StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnak is olyan a betöltõ képernyõ,h egy htalamas szürkésrózsaszin téglalap van a kép közeépn?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
* Very Easy: http://www.mediafire.com/?hjoalmoyyjt
* Easy: http://www.mediafire.com/?mwtn5k5unif
* Medium: http://www.mediafire.com/?mz4ymygnngy
* Hard: http://www.mediafire.com/?dzdeznohxzi
* Very Hard: http://www.mediafire.com/?fdnokjxnndg
* Insane: http://www.mediafire.com/?cdorwymlfmj
* Original: http://www.mediafire.com/?wzwmo2n22wb
hm.......
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valakinek valami ötlet?
nem tûntek olyan szórakoztatónak, mint a másik két faj, pont amiatt, mert nem csak annyit tudnak, hogy fossák az egységeket, és ezt már tudták az egyben is. tehát ez jó dolog, csak nem tûnik elég nagy elõrelépésnek. a Zerg bemutatásakor nagyon mondta Kerrigen, hogy megbújtak a galaxis sötét zugaiban és fejlõdtek, evolválódtak. na, az Ultra megtanult leásni a föld alá, húha! 😄
viszont az, amikor pár roach bekúszik a föld alatt az ellenhez és szétszedi a szegény kis scv-jeit, hm, elég nagy fun. tulajdonképpen ezzel meg is nyertem a meccset, mást nem nagyon tudtam kipróbálni
amit meg akartam nézni, az a corruptor: ha egy ilyen lövésétõl hal meg a másik egység, akkor abból továbbra is lesz valami épület-szerûség, ami lõ? ez az erõsebb AI (ami csak abban erõsebb, hogy pumpol, mint állat, de pl. az épületet nem emeli fel, amikor megtámadom lingekkel) csinált egy, azaz egy darab medivacot, ráküldtem a corruptorjaimat, erre nem ott volt egy kósza hydra, ami bevitte a halálos lövést?! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak ennyi van: Battle.net, Logs, Mods, Support, Versions
El indúl meg minden, csak amikor bekarok tölteni egy pályát ezt írja ki: unable to open map
😞
Most ha ezt nézzük, egy Nydussal expre/mainre bejuttatott 40 ling, ami 3 Hatch-ból instant megvan, nagyon durva hatásfokú, pillanantok alat szétkapnak mindent és nem kerülnek semmibe. Creepen, amit midgame alatt ingyen generálsz Queennel/Overlorddal, minden egység brutálisan gyors. Corruptor, Broodlord, Roach, ezek azért elég sok új lehetõséget kínálnak.
Egyébként én BW-ban T és néha P voltam, zerggel az APM-em miatt nem tudtam úgy játszani, ahogy akartam. Itt T tetszik a legkevésbé, mert 2-3 hangulatos egységen kívül (reaper, ghost) egy steamroll faj. Tossal el fogok szórakozni, fõleg a warpin miatt, de a mainem szerintem a zerg lesz.
MJ rulz Pink Team The Only One
a T-nél a reaper, marauder, thor, viking, raven mind-mind új, és jó egység
a P-nél ugyanez: immortal, stalker, woid-ray, a motership, stbstb
ez a két faj a már meglévõ taktikái mellé kapott újakat, most ezeket már nem kezdem el sorolni
ehhez képest a zergnél kb. csak a roach-ot találták el az újak közül. ja, hogy náluk szinte nincs is új egység? a totál értelmetlen ultra helyett kellett volna valami igazán jó, ütõs, badass vadállat, na meg egy jó kis caster sem ártana
miben változott a használható stratégia? szinte semmiben! a queen lárvagyártása miatt annyi történt, hogy még több egységet lehet fosni
oké, még nem tesztelhettem igazán élesben, nem tudom pl. a madarazás mennyire mûködne, de kicsit belegondolva, talán azt a legkönyebb counterelni az egész játékban, kivéve a ZvZ meccseket, lévén a Hydra mennyi is, tier 2.5?
az a durva, hogy én ezt már régóta éreztem. valahogy nem állt össze a Zerg. ráadásul a készítõk is tudják ezt, nyilatkozták is úgy fél-háromnegyed éve, hogy velük volt (és van) a legtöbb gond
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
- leszeded a béta klienst: KLIENS + telepíted + megvárod a 2-es patch frissítést (ez magától lemegy)
- letöltöd az AI 3.0 hacket: AI 3.0 crack + kicsomagolod a SC2\Mods mappádba. Ez biztosítja hogy az AI (gépi játékos) jobb lesz mint alapállapotbeli ultra könnyû változata.
- letöltöd a LazyLauncher-t: LazyLauncher + kicsomagolod akárhova.
- innen letöltöd az AI hekkelt map-okat: MAP-ek + kicsomagolod õket, mondjuk a LazyLaunch-os mappába.
- indítod a lazylaunch.exe-t és kitallózod az egyik MAP-et
- játszol az AI ellen.
Egy kis segítéget szeretnék kérni.
Letöltöttem a játékot (béta) mindent megcsináltam el is idúl csak a baj, hogy a lazyTown nevü program mindíg ezt írja ki: Could not find StarCraft II Beta v0.3.0.14093
Sehonnan nemtudom letölteni ezt a pachet az enyém még a v0.2-as verzió. Frissíteni automatikusan de amikor letölti mindíg valami hibát ír ki.
A replayeket megtudom nézi de viszont játszani nemtudok.
Valaki esetleg tudna egy kicsit segíteni, ohgy honan tudnám letölteni azt a pachet vagy, hogy tudnám megcsinálni, hogy tudjak egy kicsit kockulni vele? 😊
Elõre is köszi.
Utána bennevagyok.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Berlinboy lehet hogy még csak kezdõ.
És hál' Istennek nincsenek azok az idegesítõ AI-s üzenetek, csak egyetlen az elején: "Prepare for Terrible Terrible damage" <#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
Szokásos módon megy (LazyLaunch + AI hekkelt pályák)
Egyszer rámküldött 3 zalát,mikor zerggel voltam 1v3ban..Szal az egyik ráküldött 3 zelát,én meg 6 linggel nem tudtam leölni õket+ Quennek..Aztán gyártottam még 6ot,azok is meghaltak....Aztán még 4et,azok is.....Aztán 1 roachot,és azt is megölték..Közülük EGY SEM halt meg.....
:3
Hiába very easy azért nem annyira ygenge,de a z 1v3 az már kihivás az biztos....
protossal voltam Metapolison...csinálgatom a cuccokat,ami kell(Pylon,Gateway,probeok),kihozok 3zelat,aztán még párat,nézegetem mik vannak,gyártok robotics facilityt observert beküldöm,látom nincs semmi katona a bázisán,ilyenkor már volt talán 1 immortalom,ki voltam expelve,kb 8-10zela,3-5 stalker,3 Void Ray és ugye látom,h observer nem lát ellenséget a bázisán..Erre azt látom,h lerohant vagy 8marával,meg 15rinenel+2-3 helionnal..Voltak kb. 30n..Kicsit meglepõdtem,h ilyene gy Very easy AI.Azt hittem,h óránként kapok 3-4 egységet..mire ledaráltam a bázisát,ami rémegyszerû volt,már expelve volt,ghostjai voltad,medivacjai,ravenje,viszont az egségeit bedaráltam otthon,szal csak ez a pár ellenség volt a bázisán....Tök érdekes,h kiirja az AI,h gg,ha lenyomom,lol.
Azért kiváncsi lettem volna,h 1v3 esetén mit kapok a nyakamba...Early gamenél szopós nagyon,de aztán már gyerekjáték..
készülõ multi crack
"They are currently working on emulating the battle.net server which would allow multiplayer support. Starcraft II will not feature LAN play, so it may be tough to crack that at all, but you could still play 1v1 with your "LAN friend" via the emulated server once it's up."
Alig várom 😊