StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
triple post FTW!!!

Másnak is olyan a betöltõ képernyõ,h egy htalamas szürkésrózsaszin téglalap van a kép közeépn?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
144,asd....14-et csak..De akkoris durva.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Lehet,h van nem BLizzard által beletett dolog,mert én vhogy kizártnak tartom,h 3 zela elintéz 16linget,1 queen,meg 1 roachot anélkül,h akár 1 is emgdöglene....V,hogy 15 rine,meg 8 mara elintéz 3 hydat,144 roachot,meg 24 linget,és még marad belõle 12marine...

5c0rp330n
kiprobaltam ezt az ai 3.0-t, mintha valamit tenyleg javult volna, az elejen pl kaptam egy zerg rush-t ill folyamatosan kisebb csapatokat, protoss-ok is jottek nehany csapattal, de itt is csak kisebb vesztesegeket tudtak legfeljebb csinalni, egy minimalisan kiepitett vedelemmel is konnyeden vissza lehet verni ezeket, legfeljebb akkor vagy bajban ha csak parasztjaid vannak meg.. egyszeruen nem expelnek ki eleg helyre, nem gyartanak jo egysegekbol eleg sokat, az igazan jo egysegeket (pl dark templar) mintha egyaltalan nem is gyartananak.. t-kkel voltam, jol meg akartam nezegetni a cuccaikat ezert nem nyomtam le a gepet gyorsan, osszegyujtottem a vegere kb 15 thor-t meg 6 cruiser-t es vegigszantottam az egeszet. szerintem eleg lett volna az egesz palyara kb 3 thor is, egyszeruen szinte semmi vedelemmel nem talalkoztam..

Másnak is jelez vírust ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Magh
Mothership szerintem nagyon jó, nem értem a fikázást. Ez egy gameender unit, ami a besült meccset elõrelendítheti, viszont a limit (1) és a lassúsága biztosítja az egyensúlyt. Mass recall így tökéletes. Tossnak ez a nuke/nydus megfelelõje, mert a warpin jó, de mégsem építhet az ember 25 warpgatet.

Ezek most újak ?

Kandurex
# Download Starcraft 2 AI Difficulty patches (all of these are weak AI scripts)

* Very Easy: http://www.mediafire.com/?hjoalmoyyjt
* Easy: http://www.mediafire.com/?mwtn5k5unif
* Medium: http://www.mediafire.com/?mz4ymygnngy
* Hard: http://www.mediafire.com/?dzdeznohxzi
* Very Hard: http://www.mediafire.com/?fdnokjxnndg
* Insane: http://www.mediafire.com/?cdorwymlfmj
* Original: http://www.mediafire.com/?wzwmo2n22wb

hm.......

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most meg csak a menü jön be és állandóan a Logint kéri 😞
Valakinek valami ötlet?
ProGabe
na lenyomtam egy meccset az erõsebb AI ellen, milyen gyorsan változik az ember véleménye: jó ez a zerg 😄

nem tûntek olyan szórakoztatónak, mint a másik két faj, pont amiatt, mert nem csak annyit tudnak, hogy fossák az egységeket, és ezt már tudták az egyben is. tehát ez jó dolog, csak nem tûnik elég nagy elõrelépésnek. a Zerg bemutatásakor nagyon mondta Kerrigen, hogy megbújtak a galaxis sötét zugaiban és fejlõdtek, evolválódtak. na, az Ultra megtanult leásni a föld alá, húha! 😄

viszont az, amikor pár roach bekúszik a föld alatt az ellenhez és szétszedi a szegény kis scv-jeit, hm, elég nagy fun. tulajdonképpen ezzel meg is nyertem a meccset, mást nem nagyon tudtam kipróbálni

amit meg akartam nézni, az a corruptor: ha egy ilyen lövésétõl hal meg a másik egység, akkor abból továbbra is lesz valami épület-szerûség, ami lõ? ez az erõsebb AI (ami csak abban erõsebb, hogy pumpol, mint állat, de pl. az épületet nem emeli fel, amikor megtámadom lingekkel) csinált egy, azaz egy darab medivacot, ráküldtem a corruptorjaimat, erre nem ott volt egy kósza hydra, ami bevitte a halálos lövést?! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Itt egy link, ahol lent írja is, hogy "csítes" AI -ról van szó, bár APM? ír,..nem világos.

Én semmit , mondjuk az elég érdekes volt hogy kb 2-3 min után már 3 zealot verte a supply wall omat😄

Kandurex
Ez a 3.0 AI állítólag csalós, plusz módosítások vannak a játékmenetbe is (nem a Blizzard által), valaki észrevett valamit?

Szerintem ára miatt, most már totál semmire való lett, árán lehet venni rakat egységet amit jobban ki lehet használni.

Kandurex
hm, az új patchben eléggé a tökére léptek az anyahajónak a protossnál :/

Szerintem se túl erõs a zerg de azért láttam sok jó meccset ,ahol ha megvan az apm nem lehet megállítani õket, én terrannal nyomom most, meg úgy általában az tetszett meg a legjobban, pedig nagyon protoss rajongó voltam mert szeretem a sci fi cuccokat nagyon😄😄 de inkább meg maradok a golyós puskánál meg a rakétáknál, terran egységek jobban tetszenek meg a lehetõségek, centerbõl felderítés, sensor tower is kúrva jó, elején mondjuk most ai majdnem bezúzott egy zealot rushal csak az a baj egymással voltak elfoglalva aztán megkíméltek 😄 Lesz multiplayer az nagyon jó lesz, végre lesz igazán jó ellenfél😄

Ott nincs olyan mappa, hogy maps.
Csak ennyi van: Battle.net, Logs, Mods, Support, Versions
Kandurex
Egy szó mint száz, a zergenek pont az a része lett erõsítve, ami elve a gerince kell, hogy legyen...a csorda..😊)

Kandurex
Tegyed jól a mappokat abba a könyvtárba, ahova telepítette a játékot.

Köszi a segítséget.
El indúl meg minden, csak amikor bekarok tölteni egy pályát ezt írja ki: unable to open map
😞
Magh
Azért alakul az Infestor, a fungal már nem lassít, hanem STUNOL, ellõsz 3-4-et és egy fél hadsereg megbénult, lingek darabokra szedik. A nagy egységekre meg mehet a parasite. Új Nydus iszonyatosan erõs, most is a Zerg lesz messze a legmobilisabb faj, BW-ban is erre épített, valamint õ expel a legjobban és képes a leggyorsabban gyártani, a Queen mechanizmussal nagyon komoly boomokra képes. Tossnak hiába a chrono boost és a warpin, ezek csigalassúek a Nydushoz képest. Épp ezért nem kapott a zerg szerintem annyi új egységet.

Most ha ezt nézzük, egy Nydussal expre/mainre bejuttatott 40 ling, ami 3 Hatch-ból instant megvan, nagyon durva hatásfokú, pillanantok alat szétkapnak mindent és nem kerülnek semmibe. Creepen, amit midgame alatt ingyen generálsz Queennel/Overlorddal, minden egység brutálisan gyors. Corruptor, Broodlord, Roach, ezek azért elég sok új lehetõséget kínálnak.

Egyébként én BW-ban T és néha P voltam, zerggel az APM-em miatt nem tudtam úgy játszani, ahogy akartam. Itt T tetszik a legkevésbé, mert 2-3 hangulatos egységen kívül (reaper, ghost) egy steamroll faj. Tossal el fogok szórakozni, fõleg a warpin miatt, de a mainem szerintem a zerg lesz.

csuszi
olyan nincs, hogy nem ffa, hanem a 3 gép egymással van? vagy 2. mert egymást baszogatják, nem nehéz megküldeni õket.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kandurex
Nem tudom mit vársz a zergtõl...pont ez a lényeg, fosni az egységeket 😊 Ha az nem elõny, hogy kétszer gyorsabban lehet gyártani minimális pénzért, akkor semmi nem lesz elõny.

ProGabe
kicsit szomorú vagyok: a zergeknél, akik a kedvenceim voltak az egyben, nincs meg az a plusz, ami a másik két fajnál nem is kérdéses

a T-nél a reaper, marauder, thor, viking, raven mind-mind új, és jó egység

a P-nél ugyanez: immortal, stalker, woid-ray, a motership, stbstb

ez a két faj a már meglévõ taktikái mellé kapott újakat, most ezeket már nem kezdem el sorolni

ehhez képest a zergnél kb. csak a roach-ot találták el az újak közül. ja, hogy náluk szinte nincs is új egység? a totál értelmetlen ultra helyett kellett volna valami igazán jó, ütõs, badass vadállat, na meg egy jó kis caster sem ártana

miben változott a használható stratégia? szinte semmiben! a queen lárvagyártása miatt annyi történt, hogy még több egységet lehet fosni

oké, még nem tesztelhettem igazán élesben, nem tudom pl. a madarazás mennyire mûködne, de kicsit belegondolva, talán azt a legkönyebb counterelni az egész játékban, kivéve a ZvZ meccseket, lévén a Hydra mennyi is, tier 2.5?

az a durva, hogy én ezt már régóta éreztem. valahogy nem állt össze a Zerg. ráadásul a készítõk is tudják ezt, nyilatkozták is úgy fél-háromnegyed éve, hogy velük volt (és van) a legtöbb gond

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Nekem jól mûködik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

unknown nick
Ez az AI 3.0 nálam nem megy vagy mapom nincs hozzá, nem tudom. Félgömböket rajzol minden objektum helyére. Valakinek elõjött ez a hiba?

bélanéni
(A korábbi battle.net crack meg a Cache a játszáshoz már nem kell, csak a replay-ek nézegetéséhez! Hogy a nemsokára elkészülõ multi 1v1 crack-jez mi kell és mi nem, az megint más kérdés.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Eddig amit tudni kell:

- leszeded a béta klienst: KLIENS + telepíted + megvárod a 2-es patch frissítést (ez magától lemegy)

- letöltöd az AI 3.0 hacket: AI 3.0 crack + kicsomagolod a SC2\Mods mappádba. Ez biztosítja hogy az AI (gépi játékos) jobb lesz mint alapállapotbeli ultra könnyû változata.

- letöltöd a LazyLauncher-t: LazyLauncher + kicsomagolod akárhova.

- innen letöltöd az AI hekkelt map-okat: MAP-ek + kicsomagolod õket, mondjuk a LazyLaunch-os mappába.

- indítod a lazylaunch.exe-t és kitallózod az egyik MAP-et

- játszol az AI ellen.

szucsy89
töröld le a játékot, rakd fel újra és egybõl patcheld akkor jó lesz
Sziasztok.
Egy kis segítéget szeretnék kérni.
Letöltöttem a játékot (béta) mindent megcsináltam el is idúl csak a baj, hogy a lazyTown nevü program mindíg ezt írja ki: Could not find StarCraft II Beta v0.3.0.14093
Sehonnan nemtudom letölteni ezt a pachet az enyém még a v0.2-as verzió. Frissíteni automatikusan de amikor letölti mindíg valami hibát ír ki.
A replayeket megtudom nézi de viszont játszani nemtudok.
Valaki esetleg tudna egy kicsit segíteni, ohgy honan tudnám letölteni azt a pachet vagy, hogy tudnám megcsinálni, hogy tudjak egy kicsit kockulni vele? 😊
Elõre is köszi.
bélanéni
Én elõször lenyomok pár meccset AI 3.0 ellen, még nagyon nem ismertem ki magam a lehetõségek között. Asszem Terrannal veszem jobban szemügyre az AI-t. Így a 2 hetes gyerek mellett kissé nehézkes a dolog, de azért majd igyekszem. <#beka3>
Utána bennevagyok.

Klemice
fú valaki adna valami linket honnan szedem le a bétát, hogy futtatom offline és mi ez az AI izé? 😄 kösz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lesz 1 v 1 multi lan hamachi be és aki akar jöjjön 😄 remélem mihamarabb kész lesz.

bélanéni
Mármint kinek? 😊
Berlinboy lehet hogy még csak kezdõ.

Szega87
Zerg ennyire játszhatatlan?

bélanéni
Na ez már jól hangzik XD
És hál' Istennek nincsenek azok az idegesítõ AI-s üzenetek, csak egyetlen az elején: "Prepare for Terrible Terrible damage" <#idiota><#beka2>

berlinboy6329
Ja ilyenem van.....Másabb sokkal....Most zerggel voltam,vagy 24zerglinggel,3hydraval meg 16 körüli roachcsal,jött a mass rine+mara kombó és bedaráltak 😮

bélanéni
SC2 AI V3.0 ---> Továbbfejlesztett AI, állítólag elég kemény, még csak most fogom próbálni. Ki kell csomagolni + bemásolni a SC2\Mods mappába felülírással.

Szokásos módon megy (LazyLaunch + AI hekkelt pályák)

berlinboy6329
Szal,akkor nincs belebuhera és tényleg ilyen erõsek már a zelák is a lingek ellen?érdekes volt...

DJ RX7
kezd te is protossal. <#smile>

:3

berlinboy6329
Hát nem tudom én meglepõdtem.....

Egyszer rámküldött 3 zalát,mikor zerggel voltam 1v3ban..Szal az egyik ráküldött 3 zelát,én meg 6 linggel nem tudtam leölni õket+ Quennek..Aztán gyártottam még 6ot,azok is meghaltak....Aztán még 4et,azok is.....Aztán 1 roachot,és azt is megölték..Közülük EGY SEM halt meg.....

DJ RX7
1v3-ban nagy az esély, hogy az ellenfelet melléd rakja szóval az egységeket mihamarabb meg kell építeni. szerintem a 1v3 túl egyszerû. nincs sok értelme még.

:3

berlinboy6329
Lol,1v1 mapon nyertem,jeee.Protoss nem rossz,az Immortal szaggat mindent...Ezek fejlesztettek az AI-n vagy mi?

Hiába very easy azért nem annyira ygenge,de a z 1v3 az már kihivás az biztos....

protossal voltam Metapolison...csinálgatom a cuccokat,ami kell(Pylon,Gateway,probeok),kihozok 3zelat,aztán még párat,nézegetem mik vannak,gyártok robotics facilityt observert beküldöm,látom nincs semmi katona a bázisán,ilyenkor már volt talán 1 immortalom,ki voltam expelve,kb 8-10zela,3-5 stalker,3 Void Ray és ugye látom,h observer nem lát ellenséget a bázisán..Erre azt látom,h lerohant vagy 8marával,meg 15rinenel+2-3 helionnal..Voltak kb. 30n..Kicsit meglepõdtem,h ilyene gy Very easy AI.Azt hittem,h óránként kapok 3-4 egységet..mire ledaráltam a bázisát,ami rémegyszerû volt,már expelve volt,ghostjai voltad,medivacjai,ravenje,viszont az egségeit bedaráltam otthon,szal csak ez a pár ellenség volt a bázisán....Tök érdekes,h kiirja az AI,h gg,ha lenyomom,lol.

Azért kiváncsi lettem volna,h 1v3 esetén mit kapok a nyakamba...Early gamenél szopós nagyon,de aztán már gyerekjáték..

bélanéni
Már dolgoznak az 1v1 multis részen, hogy haverral lehessen tolni.
készülõ multi crack

"They are currently working on emulating the battle.net server which would allow multiplayer support. Starcraft II will not feature LAN play, so it may be tough to crack that at all, but you could still play 1v1 with your "LAN friend" via the emulated server once it's up."

Alig várom 😊

5c0rp330n
kthxbyemymistake

drogosgeci
l2read

szucsy89
"Meghekkelhetnék"
5c0rp330n
linkt

unknown nick
Meghekkelhetnék a hálózati részét is mostmár végre. 😊

berlinboy6329
Dehogy kerülnek..El se indul az egész...