StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Dodzylla: továbbra is lehet LAN-partyzni, annnyi a plusz elvárás, hogy legyen élõ netkapcsolat, illetve minden cimborádnak egy saját, eredeti példánya a játékból. Cserébe további szolgáltatásokkal bõvül a dolog, pl a beteg haverotok is be tud csatlakozni otthonról.
nekem sem tetszik a lan hiánya de nem játszom a seggbekúrt királylányt..
ugyanúgy várod te is ahogyan õ, máskülömben nem itt lennél. ha engem valami nem érdekel akkor hagyom annyiban és pont
most pedig megyek tovább bégetni ahogyan a jó birkához illik, csak nehogy egyszer összefussunk a karánba
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Nekem ez a véleményem..
Kipróbáltuk:
bnetes dota ugyanabból a szobából 2 különbözõ internetkapcsolattal játszhatatlanul lassú volt.
hamachin keresztül, 100 km távolságól: tökéletes.
És szerintem: a tapasztalat >>>>>> különféle elméletek
V9ykn8_TZL0
Ha nem laggolna/késleltetne, hidd el: heti szinten lógnék ott. Mostanában kéthavonta megyek fel egy játékra, hátha azóta jobb. De nem...
"Egyébiránt: én egy idõben rendszeresen jártam a bnetre DotA-zni (Warcraft 3 map) - meg alkalmanként SC-zni - és a unitod (hero-d) kb 1-2 mp-es késéssel reagál a parancsra. Érdekes: a lanos játékban (hamachi-val) nincs késleltetés. Nahát... Szerinted az SC2-re nagyobb sávszélt fognak tekerni, mint a WC3-ra és az SC1-re? Majd a túrót... A sávszél kell a WOW-nak, az aranybányához természetesen sztráda vezet."
Mintha a battleneten nem tudnál a haverjaiddal játszani. Kb annyi a problémád, hogy a warez verzióddal nem fogsz tudni multiban játszani.
Összekeversz valakivel, engem a dolgok jelenlegi állása még nem zavar 😊
>rossz marketing + egy nagy rakás idiotizmus... (egyértelmû: a
>fejlesztéssel kicsúsztak az idõbõl. Fõnök üvölt, lan nem lesz benne...
>ennyi, gg...)
Hajjaj ... Terensz ... a legnagyobb játékfejlesztõ cégre ilyeneket mondani, hogy idióták, meg hozzánemértés marketing téren, meg egyebek ... hát, kicsit könnyelmû dolog. Kicsúsztak az idõbõl? Blizzardék? Mirõl is beszélünk? 😊 És egyébként szerinted õk a még el sem készült Battleneten játszanak? Már rég benne van a LAN opció, csak a retail verzióból veszik ki. Nem vagyok kóder, de gondolom egy kopipészt vagy egy checkbox kérdése az egész, hogy benne legyen vagy sem.
Amúgy WoW is lagzik néha keményen, de gondolom ez itt most sovány vigasz.
+ utolsó soraid.
Ha már bejöttél ide az SC2 topicba, nem akarsz még esetleg másokat is sértegetni?
...
Amúgy: az, hogy nem lesz lan, a blizzard részérõl: sok lustaság + némi rossz marketing + egy nagy rakás idiotizmus... (egyértelmû: a fejlesztéssel kicsúsztak az idõbõl. Fõnök üvölt, lan nem lesz benne... ennyi, gg...)
Részemrõl meg annyit jelent: nem veszem meg. Ha sc-zni akarok: ott az 1. Azzal lehet lanozni.
Komolyan, mintha visszafelé mennénk az idõben... Hogy tudhat kevesebbet egy második rész? Ti pedig véditek ezt a tetû fejlesztõi hozzáálást.
Egyébiránt: én egy idõben rendszeresen jártam a bnetre DotA-zni (Warcraft 3 map) - meg alkalmanként SC-zni - és a unitod (hero-d) kb 1-2 mp-es késéssel reagál a parancsra. Érdekes: a lanos játékban (hamachi-val) nincs késleltetés. Nahát... Szerinted az SC2-re nagyobb sávszélt fognak tekerni, mint a WC3-ra és az SC1-re? Majd a túrót... A sávszél kell a WOW-nak, az aranybányához természetesen sztráda vezet.
#4642: ennyi!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
>ahhaa, te személyeskedhetsz, de ha más csinálja akkor csitt és delete?
Emiatt volt egy csörténk Lammerrel privátban is. Ez alapján javasolnám, lépjünk túl ezen, tegyük félre sérelmeinket, mintha mi sem történt volna, és társalogjunk kultúráltan a továbbiakban.
Személyeskedés nélkül... és az alapvetõ fórum-etikett szabályait betartva...
engedelmeddel, lenyúlom a képet 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
es mostantol psszt, nincs szemelyeskedes! <#papakacsint>#papakacsint>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(kulturaltabban hombre, mod by Lami)
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Szánalmas-e vagy?
tényleg mindjárt itt a beta: elismeri benne, hogy õ úgy érzi, a zergek jelenleg kicsit gyengébbek, de nem javítják ki, majd beta alatt!
nem csak tutorial mód lesz benne, hanem challengek is. hotkey-challange-vel példálózott. úgy kell megoldani egy küldetést, hogy le lesz tiltva az UI, tehát csakis a billentyûzetre támaszkodhatsz 😊 persze ez nem a single része, hanem a felkészítés a multira
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ám csak olyan volt h
"pls dont rush"
"u are sitting near me John, you dont have to write"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-bocs John, hogy laggol
-de hat Steve! itt ulsz mellettem fel meterre
-az ordog vigye el a szolgaltatot 😞
<#hehe>#hehe>
V9ykn8_TZL0
egy dinamikus bnet+lan kombot el tudnek kepzelni meg, az nem gaz(annyira... bar ez a net fugges egy zart lanos versenyen sem jo... peldaul ahol szigoru replay policy van!)... csekkolja, hogy van helyi halo es a kommunikacio onnantol kezdve azon tortenik.... (ki vilag+vissza masik gepre helyett)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vagy mittomen 😄