StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
1998 vs 2009? 98-ban a net még hurka kóbász volt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
lesz multiplayer tutorial mód

V9ykn8_TZL0

Davidus
wings of liberty

20 átvezetõ videó
protoss minikampány
30-60 óra játékidõ

minõség meg senkinem kérdés aki látta a Blizzcon videókat

V9ykn8_TZL0

xNoodlex
Olyan kéne, hogy campaign-t multiban és akkor mindenkinek jó. :-)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

TurboX
kempéjn fanok: nincs lan? sz@runk bele, kapunk 30 pályát igaz csak a terrákkal nyomhatuk de kit érdekel elvégre escé2õzünk

multisok: csak akkor kempéjnelünk ha nincs multipartner, de az felettébb felháborító hogy nem sátorozhatunk le jocikáéknál egy egész estés lan erejéig

nem látom a vita végét...
ProGabe
minden IT cégnek gondot okoz a warez. a Blizzard is egy közülük. igaz, hogy tényleg nem ott tartanának, ha nem lett volna lan az Sc1-ben, de volt, szóval most már megtehetik (meg persze a piac, a net elterjedése, stb miatt is), hogy kiveszik belõle

a hivatalos nyilatkozat:

We don't currently plan to support LAN play with StarCraft II, as we are building Battle.net to be the ideal destination for multiplayer gaming with StarCraft II and future Blizzard Entertainment games. While this was a difficult decision for us, we felt that moving away from LAN play and directing players to our upgraded Battle.net service was the best option to ensure a quality multiplayer experience with StarCraft II and safeguard against piracy.

Several Battle.net features like advanced communication options, achievements, stat-tracking, and more, require players to be connected to the service, so we're encouraging everyone to use Battle.net as much as possible to get the most out of StarCraft II. We're looking forward to sharing more details about Battle.net and online functionality for StarCraft II in the near future.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
A single teljesen más lesz a multihoz képest. HW-n lévõ intgerjúban írták hogy olyan egységeket és tech szinteket lehet majd unlockolni amik a multiban egyáltalán nem lesznek. (hogy megmaradjon az egyensúly)

Szal hiába lehet majd multizni a zergel és protossal is, az õ külön epizódjaik is fognak tartogatni újdonságokat bõven.

ProGabe
azt már lenyilatkozták, hogy a single célja egyáltalán nem az, hogy egy tutorialként szolgáljon a multihoz. teljesen másként kell majd játszani a singlet. lesz benne egy csomó olyan egység, lehetõség, játékmechanika, amit a multiban nem fogsz viszontlátni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

xNoodlex
Nem hinném, hogy a sok warez miatt a Blizzardnak anyagi gondjai lennének, viszont ez nagyon sok embernek nem fog tetszeni. Ha a Starcraftot anno így adták volna ki, szerintem most nem ott tartana a Starcraft név, ahol van... (csodálkoznék, ha tényleg így lenne a véglegesben is)

Azért érdekes lesz a multi úgy h csak terran-t lehet single-ben kipróbálni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

GregSB
De mond már el miért lehúzós genyóság, amikor:

Az elsõ epizód ha a nyers tartalmat nézzük ugyan annyi lesz mint az SC1 volt (30 pálya), csak itt végig a Terranokkal leszel, nem nyersen nézve pedig sokkal szerteágazóbb és sokszínûbb lesz a questek és többféleképpen felépíthetõ tech-tree miatt... + kapsz hozzá teljes értékû multit. A következõ két epizód pedig a szintén terjedelmes single mellett Brood-War szerû újításokat hoz majd multiba: új egységeket mindhárom fajba.

Mivel ha jól tudom te inkább a multira vagy ráálva fogd fel úgy hogy kapsz egy játékot két expansion pack-kel.

Lammer
szoval akkor a barati lanozasokat felejtsuk el hivatalosan, great! <#eljen>

jo hat az epizodos tortenet meg mindig lehuzos genyosag, ez evidens... teszek ra, hogy "mekkora" lesz a kampany... engem a minoseg erdekel... es egyben, nem ilyen epizodos lolsagban... nah 😉
dupla<#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GregSB
Pontosan az alapján amit a HW-n írtak: az opcionális questek és hogy a player döntheti majd el melyik techre gyúr rá jobban.

+ ott van az a tény is, hogy a Terran kampány 30 pályát fog tartalmazni (és elvileg a többi is), annyit amennyi az SC1-ben összesen volt a 3 fajjal.

Szóval mennyiségileg a 3 epizód 3 alap SC1-et fog kitenni. Ez tény. Hogy a minõsége milyen lesz ezeknek az persze nem látható be elõre, de én bízom a Blizzardban.

Oh, akkor nem szóltam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rage47
warezzal lehet lanozni, te is tudod gondolom
Warezt ? 0 védelemmel jön a játék... De csak lesz vmi lan cucc =\ Legrosszabb esetben vki csinál 😄

ProGabe
meg kellett lépniük ezt a döntést, hogy végképp kiszûrjék a warezt. természetesen a b.net 2.0 teljes mértékben támogatja majd a LAN-feelinget. tudom, nem lesz osztott net, nem lesz b.net sem. hát, ez van. nagyon én sem örülök neki, de el kell fogadni

aki meg még mindig a trilógia mivoltán van kiakadva, arra már nem is tudok mit mondani

Nem lesz lan? Gratulálok, sikerült a blizzardnak bevinnie magának az elsõ súlyos öngólt a játékkal kapcsolatban. illetve a másodikat, hiszen a történet háromrészre szedése se volt jó ötlet.

Eltûnik az utolsó normális fejlesztõcsapat?

Honnan tudod ? Kijött már ? NEM.

ám sztem is, fõleg hw-n amiket írtak questekrõl, eléggé must have lesz :o

GregSB
Hádde nem érted! Attól a bandától, aki képes 3 epizódban kiadni egy játékot minden kitelik! <#idiota>

(bírom egyébként hogy a fikázók 99%-a nincs tisztában azzal, hogy ebbõl a háromból 1 db epizód is tartalmasabb és szerteágazóbb lesz mint az alap SC1 single kampány)

MEdievil
Szerintem meg hanyagoljuk az ilyen alaptalan pletykákat és kitalációkat mert már megint 10 helyrõl fogjuk visszahallani húsz változatban.

F

GregSB
Ja, ettõl a mocskos bandától minden kitelik!!!!

😄DD

Davidus
most vortex a neve. amúgy a saját egységeket is beszívja szóval okosan kell pakolgatni😛

V9ykn8_TZL0

werkfilm
hát ha azt mondják hogy még minden nap változik a bnet akkor majd utolsó nap errõl is megváltozik a véleményük 😊 episodeokra bontás után már minden elképzelhetõ ezektõl is

Ám most akkor azzal a feketelyukkal mi van ? Mert itt tolja, de csak beszívja az ellent, de nem öli meg õket, ráadásul most a földön is van, nem levegõben. Vagy ez nem is az ? >.<

TurboX
interjú dásztin apánktól amiben ismét elmondja milyen szép ez a játék, és hogy még a jányok bugyija is nedves lesz tõle de a bétakezdésrõl hallgat mint sz@rafûben
5c0rp330n
hát, ez nem lesz havidíjas.

TurboX
jaja.. sõt! a hárdkórosok sztem többet fognak fizetni mint a kazsuálok <#rinya>
kár ,hogy már 5 ször lerinyálták nekik ezt és már 5 ször válaszolták ,hogy nem lesz havidíjas de azért hurrá.

BEAST
aha <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

werkfilm
A Battle.net még nagyon képlékeny, kezdi a mondókáját Browder. Megpróbálják a hardkór, az alkalmi játékos és a profik igényeit egyaránt kielégíteni. Ezen felül nem kíván részletekbe bocsátkozni, mivel még az egész lóg a levegõben és lehet egy hét múlva teljesen más irányt vesz az egész elgondolás, mint amit a napokban mutattak a sajtónak.

hát ez havidíjas lesz =)

TurboX
kár a lan-ért..
Davidus
htx<#vigyor3>

V9ykn8_TZL0

Lammer
😉
(szpészvótaziemgelezarotagelott)

Davidus
storm

ez meg kurvajól néz ki

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Meg új shotok, meg tech treek hardwireden.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Davidus

V9ykn8_TZL0

TurboX
így készült..
TurboX
nem hinném, vagy ha mégis akkor használhatatlan lenne mint tavaly ugye
Tuti lesz free

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
fog a halal szenvedni avval a bena oldallal... normalis oldalrol kell linkelni, oszt csok! 😉

(4513: nyah, szuper! 😊)

TurboX

CTRL+F5 és rossz lesz.
Ám nyam, szép gépek és minden SCII 😄
Kép címánek másolása, új tab, ctrl+v, enter, f5

xNoodlex
nekem FF-el 4 béka

Lammer
sajnos a zimidzssekk oldala ilyen... neha nekem is bejon mashol a link... szerintem sokak szivnak avval a bena oldallal(van 1-2 forum ahol tiltjak is) :p inkabb rakjatok be olyan keptaras linkeket amiket tenyleg meg tudja tekinteni mas is 100%osan...
(alairasomban van egy oldal aminek van fa@sza kis fototara!)

TurboX
nálam tökéletes fájerfokszal
Lammer
szep kis bekak 😄

TurboX

<#finom>
ProGabe
us-címen is megjelent az ikon

azt hiszem joggal várom a júliusi startot <#smile>