StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
StarCraft 2 Replays - GameReplays.org
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
http://www.youtube.com/user/HDstarcraft
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
http://darkblizz.org/Forum2/index.php?topic=587.0
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ki kell csomagolni, a Mods mappa tartalmát be kell másolni a SC2 telepített könyvtárába (+felülírás).
Ezután a LazyLaunch-al megnyitni az egyik map-ot.
(LazyLaunch leírás #5788-ban)
Na asszem elleszek pár napig 😊
Amúgy AI tényleg vicc, de nézelõdni jó. Levágsz a 3-ból kettõt, bevédekezel, hagyod felfejlõdni, így lehet tesztelgetni. Roach imba 😄
Egyébként az ásvány/gáztermelés szerintem túl gyors, egy kisebb támadás alatt összejön 1000 mineral/vespene.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hat, igen, itt mar nem agyhalott az ai, tehat csinal dolgokat, de a semminel nem sokkal tobb.. meg tobb egysegrol azt sem tudom hogy mi, sose voltam gosu es eleg lassan jatszottam megis konnyeden szarravertem az ai-kat, sajnos nagyon gyengecskek, sokmindenre nem jok..
mind1, igy legalabb a latszata megvan annak hogy jatszok is, csak nincs benne semmi kockazat, semmi kihivas..
<#worship>#worship>
:3
link
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Casterek is kiválóan irányíthatóek, minden úgy mûködik, ahogy kell. Szempillantás alatt ki lehet osztani 4-5 casternek vagy 20 parancsot. Nagyon durva caster mikró lesz itt, épp ezért kéne szerintem mindhárom fajnak 2 dedikált caster. Csóri zergnek 1 darab használható spellje van (parasite). Egy kérdés maradt, a harc közbeni útvonalkeresés. Vannak azért még kiforratlan egységek, pl. Infestor, de alakul a dolog. Legutóbbi változások (feedback, mass recall) jól eltaláltak, Mothership kezdi betölteni a neki szánt szerepet.
Nekem egyébként nem tûnik egyik faj sem kiemelten makrointenzívnek, sõt, talán tossal még macerásabb az állandó cronoboost, mint a queenek managelése.
majd be masoltam par replay-t
utana inditom a lazylaunch-t, es amikor betolt azt irja hogy: unable map
valamit ki hagytam?
valaki leirhatna hogy kell al nelkul jatszani.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csuszi: nem volt... toltsel le regi repeket Boxertol! ott a bwchart... tudsz nezni apmet 😊 nem volt a koreai ubergeekekhez(top apmfreakekhez) kepest sosem magas 😊 Mondom Nada gyorsabb joval... (es meg sokan masok) 😉
MJ rulz Pink Team The Only One
"eleg sok kepesseg/unit tul gyorsan fejlesztodik/gyartodik le..."
Azért itt van némi ellentmondás. 😊 Ha ennél sokkal lassabb lenne a fejlesztés/gyártás, inkább 20-30 perces meccsek lennének.
Ha top player kell magas APM-el szinten Terran vonalon, akkor inkabb Nada(nah, o" inkabb mar gep) ... 😉
Legjobb pelda amugy a lassu jatekos+top player kombora: Savior... talan a liga 1ik leglassabb playere es ugye mindenki tudja, hogy egy zergzseni... higgadt, esszel jatszo, igazi stratega 😉 (aki nem ismeri, kb olyan brillians zergben, mint Boxer Terranban) tomoren-roviden miert nem uralkodik manapsag: mindenki kielemezte a zsenialis jatekat mar, es valahol "leeloztek" sebessegben(mondhatjuk mindkettore)... sajnos... 😞
en sokkal jobban szeretem, ha egy meccs eldol 10 perc alatt, mert trukkoznek orrba-szajba... mint egy trappolos 1 oras unalmas allohaboru, booooring... :S