StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
mennyi idõs voltál mikor kijött? 6? ilyen kis szász marci lehettél aki már 6 évesen starcraftozott😄

V9ykn8_TZL0

shala
én is leírom az õszintét, kibaszottul idegesítõ, hogy tipikus magyar vagy, sírsz ha valamiért pénzt kérnek, nem õk a lehúzósok, hanem te, mert te mindent elvársz ingyen.

non potest pluere aeternum

Tévedsz 😊 Sc 1 maga idejében legjobban balanceolt játék volt és akkor szép grafikája volt és a legjobb játék volt a balance volt a nagyszám semmilyen játék nem ért a nyomába 😊 nem hisztiztem nagyon tévedsz, eljátszok mással😊 nem is fogok hisztizni ezért a játékért én csak leírtam a véleményemet😄

Kandurex
nagyjából én is így látom, egyelõre nem értem miben másabb, vagy adj isten jobb, mint pl. az új red alert :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
Mert az sc akkora hatalmas nagy forradalmi alkotas volt 😄 Azt hiszem nem vagy tisztaban a szo jelentesevel... Szerintem egyszeruen csak elkezdtel remegni abban a pillanatban hogy meghallottad hogy jon a starcraft 2, es amikor a bekepzelt idopontokban nem jelent meg tobbszor is, elkezdtel hisztizni. Most meg jujdeszar, nem is vartam mert ugy is szar lesz 😄DDD Hajra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ProGabe
hol a határ? hát, ha mondjuk valaki 10-bõl 8-szor csak fikázza az adott dolgot, ráadásul úgy, hogy a maradék 2 hsz-bõl az egyik off 😊

ezt most csak általánosságban írtam, nem készítettem statisztikát donatus kommentjeibõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Leírom õszintét 😄 ::: Sc1 szarrá alázza az Sc 2 õt semmi forradalmit nem látok a kettõ között (persze grafika az jobb ez tény) de még mindig ott vagyok, hogy a számítástechnika a világ leggyorsabban fejlõdõ ipar ága, és hülyeség 6-7 évet fejleszteni egy játékot mert õk is tudják mire kiadják szinte elavult lesz és rá kéne jönni ,hogy nem csak a fanboyoknak lehet játékot készíteni tetszik nagyon a 2 csak mikor meghallom 3 részbe adjuk ki a játékot már megint feljön :: 6 év és csak az elsõ kampány van kész? <#idiota><#confused> akkor többivel mit csináltak ? gondolom 10 k ba adják majd darabját aztán vedd meg és örüljél nálam = LEHÚZÁS , battle neten fizetni ezért azért =LEHÚZÁS, nekem igazából nem a játékkal van a bajom hanem magával az üzlet politikájukkal és a buzi wow-val ami miatt ilyen lehúzosak szóval sok sikert kívánok az sc2 nek és remélem minden amit itt leírtam végül jóra fordul és örülni fogok nagyon csak eddig nem örülök és egyre dühösebb vagyok.Fõleg amikor mondják hogy mennyi spell lesz az egységeknek még mindig nem World of Starcraft ozni akarok<#idiota>

Lammer
okes, akkor vazold fel, hol is van az a bizonyos "hatar" 😉

amugy eddig Donatus partjan allok... lofutty az egesz :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
nade akkor hol marad a hájp, a vele járó idegtépõ várakozás, ami megadja az egész savát borsát na és persze a több millió eladott példányszámot?😊
Én csak olvasgatni szoktam ezt a topicot, nem nagyon írogatok, de most véleményt nyilvánítok 😊
Szerintem csinálják nyugodtan, tudunk várni. Jó játékot adjanak ki, és ne egy szart, amit agyon kell patchelni. Nem ismerek még egy olyan fejlesztõt, mint a Blizzard, aki ilyen komolyan veszi a rajongók véleményét. Pl.: Bethesda a Fallout 3 fejlesztésénél leállította a fórumot, ahol a rajongók véleményt nyilváníthattak volna a fejlesztésrõl, mert nem tetszett nekik a sok vélemény.

Tetszik csak nem értem mi tart ennyi ideig, ,eleinte tetszett minden, vártam vártam minden évben csak azt lehet hallani ,hogy majd, elég lett volna most bejelenteni az egészet úgy kb 5 hónappal ez elõtt és akkor szerintem most sokkal jobb lenne😊 és nem lennék ennyire dühös de elégedett vagyok nagyon amit láttam csak én már nem a hülye bétát akarnám látni ennyi idõ után hanem a kezemben a játékot.

ProGabe
komolyan mondom, nem értelek. én rühellem pl. az NFS játékokat, mégsem megyek be a topikjukba egy kis szidásért

mást sem csinálsz itt, mint szapulod a játékot. értjük, nem tetszik az, amit eddig láttál

és most nem kell azzal a baromsággal jönni, hogy itt nem lehet negatív véleménye az embernek. mindennek van egy határa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

most már rosszabb is , ennyi idõ után meg látok egy új starcraftos videót csak az jut eszembe melyik készítõt verném agyon elõbb,nekem mondhat bárki bármit most már sc 1 et imádom imádtam, de sosem fogom megérteni mi van ezen a játékon 6 - 7 év fejlesztési idõ semmi korszak alkotó ötlet nincs benne ami ennyi idõt igényelne ha legalább oda írnák ,hogy bocs srácuk el kúrváztuk az idõt, csak 2 éve fejlesztünk, akkor örülnék mert nem tartanám ekkora hülyeségnek.

Davidus
te olyan vagy kb mint öreganyám😄

V9ykn8_TZL0

"mindjárt béta" istenem hagyjuk abba már ,4 hónapja mióta mondták ,hogy idén lesz béta azóta minden nap ezt mondja valaki ,,olyan fárasztó már ,hogy ááá... messze van még az a béta ne aggódjál jól megváratnak azzal is.

ProGabe
nagyon jó! jöhetne nagyobban is, hogy jól megnézhessem a lurkereket 😊

TurboX
basszus tényleg
ToCsEk
szerintem az a farka és a gerincének egy kis része

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Davidus
az a farka

V9ykn8_TZL0

TurboX
na akkor egy núb kérdés: mi történt a hidrákkal a 2. bejátszásban? (kijött belõle az alien?😊
Davidus
"StarCraft II Q&A Batch 51 (to be updated tomorrow morning, few last minute questions added in regards to beta)"

last minute questions.... mindjárt béta😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
TurboX
igen, fizimiskája a kvínre hasonlít
Phoenix007
Na és akkor most melyik az az infestor? 4-es kép bal fent?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
még 1 hónapig nyugodtan tökölhetnek a betan, addig sem veszélyezteti a vizsgáimat (bár tudom ki nem szarja le😄), aztán benyújtom én is a számlát
Davidus
amúgy a második kép régi

V9ykn8_TZL0

Davidus
tõlem banánt is foghatnak a "kezükben" csak jöjjön már a béta

V9ykn8_TZL0

ProGabe
Legkozelebb legyszives ha ekkora kepeket linkelsz zsinorban, akkor azt LINKBEN tedd meg... nincs mindenkinek gyors net hozzaferese, nem etikus... Koszi! MOD by Lammer-

full size képek
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5

így hirtelen amire azt mondom, hogy javításra, pontosabban csiszolásra vár, az a drone-ok "kezében" lévõ kristály. azt javítsák ki, semmi mást és jöhet a beta 😊

Hát nem tudom... Sárga Béka a starcraft2-ben? <#smile>

TurboX

ezt az infestort sztem kegyetlenül eltalálták
ProGabe
dehogy jelenti azt. a gép is választ, hogy milyen úton indul el, milyen taktikát, egységeket akar használni. viszont amint észreveszi, hogy te rámész a légi egységekre és õ rossz úton halad, akkor adoptálódik és nem viszi végig az alap taktikáját, ha tudja, hogy az szart sem érne

Davidus
2. képen új zerg épület animáció. ráadásul olyan színû a szmötyi a zacsiban amilyen a csapatod színe. tényleg mindjárt béta ha már ilyenekkel foglalkoznak

V9ykn8_TZL0

Starcraft2.hu n olvastam az új QnA t és a mesterséges intelligenciával kapcsolatban van egy ilyen ,hogy:A: A mesterséges intelligencia a StarCraft 2 ben sokkal fejlettebb az eredeti játékhoz képest. Például a Gépnek is fel kell derítenie a térképet minden nehézségi fokozaton. Nehezebb fokozatokon az általad épített egységek és épületek függvényében alakítja a saját stratégiáját, hogy így a megfelelõ egységeket tudja hozni.Ez az jelenti, hogy nehezebb szinten nem áll fenn többé a “tudom-hogy-hol-vagy-és-mit-csinálsz” csalás a gép részérõl.(szerk.: de azt még mindig tudja, hogy mit tettél tavaly nyáron) Csak arra tud reagálni,amit a felderítõi észlelnek, legyen az egység vagy épp bázis.

És ha én a játék végéig hoki egységet küldök ki és az õ kéme mindig csak azt látja, akkor õ végig hoki egységgel fog támadni ?😊

Beast Machine
Nem elég darkos? Be kéne húzni a függönyt 😄

...vágod?

Christian88
nem azt mondtam hogy túlzásba kell vinni, de ahhoz képest amibõl kiindult.Az nagyon jól nézett ki, viszont elismerem hogy az meg túl fényes volt és max videónézésre lett volna jó nem játszani.

Én mindenesetre még egy kcisit rányomnék esetleg egy olyan funkció kellene amivel lehet állítani.

http://www.twitch.tv/hegii

ProGabe
akkor már tényleg átláthatatlan lenne. a másodperc tört része alatt kell belátni a csatát, a sok fénytõl meg azt sem tudnánk mi, miért világít

nekem nagyon tetszik az a 4 kép, tele vannak élettel, fõlega 2-3-ik. csak most már tényleg jó lenne, ha én készíthetnék párat, miközben valami koreai 10 éves szarráaláz a betaban 😊

IS 😄 de nem tudom én se ,hogy mi valahogy ocsmánynak tûnik a többi pálya, vagy nem is tudom 😄 de valami hiányzik😄

Christian88
hát elég visszafogott lett a fényjáték, pedig tényleg az az egyik, ami hangulatot ad a játéknak

http://www.twitch.tv/hegii

BEAST
a protossok? :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem a legfelsõ protossos kép õsszeségében tökéletes az alatta lévõkbõl hiányzik valami :S

Lammer
alakul a molekula, de meg mindig nem eleg "darkos"... :C

BEAST
nem eleg darkos :<

Davidus

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Hátezkész...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

szucsy89
epic😊
Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez AKKORA LOAL! 😄DDDDDDDD AAAAAAAAAA keeeeeeeeeesz 😄😄😄ASDADASDAD

BEAST
ez jo 😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

TurboX
ugyan már.. 😊
Most már csak fórumozok 😊 eldöntöttem semmi képen nem veszem meg a játékot nem mintha ezzel vesztenének valamit😄😄 de jó meccseket raktok a sc 1 topikba is biztos ide is tesztek majd jókat akkor azokat majd megnézem😊