StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker én is én is

ProGabe
há' nem tudom, szerintem sokan azt csinálják, amit én is: csak ránéznek, hogy tényleg igaz-e, aztán zárják is be, hisz' nem történik semmi

holnaptól viszont minden meg fog változni... 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
vajon a stream mikor hal be ? 😄
ProGabe
emberünk élõben telepíti a betát

hát, ezt is megértük

lol, feltette a telepítõ letöltõjét 😄 persze lemondta, hogy szarra sem mész vele kulcs nélkül

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
rohattak :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX

(..az escéarmoriról ill. már a hazai fanszájt is jelezte)
ProGabe

ProGabe
Starcraft II System Requirements

The minimum system requirements for the Starcraft II Beta are as follows:

PC Minimum Requirements:
• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7
• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card
• 1024x768 minimum display resolution
• 4 GB free hard space (Beta)
• Broadband connection

*Note* the final requirements for Starcraft II have not yet been determined. Due to ongoing development the minimum requirements listed above are subject to change at any time. During this phase a Mac version will NOT be available, please check back.

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=26242&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=3633

Sheltem
Illetve ha a megjelenések eltolódására gondolsz amikor a DNF-t említed, azért azt ne felejtsük el, hogy jó játékhoz idõ kell míg elkészül.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Én kihagytam a wowot...Voltak gyenge pillanataim , de kihagytam. Nálam elég ha a netért fizetek havonta nem fogok egy játékért. Nem tudom milyen duke nukem forever szintre gondolsz, a diablo2 is és a warcraft3/tft is a kedvenceim közé tartozik, mindkettõ eredetiben van és alig várom, hogy ez is a polcomra kerüljön collectorba, a diablo3 ról nem is beszélve.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én ebben már rég nem hiszek 😄 WoW-ban óriásit csalódtam ,az egész játék stílusban a no life rendszerhez a stílustalan fos pénzlehúzásban, a jó játékok mint a diablo,warcraft,starcraft, elindultak a duke nukem forever szintjére.

Sheltem
Jójó csak ez kevés 😊 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de úgy általában vannak a játékok, jobbak kevésbé jobbak meg van a blizzard ahol mindig tudja az ember, hogy nagyot nem csalódhat 😊

Tény,de már annyit vártam ,hogy ezt a kicsit már csak kibírom , még tavaly elõrendeltem remélem amint kint lesz kézhez kapom.

Azt mondták hónap vége fele.

Sheltem
Ja de mostmár tudjuk, hogy február tehát ebben a hónapban. Hónap fele letelt, az ember készülne rá, szabi, chipsek, kóla stb, meg kell adni a módját na 😊 Ilyenkor már illene egy pontos dátumot mondani 😊

Arra is ez a válasz általában😄

Sheltem
Béta dátumra gondoltam

Van dátum, majd ha kész lesz.

Sheltem
Na jóvan mosmá faszom.. Telnak a napok legalább egy dátumot kapjunk 😊

Nekem semmi sincs beregisztálva, de az opt-inben benne vagyok.
Sheltem
*cdkulccs=béta kulcs csak elírtam.

Sheltem
Azért nem ilyen vészes a helyzet. Battlefield Bad Company 2 béta esetében is 1 oldalt írtak, hogy lehet majd kulcsot "nyerni" az elõrendelõkön kívül. 1 órával a Béta megjelenése után már tele volt a net cdkulccsal én kapásból 2 oldalról kértem. Az biztos, hogy a béta megjelenése estéjén nem árt onlinenak lenni, mert biztos lesznek oldalak ahol tudsz majd kérni. Én ebben biztos vagyok 😉

Kandurex
A pékfaszát...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
az open beta csak egy félrefordítás és egy túlbuzgó újságíró miatt volt hír.

ezt majd még úgyis megkérdezik páran, tehát: progamerek, blizzcon-látogatók és a nagyobb fansite-ok kapnak kulcsot, ez biztos

ezen felül sorsoláson lehet majd nyerni kulcsokat. még jó régen arról volt szó, hogy 40e kulcsot osztanak szét. más beta esetében ez jó lenne, fõleg úgy, hogy rendelkezni kell az adott cég játékával hozzá, de ez Blizz játék, sok-sok millió ember közül fognak sorsolni :\

Kandurex
ja, ja az csekkolja le a rendszered

De a progit le is szedted, a beregisztrált játékok felett van zölden írva.

Phoenix007
Csuszi, olvastam azokat, de már ott sem értettem, hogy került szóba, de mindegy, tényleg hagyjuk... Nagyon off.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Kandurex
hmm..nekem be van regisztrálva a battleneten 1-2..Diablo 2 pl. ...hát remélem

Akinek van kulcsa az automatikusan bekerül, de akinek van valamilyen eredeti blizz játéka, és regisztrálva van a battle.neten, és ott letölti a béta teszt progit (ami lényegében elküldi mi van a gépedben), azok közül is kerülnek be.

csuszi
ne legyél már write only bazd
5223-26

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
az open kifejezés ebben a formában elég becsapós ugyanis a kulccsal rendelkezõket fogják nagyobb turnusokban behívni (legalábbis én így tudom)

5240: hagyjuk sztem
Kandurex
Hogy, hogy hányan? Én úgy emlékszem, h open beta lesz.

Phoenix007
lawl...

Phoenix007
Én tudom, ki a lédigaga, cask azt nem vágom, hogy hogy jön õ most ide. De azé' kösz, hogy csont hülyének nézel 😊

ProGabe
<#worship>

#5238: kb. mindegy, mert az igazán fontos kérdésekre nincs benne válasz (hányan kapnak kulcsot, meddig tart)

Sheltem

Ne is a zenéjével, mert az borzasztó.

csuszi
én inkább ezzel hívnám fel a figyelmet a hölgyre😊

Rage47
TurboX
most sz@pattok ? 😄
csuszi
2-õt<#idiota>

Sheltem
Kicsit eltévedtél. Ilyet talán a brazzers.com on keress <#idiota>

Higany
Szerintetek lesznek fullos HD-s videók a játékban? Esetleg kellemes kinézetû nénikkel?

bélanéni
Pedig még én sem értem... ki az a lédigaga és ez a kukucskáló kismuff?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
" Na most valahol én is elvesztettem a fonalat.."

elég csúnyán, pedig csak 3at kellett volna visszaolvasnod 😞
bélanéni
Annyira bennfentes, hogy erre ne is várj választ <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Phoenix007
Na most valahol én is elvesztettem a fonalat ... ez valami ilyen bennfentes poén?

TurboX

kukuccs
bélanéni
Ki az a lédigaga, valamirõl lemaradtam?

Sheltem
Ennyi agyuk van.