StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
naja

"figy, ébren vagy? megjött a kulcsom, kipróbáljuk vagy alszol tovább?"<#idiota>

nem úgy volt hogy visszatértek a hagyományos 1 gázos felálláson? vagy ismét 600 éves buildal játszottak?...
Lammer
degeczi 😄DDD

en orulnek neki, ha talalnek olyan csajszit aki csak fele ilyen jol jatszik 😄DDD gondolj bele! 1v1? hol, edes? agyban vagy sc? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
már annyian elgyepálták hogy ideje volt valamit mutatni
iskolai uniformis jobban illene a jelenlegi felszereléséhez😉

#4767:<#eljen> ha valaki megtalálja nézhetõbb minõségben ne habozzon
ProGabe
katt (#27)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
Hajra kicsilany^^^^ vs Reach a mostani Heritage tornan <#papakacsint>

vidámvili
Lammer
attol, hogy te butan osszekevered az europai APM wannabe embereket a hasznos APM-mel jatszo Koreaiakkal, arrol en nem tehetek... Nezz meg egy pro Koreait... igen az elejen meg "szpem" gyanus... hisz hogy porog fel? hogyan "melegszik" be??? hat valahogy bele kell... de utana naluk atfordul hasznos APM-be a jatek... ellentetben ugye a BénetkamuAPMhuszarokkal 😊

unknown nick
Bneten is lehet skilles játékossal találkozni, de ha jó gamerekkel akarsz játszani és megkóstolni õket regelj pl. az iccup szerverre.

Mint kívülálló low player, elõször betévedve ide, gondoltam megjegyzem, hogy az apm szerintem sem ér sokat. 😊 Nem találkoztam még bneten 300-350 felettivel, de van jónéhány 150-250 közötti emberke, akiket elvertem a szolid kis 90-110 apm-emmel. 😊 Nagyon jó lehet 1-2 gombot spamelni, de én inkább agyalok amíg melóznak a probe-ok, minthogy piszkáljam a "p" betût... 😊

És örömmel hallom, hogy az SC2-ben sem az APM lesz a világmindenség! 😊

Mostanbán kezdtem újra meccseket nézegetni és tényleg vannak jók és izgalmasak😊. Scvel már jó ideje nem foglalkoztam, de ahogy közelít az SC2 úgy jönnek vissza a régi jó meccsek emlékei és kíváncsi is voltam hol tart most az SC😊. Érdekesek a mostani pályák is, sokkal balanceosabbnak tûnnek mint a régiek, de azért a lost temple-nek is megvolt a feelingje😊.

Lammer
igy is eleg izgalmasak a meccsek 😉 Nezed az MSL, OSL meccseket? mert en mindet! es mostansag megint tok izgik szoktak lenni 😊

Annyi a Baneling történet, hogy a Roachal azonos funkciója volt early stratégiában így nem építette senki, mert a Roach túlélte a csatát néha õ meg tuti nem. Ezért változtattak a szerepeken. A Roach tank lett, így jól kombózik a Hydrával, de akár egyedül is lehet a Hydrát használni, ha valaki azt szeretné. A Banelingnek megmaradt így a saját kis funkciója és 1 tierrel feljebb került.

Így van😊. Most ez a szint mondjuk megfelezõdik (vagy X%al kevesebb lesz). A lényeg, hogy sokkal nagyobb apm tartományból kerülhetnek ki a pro gamerek, így én sokkal több élvezetes, izgalmas meccset várok.

Hi Phoenix 😊

Phoenix007
Ezt olvastátok?

IGN, Dustin Browder interjú

Elég érdekes dolgokat mond, a starcraft2.hu-n is elemezgetik. Mos akkor mi van a Banelinggel?

u.i.: Üdv Boci! 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Lammer
Igen van egy szint ami folott talan tenyleg ertelmetlen a tortenet(400 mar bosegesen eleg sokmindenre, sot!)

Lammer
Soxor szoktak kozvetites utan mutatni a statokat(regebben divat volt)... Masik jatekosnak szinte 1,5 akkora volt az APM-e mint Saviornak... es megis 😉

TurboX
nos, a hónap fennmaradó napjaiban elbúcsúzhatunk a hírektõl ill. most már hivatalosan a bétátol is.

...under embargo until August, but ready my earlier feature Starcraft story on Joystiq and you'll know what I'm seeing.

én megköszöntem mindenkinek a figyelmet, augusztusban találkozunk😄
Hm, ennek nagyon orulok😊. Ennel mar csak akkor orulnek jobban ha en is tudnam ki vagy? Az unknown nick nem sokat mond😊

unknown nick
Már össze futottál 😊

unknown nick
Boxer a szememben minden idõk legkreatívabb BW játékosa. Jól idõzített eszméletlenül micro és macro-ban, hihetetlen kunsztokat talált ki és csinált meg. SC2 szerintem a Boxer féle játékosoknak fog feküdni. Feltéve ha jól kibalanszolják és nem mindig ugyanaz a taktika életképes szinte sablonosan.

Na igen, biztosan lesz olyan aki majd ezt teszi, mert mondjuk nem tud ervenyesulni😊, vagy mert tenyleg nem jon be neki, de altalaban a Blizz jatekok nem szarok😊.

Feltéve ha nem mondják azt ,hogy egy szar az sc 2 az 1 hez képest és gyors uninstall lesz😄

Itt most nem arrol beszelek hogy valaki 10-20%al gyorsabb nalad. Te pl hiaba vagy jobb stratega a koreai Pro gamereknel ha mondjuk fele annyi az apm-ed mint az ovek. De most majd lesz lehetoseged legyozni oket, ha tenyleg jobb vagy agyban. Tudom mirol szol a Starcraft, aki az elejen jatszott az ismer 😊. Varom mar az SC2-t biztos osszefutok majd jonehany regi ismerossel😊.

Kandurex
Van egy határ ahonnan az elmebeteg kattogtatás sehova nem vezet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
"sc1ben ha okosan jatszol de lassu vagy akkor a butan vagy inkabb azt mondom hogy sablonosan jatszo de gyors jatekos az esetek nagy reszeben (szinte mindig) agyonver."

tevedsz... engem sosem tudtak elverni gyorsabb jatekosok ha szettrukkoztem az agyamat(bnet+nem 1 replay visszanezesebol mondhatom)... 😉 szamtalan fel-pro replayt tudok mutatni... PONT errol szol a STARCRAFT, EMBER 😄 Boxer amikor dominalt(mitobb neki eleg sokmindent koszonhetunk ugye)??? he??? az smafu? volt nala boven gyorsabb de robotias modon jatszo emberke... es la'm!
de a legjobb pelda erre Savior... talan a liga egyik leglassabb jatekosa volt(most ugye egy kicsit visszacsuszott) ugye es ESSZEL megverte szepen a tobbieket(multiflank es tarsai)... 😉

Davidus
vagy csak az iccup admin szórakozik?😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
ez inkább BW hír de

WTF?

úgy látszik Blizzard kinyírta az iccup-ot

V9ykn8_TZL0

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

werkfilm
ha elõfizetsz a blizzard insiderre akkor már most dõlnek az infok
pár év múlva meg már ha mindenkinek lesz egyszerre wow sc2 meg d3 elõfizetése akkor azok biztos lesznek olyan kiváltságosok hogy ingyen megkapják a friss híreket

Davidus
ma lesz a battle.net 2.0 + single player press event. kérdés hogy ezen is lesz-e 1 hét NDA-.-

V9ykn8_TZL0

En ugy latom hogy a fejlodo iranyitas miatt sokkal inkabb azok fognak dominalni az sc2ben akik gondokoznak is es nem pedig a 20 fele strategiat megtanult apm gepek. sc1ben ha okosan jatszol de lassu vagy akkor a butan vagy inkabb azt mondom hogy sablonosan jatszo de gyors jatekos az esetek nagy reszeben (szinte mindig) agyonver. SC2ben az apm elony kevesebbet (hogy mennyivel az majd kiderul) fog jelenteni a meccsek soran. Nem lesz automata az epitkezes/termeles/gyartas, de 1 gombbal benyomhatsz 10 egyseget is es nem kell egyesevel kijeloni 10 epuletet es ott benyomni a 10 egyseget ezaltal tobb ido marad magara a harcra (ami a jatek elvezetes resze). Hozzatennem hogy a magas apm-el rendelkezo jatekosoknak is tobb ideje marad a harcra, azaz ha okosan koltik el akkor az elonyuk tovabbra is megmarad, ha butan akkor lecsusznak.
Osszegezve szerintem mindenkeppen jobb lesz a jatek es elvezetesebbek lesznek a meccsek a jobb/konnyebb iranyitas altal. Minden technikai sport fejlodik az ido soran eleg csak a Forma 1re gondolni. Ott se mondjak hogy bezzeg az Alfa Romeo 158al volt az igazi es a mostani versenyeken mar minden automata es vezetni sem kell tudni.

szucsy89
"a bovli leegyszerusitett mikrowhore war3nal"

kinek a pap...<#nemtudom>
Akkor még jó sokáig írni fogják 😄

BEAST
Szerintem meg, akkor is! :d

Csak igy tovabb, megjelenesig abba se hagyjatok szvsz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
a bringások azért doppingolják szarrá magukat meg cseréltetik le a vérüket
mert nem "függõk"

V9ykn8_TZL0

unknown nick
Nem tudjuk még eldönteni mennyire elavult a makrózás automatizálásnak új stílusa. Lehet jótékonyan fog hatni a játékmenetre. Majd, ha kijön a game meglátjuk 1-2 év múlva 😊

Lammer
hat ha neked elavult a macrozas... akkor nagyon sajnallak... szerintem pont, hogy resze a stratnak... ezt kihagyni es automatizalni eleg lame dolog... automata jatek FTW!!!44 <#wilting> aki nem ert es/vagy iszonyat bena hozza annak monoton pufoles... ha valaki jo jatekos annak fel sem tunik, olyan mint masnak a levegovetel(resze a jateknak)... 😉 ugy lenne szines egy jo RTS, hogy megvan benne minden... jokis macro, microzas spellcasterekkel egyebanyamkinja... ahogy az igazi scben 😉 nem kell ide automatizalas... a noobok rinyalnak 😛PPP

Dotat meg nem szidjuk, mert az egy kulon mufaj... halistennek eleg sok embernek bejon ez a csapattaktika szivatos pwning style... sot! a bovli leegyszerusitett mikrowhore war3nal mar tobben toljak, halistennek 😉
(pancel rendszert meg plane sajnalom... omg! mi lesz ebbol a jatekbol? mondom... fogom keresni az automata gombot LOL!)

Magh
Az ottani kultúrában ez így mûködik, nem véletlenül õk farmolják pl. az MMO goldot, vagy elég megnézni egy originál keleti MMO-t, nyugati szemmel brutális grindfest.

SLICK
utána írtam, hogy "Biztos vannak olyanok is".

Errõl a témáról lehetne vitázni a végtelenségig, mondjuk nem akarom és nem is ide tartozik.

Csak nem értem ezt a függõséget náluk, hogy ezt a jétkot ilyen magas szinten ûzzék.
Én is sokat gamelek, de egyetlen játékot se tudnék így ûzni.

Magh
Ez nem preferencia kérdése. Én is jobban kedvelem a BW játékmenetét, nekem is túl microfest a War3, de ettõl még nem gyengébb játék. Macro is van benne bõven, csak nem a BW-féle monoton billentyûzetpüfölés, ami amúgy a játék leggyengébb része a többi UI-fogyatékossággal együtt, megint más kérdés, hogy gyakorlatilag ezért lett olyan elterjedt keleten. Én speciel nagyon nem bánom, hogy ezeket az elavult elemeket kukázzák, azt sem, hogy sokkal jobbak lesznek a casterek, smartcasting, automine, egyebek, mind a War3-ból átmentve. Ettõl még nem játszik helyetted a gép. A War3 hülyeségeit (random effektek és sebzés, creep) meg kivágták az ablakon, ahogy a szintén elavult és nehezen egyensúlyozható BW armor rendszert is.

Dotát meg mint a szar War3 egyetlen dicsõ hagyatékát emlegetni, mikor az összes létezõ semipro/pro kiröhögi, és nem is RTS; érdekes.

TurboX
"egy sportoló nem ennyire függõ abban amit csinál"

vagy éppen teljes csõlátással másra nem gondolva ûzi, errõl tudnék beszélni..

persze abban egyetértek hogy a 2 nem u.az, mégis sportként lehet rá tekinteni
TurboX
na igen, ez már ledzsenderi😄
sz@r angol komment ilyenekre nem képes
SLICK
félreértesz... semmi bajom azzal, hogy õk ezt csinálják.
amúgy egy játékot ne hasonlíts már úszáshoz vagy bármilyen egyéb sporthoz. A kettõ nem ugyan az, azért egy sportoló nem ennyire függõ abban amit csinál. Biztos vannak olyanok is, na de azért egy játékot így nyúzni mint a koreaiak... mi ez ha nem beteges?

Lammer
betegezd le akkor májklfelpszt is, mert o" is "profi" abban amit csinal es az eletet tette fel ra... vagy most irhatnek x sportolot(sulyemelot, doboatletat stb)... (kit erdekel, hogy azok y ev mulva ki fognak egni? jah az mas kerdes, azokat ugye nem trendy lebetegezni 😛 )

XXI. szazadban elunk, el kell fogadni, hogy ez naluk elfogadott sport, megha nekunk ez tok nem tunik termeszetesnek... a vilag valtozik 😊

en inkabb orulok, hogy vannak ilyen emberek is, akik szorakozast nyujtanak nekem (jo meccseket "csinalnak" elvezet nezni, elemezgetni haverokkal stb... ennyi) 😉

SLICK
ennyire elvakultan függeni egy játékon nem tudnék, mint ezek. Legyen az bármelyik kedvencem is. Azt nem értem, hogy tudtak a koreaiak ennyire ráfüggeni az SC-re? Ez azért már beteges fanatizmus

Lammer
na hamar Nada meg Pure akkor az emlegetett Rock(aki szinten csapattars) zsenialis ceremoniai 😄DDD

Jaedong ellen
Firebathero ellen(!!!!)
(es kozben holt komoly meg koncentral, imadom a gyereket 😄DD)

Lammer
nem jo vodokat lattal ;>
Van tenyleg par olyan jatekos, akinek olyan szinten letisztult de megis preciz es gyors az APMe, hogy csak lesek... hamar Nadazunk, akkor ott van a csapattarsa Pure aki Protossos... na az o" jatekat fpbol tenyleg elvezet nezni 😊 (en is csak ilyen fel perces bevillanasokat lattam tole, amikor meccsen atvaltanak, de iszonyat smooth volt a jateka barmelyik szakaszban... latszik is a "fejen" hogy ilyen higgadt tipus, ambator egyeniben a top alatt van, de csapatfazisban eleg hasznos jatekos, nemhiaba latjuk szinte mindig 😄)
ez az automatizalas meg erdekes kerdes, mert nalam is skizofren a tortenet, orulok is neki, meg nem is 😊 (nem reszletezem, gondolom ertheto)

Pure <-szoktam neki drukkolni, szerintem alulratelt gamer es visszafogott kulturalt szimpi a srac!

Pure vs Go.go (ezt honnan hozta vissza mar!? durva mi? 😄 yay amugy tvpt utalom a legjobban tvt utan mert vontatooooott 😞 de ez jo volt! tvz zvp rulz)

unknown nick
Szvsz nem fog ártani az SC2-nek az a kevés automatizmus. Pár BW fpvod-ban tisztán látszik a pro koreai szemszögébõl, hogy a középjátéknál bizonyos helyzetekben némelyik vakon játszik és egyáltalán nem kontrollálja a pillanatnyi helyzetet. Én azt várom, hogy a makro aránya egy hajszálnyit hátrébb szorul és a trükkösebb, változatosabb matchupok dominálnak majd.

Lammer