StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Mondjuk anno nagyon tetszett hogy eleg volt egy eredetit venni, es atobbieknek csak "spawn" verziot installalni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jó nem vitázom errõl tovább csak a warez verziós szarságot nem tudom honnan találja ki és ez idegesít nekem van netem szóval nem igazán érint , de a lan partynak jó hangulata volt de a legtöbb embernek már van nete fõleg az én haveri körömbõl. De akkor is nyugodtan beleférne...

Phoenix007
Tényleg ... ne rugózzunk már tovább ezen a témán, szerintem nem érdemes.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

A Warcraft 3-ban a bnetes delay alapból 250 ms-re van beállítva, ez egy beksõ korlátozás. Vannak külön progik, amikkel ezt ki lehet kerülni (pl delay reducer). ha ezt futtatja a host, akkor sokkal jobb lesz a sebesség (60-80 ms 10 embernél gond nélkül). Az SC2-ben nyilván nem lesz ilyen nagy korlátozás.

Dodzylla: továbbra is lehet LAN-partyzni, annnyi a plusz elvárás, hogy legyen élõ netkapcsolat, illetve minden cimborádnak egy saját, eredeti példánya a játékból. Cserébe további szolgáltatásokkal bõvül a dolog, pl a beteg haverotok is be tud csatlakozni otthonról.

Most kibeszél a hülye warez verzióról ? Lan partyknak sokkal jobb a hangulata mint annak ,hogy otthon ücsörögsz és battleneten várod a többieket ,nem értem ,hogy jön ide a warez verzió mert abban a commentben szó nincs róla....

5c0rp330n
valahogy nem akarom elhinni, hogy valós lenne. egyik nagy híroldal sem beszél róla. emellett viszont most töltötték fel, és a nézettsége már 3 milla.

Phoenix007
Ázzeg... North carolinában már terjed a zerg creep?

Terensz
Igazad van. -fav.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

TurboX
ha már üzletpolitika (bár nem tudom hogy ez most hogy jött ide..): valóban megdöbbentõ hogy a profitra törekednek ahelyett hogy átmennének segélyszervezeti státuszba...
nekem sem tetszik a lan hiánya de nem játszom a seggbekúrt királylányt..
ugyanúgy várod te is ahogyan õ, máskülömben nem itt lennél. ha engem valami nem érdekel akkor hagyom annyiban és pont

most pedig megyek tovább bégetni ahogyan a jó birkához illik, csak nehogy egyszer összefussunk a karánba
Terensz
Szerintem kár vitázni az sc2-n, mert hamarosan úgyis mind marine-ok leszünk... Különben elpusztul a világ.

MarkBlade
A LAN nem azért kellene a játékban hogy gyorsabban fusson mint a neten. HANEM a hangulat! Mikor összejõn a baráti társaság és sörözve dumálva nyomja a gamékat az 1000*-jobb mint bármelyik legjobb netes game.
Nekem ez a véleményem..
Terensz
Egyszerû: te várni fogod a lan-nélküli SC2-t és korrektnek tartod a Blizzard üzletpolitikáját, én pedig nem.

Davidus
én meg azt tapasztaltam amit leírtam. na akkor most mi van?😛

V9ykn8_TZL0

Terensz
Cáfolom!

Kipróbáltuk:

bnetes dota ugyanabból a szobából 2 különbözõ internetkapcsolattal játszhatatlanul lassú volt.

hamachin keresztül, 100 km távolságól: tökéletes.

És szerintem: a tapasztalat >>>>>> különféle elméletek

Davidus
custom gémnek semmi köze a battle.nethez. dotát az hostolja aki megkreálta a játékot. ha a gyerek timbuktuból indít egy gémet akkor szar lesz a pinged ha meg a szomszéd faluból akkor jó. ennyi

V9ykn8_TZL0

Terensz
Akkor a kettõnk battlenetes tapasztalatai eltérnek.

Ha nem laggolna/késleltetne, hidd el: heti szinten lógnék ott. Mostanában kéthavonta megyek fel egy játékra, hátha azóta jobb. De nem...

Ez kurvára nem általános. Ha az lenne, nem játszanának annyian a battleneten.
De kereshetsz magadnak egy szar tört szervert a " szar battlenet " helyett.
Terensz
Én most csak kopipésztelem magamat :-)

"Egyébiránt: én egy idõben rendszeresen jártam a bnetre DotA-zni (Warcraft 3 map) - meg alkalmanként SC-zni - és a unitod (hero-d) kb 1-2 mp-es késéssel reagál a parancsra. Érdekes: a lanos játékban (hamachi-val) nincs késleltetés. Nahát... Szerinted az SC2-re nagyobb sávszélt fognak tekerni, mint a WC3-ra és az SC1-re? Majd a túrót... A sávszél kell a WOW-nak, az aranybányához természetesen sztráda vezet."

Mintha a battleneten nem tudnál a haverjaiddal játszani. Kb annyi a problémád, hogy a warez verzióddal nem fogsz tudni multiban játszani.
Phoenix007
>Lázadjál, írj alá minél több petíciót, szervezzetek népfelkelést a Blizz központ ellen,

Összekeversz valakivel, engem a dolgok jelenlegi állása még nem zavar 😊

Igazából én most úgy vagyok ,hogyha már a lan-t kiszedték akkor elég nagy pofátlanság bármiért is pénzt kérni a hülye battle.net en mert így igen sok ember kényszerül a netes játékra mert sokan nem szerettek battlenetezni mert felmentek és csak elkenik a szájukat és csak haveri társaságokkal akarnak játszani ezek az emberek most meg csak szívnak és e hez kell a 6 év fejlesztési idõ XD gratulálok.

GregSB
Lázadjál, írj alá minél több petíciót, szervezzetek népfelkelést a Blizz központ ellen, aztán amikor eléritek hogy egyben kiadják mind a három epizódot és még ingyenes is lesz a játék, még akkor se legyél elégedett, egészen addig kell a Blizzard tökeit szorongatni amíg csõdbe nem fognak menni! 😛

Phoenix007
Hát a Blizzardnak az a "hozzáállása", hogy pénzt kell csinálni a projektbõl, minél többet. Csak ezt nem hangoztatják, ehelyett takaróznak ilyen statisztikagyûjtéssel és egyéb dolgokkal. Ez nekem sem tetszik, de elfogadom, mert mi mást tehetnék...

Terensz
Ha ez így van, akkor nem minõsítem a blizzard hozzáállását. Nem lehet...

Phoenix007
>Amúgy: az, hogy nem lesz lan, a blizzard részérõl: sok lustaság + némi
>rossz marketing + egy nagy rakás idiotizmus... (egyértelmû: a
>fejlesztéssel kicsúsztak az idõbõl. Fõnök üvölt, lan nem lesz benne...
>ennyi, gg...)

Hajjaj ... Terensz ... a legnagyobb játékfejlesztõ cégre ilyeneket mondani, hogy idióták, meg hozzánemértés marketing téren, meg egyebek ... hát, kicsit könnyelmû dolog. Kicsúsztak az idõbõl? Blizzardék? Mirõl is beszélünk? 😊 És egyébként szerinted õk a még el sem készült Battleneten játszanak? Már rég benne van a LAN opció, csak a retail verzióból veszik ki. Nem vagyok kóder, de gondolom egy kopipészt vagy egy checkbox kérdése az egész, hogy benne legyen vagy sem.

Amúgy WoW is lagzik néha keményen, de gondolom ez itt most sovány vigasz.

Terensz
"ezert muszaj volt bejonnom"

+ utolsó soraid.

Ha már bejöttél ide az SC2 topicba, nem akarsz még esetleg másokat is sértegetni?

...

Amúgy: az, hogy nem lesz lan, a blizzard részérõl: sok lustaság + némi rossz marketing + egy nagy rakás idiotizmus... (egyértelmû: a fejlesztéssel kicsúsztak az idõbõl. Fõnök üvölt, lan nem lesz benne... ennyi, gg...)

Részemrõl meg annyit jelent: nem veszem meg. Ha sc-zni akarok: ott az 1. Azzal lehet lanozni.

Komolyan, mintha visszafelé mennénk az idõben... Hogy tudhat kevesebbet egy második rész? Ti pedig véditek ezt a tetû fejlesztõi hozzáálást.

Egyébiránt: én egy idõben rendszeresen jártam a bnetre DotA-zni (Warcraft 3 map) - meg alkalmanként SC-zni - és a unitod (hero-d) kb 1-2 mp-es késéssel reagál a parancsra. Érdekes: a lanos játékban (hamachi-val) nincs késleltetés. Nahát... Szerinted az SC2-re nagyobb sávszélt fognak tekerni, mint a WC3-ra és az SC1-re? Majd a túrót... A sávszél kell a WOW-nak, az aranybányához természetesen sztráda vezet.

Lammer
Probalom torolgetni a szemelyeskedo hszeket... elkezdett nalam is "tolteni a turbo" beporogtem, szanom-banom fasz voltam, ennyi! (en is emberbol vagyok) legyszives viselkedj te is normalisan, nem kell ez a bicskanyitogato hsz... okes? koszonom!

#4642: ennyi!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Phoenix007
>direkt nem írtam bántót, hogy a te igen alacsony ingerküszöbödet ne verje ki,
>ahhaa, te személyeskedhetsz, de ha más csinálja akkor csitt és delete?

Emiatt volt egy csörténk Lammerrel privátban is. Ez alapján javasolnám, lépjünk túl ezen, tegyük félre sérelmeinket, mintha mi sem történt volna, és társalogjunk kultúráltan a továbbiakban.

Személyeskedés nélkül... és az alapvetõ fórum-etikett szabályait betartva...

ProGabe
😄

engedelmeddel, lenyúlom a képet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

direkt nem írtam bántót, hogy a te igen alacsony ingerküszöbödet ne verje ki, de a te önbecsülésed még annál is alacsonyabb, mint amit hittem. sajnálatos

Krinyo
ahhaa, te személyeskedhetsz, de ha más csinálja akkor csitt és delete? ahha, igyunk már meg egy sört, legyünk barátok, bekötöm a cipõdet is.

Lammer
"(Greg! szemelyeskedo hszeket kitoroltem... nem kene... en is hibaztam belatom, hogy belementen! spongyat ra! 😉"

es mostantol psszt, nincs szemelyeskedes! <#papakacsint>

no lan. persze, a blizzard szerint sincs kulonbseg egy nem tanyasi net, es a lan kozott. bocsanat, csak ezert muszaj volt bejonnom, hogy --siiiiip--, akik meg mindig emellett ervelnek

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(kulturaltabban hombre, mod by Lami)

Besz
<#vigyor1>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Phoenix007
Néddmá'! Hova lett a hsz-em?

Szánalmas-e vagy?

Lammer
mivanma' poenkodni sem szabad? 😄 ennyire ne legyunk mar anyatigrisek 😊

ProGabe
nagyon jó videóinterjú Browderrel

tényleg mindjárt itt a beta: elismeri benne, hogy õ úgy érzi, a zergek jelenleg kicsit gyengébbek, de nem javítják ki, majd beta alatt!

nem csak tutorial mód lesz benne, hanem challengek is. hotkey-challange-vel példálózott. úgy kell megoldani egy küldetést, hogy le lesz tiltva az UI, tehát csakis a billentyûzetre támaszkodhatsz 😊 persze ez nem a single része, hanem a felkészítés a multira

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nagyon vicces. Nem értem, miért kell alaptalan félelmek miatt erõltetni ezt a vitát.

Ezt akartam írni =\
Ám csak olyan volt h
"pls dont rush"
"u are sitting near me John, you dont have to write"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lammer
elkepzelem, hogy esetleg multiznak (1v1 egymas ellen) eeees fel meterre ulnek egymastol, diskuralnak a masikkal... ->
-bocs John, hogy laggol
-de hat Steve! itt ulsz mellettem fel meterre
-az ordog vigye el a szolgaltatot 😞

<#hehe>

Davidus

V9ykn8_TZL0

ProGabe

GregSB
Ha igazad lesz, és az év végén népfelkelés lesz D-Koreában az elcseszett SC2 miatt, akkor kapsz tõlem egy 100%-os ásványvizet 😄DD

Lammer
sajnos hiaba van trukkozes, ha fizikailag keptelenseg osszehozni... (egy netszolg halozati strukturajat nezzel meg, a kozbe ikatott eszkozokkel es a default delayekkel amig az info hozzad eljut) egyebkent ez eleg gaz, hogy melletted ulok wcgn toljuk a meccset es kimegy a vilagba az info, majd vissza... ahelyett, hogy ugye 2 gep kozott max egy switch vanik 😄

egy dinamikus bnet+lan kombot el tudnek kepzelni meg, az nem gaz(annyira... bar ez a net fugges egy zart lanos versenyen sem jo... peldaul ahol szigoru replay policy van!)... csekkolja, hogy van helyi halo es a kommunikacio onnantol kezdve azon tortenik.... (ki vilag+vissza masik gepre helyett)

BEAST
100%-os uccsit allom, ugyis azon elek mar vagy 10 eve <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
jo, akkor visszaterunk ra... majd... majd jottok egy lada 100%os udcsivel(alkoholt nem nagyon birja a belesem, pedig buzasor rulz) 😄

vagy mittomen 😄

BEAST
Ha nem tudjak megoldani, ugy is addig probalkoznak majd vele amig sikerul, vagy vegul kijon az sc2 lan fix patch :d

Davidus
SC2 esetében a WCG meccsek is battle.neten fognak menni.
ha megoldható lesz a lan latency az ilyen versenyeken battle.net 2.0-an keresztül is akkor nincs mirõl beszélni.
ha nem oldható meg akkor meg azért😄

V9ykn8_TZL0