StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
1 Ahoz ,hogy replayeket nézzek meg ,hogy kitudjam próbálni a bétát szükséges Bnet account?
2.Miért épít a protos egymásköré egy rakat pylont?
3.Szokott ilyen nagy kék fény kõrözni a fõ épület körül a protossnál ez mit csinál pontosan?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
V9ykn8_TZL0
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Már megoldották hogy nem kell bejelentkezés, igaz, így online nem lehet játszani, de replay-eket lehet nézni + ezt írják AI elleni játékra:
"Playing against AI
In progress, stay tuned."
Magyarul, éppen folyamatban van a "törés", látogass vissza néha. Szerintem pár nap és lehet AI ellen nyomni. Nem tudom, ki hogy van vele, szerintem egy Very easy fokozat is jó arra, hogy az ember kiismerje a játékot.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
V9ykn8_TZL0
Bár nem tudom, hogy multiban lehet-e ellene játszani (pl kilép valaki menetközben, akkor folytatja-e).
Ám ha 6x gyorsításon van, másnak is akad nem ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MJ rulz Pink Team The Only One
Remélem nem ez a max (insert, delete).
Másik. Jól látom, hogy a az AI ellen játszás tulajdonképpeni akadálya az, hogy nem tudok térképeket betölteni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Winxp
1 gbram
nvidia 6800 120 mb ram videókártya
amd sempron 3000+ processzor
Ezen szerintetek nagyon low on fog menni vagy azért attól kicsit feljebb?kíváncsi lennék.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xfire Updates
Elindítva
2010-02-19 19:58
Befejezve
2010-02-19 19:59
Leírás frissítése
Ez a fájl frissíti a játékokat, amelyek az Xfire által támogatottak. Automatikusan telepítésre kerülnek, majd törlõdnek.
Leírás
New support for:
Cloudy with a Chance of Meatballs
Commandos 2
Dracula 2: The Last Sanctuary
Happy Habitat
Sins of a Solar Empire: Diplomacy
Club Penguin
Virtual Skipper 5
Dawn of Magic 2
Stargate Resistance
Aliens vs Predator
StarCraft II Beta
In progress, stay tuned.
Hmm,bizalomgerjesztõ..Ám igaz,h csak alap nehézségi fokozat elérhetõ a bétában?Very easy...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igen. egymás mellé... pedig tudom mit jelent a / jel, dehát.... most nem gondoltam rá 😄
na leellenõrzöm így.
c:/Felhazsnálók/my_acc/Dokumentumok/Starcraft II Beta/Replays/Multiplayer/es itt a kicsomagolt replayek
igy csinald, mert olvastam mar volt 1-2 emberke aki egymas mellé csinalta a replays es multiplayer mapat. Nem pedig egymasba es ezert nem lattak.
pecs nincs.
Felülírtam a game mappában lévõ battle.net mappát,
beraktam a
C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache
mappába a Cache mappát (nem töröltem a benne lévõ 2 meglévõ könyvtárat)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A game ugye megy. azzal talán nem lehet gond (bár nem találok rajta kilépés gombot😊 )
Szóval ahová bemásoltam a replayokat:
c:/Felhazsnálók/my_acc/Dokumentumok/Starcraft II Beta/
Ide toltam a 2 mappát és azokba tettem a replayeket.
Nem lehet, hogy pecselték azóta az betát és nekem vagy régi, vagy újabb van meg?
géptesztre egyébként tényleg jó ez a megoldás
gépem: e8200@3Ghz, 2 giga ram, gef8800GT, win7: minden high-on, kivéve az árnyékot, de a tükrözõdések be vannak kapcsolva
a játék nagyon jól optimalizált: minden egyes dolog növeli, ill. csökkenti az fps-t. ultra-n is szépen eldöcög, 50, akár 60 fps-sel, ha mondjuk egy terrran bázist nézek a meccs elején, ahol szinte semmi mozgás nincs. ha benézek egy zerghez, ahol ugye ott az izgõ-mozgó creep, egybõl lecsökken ez a szám. amint megkezdõdik a haddelhadd, lemegy akár 25-30-ra is, néha-néha még alább adja, így ez "élõben" már necces lenne
még tesztelgetem, meg úgyis lesz még további optimalizálás, driverek a hw-gyártóktól, stb
alapveto dolog volt 1998-ban is, most is az.
Nem tudom, más játékokban ez hogy van megoldva, de azt látom hogy itt egy-egy 10 perces replay 100kbájt környékén van, ami annyit jelent hogy nem videofájlt készít, hanem csak infokat tárol el, milyen egység hova mozog adott pillanatban, illetve az összes cselekményt. Nagyon tetszik. Iszonyat penge ez a game, az már most sejthetõ.
viszont igy az h replay hack elvileg mukodik nekem mar eleg ok h leszedjem a cuccot..
+
Starcraft 2 Beta Login Bypass, Cache, and Replays
1.6 giga telepitve 4gb.
Mukodik. Kiprobalasra jo annak aki mar nem birja ki.
En speciel csak azt nezem meg, hogy mennyire jo a gepem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
találtam egy ilyet, nekem nem ment, de a commentelõk azt írták mûködik...kamu szagú, de egy próbát megérhet
http://www.youtube.com/watch?v=0Oss8-apJpw