StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mókás, bár nincs ingyen (a Blizzard ért a pénzcsináláshoz). Vajon hányan rendelik meg miatta a live stream szolgáltatást? Biztos jónéhány karakter után szalad majd egy ilyen kis jószág a blizzcon után. Bár ha soknak lesz, akkor lecsökken az értéke, mivel nem lesz akkora a menõzési faktor.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Volt valaha WoW is, de azon túladtam.
Beregelek <#beka2>#beka2>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Bocs, hogy egy(gondolom) ezerszer kitárgyalt kérdést teszek fel újra, de lusta vagyok visszaolvasni.
Tehát az sc2 havonta fizetõs lesz vagy nem? (eredetileg tudom, hogy úgy volt, hogy nem de most valahol(talán hardwired hozzászólások?) azt olvastam, hogy valami havi 15 dollár. Ez f*szság ugye?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Értettem nagyjából TurboX-et is. 😊
És van is esély a bejutásra?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
1. battle.net account létrehozása
2. egy Blizzard játék kulcsának regisztrálása ezek közül (kiegek is jók): Diablo 2, Warcraft 3, Starcraft, WoW
3. beta profile-ba lépés és SC universe kipipálása, majd rendszerinfo megadása
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Elõre is köszi!
Na persze, jön a 3. World of Warcraft kiegészítõ! Errõl fog szólni az idei BlizzCon, nem másról. No meg némi Battle.Net 2-rõl, mert az olyan hiper-szuper lesz! <#idiota>#idiota>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ha tudsz ingyenes tárhelyet, 24-én oda fel tudom tenni.
ui: semmilyen anyagi érdekem nem fûzödik a dologhoz, csak az írjon, akit érdekel a BlizzCon, de nincs pénze a LiveStream-re.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amugy vitzet felreteve! nem ragtuk mar ezen 67X magunkat? vagy mindenfelekeppen tied kell legyen az utolso szo? najo akkor leirom meg1X(boooring) egy pro nemcsak azert pro, mert 400as APM-e van... timing, sok-sok gyakorlas, profi eletvitel, reflex szeru donteskepesseg(mire mi a legjobb huzas) stbstbstbstb blablablablabla ZzZZZz -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A cél még mindig az, hogy idén megjelenjen - nem rég mondta egy blizzardos, hogy megcáfolva a híreszteléseket -, és mivel a béta már ígyis eléggé rövid lenne ( november végére kellene megjelennie, ha idén kiadják )nehezen tudom elképzelni, hogy csak azért tolják, hogy a blizzconon jelenthessék be. Elég lesz oda egy WoW kieg okozta hype is.
Persze lehet, hogy elszámították magukat ezzel az idei megjelenéssel, de pár hete mondták, hogy a terv még mindig 2009. Ebbõl következtetek arra, hogy nem várnak a blizzconig, mert ha igen, a béta teszt nagyon rövid lesz. Igaz ez jelenetheti azt is, hogy nagyon magabiztosak, és a béta állapot közelebb van a véglegeshez, mint általában.
Ne húzzák már el augusztus végéig mert nem bírom már ki <#sir>#sir>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
aszittem' valami aluminium + érbráss kombi, úgy legalább nem fenyegetne az a veszély hogy ráülök.. a hajam is kihullana annyi szenvedés után
ahogy elnézem kell egy bizonyos fokú elmebetegség az elkészítéséhez
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
btw nagyon nehez megtalalni a hatarmezsgyet, hogy ne is legyen automata jatek az egesz es megis te iranyitod a tortenetet feelinget vissza is adja... nekem az sc1-el sem volt problemam, jo most itt sirsz(hatnak az emberek), mint egy 20apm-es bnetnub, mert nem talalja az automata gombot... hat ez van... remelem azert meg fog maradni annyi, hogy TE IRANYITOD a csatat(erzese)... -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Armor rendszer meg átláthatóbb, sokkal egyszerûbben balanceolható szisztéma, mint az eredeti, ugyanúgy megvannak a bónuszok, csak nem olyan kõbevésettek az értékek. Nem primitívebb a réginél.
Starcraft 2: WhO vs. Shy (2009. július 24.) 1. rész, 2. rész.
Hátha valaki még nem látta és érdekli.
---
hmmmz talan a leguncsibb TvT es ZvZ utan a TvP... ez olyan felallas, hogy vagy hozod a jol bevaltakat, vagy esetleg trukkozol bioval! Szegeny lanynak az elozo Yellow elleni Csiiize nem jott be, pech(Yellow pont jokor deritett, jo helyen)... szerintem total jot tett neki, hogy hozott egy sablonos buildet! es bevalt!!44 Ellene szol, hogy az ellenfele ugye dzsentlmen, nemhiaba hivjak Mantossnak 😊 Mellette meg a presztizs(meg az addigi 1-0 Riicsnek) es a penznyeremeny... nomeg, hogy Ace(toood a military csapat) utan Reach valszin vissza is vonul 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ