StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"figy, ébren vagy? megjött a kulcsom, kipróbáljuk vagy alszol tovább?"<#idiota>#idiota>
nem úgy volt hogy visszatértek a hagyományos 1 gázos felálláson? vagy ismét 600 éves buildal játszottak?...
en orulnek neki, ha talalnek olyan csajszit aki csak fele ilyen jol jatszik 😄DDD gondolj bele! 1v1? hol, edes? agyban vagy sc? 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
iskolai uniformis jobban illene a jelenlegi felszereléséhez😉
#4767:<#eljen>#eljen> ha valaki megtalálja nézhetõbb minõségben ne habozzon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És örömmel hallom, hogy az SC2-ben sem az APM lesz a világmindenség! 😊
Hi Phoenix 😊
IGN, Dustin Browder interjú
Elég érdekes dolgokat mond, a starcraft2.hu-n is elemezgetik. Mos akkor mi van a Banelinggel?
u.i.: Üdv Boci! 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
...under embargo until August, but ready my earlier feature Starcraft story on Joystiq and you'll know what I'm seeing.
én megköszöntem mindenkinek a figyelmet, augusztusban találkozunk😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tevedsz... engem sosem tudtak elverni gyorsabb jatekosok ha szettrukkoztem az agyamat(bnet+nem 1 replay visszanezesebol mondhatom)... 😉 szamtalan fel-pro replayt tudok mutatni... PONT errol szol a STARCRAFT, EMBER 😄 Boxer amikor dominalt(mitobb neki eleg sokmindent koszonhetunk ugye)??? he??? az smafu? volt nala boven gyorsabb de robotias modon jatszo emberke... es la'm!
de a legjobb pelda erre Savior... talan a liga egyik leglassabb jatekosa volt(most ugye egy kicsit visszacsuszott) ugye es ESSZEL megverte szepen a tobbieket(multiflank es tarsai)... 😉
V9ykn8_TZL0

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pár év múlva meg már ha mindenkinek lesz egyszerre wow sc2 meg d3 elõfizetése akkor azok biztos lesznek olyan kiváltságosok hogy ingyen megkapják a friss híreket
V9ykn8_TZL0
Osszegezve szerintem mindenkeppen jobb lesz a jatek es elvezetesebbek lesznek a meccsek a jobb/konnyebb iranyitas altal. Minden technikai sport fejlodik az ido soran eleg csak a Forma 1re gondolni. Ott se mondjak hogy bezzeg az Alfa Romeo 158al volt az igazi es a mostani versenyeken mar minden automata es vezetni sem kell tudni.
Csak igy tovabb, megjelenesig abba se hagyjatok szvsz 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mert nem "függõk"
V9ykn8_TZL0
Dotat meg nem szidjuk, mert az egy kulon mufaj... halistennek eleg sok embernek bejon ez a csapattaktika szivatos pwning style... sot! a bovli leegyszerusitett mikrowhore war3nal mar tobben toljak, halistennek 😉
(pancel rendszert meg plane sajnalom... omg! mi lesz ebbol a jatekbol? mondom... fogom keresni az automata gombot LOL!)
Errõl a témáról lehetne vitázni a végtelenségig, mondjuk nem akarom és nem is ide tartozik.
Csak nem értem ezt a függõséget náluk, hogy ezt a jétkot ilyen magas szinten ûzzék.
Én is sokat gamelek, de egyetlen játékot se tudnék így ûzni.
Dotát meg mint a szar War3 egyetlen dicsõ hagyatékát emlegetni, mikor az összes létezõ semipro/pro kiröhögi, és nem is RTS; érdekes.
vagy éppen teljes csõlátással másra nem gondolva ûzi, errõl tudnék beszélni..
persze abban egyetértek hogy a 2 nem u.az, mégis sportként lehet rá tekinteni
amúgy egy játékot ne hasonlíts már úszáshoz vagy bármilyen egyéb sporthoz. A kettõ nem ugyan az, azért egy sportoló nem ennyire függõ abban amit csinál. Biztos vannak olyanok is, na de azért egy játékot így nyúzni mint a koreaiak... mi ez ha nem beteges?
XXI. szazadban elunk, el kell fogadni, hogy ez naluk elfogadott sport, megha nekunk ez tok nem tunik termeszetesnek... a vilag valtozik 😊
en inkabb orulok, hogy vannak ilyen emberek is, akik szorakozast nyujtanak nekem (jo meccseket "csinalnak" elvezet nezni, elemezgetni haverokkal stb... ennyi) 😉
Jaedong ellen
Firebathero ellen(!!!!)
(es kozben holt komoly meg koncentral, imadom a gyereket 😄DD)
Van tenyleg par olyan jatekos, akinek olyan szinten letisztult de megis preciz es gyors az APMe, hogy csak lesek... hamar Nadazunk, akkor ott van a csapattarsa Pure aki Protossos... na az o" jatekat fpbol tenyleg elvezet nezni 😊 (en is csak ilyen fel perces bevillanasokat lattam tole, amikor meccsen atvaltanak, de iszonyat smooth volt a jateka barmelyik szakaszban... latszik is a "fejen" hogy ilyen higgadt tipus, ambator egyeniben a top alatt van, de csapatfazisban eleg hasznos jatekos, nemhiaba latjuk szinte mindig 😄)
ez az automatizalas meg erdekes kerdes, mert nalam is skizofren a tortenet, orulok is neki, meg nem is 😊 (nem reszletezem, gondolom ertheto)
Pure <-szoktam neki drukkolni, szerintem alulratelt gamer es visszafogott kulturalt szimpi a srac!
Pure vs Go.go (ezt honnan hozta vissza mar!? durva mi? 😄 yay amugy tvpt utalom a legjobban tvt utan mert vontatooooott 😞 de ez jo volt! tvz zvp rulz)