StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Kicsit tényleg imba, majdnem minden zerg azt nyomja. Jóformán be se kell nézni hozzájuk mire fejlesztenek. A rossz ebben az, hogy folyamatosan belekényszerítenek egy állandó buildbe, amivel counterelni lehet.

bélanéni
Legelõször ezen a linken olvastam a replay nézésrõl: Replay nézés Csak az ezen az oldalon található linkek már nem igazán mennek.

Az AI elleni játék, és az összes SC2 beta crack-el kapcsolatos fórum pedig itt található: AI-s dolgok, Eszközök, Általános eszmecsere

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ProGabe
errõl egyébként hol van szó? mármint a fake-bnetrõl, warez-1v1-rõl és társairól

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Mármint lassan úgy tûnik, hogy nem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Kíváncsi vagyok, a kulcs megkapása elõtt még kész lesz-e a virtuális Bnet. Lassan úgy tûnik, amilyen rágóta írják <#idiota>

Sheltem
Jobb reggelt(Ebbõl sejthetõ is, hogy reggel sem volt béta a fiókomban).

Az összes starcraft2 mirc csatornán ahova járok, megy a sírás(természetesen a nem zerg játékosok körében) a Roach imba mivolta miatt, ezért szerintem következõ patchban mindenképpen nerfelik a drágát(ha mást nem a regen idejét mindenképpen növelni fogják).
Hihetetlen, hogy kb. mindenhol ez a téma...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Mégegyszer belinkelem:

Replay nézés:
- B.net crack (más is van benne, de azok nem kellenek)
- legújabb Cache
- Replay oldal #1, Replay oldal #2

Játszás AI ellen: Starcraft II Launcher

bélanéni
Replay nézéshez meg kell "hack"-elni a B.net mappát + Cache-t mappát + letölteni replay fájlokat és betenni a megfelelõ helyre. Ez már sokszor le volt írva, hogy kell. FONTOS hogy ilyenkor a SC2\Mods mappában az original AI fájl legyen.

Ha játszani akarsz Starcrack-es AI ellen (pl. 6.1), akkor nem kell mást tenned mint letöltened a Starcraft II Launcher-t, és ezt futtatni. Ez tartalmazza a 6.0-s AI-t is, tehát nem kell buherálnod már egyáltalán a SC2\Mods mappát.

Magh
Hogy néztek replayt ÉS játszotok AI ellen?

Venom
Na valaki igazítson el egy kicsit launcher ügyben. Miért lehet e legtöb launcherben kiválasztani az AI-t ha úgyis az alap blizzardosat használja?
Szal ajánljatok egy normálisat amibe racet, stb-t kilehet választani de nemkell felülíratni vele semmit, elõre is köszönöm.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

bélanéni
Igen! De replay formában jobb.

bélanéni
Egy másik ami ugyancsak marhára tetszett: Artosis (T) vs KHB (P) Amit a Mothership mûvel a terrannal, az beteges. Pedig a MS. felbukkanása elõtt úgy tûnt, a terran áll nyerésre. Jó meccs, úgy tûnik KHB rohadtul ért Protosshoz. (Õ p**sázta el az elõzõ replayben David Kimet)

berlinboy6329
Vkinek majnem bejött..Nem tommá ki, vki játszott liquidnazgul ellen,aki stalker+colossus comboval ment,bansheek sorra alázták cloackolva,még observerrel is..tolt hozzá pár vikinget,akik kiszedték,emg pár ravent felderiteni az observert,és kész..Igaz kikapott mert béna volt....Alig volt egysége nazgulnak,bár az ellenfelének is,viszont volt nukeja(TvP volt,nazgul volt a P),és simán bemehetett volna a fõbázisra,rádobhatott volna eg ynukeot az 5 gateway-re,meg a 2 rob fac.-ra és kész....Instant win onnantól...De nem tette..kikapott..:C 1 órás meccs volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Viking az fasza,de elég sérülékeny , földi használatra nem ajánlom csak ha hátba támadsz vele, arra viszont kiváló.

Szega87
rájöttem önmagában a banshee tömeges gyártása nem sokat ér komolyabb ellenféllel szemben, kombinálni fogom vikingekkel. Vélemény?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berlinboy6329
Nájsz,itt a 6.1!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
A vége nagy csalódás, DK. kikap. Mondjuk sejthetõ volt, a Protoss végig uralta a játékot.

bélanéni
Ajánlok egy replay-t. Ezen az oldalon: LINK, és az a neve hogy David Kim (T) vs. KHB (P) on Steppes of War.

Még csak a felénél tartok, mert lassan elemzem mi is történik a pályán. A protossos srác viszonylag hamar (5-6. perc) elindít egy nagyobb rush-t, David Kim hihetetlenül okosan állja a sarat, amikor bejut a protoss a bázisára és már biztos nyomtam volna a "GG"-t <#idiota>. Kíváncsi is voltam, hogy fogja õket visszaverni. Utána a protossos srác okosan küld egy levegõbe támadó repülõt a bansheek ellen. Légvédelem hiányában úgy védi ki D.K., hogy a 4 banshee-jét elküldi két különbözõ irányba, aztán a srác válasszon melyiket támadja 😊. Itt tartok, eddig izgalmas meccs, el nem tudom képzelni, hogy tudnak ennyi felé figyelni, nekem sokszor le kell pause-olnom <#wilting>

bélanéni
ProGabe: van benne valami, de az alapokat már tudom, replay-t nézek és játszok vagyesen.

Sheltem: szívesen és elõre is köszi

donatus13: meglátátjuk mit tehetünk, de elõbb kapjak béta lehetõséget, ennek még nyomát sem látom <#szomoru1>

Szega87
megfogadva tanácsaid kicsit körültekintõbben, bansheekra specializálodva kifektettem egy Zerget! <#eljen>

demo

Engem is megdobhattok egy kölcsön accountal 😄 még 1 napra is örülnék .

Sheltem
Viszont énis megigérem neked, hogy ha az 5 accountomból legalább 2 re kapok és neked nem lesz, alap, hogy onnantól az egyik account a tiéd(sc anthology van a fõaccon kívülieken).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nagyon rendes vagy bélanéni de mégjobb lenne ha kapnánk következõ waveben mindketten kulcsot és akkor tudnánk 1v1zni <#vigyor3>

"Számomra eddig ez a játék az elmúlt pár év legizgalmasabbnak ígérkezõ játéka, azon felül hogy nagyon komoly, hihetetlen hangulatbomba az egész úgy ahogy van "

Egyetértek veled, nekem ez az elkövetkezendõ pár év meghatározó játéka lesz, az már a tört bétából lejött.

Szega87
<#worship>

ProGabe
ez szerintem hülyeség. na ne sértõdj meg, csak nem tudom jobban megfogalmazni 😄

ez pont nem egy olyan dolog, hogy az elején nézni kell, mert úgy tnaulsz

ez úgy megy, hogy az elején azt sem tudod, mégis mi a f*sz van. szenvedsz, elp*csáznak, dühönges/szomorkodsz/leszarod (a megfelelõ aláhúzandó), aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy olyan dolgokat csinálsz, veszel észre, amiket azelõtt nem tudtál, nem értettél

na amikor ez megtörténik, tehát megvan a megfelelõ RUTIN, akkor kell elkezdeni nézni a profikat. ez olyan, mintha valaki F1 közvetítés alapján akarna megtanulni autót vezetni

persze ezt-azt el lehet lesni (pl. játék elsõ 5 percében használatos build order), de egy darabig ezt mindenképpen autodidakta módon kell játszani

+olvasgasd a #6735-ös hsz-em 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én is totál láma vagyok, mégis a 6 meccsembõl 3at nyertem 😊

bélanéni
Csak azért osztanám meg vele, mert látom már nagyon kellene neki 😊

bélanéni
Mármint a bejelentkezési adatokat adnám kölcsön, gondolom nem lopná el az accom. 😊

Jaja már nem adnak kulcsot.

Kandurex
Ha jól tudom account -hoz van kötve a kulcs nem? Szóval nem igazán tudod csak úgy oda adni bárkinek is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Konkrétan jelenleg nem is örülnék a béta kulcsnak, odaadnám ideiglenesen Sheltemnek, amíg bele nem jövök. Persze nyomnék pár meccset, hogy szokjam az elruházást <#duma>

bélanéni
Én is totál így vagyok vele, de olyan szinten amatõr vagyok, hogy így nem állnék haverok elé sem <#help><#idiota>

setuh
van benen vmi,de en nem akarok nagyon rakattani,h profi taktikakat alkalmazzak,csak majd lazan haverok ellen, al ellen esetleg vegigtolni a kampanyt meg ienek 😊.de a jatek tenyleg szuper, hangualata odabasz es nagyon profin kidolgozott.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Battle Report :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
Én a köv. pár hétben csak replayeket fogok nézni. Semmi értelme játszani vele, amíg nem ismerek legalább 15-20 taktikai fogást. El akarom lesni a profik játékát. Számomra eddig ez a játék az elmúlt pár év legizgalmasabbnak ígérkezõ játéka, azon felül hogy nagyon komoly, hihetetlen hangulatbomba az egész úgy ahogy van <#zavart1>

setuh
hat a 6.0-as al nekem meg kemeny 😄...zergekre nagyon rakatantam mostanbaa csak nem igazan tudom h mit erdemes veluk.vki leirhatna egy rovid de velos taktikat :-D.probaltam egy oat h zerglingket meg rakas banelinget gyartok egy ideig bejott aztan mar annyi egyseget kuldott h nem boldogultak :\.de a banelingeket nagyon csipom.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

greyfox
na.. sikerült 😊))
http://darkblizz.org/Forum2/not-enough-pylons/starcraft-2-guide-bypassing-maps-replays-ai/

itt van egy new cache nevû fájl, ami mindig az updatelt pályákat tartalmazza.

Steam: greyfox

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ProGabe
na megnéztem

hát, hol is kezdjem 😄 legjobb talán az, hogy ha tudsz angolul, akkor nézd meg azokat a videókat, amiket ebben a topikban linkelt a srác: KATT

ha meg nem, akkor írok ezt-azt.

ez kb. minden kezdõnek szól:

- mineral management!!! ha a játék elsõ 5-10 percében 5 másodpercnél több ideig van 200 ásványod (ugyebár ennyi kell pl. a spool-hoz), akkor csapj a kezedre! persze késõbb sem állhat halomban a pénz. nézzétek meg, hogy a (fél)profiknak mennyi lovéjuk van: elárulom, semmi, mert mind elköltik!
- early game build order. nézzétek meg, mikor kell mit gyártani, hogy a lehetõ leghatékonyabbak legyetek! hányadik parasztnál kell lerakni az elsõ depot, mikor kell építeni a barackot, stb. minden ki van számolva, másodpercre (és ásványra) pontosan! persze ezek függhetnek attól is, hogy mi a közép-, és hosszútávú terv, el is érkeztünk a 3-ik pontig:
- döntsd el, hogy mégis mit akarsz. ez nem az a játék, ahol "mindenbõl építek egyet, oszt' jóvan" módon kell építkezni. az a jó, ha te tudsz irányítani, mert akkor az ellennek kell counterelni

aztán:

- rally-pointot értelmesen használd! CC-bõl egybõl az ásványhoz lehet küldeni a parasztot
- olyan NINCS, hogy egy paraszt semmit sem csinál. eleve az egyik szövege az, hogy "hé, megijesztettél", hisz' a Blizz is tudja, hogy mindig egy olyan épít, amelyiket egy ásvány mellõl "rángat el" a player (btw kristállyal a kezében építõ parasztot sem szeretnék látni, gyerekek! <#idiota>)
- deríteni! elkezdtél turreteket építeni, amikor még nem is volt a pályán légi egység 😄 azt a nagy parabolát szinte nem is használtad 😄
- parasztot! még parasztot! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!
- choke-management: a feljárót 2 supply-val és egy barack-kal kell elzárni
- kaja legyen! mire szól a hang, hogy elfogyott, eléheznek szegény rine-ek 😊 igen, annak rögzülnie kell, hogy erre mindig figyeljen az ember
- expelni! terrannal a legegyszerûbb, hisz' olyan helyre is el lehet reptetni a CC-t, ahova a másik két faj csak a sziklák elpusztításával jut el, vagy droppal
- ott a jobb alsó sarokban van egy gomb, felsõ sor legszéle, gyors-gombja az 'A', mint Attack 😄 tehát néha támadni is kell, esetleg kicsit harassolni
- minimap használata egységek irányításához TILOS!!!!! pl. elküldtél 2 helliont a másik bázisára, aztán nem is foglalkoztál velük, pedig pont meglátták, amint a bázisod mellett elkészült az ellenfeled sajátja 😄
- a játék végén a banshee-ket totál rosszul használtad, simán meg lehetett volna fogni a másik seregét, csak ugye pont rosszkor küldted el a madárkákat, persze simán lett volna idõd visszavezényelni õket
- én, amint megláttam volna azt, hogy az ellenfél ott gyûjti az egységeket a bázisom mellett, úgy rádobtam volna egy atomot, hogy behugyozott volna ijedtségében

hirtelen ennyi (persze még lehetne mit írni), meg persze az, hogy majd idõvel úgyis jobb leszel, fõleg ha átgondolod, mégis mit csesztél el

csuszi
pár napig nem voltam.

nekem megy az 5.5 ai és cheates ai, és a rep. van értelme újat felbaszarítanom, mert ahogy látom vannak problémák.
melee van-e? fajválasztás? vagy valami hasznos újdonság?

MJ rulz Pink Team The Only One

greyfox
és az a furcsa, hogy ugyanazon mapon játszódó replayekbõl van amit betölt, van amit nem 😄

greyfox
az is megvolt 😞

berlinboy6329
másold be a starcraft 2 mappába is..Ahol a multi meg recent meg ilyen idióta mappák vannak,ott is van egy cache.

ProGabe
melyik mapen játszottatok? gatyába kéne ráznom a cache mappámat, mert nem találj a fájlt

greyfox
hát, sajnos mindhiába.
-Friss install, patchelve
-30 megás cache könyvtár bemásolva a C:\Users\Greyfox\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

-Ai nincs
-Lazylaunch 2.0 administrator módban

és nemmegy. **temp** nemtalálja a mapet duma...

Szega87
Imént terranal voltam egy protos ellen, a vége elég izgalmas lett, csak kár hogy késõn gyúrtam rá bansheekra, meg nem terjeszkedtem, profibbak nézzék már meg a replayem, hogy miben kellene javulnom, nagyon kezdõ vok, tippek jöhetnek:

replay linkem : ITT

bélanéni
Azt nekem sem, de sok egyebet lejátszik.
Az a lényeg, hogy az a map, amin játszottak, benne legyen a Cache mappában, valahol a Docs&Setts mappán belül. Ez biztos hiányzik onnan.

berlinboy6329
Simán viszi..

Mit kell csinálni:

-Lazylaunch v2.0
-cachet bemásolni a Bliz.../battle.net mappába(rejtett) és a dokumentumok/felhasználó mappában lévõ sc2 mappába....
-a cache legyen egy 3X MB körli csomag vhol fenn van a neten,az tele van cachesel
-Nem szabad AI-t tenni a játékba,mert akkor nem játsza le a R-playeket.

berlinboy6329
hoha,nem tudja betölteni a "resourceseket",error 302 :C