StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ez most komoly? pontos linket pls, ha igaz. ha nem, akkor megnyúzom az aranyhalad 😊

szerk, megvan

Replay nézés dióhéjban:

– ezzel (http://www.mediafire.com/?ywoboylz5mn) felülírod a jelenlegi bnet mappádat (alap telepítési úton van)

- /documents/starcraft2 mappában létrehozod ezt a két mappát: Replays/Multiplayer, majd oda másolod ezt (http://dl.dropbox.com/u/733696/Recent.zip)

- windowsban engedélyezed a rejtett mappák láthatóságát majd követed ezt az útvonalat:

(winxp) C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

(win7) C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache
és felülírod a cache mappát ezzel (http://www.mediafire.com/download.php?ohmfg3jnjyw)

Majd indítod a játékot és széles mosollyal nézed a replayeket.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
Na megvan a buheralas 😊

Mar nincs account keres

Egyelore ennyi a replay valasztek, de majd bovul

az sc2.hu-n le irjak roviden mit kell buheralni.

Es voila, lehet csodalkozni, gepet/videokartyat tesztelni
ProGabe
majd ha több tízezer ember kap kulcsot, na akkor kezdõdik az igazi beta. ez egyelõre egy kis desszert, vagy még annyi sem. nagyon messze vagyunk a fõételtõl

az meg még mindig vicces, hogy az emberek nem bírják felfogni, megérteni, hogy a Blizzardnal más az idõszámítás. náluk 1 nap olyan, mint nálunk 1 hónap

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
Idaig en is el jutottam, szinten ultran 1680ban. 😊
Most mar buheralom a regeditet, hogy legalabb replayeket tudjak nezni benne.
Kandurex
Ki nem szarja le? Vazze?! Én is tudok szúrni ilyen ezer képet,...de kurvára nem tudjuk kipróbálni csak 10 -20 ember, mit érünk vele? he?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince of Máté
Kicsit kavarjuk fel a topikot:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak idáig jutottam, piratebay segítségével ti is élvezhetitek a menüt 😄

TurboX
ez a toss meg elég inbalancednek tûnik így elsõre, a legtöbb videoban a void rayt hívják ki legelõszõr talán nem véletlen, kb. a pályát legyelulja

én meg azt hittem hogy ennyi idõ alatt a béta már 95%ban véglegesített lesz a teljes játékhoz, ahhoz képes még az egységek sem véglegesek
TurboX
a baj csupán az hogy értelmes meccset még nem nagyon láttam 😞

zeng a bénet a "noobs in beta wtf" kifejezésektõl és kezdek én is efelé hajlani

ha valaki találkozik értelmes 1v1-el ne habozzon, linkeljen
BEAST
En ezt nagyon jol tudom, de attol meg illuziorombolo.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lehet játszani kicsit vele? Van valami warez kalóz vagy tört változat már belõle? Nekem nem is kell a full elég a BÉTA is ha ilyen soká csináták biztos jó az is.
Sheltem
Hidd el, hogy éles játék közben nem lesz idõd ilyesmire 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
Nagyon remelem, hogy megemelik az osszes egyseg supply igenyet, mert kezd mar kabare szintjere sullyedni ez az egesz. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
oO..
Nézegettem a replayeket és nem láttam egy darab dark templart sem 😞(( se twilight archont pedig nagyon megnézném õket😄

ProGabe
megnéztem, lóf*sz 😄 pont az elõzõ ellentéte, kb. semmi sem történik. valami a kettõ között kéne

Sheltem
Zene nélkül mit éééérek ééééén........

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ProGabe
mondjuk az egy nagyon szar videó, ilyen 100-ból egyszer fog csak összejönni "live"

ez pl. jobb(nak tûnik, még nem néztem végig):

BEAST
Nem tetszik, hogy vagy az ui tul nagy, vagy az egysegek. 😞

Prince23
Egy livestreamet linkeljetek már be, aki tud persze.

ProGabe
mádörsip in eksön

Sheltem

Daell Drow
Hat en ma starcraft2 zeneket halagtok, nehany szam erdekes. De van koztuk kifejezetten jok is, a zergeke a legjobb szerintem. A terranoke meg hat kicsit ilyen country-s.
bélanéni
Én sem értem. Mondjuk én éppen a GameSpot-os replayt nézem, nagyon jó. Link (érdemes HD-re kapcsolni)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Na mi ez a punnyadás emberek? Vagy már mindenki játszik? :C

ProGabe
"If you didn't receive a beta test invite, don't worry -- it's possible that you'll be added in a later phase. Keep an eye on the email address associated with your Battle.net account, and stay tuned to www.StarCraft2.com for further updates."

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23280178143&sid=5000

Prince23
Nem értem, hogy sg.hu miért nem járt el ez ügyben.... (béta kulcsok)

Sheltem
Kattingatós kijelölgetõs lerombolós

Na milyen?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sheltem
Igen a 0 az mindenhogy 0 <#banplz>

5c0rp330n
asszem kifejezetten azt mondtak, hogy teljesen mind1 hogy hany jatekod van bereigisztralva, ugyanannyi eselyed van.

bélanéni
...nem a felhasználó élvezkedése.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Jó lenne tudni, mi nyom a latban. Pl. szerintem a Starcraft elsõ része elég sokat. Akinek WoW van, az még nem biztos hogy a kezdeti Blizzardos fellángolás után sokáig, elmélyülten akarja tesztelni. És itt most a tesztelés és a sok visszajelzés a lényeg.

Sheltem
Nekem még a k*rva ogg zenékkel sincs szerencsém 😊 starcraft2.hu ról lekaptam , de munkahelyi gépre akármilyen ogg codecet rakok fel nem tudom lejátszani. Erre mondják, hogy szegény embert még az ág is...? <#vigyor3>

Daell Drow
nem fognak torolni, csak max 0% lesz az esejed hogy kapj beta kulcsot.
En mar egy eve regisztraltam 6 jatekom van bent, de szerintem nekem is csak 0% esejem van beta kulcsra.
Kandurex
marha esélyes 😊

Sheltem
Nem.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Regisztáltam az SC2 beta opt-in-re, de csak egy 10 napos WoW Trial-lal, ami 3 nap múlva lejár.
Ha letelik a 3 nap, akkor az opt-in - bõl is törölnek szerintetek?
5c0rp330n
..amig be nem kerulsz 😊

Kandurex
Nah, nem mintha nem láttunk volna már ezer videót...egyszerû faszoskodás a zárt béta.

5c0rp330n
egyebkent meg senki nem kapott halandokent kulcsot, csak fansiteok?

Mivel kód nélkül nem megy ezért nem warez téma, szvsz.

bélanéni
Fúj Warez! 😊

Sheltem
Egyébként aki idõt akar spórolni és azt akarja, hogy mikor kap keyt már ne kelljen a letöltésre várni(bár 1.6gib manapság már nem sok idõ) annak elárulom, hogy a thepiratebayen fenn van az US verzió leszedheti elõre(mivel bétáról van szó remélem senki nem fogja wareznak érezni ezt mert teliberöhögöm)

bélanéni
(még ha csak poén akart is lenni)

bélanéni
Egyébként C&C4 is biztos jó, de Starcraft2 béta alatt azért szentségtörés ilyenekkel jönni.

bélanéni
A darkosról jut eszembe az egyik kiváló Jayce Hall show, ahol a Diablo3-as (ál)megbeszélésen vesz részt a faszi, és fel van írva a táblára néhány fejlesztési terv, többek között egy "We want more color" :-)

Sheltem
Persze úgy is fogalmazhatnék, hogy van egy szint ami alá nem mennék azért...<#vigyor3>

TurboX
pontosan!
Sheltem
Nem elég darkos <#idiota>

bélanéni
Végre egy jó ötlet!