StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
bazdmeg menj már át és oltsd már le az idiótákat mert az agyam eldobom:
jobb a TA mint az sc muhaaahhaaa

ja és a ta balanszosabb, és az sc ben be tudod magad betonozni duma...4 carrier és egy rakat foton mindent visz??? jézusom ennyi hülyét egy rakáson. az sc a kõ papír olló. a TA a sakk?????!!!! okosak

MJ rulz Pink Team The Only One

Majd a jubilleumi 20. lan partinkon a program ez lesz: irány az egyik mûszaki bolt, és valami "BEST GAMES" matricájú dobozban, 999 forintért megvesszük.
Aztán lehet gyártani a szúnyogokat, vulkánokat, raklapokat.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Oda lehet képzelni az idézõjeleket, ha úgy tetszik. Viszont a netes lagmentes játék érdekében tetszene, ha ezt szó szerint is lehetne értelmezni.
MEdievil
hmm? Semmi köze a hamachihoz pont, hogy lan csak néha ellenõrzi a kapcsolatot neten.

F

Beépített Hamachi? Jól hangzik. Nem mondom, hogy kiváltja az igazi LAN-t, de ha tényleg nem lesz így lag, akkor már annyira nem izgat.
ProGabe
lesz peer-to-peer alapú kapcsolat is, tehát nem kell félni a latencytõl. annyi a kulcsa, hogy (vagy csak egyszer, vagy többször) kommunikál majd a játék a b.nettel
http://www.shacknews.com/onearticle.x/60156

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
csontra ugyanezek a problemaim nekem is... en mar el is konyveltem, hogy ezt a jatekot majd 3as pakkban joarusitva fogom megvenni... nem hajt a tatar... addig elleszek massal... szvsz tegyetek ti is ugyanezt 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ProGabe
"ennél term. lejjebb húzhatom a Starcraft feliratot a II-n, hogy középen legyen, hiszen nem kell a hely az alcímnek, így meg aránytalan"

íme

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Agamemnon
Alcímmel 😊

TurboX
de akkor a hört of dö szvormnál majd le kell cserélni

-----
de látom sok mindenrõl nem maradtam le, béta majd SOON, meccsek sehol<#eljen>
ProGabe
igen, érthetõ a felháborodásod, de a Blizzardé is a több millió warezes miatt

más:

gondolom sokan nem is vették észre, de megváltozott a játék logója. kicseréltem a banneren is, válasszatok, hogy alcím nélkül, vagy azzal legyen:

ennél term. lejjebb húzhatom a Starcraft feliratot a II-n, hogy középen legyen, hiszen nem kell a hely az alcímnek, így meg aránytalan

Az elsõ résznél ha volt egy eredeti példányod azzal akár nyolcan játszhattatok egyszerre ugyan abban a meccsben battle.neten. Na persze a fél vesémet feltenném rá, hogy ez most nem így lesz, szóval valóban meg kell majd venned két példányban a játékot, ha szeretnél a nevelt fiaddal multizni, illetve ez még nem lett letisztázva, de nagyon valószínû, hogy a második-harmadik epizód ugyan úgy fog tartalmazni 1-2 új multi egységet, mint annak idején a brood war, szóval ha lépést akarsz tartani a communityvel akkor azokat is meg kell majd venned 2-2 példányban.
(és nem kell mindíg a warezzal jönni)

Rendben, de ezzel az erõvel azon is megsértõdhetsz, hogy egyáltlaán pénzért adják a játékot. Ez az általános, hogy multihoz meg kell többeknek is venni a játékot. Persze nekem is szimpatikus volt, hogy az elsõ rész alapjátéka még lehetõvé tette egy ún. spawn verzió telepítését.
Olvasgatom a hozzászólásokat, úgy érzem két pártra szakadt a "jónép", van aki védi a játékot, és van aki már most ócsárolja. Én nem tudom igazán melyik táborba tartozom. Nekem legfõképp a lan hiányával van problémám (alá is írtam a petíciót), hogy miért azt kifejteném, hiszen általában csak a lan party-k vannak megemlítve (nagyon szuperek azok, aki még nem élte át, tegye meg):

- itthon a nevelt fiammal, hetente legalább 3-4 órát eljátszunk az 1. résszel (nem olyan nagy játékidõ, de munka, és család mellett ennyi jut), lan-ban.

Tehát ha nem lesz lan (márpedig sajna nem lesz), akkor nekem most 2x kell megvennem a játékot ? 2x tízenpárezer forint ???? Hol van erre pénzem/pénze az embernek ????? Majd jön a másik 2 faj... utánaszámoltak ezek ????? Kinek van manapság több mint 60.000.- Ft-ja arra, hogy játszon. Ezzel sok családos embernek, és gyereknek tesznek keresztbe (és nem kell mindíg a warezzal jönni). Mert ennyiért búcsút mondhatok az otthoni önfeledt családi játéknak...

ProGabe
csak bizonyos mapek lesznek fizetõsek, csakis a legjobbak. applestoret hozták fel példának, hogy ott is van rengeteg ingyenes és jó dolog, szinte csak a legjobbakért (már az ilyen kis hülyeségek terén, nem normális játékragondolok) kérnek pénzt

azt meg senki más nem döntheti el, hogy melyik map érdemli meg, hogy ott legyen a fizetõsök között, mint maga a Blizz

Ez is kisülhet a rendszerbõl amit Te írsz, hogy a Blizzard dönti el, hogy melyik map lehet fizetõs. Szép kis csúszópénzek fognak ott mozgolódni majd ebben az esetben... 😄
De az is lehet, hogy egy nyílt piac lesz, mint akár egy ebay.
Én nem futottam bele olyan infóba, ami kizárná az utóbbit.
ProGabe
"Az, hogy pénzt is szerezhetnek vele nem biztos, hogy igényesebb munkára fogja õket sarkallni hanem inkább arra, hogy ömlesszék az új mapot,"

ezeknek a mapoknak "csak" a Blizzard minõségtesztjén kell átmenniük. mi sem egyszerûbb ennél 😄

Figyi, nem lesz attól meggyõzõbb a szöveged, hogy teleírod csúnya szavakkal.
Kritizálod a magyar fórumtársadalmat, nos, ezzel a stílussal biztos, hogy nem javítasz az összképen.
Miért van erre szükség? Nem lehet ezt kulturáltan is leírni?
csuszi
1. én meg a vérpisti? okos vagy, nem én baszogatok egy MEG NEM jelent játékot. nem én megyek a siserahad után, nem én záródok a falkába, mert divat szidni valamit, mert divat mondani hogy duke 2. öcsém, 2.5 éve jött ki asszem az elsõ videó, duke 10éve? ugyanaz?
2. nem védem te olvasni nem tudó: hanem nem mondok véleményt arról, ami még kész sincs. lehet szar lesz, de nem akkor mondom hogy szar, amikor nem láttam, nem láttad, nincs kész, változik.
3. fórum arra volt jó amit leírtál, régen, mielõtt ellepték a trollok, kész tanulmányt lehetne írni a magyarországi fórumtársadalomról. de lehet a világéról.
4. majd ha megjelenik a játék, lehet konstruktívan vitatkozni azon, hogy miért pénzlehúzó, miért szar, lehet én védem ahogy jrod mindenáron, de az is lehet hogy én támadom és te véded. de addig csak mégy a sok fasz után, és hajtogatod hogy de szar, tiszta duke nukem, mikor jön már ki? mi a faszt ülnek rajta, de ha megjelenne félkészen te meg a hozzád hasonló "vérpistikék" lennének az elspk, akik lehúznák a gecibe, hogy minek adták ki félkészen.

most komoylan gondolkozzatok már el, szerintertek a blizzardnál a. hülyék vannak, akik nem dolgoznak, vagy ha igen impotens banda akik nem tudnak programozni/rajzolni stb?
b. ez a heppjük, hogy jó soká adják ki, mert szeretik a népet szopatni? és külön biznisz nekik, hogy nem keresnek pénzt hanemkibasszák az ablakon fejlesztés gyanánt?

Az ,hogy te kinek gratulálsz meg miért marhára nem érdekel, sc 1 et még mindig értelmesebbnek látom mint ezt, az meg a másik ,hogy meg sem jelent a játék de már 10 en topog ? ha nem tetszik ne olvass fórumot... mindenki szabadon elmondhatja a véleményét ezért van a fórum, én kúrva sokat védtem már az sc 2 minden felé de már én is beleuntam már úgy vagyok vele majd megjelenik egyszer de azaz igazság már eléggé kinõttem a játék korszakból...a hitegetésbõl ,hogy ez lesz az lesz meg már elég volt van rengeteg olyan fröcsögõs kötekedõs vérpisti mint te aki nem bírja elfogadni ha valakinek nem tetszik egy játék és minden áron a legjobbnak tartja én meg pont azaz ember vagyok aki nagyon a minõséget nézi és nem azt ,hogy mi volt az elõd.

A warcraft 3nál virágzik a custom game részleg és bár a Blizzard is próbált saját CG mapokat elterjeszteni szerintem tízezer elindított CG meccsbõl nagyjából 1 mehet Blizzard mapon (pedig õk pénzért csinálják). Egy szó, mint 100 ha sikeres egy játék (márpedig a wowõrület hatására a Starcraft 2 jóval sikeresebb lesz, mint bármelyik korábbi Blizzard RTS) az vonzza a moddereket akik ezt hobbiból csinálják. Az, hogy pénzt is szerezhetnek vele nem biztos, hogy igényesebb munkára fogja õket sarkallni hanem inkább arra, hogy ömlesszék az új mapot, de mapból szerintem amúgy se lenne hiány. Ráadásul tartok tõle, hogy hiába van több map, ha pénzbe kerülnek lehet, hogy egy átlagfelhasználó sokkal kevesebbet fog megismerni, mint amennyit amúgy ismerne meg. Na persze többszörösen bebizonyosodott már, hogy alábecsülöm a Blizzard fanok pénztárcájának mélységét, szóval meglátjuk... de szerintem mapkészítõ versenyekkel ahol a jutalom például a kövi játékhoz bétakulcs, valami saját reklámtermék, saját játék vagy akár pénz (futná rá) többet érne, mint az, hogy pénzért árulják a mapokat és a pénz egy hányadát megkapja a készítõ.

Az meg, hogy a Blizzardot mennyire érdekli az, hogy az ingyenmunkásaiknak jó legyen kiderült akkor, amikor kitiltották a donation gombot a wowos addonokból... ;-)
csuszi
tipikus példája az egy bolond százat csinál történetnek, megy a rinya meg a hiszti egy meg nem jelent játék tuti szar lesz, tuti fizetõs lesz, tuti pokol az egész játék módján, és egy olyan játékhoz hasonlítod, ami egy helyben topog 10-en!!!!! éve, egy olyat, amit gõzerõvel fejlesztenek, és jajj most mi lesz, fél évvel eltolták, esküszöm mint egy kiabszott óvoda, inkább adják ki mint a többi szutyok kiadó, és gigás(ismét sok felkiáltójel:!!!!!) patch-ekkel baszogassák a játékot. egy kurva nagy gratulációm neked és a hozzád hasonlóknak.

megy a hangulatkeltés és ragasztják egymásra a városi legendákat és a kurva rinyálást. de hála isten nem csak sc jelenség, sõt hála isten nem csak játék jelenség, ez megy mindenhol. i love forums

Kandurex
Lehet, ez viszont a pályakészítõt is sarkalja.

Egyébként nem mondtam, hogy nekem tetszik, csak azt, hogy lehet benne lehetõség.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Warcraft 3hoz is rengeteg ûberfasza pálya készült úgy, hogy nem lebegett ott senki feje felett Damoklész kardja, hogy bármikor megsarcoltathat bármit a Blizzard....
Kandurex
valahogy rá kell venni a népet, hogy sok - sok über fasza pályát készítsen, ..viszont a Blizzard azt nem akarja finanszírozni, igaz azért kér is belõle...:s

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄😄😄 erre már komolyan mondom nem lehet mit mondani, de legalább az új wow kieg trailerje egész jól nézett ki 😄 Starcraft 2 mostmár duke nukem forever szintjét kezdi csapkodni 😄 az a mégis de soha

terribad
gg fizetõs custom pályák
ki hitte volna hogy jön a pénzelvétel

bloody fucking murder

ProGabe
fél óra és kezdõdik az sc2 panel, jóval okosabbak leszünk

Davidus
nyári béta is szinte biztos volt

V9ykn8_TZL0

5c0rp330n
45 perc ingém mozijelenetet készített a külön Blizzard mozirenderelõ belsõ cég a Starcraft 2-be. Diablóhoz és WoWhoz készítenek még átvezetõket.

5c0rp330n
ez szinte biztos. a játék meg jövõre jelenik meg.

Davidus
ja persze

V9ykn8_TZL0

ProGabe
IDÉN JÖN A STARCRAFT II BÉTA!!!!!!!!!!!

ugyanazok a fajok = ez tény nem is kell más
ugyanazok az egységek = hát te se sok videót néztél az biztos
ugyanazok az épületek = lásd 1el fentebb
játékmenet taktika nem változik? = még néz pár videót

Tipikus fikázás, de nem láttál semmit. 😄

werkfilm
jah a story a single playerben meg az átvezetõ videók nagyobb felbontásúak 😄

5c0rp330n
valaki szerint meg túl sokat változott..

ez az sc2 total olyan mint az elso resz. ugyanazok a fajok, ugyanazok az egysegek, ugyanazok az epuletek. a jatekmenetk meg a taktikak se sokat valtoztak.
Nézd esély biztos van, csak sajna nem túl sok. Egyedül a megjelenési dátumból indulhatunk ki, amit jövõ év elsõ félévére raktak - azaz legrosszabb estben június vége. Mondhattak volna elsõ negyedévet is, de nem tették azaz március vége a legjobb variáció. kb 5 hónapos bétával számolva a legkorábbi start október közepe-vége fele lehetséges a legkésõbbi meg január vége.

5c0rp330n
arra akkor semmi esély, hogy a blizzcon-on indítanák el?

Amíg a battle.net nincs olyan állapotban addig nem lesz. Én úgy tippelem, hogy jó esetben október elején lesz béta, rossz esetben meg karácsonyra.

5c0rp330n
lesz má béta végre? inkább azt mondjátok 😊

ProGabe
BlizzCON - augusztus 21 - péntek
Élõ közvetítés / DirectTV 19:30-05:00

18:00 Regisztráció
18:30 Ajtónyitás
20:00 - 21:00 Nyitóceremónia
21:00 - 22:00 Diablo III / World of Warcraft kezelõfelület
22:30 - 23:30 World of Warcraft osztályok / Blizzard Sound
00:00 - 01:00 StarCraft II játékmenet / World of Warcraft Art
01:30 - 02:30 Diablo III játékmenet / StarCraft II Art

BlizzCON - augusztus 22 - szombat
Élõ közvetítés / DirectTV 20:00-05:00

18:30 Ajtónyitás
19:30 - 20:30 WoW PVP / DVD
21:00 - 22:00 WoW Raid és Dungeon túra / Starcraft II Lore
22:30 - 23:30 WoW kérdezz-felelek / The Guild
00:00 - 01:00 Diablo III Lore és Art / WoW osztályok
01:30 - 02:30 CGI átvezetõk

csuszi
😊
1 év múlva az a kurva sok kategória. én 2010 elsõ negyedévben bízok. talán második. de a harmadik az már a valakitvalakilelõdecsúnyán kat.😊

TurboX
kiváncsi leszek hogy miféle újdonságokkal tudnak majd szolgálni a megjelenéssel kapcsolatban, de van egy sejtésem.. Újra megmutatják a mai nap videóját persze kommentekkel alátámasztva. ha szerencsénk lesz elérhetõvé teszik a hetekkel lejátszott mún-kontra-nada meccset ami önmagában no komment kategória. elmondják a bénet hegesztési fázisát, avagy: "még sehol sem tartunk de alakul!", kapunk pár jól megszokott parkinsonos videót, talán bemutatnak egy új D3 kasztot + egy 8 perces bosszfájtot ami a 2009es blizzcon verziót ki is meríti, ja és bejelentik a kataklizmát miközben a Level 70 Elite Tauren Chieftain húzza a talpalávalót
tuti jó buli lesz<#idiota>
ProGabe
hétvégén blizzcon, majd ott kiderül ez-az. addig szúszázzunk kicsit 😊

Phoenix007
Ne már! Ezt írják valahol a cikkben?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
sztem ez csak egy átvezetõbõl kiragadott részlet, gondolom a csihi-puhit szándékosan nem tették bele.

ám, a közzétett kampány részletetek hatására még távolibbnak tûnik a megjelenés...még 1 év... phejj...
MEdievil
Nem estem hanyatt.. azért az alap cinematic szinvonalát se hozza meg annyira kiszámítható és semmi extra.. blizzard filmeket általában lenyûgözve szokás végignézni de ez nem jött ennél össze.

F

ProGabe
a tavalyi blizzconos Zeratul vs. Kerrigan CGI végre normális minõségben, így 1 év után...

Kerrigennek már az új színésznõ adja a hangját

Lammer
hmmmmmz

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan