StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
most ne vitazzunk azon plz, hogy kinek mi tetszik...ami teny, hogy a wc3 egy ritka unalmas micro tournament, nezzunk meg egy atlagos meccs hosszt... nezzuk meg a unitok statjait(meddig pufolik egymast... zZzZ) sajnos vontatott csiki-csuki, ilyen nagyobb lanokon, ahol raadasul kevesebb player van wc3ban meg kuzdenek egymassal(apam azt a kinszenvedest amit lemuveltek, en mazoista vagyok szoktak mondani, de az fajt amit ott lemuveltek... ide-oda, teleport, ide-oda... ZzZzz), sc meg dontozik...... nem veletlen, hogy Koreaban nem tudott kivivni maganak igazi PRO mivoltot... (tan meguntak, hogy ket paraszt fel oran keresztul utlegeli egymast? 😄) ... hianyzik belole a macro-micro balansz, hianyzik az az igazi porgosseg amit egy sc prezental... biztos jo, csak nem nekem, az eroltetett alharomde es a motorbol adodo kijelolesi nehezsegeket meg DOTAban tapasztalom, remek... wc3nak en egy dolgot koszonok, hogy adja az alapot a zsenialis DOTAnak... egy jo stratnak harmoniaban kene lennie a makro es mikro elementnek wc3 hianyt szenved az igazi makronak... igen valszin ezert kell nagyobb APM, mert nagyobb multitaszkot igenyel a jatek(sc)... nincs automata banyaszas(nincs ilyen automata gomb, hogy lejatsza a meccset helyetted? LOL)... WC3 nem pro licenszes jatek(volt, megbukott), Sc igen... fajdalmas, de ez van 😉

GOGO NADA! (bazze nem tudtak egy "megnagyobb" hullocsillagot Moon ellenfelenek? mert Nada manapsag sehol sincs, egy Skyhigh vagy Effort az ujak kozul jobb lett volna, nembaj igy adnak eselyt Moonnak 😄DD)

(ja es nem akarlak megbantani, csak leirtam a velemenyem, ne szivd mellre... btw sc2tol felek, pont ezek miatt... legyen mar igazi makro... ne legyen mar minden automata 😊)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
az tény hogy látod mikor lesz vége (bár a videok méreteibõl is lehet következtetni az idõtartamra ami a torrent mellett olvasható feltéve ha nem takarod le a monitorod felét😄), de minõségileg simán nézhetõ.

4716: angol komment? fúúúj!😄 és hol marad az eredetiség, a hamisítatlan órdítások keltette hangulat: jaa, jejeee, pucsoróó!!!! SZKERÁMBBÁÁÁ!!!PSZZZZÁJSSZTÓÓÓÓÓRM!!!!SZTÓÓÓÓRMMMM!!! <#idiota>
Magh
Egyébként én jópár tényezõ miatt nem tartom reálisnak, hogy az elit kivételével Koreában váltanának. Elvannak õk a BW-al.

Magh
TfT mint félpro játék? Ne essünk már túlzásokba, félpro az pl. DoW vagy CnC3, a War3 simán BW szintû. Megint olyan aspektust említesz (X óra gyakorlás), ami a BW elavult jellegébõl fakad. Egyszerûen ha nem tolnak le naponta X meccset, kiesnek a ritmusból és lemakrózzák õket a maprõl. SCII-ben ilyenrõl szó nem lesz, nem kell egy 500-as APM felét arra elszórni, hogy a limit sereget A-ból B-be mozgasd vagy megindíts egy támadást, mert meglesz 2 klikkbõl 10-20 helyett, aztán lehet figyelni a részletekre. Mikróban meg bármilyen jobb TfT játékos legalábbis felveszi a versenyt a BW-osokkal, csak át kell szoknia.

Heritage event-et nem nézem, mert kihagyták a top10 felét. Gáz.

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Lammer
Regebben nem volt rossz az a leanyzo^^

en meg jutubot nem nezek, mert gagyi a minosege, nem mellesleg tok spoiler az egesz, azt gyulolom... mikor van vege, hany meccs stb 😛

meccseket INNEN lehet jo minosegben letoltikezni... 😉 automatan, torrent klienssel letoltom es kmplayerbe(full kepernyovel indul, infok kikapcsolva amikor esetleg teker az ember) behuzom a konyvtarat es nem latok sem meccseket, sem idot, nincs spoiler, izgi 😛PP

nerd-e vagyok-e?!,4 😄

TurboX
tosszgörl?:X az egy vicc

nekem ez van szábszkripsönbe, mást nem nézek
Lammer
amig a Kespa nem bannolta a tancokat/ceremoniakat... 😞

Nekem meg TheRock ceremoniai is tetszettek nagyon 😄 lol a torpe nagyon jol tolta 😄😄😄 amilyen komoly fejeket levagott mikozben bohockodott 😄😄 fav player 😄

Ams
FBH "ceremóniái" is jók. 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Lammer
Pedig Korea rulz! xD

btw ki szokta nezni a pro scena meccseit???

engem annyira zavar, hogy peldaul a total antipatikus Savior zsir unott pofaval kirohan a stagerol... -.- mai pro jatekosokbol kiveszett az erzelem es a tisztelet a masik irant... (nagykábé)

Most van egy kis torna a regi nagyoknak... heritage vagy miaszosz...
Mostani Heritage torna: ket nagy legenda harca... Boxer vs Reach part3
BOxer odamegy kezet fog, Reach meg vigyorog a vereseg ellenere is(nem hiaba Mantoss-->manner protoss)... igy kell(ene) ezt gyerekek <#eljen>

(yay kis kedvenc leanyzom meg kikapott <#rinya> )

Lammer
eselye sem lesz, wc3 scena komolytalan pro szinten... felpronak elmegy, de ha olyan nyomas es millio" venne korul a scenat, mint ami Koreaban folyik(ahol a gyakorlas is verkomoly es naponta igencsak 12-14 ora toljak minimum! *), akkor azt mondom okes! de igy... aaaaa Nada izi win (lenne ha pure sc lenne)...

*kb olyan, mint amikor egy jamaicai e'lfutot edz egy kokemeny amcsi edzogarda vs egy lelkes europai futo... ott meg a "cipofuzokotest" (tudom a modern cipoket mar nem nagyon kell, csak pelda) is komolyan veszik, gondolom... analogiaban meg siman rapasszol Koreara... lattal mar ilyen pro csapat dokumentum filmet? kulon strategiak elemzese, gyakorlasok olyan melysegben, kulon takaritobrigad, fozocske holgy, stbstb... ezek egy rakason elnek 😄 hogy en is imadom a gamet, de szerintem fel nap alatt megutaltatnak velem 😞 a lenyeg, hogy pro meccseket nezni jo, de ha olyan korulmenyek kozott kellene gyakorolnom meg PROFISKODNOM... AAAAAA sajnos(halistennek, nekem g*ci unalmas a wc3, vontatott sry) ilyen profi szinten nincs a wc3, ugyhogy...

csuszi
😊

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
én régóta mondom hogy ezek más bolygóról jöttek, ne reménykedj <#alien>
Davidus
nekem meg elegem van a koreaiakból. remélem szarok lesznek SC2ben😄

V9ykn8_TZL0

TurboX
én meg egy dzsédongzergelést néztem volna meg egy nada párosítással.. öröm lett volna végre egy zerg gyõzelmet látni ill. ahogy azt kivitelezi😊
meg amúgyis nagy skalp lett volna mivel a jelenlegi zergek sokak szerint gyengék
Magh
Egyébként én is jobban örültem volna Boxernek, fõleg mióta pedzegetett egy visszatérést SCII-be. Moon-ba nem lehet belekötni, nekem régóta kedvencem TH000 mellett.

Magh
Szerintem egy szinten vannak, APM-el fölösleges elõhozakodni, Moon azért áll meg 200 környékén, mert annyi kell, így is kimikróz bárkit. BW-ban meg, fõleg NaDa esetében a fogyatékos UI miatti APM-sink következménye az extrém érték, TfT-ben az APM 95%-a mikró. Plusz mindketten magas szinten vannak mindkét játékban (meg még további jópárban is), ezzel alapból elvész bármilyen elõny.

Én spec NaDa-tól steamroller T-t várok, csak remélem bio-ra megy. Moon nem tudom mivel fog játszani, evidens a P lenne, egy raklap caster meg warp prism dropok/warpine.

Lammer
Mondjuk azt, hogy Nada ezerszer tapasztaltabb player, ugyanis hetrol-hetre iszonyat durva kompetenciaval kell szamolnia, nem csak a hivatalos pro meccseken, de mar a csapatba jutasert is ugye(proliga teambe senkinek sincs fix helye)... Azert a pro SC szcena egy "csoppet" komolyabb Koreaban mint a wc3 barhol... 😉

azert mar lattam tole eleg alap hibakat is... amikor anno Savior elleni dontoben "elfelejtett" shifttel epitkezni az egy csoppet amator huzas volt... (shift epit supply-shift vissza mineral es ugye nem kell torodnie tobbet vele) Nadanak a nagy elonye, hogy meg Koreai szinten is durva az APM(es itt ki is fulladt a dolog, jah meg talan igen macrocheater... ha hagyod jon a tobb controllnyi tankkal 😄 )-e... Moon atlagban ahogy nezem 250-300 konstans... Nada meg 400(vagy folotte) konstans... iszonyat tud multitaszkolni, az teny... NAda mint emlitettem volt, nem az a tricky bastard, mint Boxer mester... kicsit robot-APM lama a jateka soxor(lehet vitatkozni)...bar ez mar nem sc1, ugye...

sazl: Nada ledaralja a Zufot ^^

Magh
Egyikük sincs komolyabb elõnyben. NaDa hiába macro palyer, nagyon durva a mikrója is, Moon pedig tapasztalt SC:BW játékos, mikró tekintetében pedig gyakorlatilag páratlan. Az fog dönteni, melyikük gyakorolt többet a konkrét bemutató verzióval, tudtommal Moon komolyan gondolja és váltani készül, én felé hajlok. Remélem, valami jó kis cheesy builddel készül 😊

Szerintem amúgy a BW és TfT krémjének java váltani fog, hiszen mindenki megtalálja a számításait játékstílustól függetlenül.

MEdievil
Még a szeme sem áll jól.. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a warcraft3 nagyok közül hányan vándorolnak majd át és milyen sikerrel.

F

TurboX
hát reméljük hogy jobb lesz mint anno sAviOr 20perces próbálkozása, liglagok közepedte..
ám nem hinném hogy NaDa-nak Moon az ellenfele lenne😊
BEAST
mindig is ugy nezett ki :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
moon úgy néz ki mint egy marslakó

V9ykn8_TZL0

Kíváncsian várjuk mennyire fog lagolni<#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TurboX
szerintem csak blizzcontol lesz beta, gondolom ott akarjak bejelenteni hogy omg holnaptol lehet betazni.

Egyetértek

TurboX
ha augusztusban sem bétázunk (ami még bõven belefér a "veriveriszún" keretei közé blizz felfogásban😄) akkor akár vehetjük készpénznek is
ProGabe
mondja ezt egy elemzõ. mondjuk tényleg gondok lehetnek, hiszen még sehol a beta. de a Blizz álláspontja még mindig az, hogy idén jön

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/StarCraft_II_Csak_2010_ben_talalkozunk_vele

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Phoenix007
<#nevetes1><#eljen>

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
Ams
Béééééétááááááát akaroooooooook!

TurboX
GregSB

Engem is idegesít a lassúságuk persze tudom ,hogy profi játék lesz ,de ezt a havidíjas hülyeséget felejtsd el nem lesz havidíjas semmi rajta battlenet pár része igen más nem, szóval fejezd be, már mindenki megmondta ,hogy nem lesz havidíj õk is kijelentették ,hogy játékot korlátozó havidíj nem lesz.....

ProGabe
még hányszor kell leírni, hogy ez is pont ugyanolyan szar lesz, mint az összes többi Blizzard játék? te legalább tényleg jól látod a helyzetet. sc1 új motorral, semmi újítás és csak azért tart ennyi ideig - az általad leírt tök egyértelmû dolgon kívül - mert ezek a faszok a saját játékukkal (WoW) játszanak éjjel-nappal. biztos ebben is mocskos wowgéjnessz design lesz, ráadásul a singleben is 5 percenként feljön majd egy pop-up ablak, hogy irány WoW-ozni, vagy b.netre, mert ebben nekünk nincs pénz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
<#wilting>

SLICK
dehogy lesz havidíjas... ez baromság

werkfilm
azért tart ennyi ideig a beta elindítása mert havidíjas lesz és most szerzõdnek a visaval meg a mastercarddal meg épíitik ki a kassza szerverparkját, ha ez kész máris kiadják 1 pályával az sc1et az új enginen tesztelgetni

ProGabe
megérkezett az sc2beta ikon az európai battle.netre is^^

valami infónak jönnie kell 2 héten belül, különben blizzconon lesz a bejelentés, hogy mikor indul a beta. máshogy nem tudom ezt elképzelni. persze tõlem csinálhatják tök kussban is az egészet. egyszer csak kimennének a mailek a kóddal, semmi csinnadratta, hiszen az elsõk után ettõl visszhangzana a net

TurboX
ProGabe

ProGabe
starcraft2.hu-n van egy írás (pontosabban teamliquid fordítás), hogy mégis mit ért a Blizzard warez-visszafogás alatt: (fõleg) kínában rengetegen tolják warez bneten (sarkítva), ami a TCP/IP-t használja. a rendszert egy batár nagy cég üzemelteti

tettek jogi lépéseket ellene, de semmit nem értek el. hát ez lett az eredménye

De összeültök egy szobába, sokan, felmegy mindenki egy netrõl battlenetre és ugyanaz a felleing, mintha helyi hálon csinálsz szervert, vagy mintha a battleneten a szobában. A battlenet nem azt jelenti, hoyg 100 km-re kell lenni, ugyanugy lehet egymástol 1 méterrõl felcsatlakozni! Persze ehhez jo net kell, ami a legtöbb helyen már van, a másik meg hogy ne laggoljon a battlenet!!! SZoval jogos lépés sztem...

TurboX
bárcsak énis leülhetnék otthon az asszonnyal lanozni😄D
Beast: Mi és? Aki megvenné úgy is megveszi, aki nem akarja az meg fog játszani LANon azzal amibõl kiírtották azt a kódot ami nem engedi. Ennyi. A cég csak magát járatja le ezekkel és az emberek kedvét veszi el. Ne féljetek majd lesz warez battle.net szerver 😊
5c0rp330n
nekem is megvan 3szor. persze nyilván nem a lan miatt, mert ahhoz nem kellett 3 példány, elég volt 1 is, bnet-hez kellett 3 példány, mert több helyrõl egyszerre nyilván nem enged fel ugyanarról az accról. most viszont lanhoz is meg lehet venni 3szor, és nem 990-ért, amennyibe most az 1 kerül, hanem elétehetsz egy 9-est alsóhangon is.

BEAST
Es?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Idióták! Én magam 3 eredetit vettem... egyet magamnak, egyet a feleségemnek és egyet a legjobb barátomnak hogy játszunk LANban.. nem azért mert láma vagyok, hanem mert tisztelem ennyire a játékot és már elég olcsó.