StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hawk06
"Ha azt csinálnának, gondolom akkor az lenne a baj"

Napersze.
Én továbbfejlesztést várok,csak nem ilyenfajtát.Csinálhatnának pl egy komolyabb expansion-t is,csomó új unit-tal és akár új fajjal.Esetleg jobb grafikával de maradjanak csak 2D-ben,RTS-ben az a király!
Amúgy az a protoss anyahajó nekem nagyon bejön azt is belepakolhatnák.
Számomra a legnagyobb fejlõdést a nagyobb pályák és a magasabb egységszám és több játékos jelentené.
Vagy (ami minden álmom 😛) ezt a játékot így ahogy van szépen kivielezett bolygó harcokkal kiterjesztenék bolygóközi harcokra és galaxis közi harcokra.Amolyan Imperium Galactica stilusu lenne,csak sokkal faszább mivel részletesebb a földi harc.
Stb...

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

xNoodlex
Nem tudom miért vársz egy újabb starcraft 1-et. Ha azt csinálnának, gondolom akkor az lenne a baj. 11 év eltelt az elsõ rész óta, muszály haladni a korral.. Ennek is lesz feelingje csak biztosan másfajta feeling.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

TurboX
ja, tök szar hogy nem tartották meg az izometrikus rajzokat a második részhez:C fõleg nekem mert én pro vagyok, nekem a 3d nem smakkol még látatlanban sem😄D
Hawk06
Már csak a hülye újgenereciós 3D-s "+"!+"!+ )/%!%! meg mittoménmilyen modellek és grafika miatt nem lessz soha meg a Starcraft feelingje.
De ez csak az én véleményem.😄

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

(Y) ott a tuti recept.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Mondjuk a fizetõs multi - és nem esetleges fizetõs tartalmak, sallangok - hírét a vészmadarak terjesztették el. Persze az nem, ha látszik, hogy a rajongói bázisnak nem tetszene egy ilyen ötlet, de egyesek túlzásba vitték a fölösleges aggódást.
5c0rp330n
nem, nálunk a politikában miután mindenkire tökre örül, még jön a meglepetés: mégis fizetõs lesz, és drágább lesz, mint valaha szó lett volna róla. szóval van még mit tanulniuk a politikusainktól 😊

Lammer
hmmm tanultak a mi politikusainktol? vagy vétéef? 😄

ugye ismeros a szintaxis!
fizetos bénanet -> aztan megsem! -> es ennek mindenki TOKRE orul!!! juhejjj dejofejek44!negz

bocs, lol!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Davidus
ha ennyire fizetni akarsz én megadom neked a számlaszámom

V9ykn8_TZL0

5c0rp330n
biztosan ingyenesek lesznek ezek.

werkfilm
"to play on battlenet with no additional fee."
jah custom gamet biztos
aztán ladder meg matchmaking meg friends list meg minden más fizetõs lesz..

ProGabe
most már biztos, hogy ingyenes lesz a battle.net

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jézusom, már a patch-eket tervezgetitek?!
Még az se biztos hogy évvégén kidobják..

BattleTag: zydar#2910

Valószínû..., Úgy tûnik... Ez még mindig nem 100%az én olvasatomban. Ha meg ki is adják (rohadtul jó lenne már), akkor jön február elején az elsõ patch, húsvét magasságában a második...

Christian88
Jó kis karácsonyi ajándék=D

http://www.twitch.tv/hegii

Lammer
óemgé, ez atomgagyi 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

xNoodlex

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Hát bízzunk benne, h így is lesz!!!

TurboX
"<6:55> There will be a Starcraft II beta test later this summer, and Morhaime offers to get anyone in attendance into the program. Morhaime expects to launch Starcraft II by the end of the year, though also notes that it will only ship once the game is done."

tovább...
unknown nick
"balance amikor megjelent? álmodban, nézz már utána hány évig balancolták -.- "

Ott a pont. <#eljen>

Lammer
ha most jegelnek ezt a stilus-dizajn kombot, akkor sajnos nem 😞

TurboX
bár nem tartozik szorosan ide aki eddig nem tudta beolvasztani az eu-s wow accját az kezdheti sasolni az új b.net oldalt mert : "Available to US & European Accounts only" igaz, nálam még nem mûködik.
BEAST
Erdekes, nekem legalabb annyira tetszik mint az elso resze, legalabbis abbol amit eddig lattam. Szinte biztosra veszem hogy te is habzo szajjal veszed majd kezbe a diszdobozos sc2 peldanyodat megjelenes napjan. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
jajjmar ez az ocska bevedos szoveg... 😄 szamtalan FPvod volt, meg bemutato meg anyamkinja... siman lejon a feeling(ami nincs) onnan is!

Beast Machine
ebben a topikban mindenki ritkakurvák.

...vágod?

ProGabe

elõre szégyellem, hogy több száz órát játszom majd ezzel a szarral 😞

BEAST
Kepzelem milyen sokat jatszhattal vele eddig 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
ha már itt tartunk, különben sem elég "dárk" <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Miért gond a red alert-hez hasonlítani? Ez is az is RTS.
Még ha valami fps játékhoz hasonlította volna, akkor rendeben :|

Lehet, hogy sokan azt mondják SC feeling, de még béta verzós állapotban sincs a program, ergo sokminden változhat, sajnos negatív irányba is! (Reménykedek benne, hogy nem így lesz)

BattleTag: zydar#2910

Davidus
Kuss! senkinek nem jön be!

V9ykn8_TZL0

ProGabe
de azt ugye elfogadod, hogy vagyunk jó páran, akiknek igenis bejön az eddig látott anyag?!

ráadásul akik kipróbálták, azoknak az igen nagy hányada azt mondja, hogy ez bizony a jó öreg SC hangulatilag és nyugodtan nevezhetõ 2-ik résznek, persze nem csak a grafika miatt

Lammer
jaja! es ezert tapossuk szet acelbetetes bakanccsal az eredeti feelinget<#eljen>

Davidus
mivel ez a második rész

V9ykn8_TZL0

Elõtted már csak két út áll: vagy te leszel a végén a legnegyobb vérfanboi, vagy csakazértis fikázod majd továbbra is, hogy megmaradjon az "én megmondtam" érzés <#idiota>

Nekem egyébként semmi bajom a színvilággal, a sivatagos pályák az én monitoromon semmivel sem "dárkosabbak" az elsõ részben sem. Persze a 3D és a 256-nál több szín nyilván más ízt ad neki (fõleg ez utóbbi), de én nem kívánok további "dárkosítást", jó ez így. Némely korábbi képen engem éppen az zavart, hogy a protossok kék fényeit már túlságosan is fakóra vették.
Lammer
engem meg az, hogy ne legyen lolCNCcsilivilinofeelingkraft 😛ppppp

az elso resztol meg messze van "erzesben" a game eddig :p

ProGabe
"Mindenesetre engem a kész termék minõsége érdekel, nem az, hogy mennyi ideig dolgoztak rajta, illetve mit csináltak közben."

<#worship>

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy azóta gõzerõvel ezen a verzión dolgoztak, nyilván többször futottak neki (ez eltartott egy pár évig), mire megtalálták az "igazit". Mellesleg a 6-7 év sem igaz, a Frozen Throne után kezdtek el vele foglalkozni, szóval 6 és és 1-2 hónap után már meg is fog jelenni. Eleve a lead designer sem csatlakozott annyira régen a csapathoz. Különben is, nemhogy örülnél, hogy a Blizzard "6-7 évet" adott neked az árának az összegyûjtésére! <#idiota>

Mindenesetre engem a kész termék minõsége érdekel, nem az, hogy mennyi ideig dolgoztak rajta, illetve mit csináltak közben. Szerencsére az elsõ rész bõven volt olyan, hogy eddig ki lehessen húzni vele. De ha megkérem a Morhaime-et, hogy erõsítse meg neked a kurvázós verziót, akkor megnyugodsz, és nem írod le százhatvanadjára is ugyanazt? 😉

(Nem a véleményed zavar, hanem a tévedéseid, a hangulatváltásaid és uyganannak az állandó ismételgetése. Ha az adott héten éppen nem tetszik a Starcraft II, elég hétfõn beírni, nem kell még hatszor.)
TurboX
hát ez tényleg nudli
Lammer
ENNYI! 😉

ProGabe
fellõtték az 51-es Q&A-t

rövid, semmittelen. ennyi a lényeg:

6. StarCraft II is a package consisting of single player/campaign, multiplayer (+replay viewer), map editor and Battle.net. All four are complex and without a doubt require testing and patching. Has it been decided which of the above components are planned to be included in public beta testing?

You can have multiplayer game access through Battle.net during the beta and you can watch the replays as well. There will also be access to the Map Editor during the beta process but not necessarily from the start. Single player campaign will not be included in the beta.

tehát most megerõsítették azt, amit nemrég még cáfoltak <#wow3>

Kandurex
jó, látom a RA3 -ra nagyon fújtok, akkor inkább legyen Command & Conquer III. az még nagyjából egy emészthetõ alkotás volt (legalábbis multiban jókat lehetett játszani vele)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
jááj, már megint ez a rohadt red alertes hasonlítgatás 😄

amúgy nem értem miért nincs meg legalább a bizodalom!? ez ugyanaz a csapat, aki az egyet is készítette

én úgy érzem, hogy van annyi újítás, hogy ez ne tûnjön rókabõrnek. remélem, hogy ti fogtok meghasonulni, amint kipróbáltátok és nem én. bár, gondolom ti is ebben reménykedtek 😊

shala
te meg azon gondolkozzál el, hogy a világtérképen magyarország rajta sincs, ne õket hibáztasd, vagy tartsd pénzéhesnek, mert te óránként 500 ftot keresel.

non potest pluere aeternum

BEAST
Mond meg neki pajti! <#hehe><#eljen>

Szerinted 3 játék együtt , 10 k darabja mert valószínû elkérnek érte annyit , az 30 K gondolkozol is ,hogy hány munkaóra?Pl ha minimálbéren vagy akkor marha jó össz ár nem ? nem vagyok tipikus magyar meg is fogom venni a játékot valószínû, nem várom el ingyen nem tudom honnét veszel ekkora baromságot csak 10 k még elfogadható egy ilyen játékért de akkor sem fogok túl sok pénzt kiadni van más is amire költeni kell.

TurboX
azt egyenlõre passzolnám hogy mi aláz mit, fõleg annak tekintetében hogy a 2.részt még nem volt alkalmam kipróbálni, a bátülriportnak elnevezett bohóckodásra és a parkinson kórban szenvedõ amatõr kézikamerás felvételekre nem alapoznék semmit. sc1 megmarad a proknak továbbra is, feltételezem hogy nem az ellenfeléül szánják a folytatást. a kis agyunk húzása pedig reklámfogás amit nem most és nem a blizz talált ki, de valjuk be eddig bevált. hogy mi lehúzás és mi nem ebbe sem mennék bele mivel vételárról eddig nem esett szó. egyet tudok: aki itt írogat (lehet az - v. + vélemény) és nap mint nap követi az eseményeket a fejlesztéssel kapcsolatban az tuti meg fogja venni, és igen. Te is😉
shala
balance amikor megjelent? álmodban, nézz már utána hány évig balancolták -.-

non potest pluere aeternum