StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb a TA mint az sc muhaaahhaaa
ja és a ta balanszosabb, és az sc ben be tudod magad betonozni duma...4 carrier és egy rakat foton mindent visz??? jézusom ennyi hülyét egy rakáson. az sc a kõ papír olló. a TA a sakk?????!!!! okosak
MJ rulz Pink Team The Only One
Aztán lehet gyártani a szúnyogokat, vulkánokat, raklapokat.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
http://www.shacknews.com/onearticle.x/60156
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
íme

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-----
de látom sok mindenrõl nem maradtam le, béta majd SOON, meccsek sehol<#eljen>#eljen>
más:
gondolom sokan nem is vették észre, de megváltozott a játék logója. kicseréltem a banneren is, válasszatok, hogy alcím nélkül, vagy azzal legyen:
ennél term. lejjebb húzhatom a Starcraft feliratot a II-n, hogy középen legyen, hiszen nem kell a hely az alcímnek, így meg aránytalan
Rendben, de ezzel az erõvel azon is megsértõdhetsz, hogy egyáltlaán pénzért adják a játékot. Ez az általános, hogy multihoz meg kell többeknek is venni a játékot. Persze nekem is szimpatikus volt, hogy az elsõ rész alapjátéka még lehetõvé tette egy ún. spawn verzió telepítését.
- itthon a nevelt fiammal, hetente legalább 3-4 órát eljátszunk az 1. résszel (nem olyan nagy játékidõ, de munka, és család mellett ennyi jut), lan-ban.
Tehát ha nem lesz lan (márpedig sajna nem lesz), akkor nekem most 2x kell megvennem a játékot ? 2x tízenpárezer forint ???? Hol van erre pénzem/pénze az embernek ????? Majd jön a másik 2 faj... utánaszámoltak ezek ????? Kinek van manapság több mint 60.000.- Ft-ja arra, hogy játszon. Ezzel sok családos embernek, és gyereknek tesznek keresztbe (és nem kell mindíg a warezzal jönni). Mert ennyiért búcsút mondhatok az otthoni önfeledt családi játéknak...
azt meg senki más nem döntheti el, hogy melyik map érdemli meg, hogy ott legyen a fizetõsök között, mint maga a Blizz
De az is lehet, hogy egy nyílt piac lesz, mint akár egy ebay.
Én nem futottam bele olyan infóba, ami kizárná az utóbbit.
ezeknek a mapoknak "csak" a Blizzard minõségtesztjén kell átmenniük. mi sem egyszerûbb ennél 😄
Kritizálod a magyar fórumtársadalmat, nos, ezzel a stílussal biztos, hogy nem javítasz az összképen.
Miért van erre szükség? Nem lehet ezt kulturáltan is leírni?
2. nem védem te olvasni nem tudó: hanem nem mondok véleményt arról, ami még kész sincs. lehet szar lesz, de nem akkor mondom hogy szar, amikor nem láttam, nem láttad, nincs kész, változik.
3. fórum arra volt jó amit leírtál, régen, mielõtt ellepték a trollok, kész tanulmányt lehetne írni a magyarországi fórumtársadalomról. de lehet a világéról.
4. majd ha megjelenik a játék, lehet konstruktívan vitatkozni azon, hogy miért pénzlehúzó, miért szar, lehet én védem ahogy jrod mindenáron, de az is lehet hogy én támadom és te véded. de addig csak mégy a sok fasz után, és hajtogatod hogy de szar, tiszta duke nukem, mikor jön már ki? mi a faszt ülnek rajta, de ha megjelenne félkészen te meg a hozzád hasonló "vérpistikék" lennének az elspk, akik lehúznák a gecibe, hogy minek adták ki félkészen.
most komoylan gondolkozzatok már el, szerintertek a blizzardnál a. hülyék vannak, akik nem dolgoznak, vagy ha igen impotens banda akik nem tudnak programozni/rajzolni stb?
b. ez a heppjük, hogy jó soká adják ki, mert szeretik a népet szopatni? és külön biznisz nekik, hogy nem keresnek pénzt hanemkibasszák az ablakon fejlesztés gyanánt?
Az meg, hogy a Blizzardot mennyire érdekli az, hogy az ingyenmunkásaiknak jó legyen kiderült akkor, amikor kitiltották a donation gombot a wowos addonokból... ;-)
megy a hangulatkeltés és ragasztják egymásra a városi legendákat és a kurva rinyálást. de hála isten nem csak sc jelenség, sõt hála isten nem csak játék jelenség, ez megy mindenhol. i love forums
Egyébként nem mondtam, hogy nekem tetszik, csak azt, hogy lehet benne lehetõség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ugyanazok az egységek = hát te se sok videót néztél az biztos
ugyanazok az épületek = lásd 1el fentebb
játékmenet taktika nem változik? = még néz pár videót
Tipikus fikázás, de nem láttál semmit. 😄
Élõ közvetítés / DirectTV 19:30-05:00
18:00 Regisztráció
18:30 Ajtónyitás
20:00 - 21:00 Nyitóceremónia
21:00 - 22:00 Diablo III / World of Warcraft kezelõfelület
22:30 - 23:30 World of Warcraft osztályok / Blizzard Sound
00:00 - 01:00 StarCraft II játékmenet / World of Warcraft Art
01:30 - 02:30 Diablo III játékmenet / StarCraft II Art
BlizzCON - augusztus 22 - szombat
Élõ közvetítés / DirectTV 20:00-05:00
18:30 Ajtónyitás
19:30 - 20:30 WoW PVP / DVD
21:00 - 22:00 WoW Raid és Dungeon túra / Starcraft II Lore
22:30 - 23:30 WoW kérdezz-felelek / The Guild
00:00 - 01:00 Diablo III Lore és Art / WoW osztályok
01:30 - 02:30 CGI átvezetõk
1 év múlva az a kurva sok kategória. én 2010 elsõ negyedévben bízok. talán második. de a harmadik az már a valakitvalakilelõdecsúnyán kat.😊
tuti jó buli lesz<#idiota>#idiota>
ám, a közzétett kampány részletetek hatására még távolibbnak tûnik a megjelenés...még 1 év... phejj...
F
Kerrigennek már az új színésznõ adja a hangját