StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"oszt majd meglatjuk"

Sztem ezzel tökéletesen le is zárhatjuk a vitát, aztán majd az év végén visszatérünk rá hogy kinek volt igaza. Ezt az egyént pedig ki fogjuk nevezni a helyi jósnak 😛

Csak azt ne mond, hogy te inkább eltolnád 2 évvel a bnet mókát, hogy single kampányban megkapj mindent amit akarsz.

Ennél jobb indok nem kell. A többségnek már a töke ki van a várakozással.

Azt csak hallkan megjegyzem - és biztos leugatnak majd - , hogy engem pont azóta érdekel igazán a single kampány mióta megtudtam, hogy a játékot három részre osztják, mert epikus lesz. Én ebben kb biztos vagyok, de persze ezt majd csak akkor tudjuk meg, ha kijön.

Mondom ezt úgy, hogy alapvetõen engem is a bnet része érdekel a dolognak.
BEAST
En is iszonyat nagy fanja vagyok a jateknak, es szerintem az a szornyu hogy azt hiszed objektiven latod a dolgokat... pedig eddig leginkabb mindenre csak frocsogtel. En pedig nem hinnem hogy mindent elfogadok feltetel nelkul, inkabb ugy vagyok vele hogy addig nem fikazom amig nem latom...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
hat van ez igy... sajnalom... de azert Magyarorszag 1ik legjobb zergesetol mar csak-csak elfogadod(wcg top16os zerges srac idezte majdnem szo szerint😊 hogy aki neten keszul es lanon akar jo lenni, az nem nagyon fog menni(ha nekem nem is "hiszel") 😉
(es neked is egy idezet meg1X: "eddig, oszt meglatjuk")

egyebkent itt az a szornyu, hogy en iszonyat nagy fanja vagyok a jateknak es tudok az adott infok utan objektiven szelektalni, hogy EDDDDDDDIG mi gaz es mi nem... ennyire azert nem kene elvakultnak lenni, hogy feltetel nelkul mindent elfogadtok es ad-abszurdum meg meg is magyarazzatok, hogy ez tul.kepp jo is! (meg mindig engedd meg azt, hogy az elso reszt hasonlitsam az eddig kiszivargottakhoz kepest, ha fog valtozni valami jo iranyba az verivelkam lenne ofkorsz es en sem vitaznek akkor)
😉

(koztem meg a tobbiek kozt, meg lehet annyi a kulonbseg, hogy lehet 1v1ben meggyulne a bajotok velem... 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
bizonyos eletkor utan, mar lehet te is kivarnad 😄DDDDD

BEAST
Voltam, az biztos hogy nem a delay miatt szerepeltem ugy ahogy... Battle.net egyet meg nem tudom minek hasonlitgatod a kettohoz, azt sem tudjuk meg milyen lesz.

Viszont nevetseges ahogy latatlanban osztod az eszt, dongeted a melled mekkora profi vagy, kozben meg a legnagyobb kulonbseg kozted es a tobbseg kozt csupan annyi, hogy masok kepesek kulturaltan leirni a velemenyuket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sztem õ is úgy van vele h adják ki most, mint majd 2 év múlva egyszerre =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lammer
amugy ha kiadnak a jatekot 8 reszben, te azt is megideologizalnad, hogy az tul.kepp miert is jo? ;>

Ám csak kíváncsiságból; neked a singleplayer is laggolt ? Vagy olyan rég toltad vele, h el is felejtetted ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lammer
write only rulz!

"(eddig!!! oszt majd meglatjuk)"

<#papakacsint>

BEAST
Annyibol van igazuk hogy az elso reszben, es a warcraft 3-ban is otletes volt ez a fajok valtjak egymast megoldas, mert egy single reszen belul megismerted az osszes resztvevot es oda-vissza alakultak a dolgok. Starcraft 2-ben lehet 3 epikus tortenetet kapunk a 3 fajhoz, viszont nem lesz meg az az egyensuly mint az elodoknel.
Ez engem nem igazan zavar, amugy sem a single miatt vennem a jatekot, az csak egy plusz.

Azért kotnyeleskedik veled mindenki, mert osztod itt azt észt, egy olyan játékról ami meg se jelent. Arra esetleg nem gondoltál, h a Blizzardnál esetleg ugyanolyan jól tudják ezeket mint te, sõt TALÁN még jobban is értenek hozzá, de ez nem biztos :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Davidus
ICCUP amúgy nagyon jó dolog volt és szükséges is mert így 2009-ben a SC1 battle.net már csak egy rossz vicc.
de SC2 esetében a Blizzard nem engedheti meg hogy ezek a privát ladderek szétvagdossák a communitiy-t.
minél több játékos van egy helyen annál jobb

V9ykn8_TZL0

BEAST
Annyira szanalmas vagy ilyenkor 😄😄D😄DDDD😄Dd.d istenem... Vicces amikor habzo szajjal osztod a joslataidat.

Még mindig vannak akik a három részes dologbe kötnek bele ?

Hányszor mondták már el, hogy a kampányok 30 küldetést fognak tartalmazni ? Hányszor mondták el, hogy a történet epikus lesz ?

Erre mondják, hogy a blizzard átbassza a fejünket, és ez valójában csak 1 kampány.

Az ilyen embereknek a nagy része csak szerencsétlen csóró, aki nem többet fizetni. Én még örülnék is ennek, mert kevesebb lesz a retardált a bneten. Minden blizzad játéknál meglehetett ezt figyelni: ment le a játék ára, és egyre több lett a hülye a bneten is. Aki játszik a bneten ezt tudja 😄

És biztosan van ezeknek az embereknek egy olyan része is, akinek tényleg csak az a baja, hogy nem tolhatja a zergekkel meg a protosokkal. Hát jó megértem valamilyen szinten. Akkor várják meg amíg kijön mind a három és játszák le akkor. A többség nem akar még két évet várni, hogy elkezdhessen játszani az sc2-vel. Akinek ez tényleg ennyire bassza a csõrét az várja meg mind a három kampányt és kész. De ne dobaljak már tele szeméttel a fórumokat, mert kibaszottul unalnmas.
BEAST
OMG FUJ SC1et is ketszer kellett megvenni4!!4! ...

Davidus
õõ izé. SC2 custom ugyanúgy P2P alapú lesz mint WC3ban. ha pedig a melletted ülõ pistikével akarsz battle.neten játszani akkor az LAN latencyt jelent. vagy nem?-.-
annyi hogy kell net... de az már kb nagymuteromnak is van😄

V9ykn8_TZL0

ProGabe
szerintem a lan úgy lesz megoldva, hogy be kell jelentkezni b.netre, onnantól kezdve felismeri a belsõ hálót és voálá (tudom, hogy nem így írják), kész is a lan. meccsek közben ki sem néz a hálóra, csak a végén, hogy feltöltse az adatokat <- valami ilyesmi lehet a mögött, amit lenyilatkoztak, miszerint még nem akarnak elárulni semmi b.net2 ficsõrt

"Karune, what about latency issues involved in online play.

ICCUP in Starcraft and LC games in Warcraft 3 are all attempts to reduce Battle.net lag. What is Blizzard doing to combat this lag if they are removing LAN play?

This is definitely a legitimate concern that would be best to be brought up again if needed when we talk about Battle.net 2.0."

vagy valami hasonlót kell megcsinálniuk. a lényeg, hogy nem akarják megkerülni a b.netet, ezt el kell fogadni

a játék meg így is teljes értékû, mert nem úgy fogsz a terranokkal játszani, ahogy az egyben, hisz' ott a legtöbb missön sima skirmish volt (nagyon apró egyedi dolgokkal, meg persze a vérgyenge "belsõ" pályák), ebben teljesen máshogy lesz. nem terranokkal leszel, hanem Jim Raynorként irányítod az embereidet 😛

amúgy is, ott van az új warhammer. ott is így csinálják majd (minden kieg. egy új faj lesz), ráadásul ott a küldetések nevetségesen repetitívek voltak, mégsem ekkora a lázongás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
(Greg! szemelyeskedo hszeket kitoroltem... nem kene... en is hibaztam belatom, hogy belementen! spongyat ra! 😉

MEdievil
Tudod ez mind szép és jó csak ha kicsit más stílusban adnád elõ akkor talán kevesebben ugranának a torkodnak és végig is gondolnák mit akarsz de így ez igen csak bicskanyitogató.

A topiknak eddig jobb hangulata volt nem lehetne esetleg kicsit normálisabban kitárgyalni?

F

Nem olvastam nagyon utána, de az volt leírva h 100 % nem lesz LAN ? Még esetleg külön, csak ilyen rendezvényekre se csinálnak és nem adják ki publikusan ? (pedig hamachihoz milyen jó lenne...)

Lammer
Erre a Koreai reakciora en is kivancsi leszek... amig nem valtoztatnak par dolgon, addig a jatek felejtos olyan szinten... nem kell ehhez megmondoembernek lenni, hogy az ember tenyszeruen szet tudja szelektalni, hogy az elso resz milyen ficsorokkel birt a masodik meg hol tart es ahhoz kepest mit fog nyujtani
-elso reszben volt egy kiegeszito -> az alapjatek is teljes ertekul mindharom fajjal jatszhato volt szingliben (kamaaaan es aki full zerg manias, vagy protoss user?)
vs
-masodik reszben csak Terran lesz 1enlore+ veheted meg a jatekot 3X!

-elso reszben adott a LANozas lehetosege ezaltal tudunk jatszani hazilag, felprofin(penznyeremenyes europai+amerikai tornak), plusz rahedli sokat koszonhetunk Koreanak, hogy a milliardos uzletagat faragott a jatekbol es ezaltal az ismertsege megsokszorozodott idokozben-e!?
vs
nincs lan... -> profik nem fognak delayben jatszani KOMOLYAN, hiaba verdurva a koreai net, akkor sem!...

egyeb kerdes? a dolgok jelenlegi allasa szerint ez igy nem jo sajnos...

ProGabe
most komolyan, ha ezzel kicsesznének koreával, akkor nem lépnék meg. szerintem az ottani illetékesek elõbb tudták, hogy nem lesz benne lan, mint jó pár Blizzard dolgozó

rá kéne már jönni, hogy õk egy hatalmas játékkészítõ cég, ami pénzbõl gazdálkodik (odanéz!!), annyi eltéréssel sok másik játékfejlesztõhöz képest, hogy ez pusztán a saját pénze. szóval majd akkor szólhatunk bele, hogy mi-merre-hány méter, ha mi játékosok nem annyit tehetünk, hogy megvesszük-e a kész terméket, vagy sem. lehet játékfejlesztõ céget alapítani/megvenni/pénzt tolni már meglévõ segge alá!

különféle petíciók. pffffff. ne vedd meg b+, ha nem tetszik, csakis azzal cseszel ki velül

"tipikus magyar mentalitás", na ezt mér tényleg ne, pls! ennyi erõvel a tipikus német mentalitás, hogy befogják és menetelnek elõre, ha a világot kell elfoglalni, akkor is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Terensz
Amúgy meg: szerintem majd megjátjuk.

Egy biztos: ha nem lesz teljesértékû (netkapcsolat nélkül elérhetõ) lan beleépítve az SC2-be, az az SC1 fanok lendületbõl történõ pofánfosása lenne.
Mindenesetre van egy tippem, hogy ha lanozni megyünk, melyik sc-vel fogjuk tolni a versenyeket (meg persze a fantomot <#idiota>)

Pár gondolat a kezelhetõségrõl:
Warcraft 3-nál határozottan azt tapasztalom, hogy egy egységet úgy tudsz kijelölni, ha a poligonhalmaz alján levõ karikára kattintasz. Ez egy háromdés játéknál úgy érdekes, meg persze anyázásokat szül. (pl. ha a térben áll elõtte egy másik egység, egyértelmû, hogy a hátul állót NEM fogod tudni kijelölni.) SC1-nél még nem volt ez a 3d-s baromság, jé, az egységeket könnyedén ki lehetett jelölni... Errõl ennyit. Szerintem a Starcraft egy 2d-s játék. Ha ezzel ellentétes megvalóstású játék készül, az nem Starcraft.
Amúgy az SC2-nek nevezett játék biztosan nagyon szép lesz majd.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

werkfilm
én már az ukrán kormánynak dolgoznék ha így tudnám szarni magamból a védõhazugságot 😊

Davidus
"2 Total Signatures"

😄DDDD

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
És ha már online petíció, ez a két kedvencem:

Stop Uwe Boll!

Don't stop Uwe Boll!

Bocs a triplaposztért...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
>Egyetértünk. Írd alá a petíciót, és lesz LAN benne.

lol...

>Igen, ilyen egyszerû, mert mindössze ennyit tehetünk a dolog érdekében.

Na így már ok... Egyébként van egy olyan sejtésem, hogy tényleg enm lesz semmi hatása. Az ok, hogy reklamált a nép, hogy túl színes a cucc, és átdolgozták, azzal csak több ember ízlésének fog megfelelni a végtermék, de az, hogy van lan vagy nincs lan, az már biznic, abból nem fognak ilyen egyszerûen engedni. Gyanítom, ahhoz is több millió aláírás kéne, hogy felfigyeljenek rá, na persze engedni akkor sem fognak neki.

Phoenix007
Ezt az epizódos témát tényleg nem kéne tovább feszegetni. Tetszik, nem tetszik, így lesz, bele kéne lassan törõdni. Az, hogy te pl. pofánfosva érzed magad emiatt, nagy kár, de én speciel még örülök is neki, hogy így lesz, mert egyrészt hamarabb adják ki, másrészt 30 terran küldetést kapok elsõre. (És miután terran fanboi vagyok, lehet kicsit húznám a szám én is, ha elõször a zerges jönne...) Ha lehetõségeim engedik, meg fogom venni mind a hármat, és nem fogom ettõl birkának érezni magam.

Ahogy a petíció szövege is említi, a baráti társasággal való lanos együttjátszás tette részben olyan népszerûvé az elsõ részt.

Igen, ilyen egyszerû, mert mindössze ennyit tehetünk a dolog érdekében. És én nem fogom csak azért nem aláírni a cuccot mert 'úgyse lesz hatása'. Nem szabad így hozzáálni. Amúgy is ez az egyetlen eszköz a rajongó részérõl.

Mellesleg alig egy órája postoltam itt ki a petíció linkjét, és azóta 1200 új aláírás született. Teniktve hogy tegnap este indult, és most tart 11.500-nál, szerintem könnyedén meglesz az 50 vagy 100 ezer aláírás is.

BEAST
Ketlem hogy ezek utan beletennek, nagyon a battlenet2.0at sztaroljak, valoszinuleg ezert sem kerul bele a lan lehetoseg. Az hogy lesz benne vagy nem, a profikat nem fogja zavarni mert majd jatszanak neten, ahogy az emberek tobbseget sem, persze sosem art... de ez kb csak azoknak rossz akik kisebb barati tarsasaggal akartak nem netkozelben egyutt jatszani.

Davidus
ja ez ilyen egyszerû<#hehe>

V9ykn8_TZL0

BEAST
Szerinted mennyiben erinti ez koreat, mert kb semennyiben... majd bnet2.0an fogjak jatszani ezeket is, talan meg nezheted is majd ott (bar lehet ez mar inkabb fizetos tartalom)

Egyetértünk. Írd alá a petíciót, és lesz LAN benne.

Nem. A kilencvenes évek végén készült játékok LANoztak IPX protokollal.
Már a starcraft1 is tudta a TCP/IP protokollt. Legalább nyolc éve minden játék TCP/IP protokollal LAN-ozik. És mivel ez a protokoll az internet alapja is, kétlem hogy Windows7-nek bármi baja lenne vele.

Lammer
nem, senki sem jatszik mar IPXen...

Rage47
Win7ben úgysincs IPX protocoll. Az kell a Lanhoz nem?
Na emberek! Ahogy már többen felhívták rá a figyelmet, petíció indult annak érdekében hogy a LAN bekerüljön a Starcraft2-be! A petíció ITT található, mindenki írja alá aki szeretné, hogy a második résszel is olyan jókat lehessen LAN-ozni, mint régen az elsõvel!

A petíció aláírása kábé egy fél perces mûvelet. Csak tegnap este indult, és máris bõven 10.000 fölött van az aláírók száma. Lévén hogy a Blizzard a játék eddigi fejlesztése során is fokozottan odafigyelt a rajongók elvárásaira(sokszor módosították már a játék egyes részeit rajongói visszajelzések miatt), nyilván ennek is meglesz a hatása. A lényeg, hogy minél többen aláírjuk!

TurboX
khm

ám, kb. annyi értelme lesz mint annó a dárkosítóknál
Persze bazzeg, két tizenéves hacker gyökér összeáll majd, és beleprogramozza a LAN módot a játékba, amit a Blizzardnál 500 ember csinálna hónapokig. Tényleg nagyon életszerû, sokat tudhatsz a játékkészítésrõl.

Warezt? Bakker, a blizzard az egyik leggazdagabb fejlesztõ az összes létezõ közül, a sok idióta WoW-osról annyi pénzt húznak le havonta, amennyit más fejlesztõ egy játékából összesen lát. Pont hogy nekik nem kéne ilyen szemét húzásokra vetemedniük.

Valaki indíthatna egy petíciót ez ügyben. SC2 és Dio3 LAN-nélkül, ez nevetséges!

Nem hinném , én tuti megfogom venni de mivel megfogadtam ,hogy elsõre soha többet nem veszek meg semmit ,elõször lewarezolom megnézem a singlit valójában milyen ha jó akkor veszem is.

GregSB
Naja, ez igazából a warezolókat érinti a legjobban, de nekik meg úgyis lesz valami Lan vagy bnet hack a játékhoz, szal nem értem mi a gond? 😊

Mi ahol lanozni szoktunk nincs net =\

Igazából itt jelen lévõk közül sokat nem érinthet olyan nagyon mélyen mert mindenkinek van nete😊

GregSB
A házibarkáccsal se lesz gond, mert vesznek egy teszkó gazdaságos rútert zászforintért és mindenkinek lesz net a gépén 😄

TurboX
naja.. pl:
Karune:" Dreamhack is often referenced as the largest LAN party in the world... but in today's age, that LAN is also connected to the internet."

nagyobb rendezvényeket abszolút nem fogja érinteni a dolog, csak a házibarkács megoldásokat
Davidus
CSben is steamen keresztül mennek a lanos versenyek

V9ykn8_TZL0

GregSB
Kisseb Lanozásokat ki fogja tudni váltani a Bnet. Mi egyik haveromnál szoktunk játszani SC1-et havonta 1x-2x LAN-ban úgy hogy mindenki egy Wifi routeren keresztül csatlakozik a helyi hálóhoz, ami ugye a netet is megosztja, szal a különbség annyi lesz hogy majd a bneten keresztül toljuk. Szal szûk körben gyakorlatilag nem okoz majd gondot a LAN elhagyása, de nagyobb versenyek, 100 fõs lan partyk lebonyolítása nem tudom hogy fog így menni...