StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napersze.
Én továbbfejlesztést várok,csak nem ilyenfajtát.Csinálhatnának pl egy komolyabb expansion-t is,csomó új unit-tal és akár új fajjal.Esetleg jobb grafikával de maradjanak csak 2D-ben,RTS-ben az a király!
Amúgy az a protoss anyahajó nekem nagyon bejön azt is belepakolhatnák.
Számomra a legnagyobb fejlõdést a nagyobb pályák és a magasabb egységszám és több játékos jelentené.
Vagy (ami minden álmom 😛) ezt a játékot így ahogy van szépen kivielezett bolygó harcokkal kiterjesztenék bolygóközi harcokra és galaxis közi harcokra.Amolyan Imperium Galactica stilusu lenne,csak sokkal faszább mivel részletesebb a földi harc.
Stb...
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
De ez csak az én véleményem.😄
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ugye ismeros a szintaxis!
fizetos bénanet -> aztan megsem! -> es ennek mindenki TOKRE orul!!! juhejjj dejofejek44!negz
bocs, lol!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
jah custom gamet biztos
aztán ladder meg matchmaking meg friends list meg minden más fizetõs lesz..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még az se biztos hogy évvégén kidobják..
BattleTag: zydar#2910
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
tovább...
Ott a pont. <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
elõre szégyellem, hogy több száz órát játszom majd ezzel a szarral 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Még ha valami fps játékhoz hasonlította volna, akkor rendeben :|
Lehet, hogy sokan azt mondják SC feeling, de még béta verzós állapotban sincs a program, ergo sokminden változhat, sajnos negatív irányba is! (Reménykedek benne, hogy nem így lesz)
BattleTag: zydar#2910
ráadásul akik kipróbálták, azoknak az igen nagy hányada azt mondja, hogy ez bizony a jó öreg SC hangulatilag és nyugodtan nevezhetõ 2-ik résznek, persze nem csak a grafika miatt
Nekem egyébként semmi bajom a színvilággal, a sivatagos pályák az én monitoromon semmivel sem "dárkosabbak" az elsõ részben sem. Persze a 3D és a 256-nál több szín nyilván más ízt ad neki (fõleg ez utóbbi), de én nem kívánok további "dárkosítást", jó ez így. Némely korábbi képen engem éppen az zavart, hogy a protossok kék fényeit már túlságosan is fakóra vették.
az elso resztol meg messze van "erzesben" a game eddig :p
<#worship>#worship>
Mindenesetre engem a kész termék minõsége érdekel, nem az, hogy mennyi ideig dolgoztak rajta, illetve mit csináltak közben. Szerencsére az elsõ rész bõven volt olyan, hogy eddig ki lehessen húzni vele. De ha megkérem a Morhaime-et, hogy erõsítse meg neked a kurvázós verziót, akkor megnyugodsz, és nem írod le százhatvanadjára is ugyanazt? 😉
(Nem a véleményed zavar, hanem a tévedéseid, a hangulatváltásaid és uyganannak az állandó ismételgetése. Ha az adott héten éppen nem tetszik a Starcraft II, elég hétfõn beírni, nem kell még hatszor.)
rövid, semmittelen. ennyi a lényeg:
6. StarCraft II is a package consisting of single player/campaign, multiplayer (+replay viewer), map editor and Battle.net. All four are complex and without a doubt require testing and patching. Has it been decided which of the above components are planned to be included in public beta testing?
You can have multiplayer game access through Battle.net during the beta and you can watch the replays as well. There will also be access to the Map Editor during the beta process but not necessarily from the start. Single player campaign will not be included in the beta.
tehát most megerõsítették azt, amit nemrég még cáfoltak <#wow3>#wow3>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy nem értem miért nincs meg legalább a bizodalom!? ez ugyanaz a csapat, aki az egyet is készítette
én úgy érzem, hogy van annyi újítás, hogy ez ne tûnjön rókabõrnek. remélem, hogy ti fogtok meghasonulni, amint kipróbáltátok és nem én. bár, gondolom ti is ebben reménykedtek 😊
non potest pluere aeternum