StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
a sima battle.net már napok óta forbiddent dob. a us.battle.net simán megy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

werkfilm
battle.net se megy

ProGabe
😮
legyenmárvalami!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
hm?-.-

V9ykn8_TZL0

werkfilm

irány kalifornia

Davidus
elhiszed hogy nem jönne ki elõbb?

V9ykn8_TZL0

Te mirõl beszélsz? Ki a f@szt érdekel ez az egész transformers baromság? Oké, hogy 10 éves kis gyökerek ezzel foglalkoznak de nekem ne kelljen, oké? Azt mondtam abban hangzott el ez a mondat.
(mellesleg tudom hogy a nyolcvanas évek óta van ilyen)

Én azt mondtam, hogy baromságok helyett koncentráljanak a játékra, itt lenne az ideje kiadni végre így több mint két é néphergelés után.

Lammer
OMÁJgÁD!4!4negzNÉGY

blzbandeljorszelfhtx

FAIL OF TEH DAY!44

<#wilting><#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BEAST
Mert a transformers mozi elott nem is letezett ilyesmi, ezt te sem gondolod komolyan.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
mert megtehetik...
Ez az egész "more than meets the eye" mondóka, amit az egység mond a videóban, abból a gyökér és igénytelen transformers filmbõl származik.
És teljesen egyetértek a #4141-ban leírtakkal. Ezt a terratron gyökérséget(animációk, textúrák, sebzésmodell) összehozni nyilvnán nem két perces meló volt. Pedig lenne dolguk bõven, évek óta várunk a játékra, minek pazarolják az erõforrásokat ilyen baromságokra?

Miért, tényleg van akinek nem esik le hogy ez egy Április elsejei tréfa volt?
A zergling rusholó kolléga megtámadja a terran baset, mire az gombnyomásra legyõzhetetlen szuperegységgé alakul. Tényleg nagyon életszerû.

Kandurex
Blizzard mindig ilyen volt, az április 1. náluk komoly szívató nap 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
remélem a map editorba benne lesz <#vigyor1>
Ha tényleg április elsejei szop@tás, akkor a f@szé foglalkoznak ilyennel! Nekem úgy rémlik, h lenne más dolguk bõven...

Kandurex
04.01...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nemtom, jelenleg nekem nem illik a SC világába!

Lammer
EZ NAGYON JO! Ahogy osszeall az elso videoban! tok ql! <#vigyor2>
80as evek vegi Sky Channeles korankelos csipas teveelott kucorgos style xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem orbitron és a mega harcosok ugrottak be.

5c0rp330n
elég erõsen transformers fan lehet aki ezt kitalálta 😊

5c0rp330n
<#guluszem1>
kampányban poén lehet, de komoly multi meccsen el nem tudnék képzelni egy ilyet 😊

ProGabe
kurva jól meg van csinálva. ahogy összeeáll az priceless

Davidus

V9ykn8_TZL0

ProGabe
ennyi történt. szokásos ápr 1-es baromság. ráadásul ez most eléggé gyengére sikeredett

ProGabe
nekem most éppen forbiddent dob a battle.net-re. ajánlom nekik, hogy ebbõl legyen valami. mondhatni bármi, ami egy kicsit is közelebb visz a betahoz

Phoenix: ha én rákattintok egybõl a megfelelõ oldalra visz. lehet azért, mert már be volt pipálva

Phoenix007
Na meglett, de amit te mondtál, ott is csak azt írják, hogy hol kell keresni 😊 De az, hogy "Communication Preferences" na az nem volt teljesen egyértelmû...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

ProGabe
igen, én is gondoltam, hogy a blizzcastot csavarták meg, hogy hírértéke legyen, de úgy néz ki, hogy ez egy friss infó.

holnap tényleg eldõlhet ez-az, csak az a gond, hogy ápr. 1-je lesz :S

Davidus
amúgy ha ma vagy holnap nem lesz valami bétás hír akkor lehet aggódni😄 elvégre SC születésnap van

V9ykn8_TZL0

Davidus
túlreagálás elõtt olvassátok el a teljes szöveget😛

"There is still a lot more work to go into the Zerg , for instance the hatchery, the lair, the hive are all going to go under massive revisions here in the next couple of weeks as we really punch up the art to really represent these iconic, critical, central buildings to a Zerg base"

azt is érdemes tudni hogy a grafika csiszolása a béta elõtti utolsó fázis. meg azt is hogy a blizzcastokat mindig hetekkel a megjelenésük elött veszik fel😛

V9ykn8_TZL0

Rage47
hihetetlen :S
ProGabe
na most mondom azt, hogy basszák meg

StarCraft II lead game designer, Dustin Browder, claims the game is nowhere near as complete as it looks.

Browder answered questions on features of the upcoming game, including how air combat has changed from the original game, how Protoss building warp-in are similar but upgraded and how Terran and Zerg building animations look when damaged.

He also stated the game is nowhere near where fans think it is in terms of development.

“If this looks really good, it must be close to final,” is a common fan opinion, but "that’s certainly not how the art team feels about it" says Browder.

He says the team has been going over it and hitting individual units as they have gone forward "and the Zerg in terms of their buildings and even their units are still the furthest behind in that respect."
innen

Én egy darabig a demoval is beérném. Mondjuk, rem nem vmi kis röpke dolgot dobnak majd ki demo néven.

Jó lenne ha idióta áprilisi tréfák helyett végre kiadnák a játékot, fõleg így hogy több éve várunk már rá.

Nem lesz ma béta szóltak volna az a cikk csak fake.

Amennyiben tényleg most indul a Béta-teszt. Akkor megkérném a szerencséseket, h képekkel+kommentekkel osszák meg velünk a tapasztalatokat! THX

ProGabe
ha már megvan az accod, akkor a lap alján van egy ilyen: Changing your opt-in settings. innen már remélem menni fog 😊

Phoenix007
Hát én ezt az opt-in-t nem találom ... hol keressem? Mondjuk ha ez az utóbbi mégsem fék, és ma indul a béta, akkor aztán már keresgélhetem 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
a hírben is írják hogy esélyes. de mi van ha nem?😄 amúgy hamarosan kiderül mert gondolom nem csak 1 embernek küldenek ilyen emailt ha valódi.

V9ykn8_TZL0

TurboX
fék?
Davidus

V9ykn8_TZL0

ProGabe
?

kismillió kép, 50 Q&A, amikben rengeteg hasznos infó van. #49-ben mutatták be az új grafikát. szinte minden egységen módosítottak, rengeteg új van. alapjaiban elmondható, hogy a kettõt úgy építették fel lore szempontjából, hogy mindegyik faj tovább fejlõdött. a 2 egységei simán lealáznák az elõzõ részben lévõket. persze mindezt úgy, hogy megtartották a balancot, vagyis nagyon remélem. de pont azért lesz nyílt beta, hogy a véglegesben ez se legyen gond

Engem amik most a legjobban foglalkoztatnak, mennyibe fog kerülni az alap játék és a hozzávaló kiegek amiket majd késõbb kapunk,Javítanak e még a grafikán? Minimum gépigény? Battle net fizetõs részeit is bemutathatnák már ,hogy mikért is kellene fizetni. Ezek érdekelnek a legjobban amit eddig kaptunk infokat az egy sok sok szövegbõl álló semmi aminek az a lényege ,hogy ne lehessen azt mondani ,hogy õk nem mondanak a játékról semmit. Mióta kiderült ,hogy készül a 2 azóta a béta volt a legértelmesebb info.Maga a játék az egyre jobban nem érdekel mindig van sacc mikor adják ki õk halasztanak mindent folyamatosan lényeges információt nem közölnek , lassan már úgy érzem az egész egy jó nagy baromság lesz 😊) Amitõl még kifordul a gyomrom az az , hogy olvasom starcraft2.hu n ,hogy kb minden egységnek lesz egy rakat spellje.... wowot csinálnak a starcraftból<#idiota><#idiota><#wow3>

ProGabe
de ingyen is nyerhet, csak battle.neten legyen reg és pipa az opt-in elõtt. gondolom azt nem kell ecsetelni, hogy ha bekerülsz a beta-ba hozzájárulsz ahhoz, hogy minél jobb legyen a végleges

Inkább kivárod az eredeti játékot... többet érsz , már ha egyszer ki is adják 😊 ami közel jövõbe nem valószínû én még mindig nem bízom az idei megjelenésben.

TurboX
százötveneuróértméglehet :C
Phoenix007
Aha. Tehát akkor nekem ilyenem nincs, és nem is lesz, ez a lényeg, amit ki akartam deríteni 😊

ProGabe
blizzconon osztogatták. végül is egy "elõzetes" SC2 beta-key. most beírják a megfelelõ oldalon és amint kezdõdik a beta abban a pillanatban kapnak kódot+letöltést a játékhoz. szóval semmi extra 😄

Phoenix007
Ez a Beta signup code amúgy micsoda?

xNoodlex
Ezt a Terran Thor-t már nagyon kipróbálnám. :-)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)