StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Hmmm,...hát, pedig tetszik, ez van 😊 csak többet szeretnék benne látni...de, ha nem lesz...annyira az se lesz baj

Más: basszus, megnéztem pár SC meccset, csak úgy unalomképpen...és iszonyat látszott a grafikai különbség, szóval szerintem bõven ugrott a Blizzard generációkat a grafikában

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

csuszi
"és lehetsz kurva ügyes taktika, zsenialitás nélkül"

de amúgy ha erre vágysz, akkor kibaszott egyszerû, ez nem a te játékod. ez olyan sacc mint az nfs-tõl realisztikát elvárni vagy egy realisztikus autóversenytõl arkadot stb.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kandurex
passz, annyira azért nem ismerem õket, ha hozzá még jó stratéga is, az elõtte meghajtjuk a fejet

csuszi
😊 slayer asszem a strategia istene úgy röviden, kb olyan mint a fociban pelé vagy maradona. úgy nagyjából az új trükkök 90%-át õ találta ki. úgyhogy ezt a stratégia dolgot ne emlegesd. a 200apm jó lesz 400-nak is.

Kandurex
több gondolkodást, mint klikkelést szeretnék

egyéni hiba lehet nálam, tudom

csuszi
és szerinted egy stratégiai játék legyen olny stratégia a 21. században? akkor menjünk sakkozni vagy kártyázni. ez egy komplex játék, aminek nagy része stratégia, egy kicsiny része pedig ügyességi. mint ahogy az fps ek se csak ügyességiek, hanem taktikaiak is, más arányban.

"de az már nem user átlagszint." - lehet neked az a jó ha nincs kihívás, de nekem külön öröm, ha egy játékban az átlag játékos felé kell küzdenem magam. akár ügyességben, akár másban. vagy szerinted az a jó, ha a csata része csak egy kötelezõ rutin lenne, hisz mindenki berendelgetné a maga auto dolgait, aztán minden a csata elõtti részen dõl el. akkor javaslom a körökre osztott strat játékokat. ez sc, aminek része az ügyesség.

Kandurex
Azért mondjuk visszatérve erre a Boxxere vagy Sly, szóval tényleg jó játékos(ok), de azért azt megnézném, hogy az említett makrókkal egy valódi profi sztratégosz ellen mit tudna felmutatni...mert a 200APM -ét feldughatná a seggébe.

Kandurex
Ne írd körbe a hülyeséget, csak a csatáról beszélünk, nem arról, hogy milyen stratégia mozgás, tervezés folyik a háttérben, nekem azzal nincs bajom, én a makrókat hiányolom, mert szerintem maguk a csaták túl gyorsak és nincs idõ ezer egységbõl kiválasztani, hogy mit csináljon X - Y, illetve van, de az már nem user átlagszint.

csuszi
nem csak balfaszt. én rengetegszer mentem több, nagyobb, erõsebb sereggel és sokszor szoptam a micro hiányom miatt. és nem vagyok egy iszonyat béna.

stratégia pedig abban áll, hogy felderítesz, terjeszkedsz, kiválasztod a megfelelõ egységeket az ellen szerint, megszervezed az ütközet helyét, idejét. ennek csak piciny szelete a csata maga, ahol kibaszott sokat számít az ügyesség. lehetsz te kurva okos, taktikus ügyesség nélkül, és lehetsz kurva ügyes taktika, zsenialitás nélkül. kõ papír olló szintre levinni az sc-ét nem túltájékozott - igen komplex játék.

Azért sok múlik az egységek spelljein is pl protossnál a high templar skillje, vagy akár mothership vortex sokat dobhatnak egy csatán ha jól használod ,szóval szerintem nem olyan kõ papír olló , kinek van több stílus.

Nem érted a lényeget, nem komolyan írta. 😄

Prince of Máté
"már a zerg kampány"
Errõl nem tud valaki elérhetõséget linkelni?

Kandurex
Dehogy tévedés, ott van a tévedés, hogy te stratégiát akarsz ráerõltetni egy papír - olló - kõ alapú harcra. Másrészrõl egy balfaszt, a világ legjobbja (egyik?) bármikor elver. Én is elverek CS -ben egy kezdõt, holott mindkettõnknek ugyanaz az esélye, csak jobban ismerem már a begyakorolt mozdulatokat. (és itt most tisztán a harcról beszélek, nem a játék egyéb stratégia részeirõl (fejlesztés stb.))

csuszi

csuszi
tévedés. 2szeres vagy akár 3szoros túlerõt is leverne egy pro gamer egy bénábbat. de egy normált is.
slayer
ez úgy néz ki mintha annyin múlna kinek van több?

Kandurex
Felháborodást? Basszus,...nekem pont ez a legnagyobb vesszõ paripám, hogy beállítani szituációkat elõre, hogy hogyan reagáljanak az egységek!

A Starcraft -ban még a legnagyobb csata is másodpercek alatt lejátszódik, esély sincs taktikára, csak lövöm, azt akinek több van az adott egységbõl az nyer, más kérdés, persze a játék egyéb részei által kihasznált stratégia elõnyök, de egyszerûen ordítóan szükség lenne a makrókra, kb. hasonlóan, mint pl. a Dragon Age -ben, hogy bizonyos helyzetekben, hogyan reagáljanak az egységek.

szucsy89
szucsy89
ja, igen. hát látszik hogy a blizz nemcsak a prokra gondol..😄 emlékszem anno warcraft3ban is mekkora felháborodás volt hogy 1-2 spellt lehetett automatizálni, hogy így túl könnyû lesz a játék, meg blabla aztán mégse lett semmi, sõt mostmár szinte minden stratégiában megtalálható...

hangokról meg minden blizz játékban csak ámulok ha a zenét/hanghatásokat hallom, most sincs ez másképp..nagyon össze lesz rakva ez a game, az már most látszik, hát még a végleges amikor kijavítgatják a sok-sok apró hibát
csuszi
eddig csak a hangok hagytak véleményem szerint kívánnivalót maguk után, kiderült tévedtem. zseniálisak, csak rep-ben nem lehet hallani. mind a zene, mind az egységhangok 10-esek.

elején magas apm kellett ahoz hogy az scv ket szét osztogasd a mineralokra.

Az AI értékeit át lehet írni.
Biztos nem lesz hiper intelligens, de azt biztos be lehet állítani, hogy többet gyártson; remélhetõleg azt is, hogy néha-néha betámadjon téged.
szucsy89
mineral szíváson mit értesz?😄
A játék menet nagyon leegyszerûsödött az 1 hez képest hála égnek sok micro fost kivettek amitõl a noob játékosok is egész jól kezdenek játszani , fõleg ,hogy az elején nincs mineral szívás valami nagyon jó😄 Sokkal pörgõsebb a játék menet mint számítottam , de a countereket még megkell nézni.

Amúgy én colossust még mindig nem tartom valami hatékonynak 😄 replayek alapján is mindig hamar kikapják 😄 viszont a charge es zealot valami eszméletlen erõs, pillanatok alatt behúznak egy komplett csapatot.

Davidus
a bétában is csak very easy ai van ami olyan mintha nem is lenne

V9ykn8_TZL0

Amúgy nem értem , én felpatcheltem és nem csináltam utána semmit és tudtam replayt nézni.

Kandurex
Az úgy nem jóóó 😞 tudom, tudom...ez is több, mint a semmi, de akkor már inkább a replay -ket elemezgetnék..

bélanéni
Nincs egyelõre AI sajna, de kipróbálni így is jó.
(#5788)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én is várom,áll az ajánlat ,én már tavaly elõrendeltem, kérdés az ,hogy mikor ér ide😄

Kandurex
Ellenfél lehet, ai?

bélanéni
Remélem áll még az ajánlatod ("Ha megjelenik a végeleges, remélem pár partyt lejátszunk"). Alig várom! <#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ez ajáték überdurva!!! Iszonyat hangulatos, ha jól emlékszem még egyetlen játékkal sem sz*rakodtam ennyit megjelenése elõtt mint most ezzel. Így ellenfél nélkül is marhára élvezem 😊 Árad a HANGULAT belõle, hihetetlen részletgazdagon kidolgozott minden szempontból. Nyilván ezt a "bohóckodást" viszonylag hamar meg lehet unni, de már sejthetõ hogy a végleges produktum eszméletlen lesz <#eplus2>

kurvára tetszik nekem is, én protossal kezdtem de már próbáltam mindet asszem én terranos leszek annak a játék stílusa tetszik a legjobban, pedig mindig azt hittem protoss only leszek😄

bélanéni
Terranokkal kezdtem, bazzeg MEKKORA muzsika szól alatta, hangok hibátlanok, egyesek nem tudom mit hallottak <#boxer><#eljen>

köszi

bélanéni
(letölteni így kell az oldalról: a lap alján ide kattintasz: Save file to your PC: click here)

bélanéni
Leírom a SANDBOX (AI nélküli kipróbálás) menetét:

- Letöltöd ezt: LazyLaunch

- kicsomagolod a ZIP-et (elõtte leállítod a vírusirtódat, mert vírusosnak érzékeli pedig NEM az!)

- elindítod a lazylaunch.exe-t, és kitallózol a Cache mappából egy s2ma kiterjesztésû map-et

- indul a játék. Betöltés után kiírja: Victory! Azt nyomod hogy Return to game.

- Ha másik fajjal akarod nyomni, F10 + Restart + Restart (véletlenszerûen ad egy fajt)

<#worship>

bélanéni
(Ez a neve: lazylaunch.zip)
AI nincs, csak az irányítást lehet próbálgatni.

bélanéni
Gondolom jókat játszotok, de azért két meccs között leírnátok egy címet?

Na most van aki kitudta próbálni a játékot ? úgy hogy õ játszik?

drogosgeci
már a zerg kampány is játszható, csak a lezáró video utolsó fél perce hiányzik, mert nem nem tudták dekódolni a crackerek !

Ams
van single-re crack, állítólag.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

drogosgeci
nyilván nem a wow accountokat akarják ellopni 😊

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

5c0rp330n
ja megvan.
na ez fasza, ezzel is elleszek egy ideig 😊 fajt amugy nem lehet valasztani?

5c0rp330n
kinnvan? hol-e?

ProGabe
sandbox \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

xNoodlex
A leírtak alapján feltettem a bétát és egy replay elindításánál ezt az üzit kapom:
** TEMP ** One or more files which are needed to play this game are not available locally. They must be downloaded first.
Kapott már ilyet más is?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

szucsy89
bélanéni
Nekem frissítés után már a kliens sem indult el.

Megoldás (replay nézéshez):

- kliens újratelepít
- patch telepít
- crackel régi módon
- replay lejátszáskor megkérdezi, hogy ki akarsz-e lépni a Battle.net accountból, mert csak a kliens korábbi verziójával lehet lejátszani ---> Igen-t válaszol

Kissé lassabb mint eddig de jól mûködik!

Kíváncsi vagyok, AI elleni játékot minden patch után újra kell-e írni a srácnak, illetve most újrakezdte-e az egészet.