StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
addig keresek egy jópofa dásztinosképet azzal a célzattal ha mégsem lenne semmi😄
Davidus
"A starcraft2 és diablo3 announcement livestream után meggyõzõdésem hogy ez a béta dátum bejelentés is iszonyat hangulatos lesz és megint odaveri a szintet..."

ez nem egy show lesz hanem negyedéves pénzügyi beszámoló. pár öltönyös meg részvényes ül egy teremben és ennyi. nézni nem is lehet majd sehol mert nincs mit😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
itt lehet majd hallgatni
22:30kor kezdõdik de az elsõ 30-40 perc az Activisioné lesz szóval aki a Blizzardos részre kíváncsi annak éjfél elõtt nincs alvás😛

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Aranyos ez az "ellenállás" : "Nem reménykedem benne nyárra úgyis itt lesz"
Megmondom a frankót.
Ma bejelentik és legkésõbb jövõ héten indul a béta. Fejemet tenném rá. Már csak egy esemény kellett, hiszen minden készen áll. Az az esemény ma lesz.
Én azon gondolkodom, hogy ha lesz livestream url fennmaradok. Mondjuk 4:30 kor kelek de holnap van utolsó munkanapom szóval leszarós(max betelefonálok, hogy nem megyek).
A starcraft2 és diablo3 announcement livestream után meggyõzõdésem hogy ez a béta dátum bejelentés is iszonyat hangulatos lesz és megint odaveri a szintet...
Csak legyen majd livestream mert egyelõre én sehol nem látok linket rá.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Francokat, minden arra utal hogy a béta elindul. (Jayce Hall show, honlapfrissítés, fórum fellövése stb...) Szerintem bejelentik, február vége felé már indul is.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sztem nem jelentik be a bétát ma akár mennyire is szeretném,én nem is reménykedem inkább bár csalódás már úgysem érhet😄 Szerintem március vége tájt bejelentik és inkább nyáron tolják a bétát.

Persze hogy ingyenes lesz. 😄

Kandurex
Jó lenne

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Légyszi valaki adjon egy linket az esti STREAM adáshoz. Ez egyébként ingyenes lesz?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Davidus
ennek semmi köze ahhoz amire te gondolsz. az ma 22:30kor(inkább 23:00+ mert az elsõ fele az activisionról fog szólni) lesz

V9ykn8_TZL0

Tart még a cucc vagy már biztos ,hogy nem jelentik be?

ProGabe
http://www.starcraft2.com/features/misc/battlenet.xml

ez egyre biztosabb

szerk: nagyon jó az interjú! tulajdonképpen lépésrõl-lépésre bemutatják a b.net 2.0-át. nem mellesleg az egész Blizz-dizájn erre épül, ezért újították be a honlapot pár hónapja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Jelentsék már be azt a szájbak*rt bétát

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TurboX

Hmm...Nyam-nyam
Kandurex
Pedig várható.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
tényleg holnap 10, hogy repül az idõ <#rolleyes>
kapunk megint egy jó nagy semmit
ProGabe
ha ezt holnap sem jelentik be, akkor soha! esetleg az év további napjaiban valamikor, de ha akkor sem, na akkor tényleg sohasenem! <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
TurboX
engem már az sem érdekelne hogyha kizárólag csak mike morhaime fogadott nagybátyja vehetne részt a bétában csak kezdjék már el, karácsonyra játszani akarok!
tutituti
gamepodról copyzva:

"A Blizzard nemrég bejelentette, hogy a StarCraft II bétájában bárki részt vehet, nem csak a szakértõk és egyéb kiemelten fontos egyének kapnak majd rá meghívót. Igyekeznek minél elõbb végezni az elõkészületekkel, hogy az összes rajongó kipróbálhassa végre a játékot.
Ez annyit jelent, hogy lesz egy Open Beta a játékból, melyre nem csak korlátozott számban hozzáférhetõ kulcsokkal lehet majd bejutni. Ebben csak annyi az érdekesség, hogy korábban éppen ennek az ellenkezõjét állították, miszerint nem lesz F&F (Friends and Family) Beta-ja a játéknak, csak az a belsõ béta teszt, ami már a 2008-as BlizzCon óta zajlik."

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Davidus
semmit😊 közben rájöttem hogy az más. a progémerek meg újságírók olyan emailt kaptak amiben a Blizzard azt kéri hogy január 26ig küldjék el a battle.net account nevüket.

január 28ig meg a fansiteoknak kellett eljátszani ugyanezt.

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Mármint mit kellett volna csinálnom jan 28-ig?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Davidus
hát ez Columbo se oldaná meg.

ha az opt-inbõl sorsoltak volna ki akkor az email címed melett a bnet accod is ismernék.
ha meg progamer lennél vagy újságíró akkor már január 28ig meg kellett volna ezt csinálnod.

egyáltalán honnan tudja a Blizzard az email címed?😛

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Hát van benne pár link, de battle.net-es, meg blizzardos. És még az accom is megvan, szóval úgy tûnik, hogy nem az 😊

Davidus
nincs az emailben valami kamu link amire rá kel kattintani?😄 lehet hogy valami account lopó scam email.

V9ykn8_TZL0

Rage47
én csak ezt kaptam😄
We noticed that you have not played World of Warcraft for awhile. Claim your 7 FREE days of game time!
Phoenix007
Nekem sem világos, hogy miért kaptam, ha nem éppen ezért. A levél további részében sem esik szó róla. De mindegy, bnet account van, szóval "I'm jacked up, and good to go!"

5c0rp330n
akurvaszadat :o 😊
en meg nem kaptam..
mondjuk az email szovege elegge zavaros nekem, mi alapjan kuldtek volna neked ezt az emailt ha nem eppen azert mert azt regelted be bnet-re? akkor meg hogy ne lenne bnet-es accod ehhez a mailcimhez rendelve?

Phoenix007
"Hi,
The StarCraft II Beta is just around the corner, and to ensure you will be among the first in line to experience what the Multiplayer has to offer, we kindly ask you to ensure you have a European Battle.net account associated with the email address on which you have just received this email. ..."

Ezt kaptam Christian Beer-tõl Blizzardos e-mail címrõl. Akárki is legyen az... Más is kapott ilyesmit?

xNoodlex
Igazad van. 😄

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

TurboX
a kép címét elnézve elég nagy rá az esély😊
xNoodlex
Ez valami fertõzött marine akar lenni?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Davidus

V9ykn8_TZL0

TurboX
10.én lesz blizzéknél egy pénzügyi beszámoló és sokan arra hajaznak hogy ez kiváló alkalom lenne egy nagy dobásra
5c0rp330n
mert pont 1 het?

TurboX
én már annak a hírnek is örülnék hogy idõközben nem hagyták abba a fejlesztést :C
BEAST
Most elvagyok a Battlefield: Bad Company 2-vel, de lassan mar tenyleg johetne valami Starcraft 2 hir... esetleg beta, vagy akarmi. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast Machine
lincshangulat és fáklyákkal-vasvillákkal vonuló tömegek lennének az eredmény.

...vágod?

Az lenne komoly , 1 hét és bejelentik sorry guys ,the beta coming in the next year 😄😄

ProGabe
1 hét és reméljük bejelentik azt a kicseszett betát^^

Davidus
nullifier->sentry

V9ykn8_TZL0

TurboX
lerohanás mint a ráss vagy egy L pótlásával az egység neve vagy fogalmam sincs <#vigyor3>
Mit is értenek a "zerging" kifejezés alatt?

5c0rp330n
hat, igencsak lightos, majd meglassuk. remelem par heten belul tenyleg beindulnak a dolgok.

ProGabe

5c0rp330n
"We are sorry, but we couldn't find any results matching your search term or the article you have tried to view is currently not available."
fuuuuu

Blizzard’s Bob Colayco sent us a mean email

These system requirements are not accurate – the page went up with some placeholder information. We will have more information about beta system requirements once the beta starts. We’d appreciate it if you could amend the story and/or pull the listed numbers.

Thanks, and please feel free to contact me in the future for fact checking before posting StarCraft II stories.

Az-az a rendszer követelmények csak amolyan próbaként voltak fönt. 😞

csuszi
sõt, szinte meglepõen alacsony. gecire tudnak optimalizálni blizzard-ék. nem is árt egy kis minõségi versenyjáték, mert egy pár éve nem jött ki semmi wcg szerû...

MJ rulz Pink Team The Only One

Beast Machine
semmi eget rengetõ, ahogy reméltük.

...vágod?

csuszi
na végre alakul valami.

MJ rulz Pink Team The Only One