StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOGO NADA! (bazze nem tudtak egy "megnagyobb" hullocsillagot Moon ellenfelenek? mert Nada manapsag sehol sincs, egy Skyhigh vagy Effort az ujak kozul jobb lett volna, nembaj igy adnak eselyt Moonnak 😄DD)
(ja es nem akarlak megbantani, csak leirtam a velemenyem, ne szivd mellre... btw sc2tol felek, pont ezek miatt... legyen mar igazi makro... ne legyen mar minden automata 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
4716: angol komment? fúúúj!😄 és hol marad az eredetiség, a hamisítatlan órdítások keltette hangulat: jaa, jejeee, pucsoróó!!!! SZKERÁMBBÁÁÁ!!!PSZZZZÁJSSZTÓÓÓÓÓRM!!!!SZTÓÓÓÓRMMMM!!! <#idiota>#idiota>
Heritage event-et nem nézem, mert kihagyták a top10 felét. Gáz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
en meg jutubot nem nezek, mert gagyi a minosege, nem mellesleg tok spoiler az egesz, azt gyulolom... mikor van vege, hany meccs stb 😛
meccseket INNEN lehet jo minosegben letoltikezni... 😉 automatan, torrent klienssel letoltom es kmplayerbe(full kepernyovel indul, infok kikapcsolva amikor esetleg teker az ember) behuzom a konyvtarat es nem latok sem meccseket, sem idot, nincs spoiler, izgi 😛PP
nerd-e vagyok-e?!,4 😄
Nekem meg TheRock ceremoniai is tetszettek nagyon 😄 lol a torpe nagyon jol tolta 😄😄😄 amilyen komoly fejeket levagott mikozben bohockodott 😄😄 fav player 😄
btw ki szokta nezni a pro scena meccseit???
engem annyira zavar, hogy peldaul a total antipatikus Savior zsir unott pofaval kirohan a stagerol... -.- mai pro jatekosokbol kiveszett az erzelem es a tisztelet a masik irant... (nagykábé)
Most van egy kis torna a regi nagyoknak... heritage vagy miaszosz...
Mostani Heritage torna: ket nagy legenda harca... Boxer vs Reach part3
BOxer odamegy kezet fog, Reach meg vigyorog a vereseg ellenere is(nem hiaba Mantoss-->manner protoss)... igy kell(ene) ezt gyerekek <#eljen>#eljen>
(yay kis kedvenc leanyzom meg kikapott <#rinya>#rinya> )
*kb olyan, mint amikor egy jamaicai e'lfutot edz egy kokemeny amcsi edzogarda vs egy lelkes europai futo... ott meg a "cipofuzokotest" (tudom a modern cipoket mar nem nagyon kell, csak pelda) is komolyan veszik, gondolom... analogiaban meg siman rapasszol Koreara... lattal mar ilyen pro csapat dokumentum filmet? kulon strategiak elemzese, gyakorlasok olyan melysegben, kulon takaritobrigad, fozocske holgy, stbstb... ezek egy rakason elnek 😄 hogy en is imadom a gamet, de szerintem fel nap alatt megutaltatnak velem 😞 a lenyeg, hogy pro meccseket nezni jo, de ha olyan korulmenyek kozott kellene gyakorolnom meg PROFISKODNOM... AAAAAA sajnos(halistennek, nekem g*ci unalmas a wc3, vontatott sry) ilyen profi szinten nincs a wc3, ugyhogy...
meg amúgyis nagy skalp lett volna mivel a jelenlegi zergek sokak szerint gyengék
Én spec NaDa-tól steamroller T-t várok, csak remélem bio-ra megy. Moon nem tudom mivel fog játszani, evidens a P lenne, egy raklap caster meg warp prism dropok/warpine.
azert mar lattam tole eleg alap hibakat is... amikor anno Savior elleni dontoben "elfelejtett" shifttel epitkezni az egy csoppet amator huzas volt... (shift epit supply-shift vissza mineral es ugye nem kell torodnie tobbet vele) Nadanak a nagy elonye, hogy meg Koreai szinten is durva az APM(es itt ki is fulladt a dolog, jah meg talan igen macrocheater... ha hagyod jon a tobb controllnyi tankkal 😄 )-e... Moon atlagban ahogy nezem 250-300 konstans... Nada meg 400(vagy folotte) konstans... iszonyat tud multitaszkolni, az teny... NAda mint emlitettem volt, nem az a tricky bastard, mint Boxer mester... kicsit robot-APM lama a jateka soxor(lehet vitatkozni)...bar ez mar nem sc1, ugye...
sazl: Nada ledaralja a Zufot ^^
Szerintem amúgy a BW és TfT krémjének java váltani fog, hiszen mindenki megtalálja a számításait játékstílustól függetlenül.
F
ám nem hinném hogy NaDa-nak Moon az ellenfele lenne😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
valami infónak jönnie kell 2 héten belül, különben blizzconon lesz a bejelentés, hogy mikor indul a beta. máshogy nem tudom ezt elképzelni. persze tõlem csinálhatják tök kussban is az egészet. egyszer csak kimennének a mailek a kóddal, semmi csinnadratta, hiszen az elsõk után ettõl visszhangzana a net
tettek jogi lépéseket ellene, de semmit nem értek el. hát ez lett az eredménye
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."