StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
azt nem tudom de béneten ismét elszabadult a pokol a lédigagát kedvelõk körében... ahelyett hogy a bétáról diskurálnának a kis pernahajderek

ProGabe
vihar elõtti csend

mondjuk amint elindul a béta, úgyis ki fog derülni, hogy nem lesz benne lean, nem lesz elég dárkos, minden ling gl-el fog szaladgálni és kurva nagy lesz a ping a dedikált szerverek hiánya miatt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
De leállt a fórum. Csak nem mindenki lélegzetvisszafojtva várja a bétát? <#beka3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Onnan van igen😊

Gondolom starcraft2.hu.

5c0rp330n
ez honnan?

* Kezdem a legjobb hírrel: nem lesz NDA! Vagyis bármit meg lehet osztani, streamelni, youtube-ra videókat feltölteni, screenshotokat közzétenni, satöbbi. Minden amit a béta a teszterek kipróbálhatnak az nyilvános. Ettõl függetlenül ez egy zárt béta, de csak úgy zárt, hogy meghívóval lehet csak csatlakozni.
* Igen, még egyszer, a béta globális, egyszerre kezdõdik világszerte mindenhol
* A meghívókat a béta indulása elõtt pár nappal küldik ki, vagyis ha a hónap végén kezdõdik a béta, akkor 23-24 környékén mennek ki a meghívók (az elsõ körösök persze)
* A bétában csak multiplayer lesz, nem lesz single player és a bneten is csak korlátozott lehetõségek lesznek, például nyilvánvaló módon a WoW-os haverokkal nem lehet majd még beszélgetni, de lesz friend list, meg party szervezõ, stb.
* A béta indulása után a játékot folyamatosan frissíteni fogják (milyen meglepõ)
* A lokalizált verziókban még nem lesznek végleges hangok meg fordítások, ezeket késõbb véglegesítik (nyilván ez is összefügg azzal, hogy még béta a játék …😉
* A bétában elsõ körben nem lesz pályaszerkesztõ, és ez azt is jelenti, hogy az elején csak a standard pályákon lehet játszani, de késõbb lesz majd pályaszerkesztõ is persze, és akkor lehet UMS mapokat készíteni és játszani rajtuk
* Nem lesz elsõ körben Mac verzió, csak késõbb
* Elsõ körben nem lesz rangsorolás, csak a matchmaking rendszer, de késõbb lesz persze
* A béta körülbelül 3 GB lesz, de ez még nem végleges

Nem kap mindenki, ez is egy hülyeség a sok közül, amit kitalálnak az emberek.

Amúgy lehet még jelentkezni valahol a bétára? mert úgy halottam ,hogy mindenki kap kulcsot.

BEAST
Mar miert ne lehetne "lan partykat" szervezni lan nelkul. Amig van net, minden van! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát igen a valós idejû stratégiák átka.

Haverokkal, de ha nincs haver akkor marad a pub ott meg ész nélküli kattintgatásokból fog állni az egész játék majd meglátod, maga a játék menet alig változott az 1 hez képest, legalábbis a videók alapján.Meg mivel ,hogy nincs lan így a jó haver partyk elmaradnak.

Rage47
az eddigi videók alapján erõsen klikkelgetõs játék lesz ez
de én a SC1-nél sem nyomogattam szét az egerem, tehát haverokkal simán lehet normális tempóban játszani szerintem.
Sheltem
Off
Erõsen ajánlom neked a Company of Heroes: Tales of Valor kipróbálását multiplayerben(ha kicsit is szereted a 2. világháborús témakört), ha valahol abban a játékban kell taktikázni/mikrózni(jelen pillanatban abszolút favorit stratégiai játék nálam).
On

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
Nos, remélem a Blizzard túl tudott lépni az egyszerû klikkelõs bajnokságon, ha még se, ez a beta -ból egyértelmûen ki fog derülni, és akkor bizony nem lesz belõle vétel.

Mondjuk az meg külön mókás lenne, hogy ennyi év fejlesztés után is megmaradnának a klikkelõs szinten, ennyi erõvel grafikusan fel lehetne turbózni az elsõ részt és kész is...szóval én remélem, hogy elõtérbe kerül a taktika az idegbeteg kattintó roham mellett.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Hát akkor nem biztos, hogy a te játékod lesz. Taktikázni természetesen kell de a starcraft tipikusan APM játék. Itt az érvényesül aki klikkmester. Persze attól függ, ha csak hétvégi játékosként akarsz játszani vele akkor ok, de ha komolyabb "eredményt" akarsz akkor bizony APM.
Bár mostanában már integrálgatják a játékokba az úgynevezett UPKEEP rendszert(pl warcraft3, company of heroes) miszerint minél több egységed van annál kevesebb az income, késztetve arra a játékost, hogy minél jobban vigyázzon az egységeire, taktikázzon, ne csak klikkeljen mint az õrült.
Õszinténszólva fogalmam sincs, hogy starcraft2ben ez mennyire lesz benne.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
Jó lesz játszani vele, nagyon kíváncsi vagyok rá! Jó lenne végre valami multi játék a (BC2 kívül), ami nem teljesen a reflexekre, hanem némi gondolkodásra is épít, és nem csak arról szól, hogy ki - milyen gyorsan készít el 100+ zergelint, vagy tankot.

Kandurex
na azé! 😊

TurboX
olvastam az escéponthun de valahogy nem akartam elhinni, így már franko
Sheltem
Pontosan.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
ez a több mint fél éves FAQból van. tegnap lett bejelentve hogy az összes régióban egyszerre indul a béta

V9ykn8_TZL0

TurboX
boszorkányság!
bélanéni
Ajánlom mindenki figyelmébe az #5079-es hsz-omat!
Ennyi <#hehe><#taps><#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
Just as a reminder, the beta will first start in the North America region along with Australia and New Zealand first. This will be followed by Asia and then Europe.

de mind1 is, legalább elkezdõdik. jöhet a friss ropogós bétázók által prezentált médiaáradat

(dejóhogynemkellkitennemadásztinosképet..)

Sheltem
Jóreggelt. Nemmegmondtam? (de utálom ha valaki ezt mondja)

Tehát a "hónapban" én mondjuk olyan jövõ hétre tippeltem és tippelek továbbra is.

Kandurex mi ez a pesszimizmus? 😊

5c0rp330n
w00t!

ProGabe
egyértelmûen azt mondta, hogy hónap végén, biztos nem olvasta mi van a képen 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
later this month nem biztos hogy a vége😊
mondjuk Blizzard úgyhogy mégis az lesz-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
BOOOOOO

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Melyik évbe <#gonosz3>?

ProGabe
és igen, most mondta Mike, hogy a hónap végén indul az Sc2 béta!!!444négynyócááááá

ProGabe
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2-ik fõbb pont 2-ik sora!!!!!!

ProGabe
na már Mike-atya beszél 😄

5c0rp330n
belehallgattam par percre de ezt is sokaig nem vagyok kepes hallgatni 😊
valaki irjon ha valami erdemleges tortenik, majd kesobb meg belehallgatok talan.

ProGabe
hát ez így nagyon unalmas. emberünk negyed órája arról beszél, hogy milyen kurva jó ez a cég

mondjuk az már kiderült, hogy a bnet 2.0 tényleg a Blizz saját steamje lesz: ugyanúgy vásárolni is lehet majd rajta

bélanéni
Légyszíves gyakran kommentáljátok az eseményeket, fejleményeket, mert más dolgom van, és csak néha tudok visszajönni a géphez. Köszi!

ProGabe
na, már megy valami zene. klasszikus, hm, biztos nyugtatónak 😊

bélanéni
Nem is ázsiai!

Sheltem
Kedves egészségedre.

drogosgeci

Mármint hallgatod. 😄

5c0rp330n
hat, holnap koran kelek, de ejfelig siman fentmaradok (amugy is fentmaradnek addig) es nezem ha azt mondjak hogy van ra valami esely h bejelentsek..

ProGabe
igazság szerint én is csak reménykedem, mert az eszem azt mondja, hogy ebbõl úgyis nyári bétázás lesz (és karácsonyi megjelenés), azt meg most nem jelentenék be

már csak pár óra és okosabbak leszünk (ezt akármire, akármikor mondom, írom, mindig a legrosszabb eshetõség következik be, bocs 😄)

Sheltem
Benne van a pakliban, de álmodozni jó...mindegy mennyi idõs az ember 😛

TurboX
én is attól tartok
Davidus
izgalmas lehet de látványos nem😄 ezért nem is lehet majd nézni

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Aztán nehogy pucér seggel répára esés legyen, a fene nagy bizakodásba.

Sheltem
Egy pénzügyi beszámoló is lehet izgalmas ha éppen a leendõ kedvenc játékod béta startjának kezdetét jelentik be, majdnem annyira mint egy announcement trailer(nekem legalábbis).