StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
ez kb egyidos a sima ai packal, es mar regota tudni rola h ugyanolyan szarul jatszik ezekben is az ai, csak ezzel asszem meg ilyen idiota kodok is kiirasra kerulnek a kepernyore..

berlinboy6329
Nagy fos az egész...Meg se nyitja a mapot.....Unable to open map...Szar!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Valentino
Itt pedig letölthetõ formátumban találhotók replay-ek:
StarCraft 2 Replays - GameReplays.org

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

Valentino
Ha valaki nem ismerné... itt található néhány jobb replay:
http://www.youtube.com/user/HDstarcraft

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

bélanéni
Itt vannak összegyûjtve 1v1 és 1v3 AI-s map-ek.
http://darkblizz.org/Forum2/index.php?topic=587.0

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Na kipróbáltam. Szerintem ezekben is könnyû fokozat van, azt csinálta a srác, hogy 1vs3 van, tehát 3 gép van ellened. Így azért már némi kihívást is jelent. Megindultam a Zergek ellen, legyõztem, azt hittem már nyertem is, közben Terranok támadták meg a bázisom. Aztán kiderült hogy Protossok is vannak. 😊 Egyedül a bal oldalon folyamatosan az AI-k cselekedeteit jelzõ kiírások zavaróak.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Elvileg ebben 2 HARD AI-s map van! HARD AI

Ki kell csomagolni, a Mods mappa tartalmát be kell másolni a SC2 telepített könyvtárába (+felülírás).
Ezután a LazyLaunch-al megnyitni az egyik map-ot.
(LazyLaunch leírás #5788-ban)

Na asszem elleszek pár napig 😊

Magh
Amit el is lehet költeni lazán, csak a mikró közben haza kell ugrani és lezongorázni a szükséges egységeket. Ami itt a SCII-ben elég egyszerû, lévén kell max 3 control group az épületeknek és nyomogatod, ami kell, meg nyomsz egy global rally-t, BW-ban ez egy rémálom volt 😊

Amúgy AI tényleg vicc, de nézelõdni jó. Levágsz a 3-ból kettõt, bevédekezel, hagyod felfejlõdni, így lehet tesztelgetni. Roach imba 😄

Prince of Máté
De megnyitja én most mentem egy FFA-t Lost Templen, 3 géppel 😊 Semmi taktika nélkül nyerni lehet, addig húztam amíg 9 Ultralisket be nem küldtem hozzájuk...
Egyébként az ásvány/gáztermelés szerintem túl gyors, egy kisebb támadás alatt összejön 1000 mineral/vespene.

berlinboy6329
telepitett könyvtár?Pl c:\öcsipöcsi\Starcraft II Beta? Igy a fõkönyvátrba az EXE mellé?ott van a lazy is,meg a mapok is..Mégsem megy:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Daell Drow
Valaki akinek mukodik le irhatna szajba ragosan hogyan hova telepitsunk. Kezdve a beta telepitestol. koszi.
Kandurex
Tedd a telepített könyvtárba a map -okat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ja, ja...hát elég hülye 😞

berlinboy6329
Nálam unable to load map....:C

Mûködik, kicsit bénák, de próbának tökéletes, bemásolod valahova, és lazytownal megnyitod és megy is, ennyi az egész.

5c0rp330n
na nyomtam egyet LT-n.
hat, igen, itt mar nem agyhalott az ai, tehat csinal dolgokat, de a semminel nem sokkal tobb.. meg tobb egysegrol azt sem tudom hogy mi, sose voltam gosu es eleg lassan jatszottam megis konnyeden szarravertem az ai-kat, sajnos nagyon gyengecskek, sokmindenre nem jok..
mind1, igy legalabb a latszata megvan annak hogy jatszok is, csak nincs benne semmi kockazat, semmi kihivas..

Rage47
amúgy nem próbáltam, remélem tényleg müködik 😄
csak simán fõkönyvtárba másoltam, lazzyval meg megnyitottam, és már ment is

berlinboy6329
Nincs is,mer nincs leirás,h kell beáálitani,tehát nem is tudok játszani...Mit kezdjek én azzal a 2 fájllal amit leszedtem?semmi crak,v exe,csak sima sc2ma kiterjesztés...Társitsam,és megy,v mi?meg van hekkelve?

szucsy89
hova másoljam?
3 AI van, de elég gyengusok, de legalább van kire vadászni végre 😊
<#worship>

Kandurex
mert ugye a lazzy az nem nyitja meg :/

szucsy89
nekem is ugyanez..most bezzeg nincs itt senki amikor kéne😄
berlinboy6329
Õõõõõõ.Mit kezdjek én ezekkel a fájlokkal?

berlinboy6329
MEgy az AI?AÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kandurex
Na most akkor mi is van? letöltöttem, a mods -ot bemásoltam, de még van itt pár sma file, gondolom mapok, ezeket hova?

DJ RX7
ezt mitõl csinálja, hogyan tudnám orvosolni a hibát?

:3

szucsy89
nézem is egybõl
5c0rp330n
<#wow1>

DJ RX7
sztornó.
sry a felesleges hsz-ért majd egy moderátor ha van kedve törölje.

DJ RX7
ezeket hová tegyem?

isten vagy , kössz😄

Rage47
müxik az AI
link
TurboX
szívembõl szóltál
BEAST
En meg sem neztem meg a betat, sot, replayt is csak egyet neztem meg amit itt linkeltek (youtubeosat). Majd megnezem a veglegeset, addig valoszinuleg csak csalodnek, annyira varom, hogy inkabb nem rombolnam le az illuzioimat, ha nem muszaj. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
No igen, az irányítás is olyan kristálytiszta, ahogy vártam. Hibátlan. Arra várnék még opciót, hogy egy gombot lenyomva a teljes kapacitással azt gyártsa, amit lenyomtam (pl. SHIFT+Z-re ha rányomok 4 Hatcheryvel, akkor kezdjen el gyártani 24 linget, ne kelljen 12-szer lenyomni). Lehet, hogy van iyen, csak nem tudok róla 😊

Casterek is kiválóan irányíthatóek, minden úgy mûködik, ahogy kell. Szempillantás alatt ki lehet osztani 4-5 casternek vagy 20 parancsot. Nagyon durva caster mikró lesz itt, épp ezért kéne szerintem mindhárom fajnak 2 dedikált caster. Csóri zergnek 1 darab használható spellje van (parasite). Egy kérdés maradt, a harc közbeni útvonalkeresés. Vannak azért még kiforratlan egységek, pl. Infestor, de alakul a dolog. Legutóbbi változások (feedback, mass recall) jól eltaláltak, Mothership kezdi betölteni a neki szánt szerepet.

Nekem egyébként nem tûnik egyik faj sem kiemelten makrointenzívnek, sõt, talán tossal még macerásabb az állandó cronoboost, mint a queenek managelése.

Daell Drow
ujra raktam a bnetet patchelte magat 2x
majd be masoltam par replay-t
utana inditom a lazylaunch-t, es amikor betolt azt irja hogy: unable map

valamit ki hagytam?
valaki leirhatna hogy kell al nelkul jatszani.
Lammer
vátevõr... a vegleges legyen jo 😊 a tobbi nem szamit... en mar csak a retailt fogom telepiteni, az fix :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Davidus
már a második peccsnél tartunk és azt ígérték hogy hetente minimum 1 peccs várható

V9ykn8_TZL0

Lammer
tudtam, hogy ezt fogod irni... totalisan nincs ellentmondas... MONDOM egymashoz kepest... most nem fogom betolteni ujra, mert toroltem... de van olyan kepesseg ami onmagahoz kepest total lassu... peldaul van olyan magas tierben elerheto upgrade ami ezer evig fejelsztodik... de egy 10 perces meccshez nem is kell... illetve mas kepesseghez kepest meg gyors(vagy unit ami magas tieren tok hamar megepul... kicsit gaz)... semmi koze ahhoz, hogy hany percig tart egy meccs (illetve van, de a lenyeg, hogy belekotottel tok masba)... 😉 Valahogy meg nem erzem az sc1 balanszirozottsagat(persze ott sem volt ugye egybol minden tokeletes, most sem az szvsz, de valahol nagyon kozel all hozza)... persze meg csak beta :]

Csuszi: nem volt... toltsel le regi repeket Boxertol! ott a bwchart... tudsz nezni apmet 😊 nem volt a koreai ubergeekekhez(top apmfreakekhez) kepest sosem magas 😊 Mondom Nada gyorsabb joval... (es meg sokan masok) 😉

csuszi
szerintem elnézve a linkelt videót simán van 350. kibaszott okos volt, taktikus stb, de azért azok a mikrok...bele se mennék mert tuti buktás, õ meg belemegy és kijön 20% veszteséggel. ez a nem mindegy. wraith dance😊 az a lock mûsor tankok ellen. jesszum pepi.

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
"en sokkal jobban szeretem, ha egy meccs eldol 10 perc alatt, mert trukkoznek orrba-szajba... mint egy trappolos 1 oras unalmas allohaboru, booooring..."

"eleg sok kepesseg/unit tul gyorsan fejlesztodik/gyartodik le..."

Azért itt van némi ellentmondás. 😊 Ha ennél sokkal lassabb lenne a fejlesztés/gyártás, inkább 20-30 perces meccsek lennének.

Lammer
jah es... kiprobaltam ezt a sandbox modot... haaat, azert ezen meg remelem dolgoznak... eleg sok kepesseg/unit tul gyorsan fejlesztodik/gyartodik le... bar ugye beta, szoval nem kellene aggodnom... :]

Lammer
jo lesz az 400-nal kevesebbnek is 😉 Boxernek sosem volt igazan magas APM-e 😉 (Boxer pont azert lett fémösz, mint amiket leirtal... okosan jatszott)

Ha top player kell magas APM-el szinten Terran vonalon, akkor inkabb Nada(nah, o" inkabb mar gep) ... 😉

Legjobb pelda amugy a lassu jatekos+top player kombora: Savior... talan a liga 1ik leglassabb playere es ugye mindenki tudja, hogy egy zergzseni... higgadt, esszel jatszo, igazi stratega 😉 (aki nem ismeri, kb olyan brillians zergben, mint Boxer Terranban) tomoren-roviden miert nem uralkodik manapsag: mindenki kielemezte a zsenialis jatekat mar, es valahol "leeloztek" sebessegben(mondhatjuk mindkettore)... sajnos... 😞

en sokkal jobban szeretem, ha egy meccs eldol 10 perc alatt, mert trukkoznek orrba-szajba... mint egy trappolos 1 oras unalmas allohaboru, booooring... :S

Remélem késõbb bekerül a sc2.com on található twilight archon a játékba a mostani archon helyett, az sokkal jobban néz ki.

unknown nick
Huh jó ez a proggi, amit belinkeltetek. Már látszik rajta keresztül, hogy az SC2 kezelhetõsége, unit mozgások, csoportosítás durván javult az 1-hez képest.

bélanéni
Addig marad a "Playing against myself" 😊

bélanéni
Nem rossz, de nekem nagyon macerásnak tûnik, inkább várok egy olyanra, ahol nem kell fájlokban szerkesztõvel matatni.

5c0rp330n
Amúgy ne fossál, megkapod a makrókat amiket akarsz , szerintem a te részed a zerg lesz, az szerintem nagyon macros 😄 egyik legnehezebbnek tartom õket a játékban ,amúgy meg amíg nem próbáltuk ki élesben addig szerintem felesleges a macro/micro rendszerrõl túl részletes következtetést levonni mert úgyse derül ki minden.Gép ellen sem, ezek a dolgok mind a PvP-ben fognak kiderülni,am ha szereted a skill macros stratégiát akkor ajánlom neked a Battleforge ot , ott kiélheted magad rendesen.