StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
Phoenix007
Ez már elég régi cucc, nem?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Besz
Egy kis Blizzard humor: Murloc Marine pet a WoW-ban (Grunty névre hallgat).

Mókás, bár nincs ingyen (a Blizzard ért a pénzcsináláshoz). Vajon hányan rendelik meg miatta a live stream szolgáltatást? Biztos jónéhány karakter után szalad majd egy ilyen kis jószág a blizzcon után. Bár ha soknak lesz, akkor lecsökken az értéke, mivel nem lesz akkora a menõzési faktor.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

bélanéni
Jelenleg D2 és D2_LoD van eredetiben, akkor az is jó lesz ezek szerint.
Volt valaha WoW is, de azon túladtam.
Beregelek <#beka2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
hw-n csak hülyéskednek
Sheltem
Sziasztok!

Bocs, hogy egy(gondolom) ezerszer kitárgyalt kérdést teszek fel újra, de lusta vagyok visszaolvasni.
Tehát az sc2 havonta fizetõs lesz vagy nem? (eredetileg tudom, hogy úgy volt, hogy nem de most valahol(talán hardwired hozzászólások?) azt olvastam, hogy valami havi 15 dollár. Ez f*szság ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rage47
EUban 40k kulcsot kapunk.
bélanéni
köszi!
Értettem nagyjából TurboX-et is. 😊
És van is esély a bejutásra?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ollie
Lefordítom neked TurboX-et. 😄

1. battle.net account létrehozása
2. egy Blizzard játék kulcsának regisztrálása ezek közül (kiegek is jók): Diablo 2, Warcraft 3, Starcraft, WoW
3. beta profile-ba lépés és SC universe kipipálása, majd rendszerinfo megadása

vidámvili
jaja, ráadásul bénetkettõpontnulla sem kell hozzá <#idiota>

Phoenix007
ööö ... ez mi is akarna lenni? SC-s pókerkészlet?

TurboX

marketinggépezet gõzerõvel, én inkább megvárom az escékettes pöttyös labdát
TurboX
bénetakk- 1 tetszõleges blizzkulcs bevitele- bétaprofájl- SCjuniverz pipa + redszer info
bélanéni
Az lenne a kérdésem, hogy lehet jelentkezni a bétára?
Elõre is köszi!

TurboX
nem meglepõ, ahogy a béta eltolása sem lenne az (ha már a bénet2 a feketebárány..)
Nem baj, csak a bétát kezdjék el. Azzal már el leszek <#email>
Besz
Starcraft 2 legkorábban 2010 elsõ felében érkezhet. Blizzard által hivatalosan megerõsítve. <#sir>

Na persze, jön a 3. World of Warcraft kiegészítõ! Errõl fog szólni az idei BlizzCon, nem másról. No meg némi Battle.Net 2-rõl, mert az olyan hiper-szuper lesz! <#idiota>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

bélanéni
Már csak azt kellene megtudni, milyen lesz majd az Internet Stream minõsége, mert ami itt van: http://blizzcon.rayv.com/, az elég halovány, mind a Low mind a High minõség. Remélem minimum 2x ekkora lesz az élõ közvetítés. Csak ezt tudtam megrendelni, mert a HD minõségû DIRECTV az csak az USA-ból rendelhetõ. Mondjuk nekem úgy rémlik, hogy a tavalyi WWI nagyobb felbontásban ment, mindent jól lehetett látni. Remélem ez tényleg csak egy olyan tesztvideo, hogy megmutassa, megfelel-e a géped a lejátszás feltételeinek, és nem reprezentatív.

Nem is mondtam, hogy rossz lenne megnezni 😊. Nagyon is jo lenne, megfontolom en is a postat.

bélanéni
Mégegyszer hangsúlyozom, akit maga a közvetítés érdekel, az írjon. Én pl. tavaly nagyon élveztem a WWI-t, szinte az egészet néztem, de utólag jó lett volna megnézni még 1-2x. Mivel az idei BlizzCon közvetítése kb. 8.000 ft, gondolom 25-én (szinte) ingyen még mindig jobb megnézni, mint teljesen kihagyni a drága hozzáférhetõség miatt. <#nemtudom>

bélanéni
Ilyen minõségben egyben az egész biztos nem lesz sehol, a tavalyi események (BlizzCon, WWI) sincsenek a mai napig, legalábbis nem találtam rájuk, legfeljebb 1-2 részletre. Az infok nagyja kint lesz persze, de itt most 16 órányi élõ adásról van szó, akit az érdekel, az szóljon. Addig is lehet küldeni a borítékokat, én 24-én hétfõn feladom, 25-én ott lesz.

Ha tudsz ingyenes tárhelyet, 24-én oda fel tudom tenni.

Ez nagyon jo otlet, de a magyar posta lassusaga miatt jobb lenne ha valahonnan letoltheto lenne inkabb. Mire eljutna oda-vissza a dvd mar minden info kinn lesz a neten 2 hete sajna.

bélanéni
Ja és privátüzenetet nagyon ritkán olvasok, azt ne küldjön senki!

bélanéni
Fogok készíteni a BlizzCon-ról egy komplett felvételt, remélhetõleg a HD változatról. DivX-ben készítem a videokat, 1db 8.5GB-os DVD-re (duplarétegû) rá fog férni. A BlizzConos hétévégn kész lesz. Akit érdekel a teljes anyag, küldjön egy mailt a kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com mail címemre. (Teljesen ingyenesen küldöm, nem kell érte fizetni. Mindössze egy felcímzett és felbélyegezett válaszborítékot, továbbá egy duplarétegû DVD-t kérek postán, hogy nekem se kerüljön semmibe a küldés.)
ui: semmilyen anyagi érdekem nem fûzödik a dologhoz, csak az írjon, akit érdekel a BlizzCon, de nincs pénze a LiveStream-re.

ProGabe
sehol egy deka hír. semmi. ebbõl blizzcon lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
de tenyleg! miert nem epitenek bele szkripttamogast, meg auto gombot! es akkor el fog fajulni odaig a jatek, mint mondjuk egy majesty(amit imadok! de konyorgom ez SC!) osszeirod, megnyomod az auto gombot, hatradolsz, oszt usgyi 😄 LOL!

amugy vitzet felreteve! nem ragtuk mar ezen 67X magunkat? vagy mindenfelekeppen tied kell legyen az utolso szo? najo akkor leirom meg1X(boooring) egy pro nemcsak azert pro, mert 400as APM-e van... timing, sok-sok gyakorlas, profi eletvitel, reflex szeru donteskepesseg(mire mi a legjobb huzas) stbstbstbstb blablablablabla ZzZZZz -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
igen az amatoroknel max... top elit meg multitaszkol ezerrel egy durva csataban 😉 (6777X kitargyaltuk)

Az ilyen 400 apm bõl az sc1 ben is ahogy észre vettem legalább 150-200 felesleg ugyan az a parancs többszöri kiadása ami már egyszer ki lett adva..

Magh
Megint automatizmusról beszélsz, pedig nincs. Automine az egyetlen, helyette jöttek az economy boostok. Én arra leszek kíváncsi, mire mennek majd a fanatikus, napi 12 órákat a játék kezelését gyakorló, géppuskaujjú keletiek, hogy egy D+ játékos elmakrózgat úgy, mint most NaDa, és nem kell 400+ APM (aminek 60%-a pure sink az MBS, unlimited selection és smartcasting hiánya miatt). Gyakorlatilag megszûnik a mostani elõnyük, bõven elég lesz egy kényelmes 250-300-as APM, és napi 2-3 óra gyakorlás átlagban, ami a nyugati standard most is. Már ha egyáltalán váltanak, amire nem sok esélyt látok, most is itt ez a Kespa mizéria.

Miért kéne azt külön bejelenteni? Jó persze ki raják a hírekhez, de szerintem csak ennyi lesz. Egyébként sem látom az értelmét, hogy direkt a Blizzconhoz kössék a béta kezdetének a bejelentését és majd csak utána kezdõdjön valamikor. Ez akkor is nagyon késõi lenne, ha már a Blizzcon közben, vagy utána nem sokkal elindulna a béta.
A cél még mindig az, hogy idén megjelenjen - nem rég mondta egy blizzardos, hogy megcáfolva a híreszteléseket -, és mivel a béta már ígyis eléggé rövid lenne ( november végére kellene megjelennie, ha idén kiadják )nehezen tudom elképzelni, hogy csak azért tolják, hogy a blizzconon jelenthessék be. Elég lesz oda egy WoW kieg okozta hype is.

Persze lehet, hogy elszámították magukat ezzel az idei megjelenéssel, de pár hete mondták, hogy a terv még mindig 2009. Ebbõl következtetek arra, hogy nem várnak a blizzconig, mert ha igen, a béta teszt nagyon rövid lesz. Igaz ez jelenetheti azt is, hogy nagyon magabiztosak, és a béta állapot közelebb van a véglegeshez, mint általában.

Ne húzzák már el augusztus végéig mert nem bírom már ki <#sir>
ProGabe
nem péntek lenne még el is tudnám képzelni. jövõ héten talán kapunk valamit, de ebbõl (mármint beta-kezdet-bejelentésbõl) már blizzcon lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nah mindjárt augusztus. Talán már éjféltõl kapjuk az infókat ?<#nezze>

TurboX
ott a pdf a videó alatt
aszittem' valami aluminium + érbráss kombi, úgy legalább nem fenyegetne az a veszély hogy ráülök.. a hajam is kihullana annyi szenvedés után
ahogy elnézem kell egy bizonyos fokú elmebetegség az elkészítéséhez
Phoenix007
Ezt láttam már régebben, azt hittem, hogy te is összeraktad 😊 Le lehet tölteni PDF-ben az "alkatrészeit", nekem meg is van valahol, ha érdekel valakit, megkeresem.

szucsy89
<#wow2><#eljen>
ProGabe

BEAST
War3ban sem csak autocast van, te is castolgathatsz ha ugy jobbnak erzed, ha szerinted meg hatrany is miert zavar hogy masok benak lesznek? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
par dolgot el is fogadok, de nekem ne smartcastoljon egyik sem, mert en akarom vezerelni a tortenetet( mert mondjuk nem szeretnem mindegyiket beirritalni pölö, hanem hagyok 1-2 vesselt matrixra, hogy a 15 mp-el kesobbi varhato flankban legyen a tankon vedelem pölö) -.- nekem magyarazod a prok miert prok? lol! (boduletes erzek a timinghoz stb)

btw nagyon nehez megtalalni a hatarmezsgyet, hogy ne is legyen automata jatek az egesz es megis te iranyitod a tortenetet feelinget vissza is adja... nekem az sc1-el sem volt problemam, jo most itt sirsz(hatnak az emberek), mint egy 20apm-es bnetnub, mert nem talalja az automata gombot... hat ez van... remelem azert meg fog maradni annyi, hogy TE IRANYITOD a csatat(erzese)... -.-

TurboX
ott a megoldás 😄
Igen amiket leírtál pont az tetszett meg a 2 ben 😄, hogy nem minden az apró feleslegrõl szól,amik a játék hangulatát rontják,még mindig egy baj van a 2 vel ,hogy sehol sincs.Annak is örülök ,hogy azt mondták ,hogy legtöbb fejlesztés meglátszik majd az egységeken ez sokat segít majd szerintem az egységek elleni felkészülésben.

BEAST
Soon.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Ez a spanyol és koreai event meg félelmetes. Beharangozzák mindenhol, mindenkinek csöpög a nyála, erre egy nyomorult lowres stream, annyi nincs. Van 1 azaz egy darab VOD, amin az egyik, SCII-vel láthatóan max fél órát eltöltött War3-as steamrollolja a másikat, akinek fingja nincs a counterekrõl. Meg egy minõsíthetetlen, hangyapöcsnyi részlet a Moon-NaDa meccsbõl. És nagyon nem úgy néz ki, hogy Blizzék fel akarnak rakni HD videókat.

Magh
Te nagyon keversz valamit, ha szerinted SCII-ben mindent automatizálnak. A macro annyit egyszerûsödik, hogy lenyomsz egy hotkeyt és szépen végigzongorázod, amit hozni akarsz (pl. 7zzzziikk), nem kell ótvar mód egyesével nézni az épületeket (ami vagy elveszi a control groupok javát, vagy mehetsz a bázisra). Ha szerinted utóbbi nem egy monoton beidegzett cséphadarás, tévedésben élsz. Az olyan, az elmúlt évtizedben alapnak számító dolgok, mint smartcasting (AKA nem kell 450 APM, hogy rendesen kezelni tudjak 8 vesselt), unlimited selection (szintén, nem kell gosu APM, hogy egy limit sereget egyáltalán meg tudjak mozdítani), building queue, automine szintén csak elavult és MONOTON, gépies melót váltanak ki. Ezek a játékban rejlõ macro lehetõségeket egy cseppet sem gyengítik, csak felszabadul egy valag APM, ami elmehet hasznosabb, látványosabb, aktívabb dolgokra. NaDa ugyanúgy lemakróz majd a top10 kivételével mindenkit a pályáról, nem azért õ a cheater, mert olyan faszán zúzza az 5m6m7m8c9c0c-t (azt mindneki tudja), hanem mert õ tudja a legpontosabban, mikor engedi meg az economy a következõ factot, tudja, mikor, milyen arányban, mit kell hozni, ehhez elõre igazítja a gazdaságát, és mindezt észben tartja, miközben 6 controlnyi sereget mikróz; a multitasking meg itt is kulcsfontosságú, nem lehet shifttel lerakni 5 barakkot, mert egy tonna mineral megy a levesbe, a profi ugyanúgy egyesével fogja, esetleg 1 SCV-nek bead egy másodikat is a queue-be, ami szintén csak növeli a lehetséges módszereket.

Armor rendszer meg átláthatóbb, sokkal egyszerûbben balanceolható szisztéma, mint az eredeti, ugyanúgy megvannak a bónuszok, csak nem olyan kõbevésettek az értékek. Nem primitívebb a réginél.

TurboX
remélem ezt is felteszik valahová teljes terjedelmében, öröm "látni" hogy végre elhagyták a t1-et....
Terran mintha kicsit nagyon erõs lenne😄 kicsit még imba a játék zergek fõleg.

Besz
Elfogott a kíváncsiság a mai meccseket illetõen, de csak ezt találtam, biztos idõvel majd lesz más is:

Starcraft 2: WhO vs. Shy (2009. július 24.) 1. rész, 2. rész.

Hátha valaki még nem látta és érdekli.

Lammer
Loal xD de mielott kiprobalnank a kulcsot azelott... hmmm ize xD

---
hmmmz talan a leguncsibb TvT es ZvZ utan a TvP... ez olyan felallas, hogy vagy hozod a jol bevaltakat, vagy esetleg trukkozol bioval! Szegeny lanynak az elozo Yellow elleni Csiiize nem jott be, pech(Yellow pont jokor deritett, jo helyen)... szerintem total jot tett neki, hogy hozott egy sablonos buildet! es bevalt!!44 Ellene szol, hogy az ellenfele ugye dzsentlmen, nemhiaba hivjak Mantossnak 😊 Mellette meg a presztizs(meg az addigi 1-0 Riicsnek) es a penznyeremeny... nomeg, hogy Ace(toood a military csapat) utan Reach valszin vissza is vonul 😊

TurboX
beszart nálam is, de az escé2.hun már feldobták
Ezt másnak lejátssza ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TurboX
*felállásra