StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
non potest pluere aeternum
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezt most csak általánosságban írtam, nem készítettem statisztikát donatus kommentjeibõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amugy eddig Donatus partjan allok... lofutty az egesz :p
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerintem csinálják nyugodtan, tudunk várni. Jó játékot adjanak ki, és ne egy szart, amit agyon kell patchelni. Nem ismerek még egy olyan fejlesztõt, mint a Blizzard, aki ilyen komolyan veszi a rajongók véleményét. Pl.: Bethesda a Fallout 3 fejlesztésénél leállította a fórumot, ahol a rajongók véleményt nyilváníthattak volna a fejlesztésrõl, mert nem tetszett nekik a sok vélemény.
mást sem csinálsz itt, mint szapulod a játékot. értjük, nem tetszik az, amit eddig láttál
és most nem kell azzal a baromsággal jönni, hogy itt nem lehet negatív véleménye az embernek. mindennek van egy határa
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
last minute questions.... mindjárt béta😄
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
full size képek
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
így hirtelen amire azt mondom, hogy javításra, pontosabban csiszolásra vár, az a drone-ok "kezében" lévõ kristály. azt javítsák ki, semmi mást és jöhet a beta 😊
V9ykn8_TZL0
És ha én a játék végéig hoki egységet küldök ki és az õ kéme mindig csak azt látja, akkor õ végig hoki egységgel fog támadni ?😊
Én mindenesetre még egy kcisit rányomnék esetleg egy olyan funkció kellene amivel lehet állítani.
http://www.twitch.tv/hegii
nekem nagyon tetszik az a 4 kép, tele vannak élettel, fõlega 2-3-ik. csak most már tényleg jó lenne, ha én készíthetnék párat, miközben valami koreai 10 éves szarráaláz a betaban 😊
http://www.twitch.tv/hegii
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0