StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem egy show lesz hanem negyedéves pénzügyi beszámoló. pár öltönyös meg részvényes ül egy teremben és ennyi. nézni nem is lehet majd sehol mert nincs mit😛
V9ykn8_TZL0
22:30kor kezdõdik de az elsõ 30-40 perc az Activisioné lesz szóval aki a Blizzardos részre kíváncsi annak éjfél elõtt nincs alvás😛
V9ykn8_TZL0
Megmondom a frankót.
Ma bejelentik és legkésõbb jövõ héten indul a béta. Fejemet tenném rá. Már csak egy esemény kellett, hiszen minden készen áll. Az az esemény ma lesz.
Én azon gondolkodom, hogy ha lesz livestream url fennmaradok. Mondjuk 4:30 kor kelek de holnap van utolsó munkanapom szóval leszarós(max betelefonálok, hogy nem megyek).
A starcraft2 és diablo3 announcement livestream után meggyõzõdésem hogy ez a béta dátum bejelentés is iszonyat hangulatos lesz és megint odaveri a szintet...
Csak legyen majd livestream mert egyelõre én sehol nem látok linket rá.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
V9ykn8_TZL0
ez egyre biztosabb
szerk: nagyon jó az interjú! tulajdonképpen lépésrõl-lépésre bemutatják a b.net 2.0-át. nem mellesleg az egész Blizz-dizájn erre épül, ezért újították be a honlapot pár hónapja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
V9ykn8_TZL0
"A Blizzard nemrég bejelentette, hogy a StarCraft II bétájában bárki részt vehet, nem csak a szakértõk és egyéb kiemelten fontos egyének kapnak majd rá meghívót. Igyekeznek minél elõbb végezni az elõkészületekkel, hogy az összes rajongó kipróbálhassa végre a játékot.
Ez annyit jelent, hogy lesz egy Open Beta a játékból, melyre nem csak korlátozott számban hozzáférhetõ kulcsokkal lehet majd bejutni. Ebben csak annyi az érdekesség, hogy korábban éppen ennek az ellenkezõjét állították, miszerint nem lesz F&F (Friends and Family) Beta-ja a játéknak, csak az a belsõ béta teszt, ami már a 2008-as BlizzCon óta zajlik."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
január 28ig meg a fansiteoknak kellett eljátszani ugyanezt.
V9ykn8_TZL0
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ha az opt-inbõl sorsoltak volna ki akkor az email címed melett a bnet accod is ismernék.
ha meg progamer lennél vagy újságíró akkor már január 28ig meg kellett volna ezt csinálnod.
egyáltalán honnan tudja a Blizzard az email címed?😛
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
We noticed that you have not played World of Warcraft for awhile. Claim your 7 FREE days of game time!
en meg nem kaptam..
mondjuk az email szovege elegge zavaros nekem, mi alapjan kuldtek volna neked ezt az emailt ha nem eppen azert mert azt regelted be bnet-re? akkor meg hogy ne lenne bnet-es accod ehhez a mailcimhez rendelve?
The StarCraft II Beta is just around the corner, and to ensure you will be among the first in line to experience what the Multiplayer has to offer, we kindly ask you to ensure you have a European Battle.net account associated with the email address on which you have just received this email. ..."
Ezt kaptam Christian Beer-tõl Blizzardos e-mail címrõl. Akárki is legyen az... Más is kapott ilyesmit?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
fuuuuu
These system requirements are not accurate – the page went up with some placeholder information. We will have more information about beta system requirements once the beta starts. We’d appreciate it if you could amend the story and/or pull the listed numbers.
Thanks, and please feel free to contact me in the future for fact checking before posting StarCraft II stories.
Az-az a rendszer követelmények csak amolyan próbaként voltak fönt. 😞
MJ rulz Pink Team The Only One