StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen, hogy még mindig itt tartanak sokan. azóta már olyan dárkos képeket is mutattak D3-ból, hogy hülye az, aki még ezután is a nyálát veri a régi téma miatt
/OFF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
V9ykn8_TZL0
viszont most nézem hogy pl. dolgozott a lotr stratégián is ami viszont már komolyabb aggodalmat kelt számomra (az meg egy teljesen más mûfaj volt a maga nemében...)
mindezek ellenére más munkahely, más szabályok, meglátjuk.
ezen meg most beszartam 😄 :

Hát arra, hogy EA-tól jött át, és sokáig téma volt, hogy el fogja ba**ni az SC2-t ...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
V9ykn8_TZL0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sok minden volt zeg részrõl ami nehezen érthetõ... remélem cooper helyett keresnek valaki mást az esetleges folytatásra..
4240: "Amúgy régen nagyon utáltuk a csávót"
nem tudom egész pontosan mire gondolsz
#4234> Amúgy régen nagyon utáltuk a csávót, most meg már dustin apánk? 😊
(az ilyen jellegu uj pro palyaknal eleg sokat elbaszkadotam enis... ha lanra keszultem 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ps1:ez a mellerakas mod termeszetesen terran, zergnel jo modszer... protoss nem tud ugye bazist reptetni, meg nem erdemes 2 nexust rakni oda :]
ps2: terran reptet, zerg meg a klasszikus makro miatt szokott dábl bézezni, szoval nem veszteseg 😉
Le sem merem irni, hogy ha ismerned az elso reszt es a kis trukkoket, akkor tudnad, hogy peldaul Zergnel szoktak volt ilyen helyzetekben melle rakni hecsat, addig is folyik az epitkezes... Amig banyasznak a parik nem marad le makroban sem... par linggel akarmivel meg amik nem banyaszok utik le a semleges epuletet... 😉
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de szarom le, baszogasd ha jól esik majd átsiklok a kommenteden. neked nem kell az enyémen, mert 10 évben egyszer írok😉
MJ rulz Pink Team The Only One
- ra3 egyszerû gyermeteg manga szerû grafika a maga eltúzott ábrázolásával
- nevetséges történettel ahol a transormersek vívják csatáikat a szovjetekkel, hogy miért ? csak a jóisten tudja...
- a kampánymód egy nagy rakás hulladék, menj ide, menj oda semmi fordulat újabb és újabb felkiáltójelek az egész RA sorozat megcsúfolása..
- jó pár képet találhatsz a RA3 alfa ill. béta állapotáról, arrol nem is beszélve hogy negyed annyi ideig fejlesztették
gondolom még ez sem mond semmit, mert inkább a játékmechanikájára vagy kíváncsi és nem az ostoba kampány módra, nézzünk bele:
- volt alkalmam bétázni, a kedves fejlesztõk a balansz fogalmát még hírbõl sem ismerték volt olyan egység amit ha megépítettél gyakorlatilag nyertél mert egyszerüen nem lehetett vele mit kezdeni
- iskolás kislánykával 5mp-alatt a földel egyenlõvé lehet tenni egy komplett bázist
- útvonal keresés a mani napig gyenge
- a kiegészítõjérõl inkább nem tennék említést, a terminátorfilmekbõl kiragadott egységek, hatalmas robotfejek a levegõben....a Kénzvertet visszasírom...
sc2-rõl szándékosan nem beszéltem mert még nem volt alkalmam kipróbálni, ezekrõl az alfás ripléjekbõl meg nem szeretnék semmiféle következtetést levonni, de azt már most kizártnak tartom hogy a legkomolyabb fejlesztõcsapat meg tudná közelíteni az ea szarkupacát.
Hát akkor te legalább jól elvagy a RA3-mal, amíg az SC2 kijön 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#4222: jogos ^^
akkor ideznem a kommentemet... a tobbi csak suket duma es ProGabe-bel valo sc1 pro szcéna feletti meg nem ertes style volt... (szajbaragas rulz: semmi koze az sc2hoz)
tehat akkor idezem magam ujra: "na...
ennyi, hoppsz... 😉
felesleges itt erõlködnöm, majd ha játszunk vele, leborulunk a Blizzard lábai elé, az biztos 😊
akkor még annyit hozzátennék, hogy mióta jön ki a game, szinte hetente oltod a game-t már mindenki topiclakó tudja hogy rühelled, szar az egész, és nyomorék a blizz. láttam már elég ilyet, minden 2. 3. stb résznél ez van, szerencsétlen készítõ nem tud olyat csinálni, hogy ne szapulnák az elõzõ rész szerelmesei. aztán valahogy mégis sikeresek lehetnek ettõl függetlenül (nem feltétlen). most toljam én is, hogy codhoz értek annyira mint te az sc-hez, és minden résznél ezt hallgattam agyba fõbe. oszt mégis minden új rész sikeresebb lett mint az elõzõ, és a hc playerek is szép lassan átjöttek (kivétel az új cod, de az más történet). nem is az a baj, hogy te nem szereted, hanem hogy olvass vissza miket jrkálsz róla, és talán esélyt kellene adni egy játéknak, ami MÉG készül, és egy geci másodpercet nem játszottál vele, de ha nem is adsz neki esélyt legalább ne ezzel basznád tele a topicot hogy milyen überszar...
azt meg hogy egy MÉG BÉTA SEM játék rep-jébõl következtetéseket vontok le az külön öröm. linkelték már párszor az sc1 béta elõtti képeit. abból nyilván levontad volna a következtetést, hogy ez egy geci nagy game lesz.
Hát apám ... ezt a gyökeret ...
no mindegy... ne menjunk at offba 😉
egy bétás majd visszafog térni erre a kérdésre azt garantálom
kissé frusztráló volt hogy bõ 20 perc alatt eljutottak a hidrákig, pláne úgy hogy az elején még vártam a mutaliszk röptetéseket.. összbenyomás kielégítõ volt, a lingek mozgását nehéz megszokni az elõd után többi a helyén volt. a grafika tényleg látványosan felõdik, effektek szépen lassan a helyükre kerültek, többek ellenére az útkeresõ részleges hiányát nem véltem felfedezni (ami persze nem azt jelenti hogy tökéletes), a játék sebességével sem vagyok teljes mértékben kibékülve, lehet hogy csak nekem tünt lassúnak.. holnap még1szer átfutom de már kocsányon lógnak a szemeim...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ugyanígy Kandurex sem vágta hanyatt magát eddig az SC2-tõl. írtam, hogy valószínû még annyit sem játszott vele, mint én, tehát még annyira sem lát bele <- remélem ráéreztél az arányra, és most nem azzal jössz, hogy én hol vagyok X-hez, vagy akár saját magadhoz képest. nem az a lényeg
sc1hez pedig nem épp a legszerencsésebb hasonlítani egy alfában(bétában?) lévõ folytatást.. még kész állapotban sem lesz közük egymáshoz csak alapjaiban