StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
😄

TurboX
isten ments 😄
Prince23
Nem baj, menjetek addig C&C 4 bétázni, az is megteszi.

bélanéni
Az örömködés is valami 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Legalább pörög a topic. A semmirõl nem tudunk írni, marad a "sírás-rívás" <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Megy a sírás-rívás állandóan. Mikor jelentik már be a bétát, mikor kezdõdik már, mikor jelenik már meg, stb...... Miért nem annak örültök ami már van? Jön a sok video, egyelõre az is megteszi nem?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Mert regisztrálni kell nem regizni <#gunyos1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prince23
regiztem battle.netre tegnap este, de eddig nem küldtek kulcsot, a kis hazugok😊)

TurboX
mi "halandók" szerintem csak majd a béta vége felé kerülünk sorsolásra (bár ne így legyen..)
Sheltem
http://www.starcraft2.hu is megkapta a keyeit.

ProGabe
ahogy elnézem még csak azok kaptak, akik valamilyen kapcsolatban vannak fansite-okkal

igazán kinyithatná a Blizz a száját és elárulhatná, mennyi kulcsot osztanak szét, na meg azt is, hogy mikor

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Szerintem addig nem lesz semmi indulás amíg nem lesz bõven kulcs,..mirõl lehet addig beszélni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Akkor jöjjön is egy minõségibb felvétel:

SC2 BETA HD

TurboX
és végre már a jutúbon is lehet csemegézni bõven
bélanéni
Na asszem most BEINDUL itt az élet 1000 komment/nap tempóval <#buck><#eplus2><#crazya><#duma><#integet2><#taps>

csuszi
én a helyedben a 2 játékot két accra regeltem volna😉 így már 2x0.00000001% esélyed lett volna, nem csak sima 0.00000001😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Szega87
csináltam battle.net accountot, beregeltem rá a starcraft anthologym meg Diablo 2öm, letöltöttem valami hardvercheckert és beta fülben kipipáltam mindent hogy rdy to test. Most csak várni kell? és ha akarnak küldenek meghívot ha nem akkor meg IJ. ?😄

Sheltem
Ebben az esetben viszont tényleg "csak" meg kell várni, hogy osztogassák a "szûz" keyeket (mint bc2 esetében) bizonyos weboldalak.

Phoenix007
Nem,a szöveg szerint csak egyszer használható a kulcs, tehát gyõzõdj meg róla, hoyg azon aktiválod, amelyiken használni is akarod. Ha már aktiváltad, nem tudod másikra átvinni. Bneten Add games, bekopizod akulcsot, akkor jelenik meg az ikon, amivel letölti a downloadert, ami letölti a klienst.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Sheltem
Szerintem viszont nem rublikába másolod a keyt, hanem ott lesz már az ikon amikor az emailedre érkezett a key. Meglátjuk, lehet tévedek(egyébként tökmindegy).

Sheltem
Errõl beszélek. Egy kulcsot egyszer lehet aktiválni, és szerintem, mivel az emailcímre kapod(ami hozzá van rendelve a battle.net accounthoz) nyilván csak azzal tudod használni, és amikor megkapod akkor már bejelentkezés után látni fogod a battle.net en a játékok között(mint pl a wow trial azis ott van mint lehetõség hogy telepítsd).

Phoenix007
Így van.

Phoenix007
"PLEASE NOTE: Each beta key can be used only once, so please make sure you are upgrading the Battle.net account you wish to use to play the StarCraft II beta. Once claimed, your beta key cannot be transferred to another Battle.net account."

TurboX
szerintem kapsz egy kulcsot a mailedre amit be kell másolni a fiókon belüli "add games" rublikába. vagy valami ehhez hasonló metódus lehet
Kandurex
ja, ja szerintem is, az én battlenetes accountom semmit se mutat 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem csak key nem elég. Én úgy gondolom, hogy a keyeket hozzárendelték a battle.net accountokhoz(nem véletlenül jelenik meg a játékok között ott).
Vagy tévednék vajon? Bár ezt most még szerintem senki nem látja elõre.

BEAST
Beta keyt adj inkabb :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

5c0rp330n
most nemtom sirjak-e vagy nevessek.
ide a kulccsal keciek. 😊

Phoenix007
>By having a Battle.net account with this email address,
>you will secure yourself a place in the Beta and will
>be able to play as soon as it is released.

Ezt írták nekem ... át lettem bacva? Vagy nem egyszerre adják ki a kulcsokat, hogy ne haljanak le a szerverek, és csak várnom kéne a soromra? Ehh ... ez a szomorú, hogy én holnapra így is olyan leszek, mint a mosott szar, mert itt fogom figyelni a bnetet, hogy mikor jelenik meg az ikon, de lehet, hogy hiába...

Phoenix007
Hát én ezt vállalnám...

TurboX
hogy õszinte legyek még szerencse hogy nincs kulcsom, hogy néznék ki holnapra.. mint a mosott szar 😊
Rage47
vmi feltört beta kéne, skirmishben is ellennék én a gép ellen😄
összességében eddig nem tetszik , sc 1 valahogyan sokkal jobban bejött ,ez az egész nem olyan áttekinthetõ nekem , de majd meglátjuk , remélem majd kitudom próbálni.

Sheltem
😊))))))))))))))

Phoenix007
Mi még nem éltük meg, csak õk 😊 Rohaggyanak meg...

Sheltem
Ezt is megéltük.

berlinboy6329
Hát elég ratyi,de nincs vmi nagy gépigénye szal biztos megy az maxon is.Azok a kis mozgó videók sincsenek ott,amik az egységeket ábrázolják a HUdon a kis ablakban.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Phoenix007
meg villog is...

TurboX
liquides srác a legalacsonyabb beállítások mellett nyomatja elég gázúl fest
berlinboy6329
V mégis?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Csak hát Create game meg find match vhogy még nem megy 😊

ToCsEk
ennek a honlapnak mi is a címe? 😄 mert van rá accom, aztán megnézném hátha 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

most nézem mennyi pálya menü meg ilyesmi nagyon atom.

De egy open betat azért csinálhatnának majd, jó reklám is a játéknak 😄 meg nem hinném ,hogy ne tudnának szervert biztosítani neki.

ProGabe
itt mindjárt játszanak, már fenn van a gépén a játék

szert: bazz, nem tudott belépni 😄 de megoldotta, most hozott létre magának játékon belüli accot, talán õ az elsõ a világon. a kurvaanyját neki 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
én is abban reménykedem hogy holnapra már dúskálunk a videókban
BEAST
Latod, ha szulinapod lenne... :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Névnapomon indul a béta 😄 ez mekkora királyság kár hogy kulcsom nincsXD