StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

majd ha kijon ujra beleabrandulsz 😄

MaSzKa
kiábrándultam a sok várástól már

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
az hogy ahányszor szúnt mondott dásztinpapa mosolygott<#idiota>
Kandurex
Mi a gond az örömködéssel?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
kiszúrtam már az elsõ képen is, de ez az örömködés nagyon nem tetszik 😊
Davidus

V9ykn8_TZL0

TurboX
dásztin bácsi kínai rizsszedõ kalapban üt
amúgy mi ez? idén is elhalasztjuk a megjelenést party?
Davidus
Woah, köszi a segítséget, valóban ezt az oldalt nem találtam meg, és Angolul Diablot is lehet itt rendelni? Woah nagyon jó! köszi a segítséget majd személyesen érdeklõdök a boltban! 😊
MrStokes
En kb fel eve naluk vettem meg.

Itt is megkerdezheted, hogy van-e nekik, ha meg nem tetted meg.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hali!

Starcraft - A Pengék királynõje címû könyvet kinek megvan (hazsnáltan) nem adná el? Ismerõsömnek a 30. születésnapja lesz és sehol sem kapható már!

E-mailem: [email protected]

Ki eladná pls írjon! Elõre is köszönöm!

Atti
Rage47
annak lehet a legkevésbé hinni😄 még a jövö héten megjelenö mass effect 2-t is elnapolták
gbc csabika
576-on is ez van.

TurboX
trendy <#eljen>
Kandurex
Mit szólnátok pl. egy kis banner váltáshoz?

eredeti kép:

http://www.sg.hu/galeria/1108479313/11084793131224254913.JPG

Kandurex
Mothership, elég táp, tetszetõs.

ProGabe
Rohadt Blizzard! 😊

akkor legalább ERRE (esetleg erre) ki kéne cserélni a mostanit, ezen az új, végeleges logó van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
ráadásul a megjelenésig még 6x lecserélik, aminek következményeként kénytelenek lennénk mi is követni hogy trendyk maradhassunk <#idiota>
Kandurex
Ezzel nincs is gond, csak hiába mented el a flasht, a huncut kis Blizzard beültetett egy ellenõrzést ami vizsgálja a téma url, és ha nem a saját szervert mutatja, akkor bizony a flash meg se mukkan. Egyszerû, de felettébb ördögi kis trükk.

ProGabe
tegyük má' be EZT valahogy ide bannernak!

egy ügyes-okos flash-tudor csak meg tudja oldani, hogy csak a lényeg látszódjon, nem?

ProGabe
a legtöbb így is tett

páran meg értsék már meg, hogy amint lesz megjelenési dátum, arról mindenki értesülni fog, mert minden egyes játékokkal foglalkozó oldal azt fogja hangoztatni (plusz, mivel gazdaságilag sem mindegy a dolog, sok egyéb oldal is foglalkozik majd vele)

hát nemtom, majd meglátjuk!
remélem nem hülyeséget írták ki és kiadják akkor😊
4 hnappal számolva. 6al meg Júliusban. Atyagatya, tehát egy fél év!! Pfff. Sebaj, megvettem eredetiben az 1et+a kieget, elleszek vele amíg kijön a 2.

Davidus
egy interjúban azt mondtak hogy a béta 4-6 hónapos lesz
+ a béta vége után még el szokott telni olyan 2 hét a megjelenésig.
szóval ha holnap elindulna a béta(😄) akkor leghamarabb május végén lenne SC2.

V9ykn8_TZL0

<#merges2> Na, akkor ez alapján lehet valamelyest számolni a megjelenési dátummal!

Davidus
mármint a béta? olyan 5 hónap

V9ykn8_TZL0

TurboX
ha nekem lenne egy pc játékokat forgalmazó üzletem már 2007ben kitettem volna az elõrendelés táblácskát a bejáratra, de mi itt a gond?
Ha lenne tényleges megjelenési dátum, akkor az elsõképpen szerintem a honlapon szerepelne. Amúgy átlagban mennyi idõ szokott eltelni a demó kiadása és a megjelenés között?

Davidus
hogyne. ahány ilyen elõrendelõs oldal van annyi különbözõ dátum

V9ykn8_TZL0

hát ha meg lehet rendelni elõre akkor nem hülyeség😊
Ha ez a link valós, akkor Released: 26 March 2010!

TurboX
<#nevetes1>
Davidus

V9ykn8_TZL0

http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM03208&title=starcraft_2
srácok!

akit érdekel az már rendelheti is elõre!
TurboX
hát igen, mostanában elég sok az infó ami bizonyára azt sejteti hogy nyakunkon a megjelenés
ProGabe
micsoda új hír!

valaki küldjön a Blizznek egy mailt, amiben 123123-es betûmérettel csak ennyi van: VÓTMÁ!!!4

ProGabe
viszont idén már jön õõõ szerintem <#idiota>

Búék mindenki.
Reméljük sc 2-t is hoz 2010, nem csak a szokásos apokalipszist.

bélanéni
Hitelesnek tûnik. Én is!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX

És én hiszek neki! :C
5c0rp330n
nem is, mert eleg szilveszterre meglennie 😊

bélanéni
Az én tippem: 2010. május-június tájékán fog megjelenni. Talán februárban kezdõdik a béta.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Remélem nem azt fogják játszani, mint az apple az iPhonnal! Õk azt mkondták, hogy augusztustól kapható lesz itthon, és a hónap utolsó napján valóra is vált. Ha a Blizzard azt mondja h idén tutker jönni fog, rem nem azt fogja jelenteni, h majd karira meglesz.

Beast Machine
Lehet ez lesz a következõ Duke Nukem Forever.

...vágod?

Szerintem az csoda lenne a ha jövõre 😛

ProGabe
hát, szerintem idén ez már nem jön <#idiota><#idiota>

igazság szerint azon is csodálkoznék, ha szeptember elõtt játszhatnánk vele

bélanéni
Más hír esetleg? <#buck>