StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Szvsz ne menjen el elõre a kedved. Majd csak akkor, ha páran elkenik a szádat 1v1-ben. De akkor azon fogod törni a fejed elvakultan, hogy RE. Ha ez a folyamat kialakul, akkor már nem az a fõ szempont vajh jó-e az SC2 😊))

artschi
itt remélem semmi, van annak külön tápigja <#vigyor3>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

TurboX
mi lesz itt majd ha a dijablóra hájpolunk <#rolleyes>...
Davidus
20 nap múlva nyár van. csak szólok<#hawaii>

V9ykn8_TZL0

Én most ,hogy meghallottam nyáron jön a béta el is ment a kedvem az egésztõl meg már nem is tetszik benne semmi sc 1 nekem valahogy kidolgozottabbnak tûnik ,még mindig és izgalmasabbnak, ez a játék úgy is már csak 2010 be jelenik :S:@ meg ez a 3 részes kiadás... még mindig elég hülyeségnek tartom ,hogy a leggyorsabban fejlõdõ ipar ágban ennyi ideig fejlesztenek egy játékot és még mindig csak 1 kampány van kész <#wow3> mindenki azt mondja ,hogyha kiadják ez lesz a legjobb játék meg stb de mire kiadják már az unokáidnak fogod mesélni ,hogy még sc1 is létezett... meg az sem tetszik ,hogy ennyi képességet kapnak az egységek kicsit ilyen el wowosításnak tûnik az egész.

ProGabe
ná tetszik :\

mellé egy rövid Q&A

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
a csúcsgóré is elmondta amit már régóta tudunk😊
Davidus
"President and cofounder of Blizzard Entertainment, Mike Morhaime: "This summer we will beta-testing, this phase will signal the final stretch of development. During the Starcraft II beta test, we'll begin external testing of our new Battle.net, including some features that are designed to connect all future Blizzard games. This includes new tools that will make it easier for players to communicate with each other between games. We are also introducing a centralized system that would let players manage of all their Blizzard entertainment games and future games in one place without having to remember multiple sets of login information."

V9ykn8_TZL0

Davidus
5c0rp330n
jaja, ez valami steam-szerû fasza kis rendszernek tûnik 😊

BEAST
Egy "eu." kell ele :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Klemice
battlenet csak nekem 403?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

GregSB
BTW beregeltem az SC Battlechestemet, amit még 2001 táján vettem. Egybõl felismerte, sõt bármikor le tudom tölteni a Blizztõl. Pozitív 😊

GregSB
Még el sem indult a beta. Ha elindul elõrször csak amcsiban. Majd kapsz emailben értesítést, ha indul európában 😉

5c0rp330n
egy béta kulcs, meg egy béta játék 😊

TurboX
az utóbbi 2-3 évben simán megelégszek egy kazsuál minõsítéssel, de az új résszel ismét majd taknyom nyálam egybefolyik

nevetséges de ez lesz már a 3.példányom...
visszaigazolás béta kulcsal

BEAST
<#nyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ProGabe
ez volt a jelentkezés. feltöltötted, bejelölted, mi kellene még? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
trendygamer -.-

a hácéknak megvan kezdetektol, jol! <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

5c0rp330n
hogy lehet jelentkezni most? beregeltem egy eredeti blizz játékot, leszedtem a systemcheck-et, az visszaigazolta, kipipáltam,. hogy dio/sc/wc universe is érdekel, most hogyan tovább? hol lehet konkrétan sc2 betara jelentkezni?

TurboX
grrr!!

ám, rendeltem egy bw-t (ismét..) miután felforgattam a lakást a régi példányomért sikertelenül. 2k-t röhögve megér, ill. jó lesz kézbejáratás céljából😊
ProGabe
átgondolva, mert mást akartam írni, de eszembe jutott ez: igaz, mert az egy dolog, hogy kulcs nélkül csak egyedül leszünk a pályán, hiszen nem léphetünk majd fel b.netre, de ez pont jó lesz arra, hogy kiismerjük a pályákat, megismerjük a fajokat, stbstb
mint anno war3 betanál 😊

Davidus
nem az eu szerverekre kell várni hanem arra hogy mikor törik fel az amcsi bétát😄

V9ykn8_TZL0

ProGabe
akinek 3 van, 3-szor akkora az esélye? 😊

leszedtem a rendszer-tesztelõ progit, most már tényleg minden készen áll arra, hogy kapjak egy kódot 😊

akkor most várhatunk, hogy induljanak az EU szerverek. remélem nem tökölnek vele sokat

Davidus
Q. Will testers be allowed to write about the beta? Take screenshots and videos?

A. Yes! Beta testers will be free to write about their experiences playing the beta as well as take screenshots or videos. We're really looking forward to getting the game into players' hands so we can hear their feedback, since that will help propel us into the final stages of development and balancing. We've been working hard on StarCraft II, and we can't wait to finally be able to hear what everyone has to say about it.

szóval closed de annyira mégse😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Davidus
új queen és pool modellek

V9ykn8_TZL0

TurboX
<#eljen>
akkor bw újravétel sztorno
Davidus
igazából mindegy mert elõször csak amcsi b.net accokból válogatnak mert elsõ körben US szerver lesz csak.
faq-babn írják is hogy mire indul az EU béta csatolható lesz az EU WoW

V9ykn8_TZL0

TurboX
licskinget nemtom csatolni:'(
Davidus
azt akarod mondani hogy nincs blizzard játékod?😄

V9ykn8_TZL0

TurboX
You need to have at least one Blizzard Entertainment game attached to your account in order to set up your beta profile. <#rinya>
Davidus
unknown nick
Hah ugyanez villant be nekem is elsõnek.

Lammer
dehogyizs <#idiota>

Aztán meg következõ lan partira nem jöhet az aki nem tud sc2-zni <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

TurboX
sztem épp erõsíteni kéne a szivárványos és pónis vonalakat a játékban, mire kijön te már nem játszol, a gyereknek meg lehet tetszene
Lammer
de amugy tenyleg!

mondjuk kezd alakulni az anyag, mert a kezdeti total helokitty utan azert a mostani kinezet mar korrektebb :p meg kalapalnak rajt es a -1000 bol indult jatek meg elerheti nalam akar a -100at is! <#buck>

TurboX
kikérem magamnak!
dárkosítani a diábló topikban szokás!
Lammer
meg nem eleg "darkos" 😞

<#idiota>

TurboX
valahogy úgy
mondhattam volna simán barnát is de az nem elég trendy:p
Phoenix007
A lila zavar, de a fosszín nem, értem én 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
nagyon nagy tévedés😊
csak ez a harsány lila piszkálja a szememet
Phoenix007
Valami azt sugallja, hogy nem zerg-párti vagy 😄

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
ha már kampány : gondolom alap fosszínûek lesznek
TurboX
purple team color?
Mutaliskekbõl mindkettõ marha jól néz ki.
Randomra kéne adniuk a modelleket pl. nem-kampány játékoknál. :Ð

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Beast Machine
Szépek, hajrá srácok, nekem a régi Ultralisk pengéi jobban tetszettek viszont.

...vágod?

Davidus

V9ykn8_TZL0