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja és még áttekintettem a battlereport 1 et is és a colossus t marha gyengének találtam pillanatok alatt szét tépték , mi az akkor ami igazán alkalmas protossnál támadni úgy értem ami jól bírja az ütést is mothership hez biztos hogy nem jutok el pvpben immortal talán vagy stalker?

TurboX
két high templar, két dark templar vagy egy high- és egy dark templar egyesítésével - sc2.hu

sok minden volt zeg részrõl ami nehezen érthetõ... remélem cooper helyett keresnek valaki mást az esetleges folytatásra..

4240: "Amúgy régen nagyon utáltuk a csávót"

nem tudom egész pontosan mire gondolsz
A twilight archont úgy kell csinálni hogy két templart össze egyesítünk ? vagy pontosan ,hogy kell ? Ezek a xelnaga watch towerek szerintem sokat nehezítenek a játékon elég nehéz lesz így támadni 😞 Amit még a battlereportból nem értettem igazán az az ,hogy a zerg mutalisket miért nem használt? olyan költséges?

Phoenix007
Én is erre gondoltam, hogy Terrannal odéb tudok éppen menni, zerggel mondjuk nem voltam soha.

#4234> Amúgy régen nagyon utáltuk a csávót, most meg már dustin apánk? 😊

Lammer
klasszikra tamaszkodva szamit 😉
(az ilyen jellegu uj pro palyaknal eleg sokat elbaszkadotam enis... ha lanra keszultem 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
mehet itt pro-kontra, a tényen nem változtat semmi. feltételezem, pontosan te sem tudod hogy hosszútávon mennyi nyersanyagkiesést eredményezel ha nem az ideális pozícióra expelsz (ez nem a klasszik ugye), esetleg ha a kõrakás ténye miatt a környékére expleni sem lehet?, és ha mégis de olyan messze kerül ezzel hogy egy zerg játékosnak még a creepel is bajlódnia kell? vagy annyira megnõ a parasztok útja ezzel hogy értelmetlenné válik? és még számtalan ilyen szarság szóba jöhet amire választ nem tudsz adni, csak a klasszikra támaszkodva. persze beszélgethetünk még a pro meccsekrõl de ez nem fog minket közelebb hozni a megoldáshoz
Lammer
Jolvan akkor maradj a tevhitednel... mellesleg pro szinten meg az a 10-20 mp is oriasi ido! hidd el 😉 latom direkt nem akarod megerteni... egy pro zerg duplan hasznot huz a tortenetbol, mert neki ugyis egy ido utan duplabézezni kell... meglesz a duplabéz+unitmass... 😉 (Terran meg reptet)

TurboX
mire eljutok addig az expig (felette van ugye még1), -> feltételezem hogy már nem t1es junitokkal bohóckodok (mellesleg megjegyzem hogy pár ling is elég szépen ledarálja azt a kétezret)
Lammer
en ertem mire gondolt, de latom te nem 😉 Amig te utlegeled a korakast, addig szamold ki mennyi ertekes mineralt vesztesz, ha parhuzamosan egy kicsit mellette rakod le a bazist es EGYBOL kezdesz szedni... 😉 (<-eleg sokat!)

ps1:ez a mellerakas mod termeszetesen terran, zergnel jo modszer... protoss nem tud ugye bazist reptetni, meg nem erdemes 2 nexust rakni oda :]
ps2: terran reptet, zerg meg a klasszikus makro miatt szokott dábl bézezni, szoval nem veszteseg 😉

TurboX
akkor is elõnyösebb a parasztoknak a kõrakás pozíciója (valszeg erre gondolt dásztin apánk..)

Lammer
miert nem eri meg?,,,,

Le sem merem irni, hogy ha ismerned az elso reszt es a kis trukkoket, akkor tudnad, hogy peldaul Zergnel szoktak volt ilyen helyzetekben melle rakni hecsat, addig is folyik az epitkezes... Amig banyasznak a parik nem marad le makroban sem... par linggel akarmivel meg amik nem banyaszok utik le a semleges epuletet... 😉

TurboX
józan paraszti ésszel biztos lehet, az már más kérdés hogy nem éri meg
Phoenix007
Má' csak hogy a flémvórt egy kicsit oszlassam, engedjetek meg egy kérdést magával a játékkal kapcsolatban: aszongya a BR2 elején a Dustin Bráner bácsi, hogy akkor van "access" a sárga kristályokhoz, ha szétlövöm ott a közepén a köveket. Na és ha nem lövöm szét, csak egy kicsit mellé építkezek, akkor mi van? Akkor azt nem bányászhatom?

ToCsEk
"Valahol többet vártam. Manapság azért ennél többet tudnak a stratégiák vagy nem? És tényleg az a szinkronbalett a mit a zergek produkálnak 😊"
<#idiota><#nevetes1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

csuszi
az elõzõ 20 kommentedre ment. pl száni, hellokittykraft2, :CCC, stb stb...ne tettesd magad.
de szarom le, baszogasd ha jól esik majd átsiklok a kommenteden. neked nem kell az enyémen, mert 10 évben egyszer írok😉

MJ rulz Pink Team The Only One

szucsy89
addig nem lehet 2 játékot összehasonlítani míg az egyik meg sem jelent...vagyis meg lehet próbálni csak hülyeség
Rage47
egyetértek, amúgy a "kedvencem" a harcimedve és a delfin 😄
TurboX
kár hogy nem látod a szintbéli külömbséget a 2 játék között, azért egy párat megemlítenék, tehát egy kis off :

- ra3 egyszerû gyermeteg manga szerû grafika a maga eltúzott ábrázolásával
- nevetséges történettel ahol a transormersek vívják csatáikat a szovjetekkel, hogy miért ? csak a jóisten tudja...
- a kampánymód egy nagy rakás hulladék, menj ide, menj oda semmi fordulat újabb és újabb felkiáltójelek az egész RA sorozat megcsúfolása..
- jó pár képet találhatsz a RA3 alfa ill. béta állapotáról, arrol nem is beszélve hogy negyed annyi ideig fejlesztették

gondolom még ez sem mond semmit, mert inkább a játékmechanikájára vagy kíváncsi és nem az ostoba kampány módra, nézzünk bele:

- volt alkalmam bétázni, a kedves fejlesztõk a balansz fogalmát még hírbõl sem ismerték volt olyan egység amit ha megépítettél gyakorlatilag nyertél mert egyszerüen nem lehetett vele mit kezdeni
- iskolás kislánykával 5mp-alatt a földel egyenlõvé lehet tenni egy komplett bázist
- útvonal keresés a mani napig gyenge
- a kiegészítõjérõl inkább nem tennék említést, a terminátorfilmekbõl kiragadott egységek, hatalmas robotfejek a levegõben....a Kénzvertet visszasírom...

sc2-rõl szándékosan nem beszéltem mert még nem volt alkalmam kipróbálni, ezekrõl az alfás ripléjekbõl meg nem szeretnék semmiféle következtetést levonni, de azt már most kizártnak tartom hogy a legkomolyabb fejlesztõcsapat meg tudná közelíteni az ea szarkupacát.
Phoenix007
>de ha egyszer nem látom a különbséget a kettõ között na...😞

Hát akkor te legalább jól elvagy a RA3-mal, amíg az SC2 kijön 😊

Kandurex
"jóvan énis borulni akarok", nem errõl van szó, de ha egyszer nem látom a különbséget a kettõ között na...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
na, az elso mondattal kivetelesen 1et ertek :ppppp

#4222: jogos ^^

Phoenix007
Srácok, ez esetleg be lehetne fejezni?

Lammer
mielott sz@rratepned a szadat TOK FELESLEGESEN...

akkor ideznem a kommentemet... a tobbi csak suket duma es ProGabe-bel valo sc1 pro szcéna feletti meg nem ertes style volt... (szajbaragas rulz: semmi koze az sc2hoz)

tehat akkor idezem magam ujra: "na... elmegy :p"

ennyi, hoppsz... 😉

ProGabe
azért az RA3-mal való összehasonlítás kicsit erõs. hol van az a tucattermék ehhez képest!?

felesleges itt erõlködnöm, majd ha játszunk vele, leborulunk a Blizzard lábai elé, az biztos 😊

csuszi
amúgy most látom a neved Lammer, új kép...:
akkor még annyit hozzátennék, hogy mióta jön ki a game, szinte hetente oltod a game-t már mindenki topiclakó tudja hogy rühelled, szar az egész, és nyomorék a blizz. láttam már elég ilyet, minden 2. 3. stb résznél ez van, szerencsétlen készítõ nem tud olyat csinálni, hogy ne szapulnák az elõzõ rész szerelmesei. aztán valahogy mégis sikeresek lehetnek ettõl függetlenül (nem feltétlen). most toljam én is, hogy codhoz értek annyira mint te az sc-hez, és minden résznél ezt hallgattam agyba fõbe. oszt mégis minden új rész sikeresebb lett mint az elõzõ, és a hc playerek is szép lassan átjöttek (kivétel az új cod, de az más történet). nem is az a baj, hogy te nem szereted, hanem hogy olvass vissza miket jrkálsz róla, és talán esélyt kellene adni egy játéknak, ami MÉG készül, és egy geci másodpercet nem játszottál vele, de ha nem is adsz neki esélyt legalább ne ezzel basznád tele a topicot hogy milyen überszar...

csuszi
hát ha te nem arcoskodsz akkor nincs ember a földön aki tudna arcoskodni.
azt meg hogy egy MÉG BÉTA SEM játék rep-jébõl következtetéseket vontok le az külön öröm. linkelték már párszor az sc1 béta elõtti képeit. abból nyilván levontad volna a következtetést, hogy ez egy geci nagy game lesz.

Phoenix007
>Le mertem volna fogadni h a Zerg nyer.

Hát apám ... ezt a gyökeret ...

Lammer
Itt nincs arcoskodas, csak sz@rt sem ertesz hozza... Hamar a kiragadasnal jarunk ezen a kommentatoros szovegen jot mosolyogtam 😉 latom "erzed" te is a lenyeget, amikor egy pro meccset nezel 😉

no mindegy... ne menjunk at offba 😉

TurboX
"mitõl több az SC2, mint pl. a RA3"

egy bétás majd visszafog térni erre a kérdésre azt garantálom
TurboX
no, a végére értem...

kissé frusztráló volt hogy bõ 20 perc alatt eljutottak a hidrákig, pláne úgy hogy az elején még vártam a mutaliszk röptetéseket.. összbenyomás kielégítõ volt, a lingek mozgását nehéz megszokni az elõd után többi a helyén volt. a grafika tényleg látványosan felõdik, effektek szépen lassan a helyükre kerültek, többek ellenére az útkeresõ részleges hiányát nem véltem felfedezni (ami persze nem azt jelenti hogy tökéletes), a játék sebességével sem vagyok teljes mértékben kibékülve, lehet hogy csak nekem tünt lassúnak.. holnap még1szer átfutom de már kocsányon lógnak a szemeim...
Kandurex
Az így nem igaz, igenis sokat játszottam az elsõ résszel, egyszerûen csak azt nem látom, hogy mitõl több az SC2, mint pl. a RA3? Tessék, valaki érveljen, elfogadom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
én leírtam azt, hogyan is gondolom a dolgot, te meg átmész arcoskodásba. biztos vagyok benne, hogy rengeteg, sõt, még annál is több idõt elcsesztél repek nézegetésére, de ez mit változtat azon, amin írtam? megmutathatom én pistikének, ahogy egy pro-gamer szétmikrózza az agyát, vagy ordít a koreai kommentátor, nem fogja értékelni

ugyanígy Kandurex sem vágta hanyatt magát eddig az SC2-tõl. írtam, hogy valószínû még annyit sem játszott vele, mint én, tehát még annyira sem lát bele <- remélem ráéreztél az arányra, és most nem azzal jössz, hogy én hol vagyok X-hez, vagy akár saját magadhoz képest. nem az a lényeg

Lammer
nem kell szajbaragni... igazabol az agyonhypeoltat szerettem volna kiemelni... mindegy... te nem erted... mennyi pro meccset lattal eddig? hazudj valami nagy szamot... -.-

Rage47
<#worship>
Christian88
Na leszedem én is kiváncsi vagyok rá.Nekem nagyon jól.

http://www.twitch.tv/hegii

ProGabe

TurboX
91 % ezt már kivárom...

sc1hez pedig nem épp a legszerencsésebb hasonlítani egy alfában(bétában?) lévõ folytatást.. még kész állapotban sem lesz közük egymáshoz csak alapjaiban
5c0rp330n
gyerekek, hát ez esélytelen. szép és jó, h p2p, de ez így olyan qrvalassú, hogy reggelre ha meglenne.. gondolom ad a feltöltésnek is, adsl-nél az pedig nem egy szerencsés dolog..