StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hát bebaszna ha nem <#vigyor3>

bélanéni: dehogy veszünk össze, ezért is írtam, hogy félre ne értse😊 nincs nekem semmi bajom vele, csak arra céloztam, hogy nem reklámoztam, hanem infót osztottam meg.
Nem vagyok az az összeveszõs típus most meg okom se lenne 😊 Semmi gond nincs.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

5c0rp330n
errol van szo.

Zomil
"Gyakorlatilag amúgy arra a 2 keyre lesz simán több100 jelentkezõ, több esélyed van egy lottó3asra kb, de tudjunk róla, hogy ilyen is van. "

valóban, és márc. 25-ig csak kapunk már egy kulcsot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
az a duh, ami a kommentemben volt, nyilvan nem rad vonatkozott, hanem reszben a gamestarra, inkabb az explorerre, es foleg a microsoftra hogy hogy van pofaja ilyet kitalalni a vilag legszarabb bongeszojenek promociozasara.
te nyugodtan vedd ugy, h azt irtam neked h kosz a linket, valamivel talan igy is no az eselyem.

bélanéni
Nehogy már összevesszetek. Szerintem van itt egy félreértés, scorpeeon valószínûleg a GS-nek szánta a nemtetszés nyilvánítást, hogy az elveivel ütközik ez a "csak IE8-al mûködik az oldal" címû IE8 népszerûsítõ akció. Ennyi. Egyébként szerintem sokkal több esély van Blizzard-tól kapni lehetõséget, mint ennek a 2 kulcsnak a megnyerésére, azért lehet próbálkozni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
"kosz, soha"

Úgy hangzik mintha rád akarnám tukmálni.
Gamestaron voltam, ezt találtam bemásoltam ide mert témába vág.
Félre ne értsd amit írok, de hol érdekel engem, hogy neked gyalázatot kell vállalnod? <#idiota>
Ugye érted mit akarok írni, találtam egy sc2es dolgot amit idemásoltam, ennyi.
Gyakorlatilag amúgy arra a 2 keyre lesz simán több100 jelentkezõ, több esélyed van egy lottó3asra kb, de tudjunk róla, hogy ilyen is van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

5c0rp330n
csak ie8?
fos oldal, ami egy undorito mocsok szemet bongeszot promocioz?
kosz, soha. najo, sc2-ert meg ezt a gyalazatot is bevallalom, ugyis fent van, csak letiltottam a bajok megelozese vegett..

Sheltem

Kandurex
Minek piszkálod a "lapozó fájl" méretét? Nem lesz tõle jobb a rendszer sebessége. Hagyd automatán.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nektek is kiszokta írni néha játék közben hogy : "Your computer is running low on paged pool memory..." ? Nem tudom miért írja ki, mert a játék nem lassul le és megnéztem feladatkezelõben hogy nem -e használ túl sok memóriát, de nem. Több mint 3 giga méret lapozófájl van beállítva.

Magh
Fölraktam újra és nem enged repet nézni. Állandóan jön a TEMP hibaüzenet pedig ott van a map a helyén a cache-ben.

berlinboy6329
Hoogy?van nekem sc2launcherem,de nem engedi álligatni a teamet..:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szega87
AI val is lehet, oldalt betudod állítani

berlinboy6329
Jó,de gondoltam AI-val.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szega87
ott van rá az invite

berlinboy6329
Csapatot nem lehet csinálni vhogy? 2v2,v vmi.

unknown nick
Tank most hogy írod alig látni...kivéve néhány válogatott rep 😊

bélanéni
(Köszi <#worship>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Magh
Azért hiába gyors a Z T3, mire megvan az organic carapace+burrow, rég van tank/archon/DT/thor, ami a regennel együtt megrakja. T2-ben még nem olyan durva, ráadásul egy focust ki nem mikrózol mert instakill. T2-be mehetne, de akkor a Hydrát vissza kell hozni, aminek szintén nem sok értelme lenne.

Mikiller
Épp most akartam leírni, hogy én milyen sorrendben csináltam a telepítéstõl kezdve, meg milyen fileokkal,de akkor kihagyom😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Magh
Nem, én szeretek Z ellen játszani. Gyors, gyenge, ez a legtöbb egységére jellemzõ, ellensúlyozza a mass. Persze van Ultra meg pl. Broodlord. Sosem szerettem az ilyen típusó fajokat. BW-ban messzes a legnehezebb volt amúgy, itt jóval kisebb az eltérés.

bélanéni
Na most már tényleg mûködik a saját replayek lejátszása.
A #6787 teljesen jó, nálam az volt a gond, hogy nem a LazyLauncher2-vel, hanem az 1. változatával próbáltam és az nem tudja megnyitni a ...\Cache\00\11 mappából a replayeket valami miatt. LazyLauncher2-vel tökéletesen megy!

Sheltem
Sajnos az nem elég. Roach T2 egységnek lenne jó. Hiába növelik az árát 10-20% al attól még T1 egységnek táp marad. A sebzésén kell módosítani, és én kitartok akkoris mellette, hogy az a regenerálódási sebesség a föld alatt viccesen durva(igaz Burrow már hálistennek Tier2es).

unknown nick
"Egyszerûen nevetségesen olcsó a HP/dam/speed arányok és burrowmove fényében. Szépen megemelik az árát vagy a sebzését módosítják pl. 10 + 6 vs X-re és kész. Vannak még underpowered dolgok (Infestor), meg gyengécske egységek, de meg lesz oldva."

Árát lenne jó, ha emelnék kicsit, mert nem lehetetlenül imba.

Sheltem
Én a Zerg-et nem érzem nehéznek, de lehet azért, mert BW ben is mindig azzal voltam. <#idiota>

"a rengeteg, gyors, gyenge kis szaros egységével " Hö? <#wilting>

Miért érzem úgy, hogy a düh beszél belõled miközben ezt a sort írtad? Csak nemtán néhány Zerg általi elpicsázás miatt <#idiota>

bélanéni
A Lazy-vel már én is ki tudom tallózni, de amikor elkezdi tölteni, kiírja "Unable to open map" <#shakehead> Mintha még mindig hozzáférési gondok lennének.

Magh
Szerintem meg ugyanaz van, mint BW-ban: P, T, Z nehezedõ sorrendben. Toss egyértelmû, kevés, erõs egység, egyértelmû szerepekkel, pár trükk, semmi extra. T már változatosabb, bonyolultabb a makró, micro, pusholni kell etc. Zerg meg a rengeteg, gyors, gyenge kis szaros egységével elég nehezen játszaható, hiába most a korszerû UI, ugyanúgy húsz helyen kell egyszerre tevékenykedni, managelni legalább 2-3 expet (többi fajjal elég 1 az elején). A Queen mechanizmus meg messze a legmikroigényesebb szerintem; T és P berakja 9-be az összes comsatot/nexust aztán tolja ami kell.

Imba dolgot meg én nem igazán észlelek, szükség van apróbb igazításokra, de ha mától minden RTS ilyen állapotban jönne ki (mint ez a closed béta...) én nem panaszkodnék. Roachnál sem a regen az OP, mert ahhoz burrow és méginkább T3 organic carapace kell. Egyszerûen nevetségesen olcsó a HP/dam/speed arányok és burrowmove fényében. Szépen megemelik az árát vagy a sebzését módosítják pl. 10 + 6 vs X-re és kész. Vannak még underpowered dolgok (Infestor), meg gyengécske egységek, de meg lesz oldva.

Viking-nél én a problémát abban látom elsõsorban, hogy air upgrade kell neki. Szerintem bármelyik upgrade-tõl fejlõdnie kellene, mert az nem megy, hogy egy egység miatt kidobunk 500/500-at a land armor mellé. Amúgy nagyon jó kis egység pár Thorral meg tankkal és ravennel megtámogatva, most a cheater komp csak úgy fosta rám az ultralinget, 4 tank, 4 thor meg ~15-20 viking röhögve fogta, ultrákra ment a thor stunja, ha mixelte a hydrákat, ledobtam 4-5 defense dronet. És a vicc, hogy az okozott sebzést 5 autorepair SCV fél perc alatt kijavítja, 2 starportból meg már jön is a 4 viking utánpótlásként. De ha ledobtam 8-10 turretet a sereg elé, hozzám semtudtak érni 😊

Magh
Igen, az a baj, hogy amíg nem volt AI, repeket néztem, azóta meg csak skirmishezek. De most nem engedi a repet. Feldobom akkor újra azt ripityom.

Mikiller
Köszi sikerült, de csak a Lazy-vel tudom betallózni, miután intézõben engedtem a rejtett file-ok mutatását.Utánna onnan a Cache\00\11 mappából indítottam az átnevezett pályát,nem játszottam végig,hanam kiléptem a Leave game-el a nagymenübe,és mostmár betöltötte a replayt.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

bélanéni
Most már oké a dolog, az volt a gond, hogy én a USERNAME\Local Settings-be akartam bemenni, de nem oda kell, hanem a #6787-ben lévõbe!

bélanéni
Engedélyezek én mindent, de "Access Denied" van 😞
Tehát látom a mappát, csak nem enged bele. Ha pl. SpeedCommander-el tallózgatok, akkor simán bele tudok menni.
HELP! <#help>

csuszi
ha az intézõdben engeded a rejtett file-okat, akkor beenged a launch-er.

MJ rulz Pink Team The Only One

Venom
Hát ahogy a launcher alap AI-ja is van a mods mappába. Namost rájöttem hogy ha 2 playeres mapont a második slotra állítom be a launcherben a playert és elsõbe a computert akkor mûködik az alap AI. Többi kiválasztható AI nemakar menni de nemis baj mert most nézem már belerakták a 6.1-et alapból szal akkor így fogom használni 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

bélanéni
Hova másolod be pontosan az AI-s fájlt?

Venom
Ezt én nemértem, nekem is ez a luncher van de hiába állítom be akármelyik AI-t neki akkor is az alap Blizzardos AI-t használja. Bepakoltam neki a Cheatinges AI-t amit elsõ pár zerglingemmel elvertem szóval az biztos nem az-az AI volt meg játék indulásánál elvileg ki is kéne írnia hogy Starcrack akármicsoda hogyha mûködik.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

bélanéni
Még egy megjegyzés - remélem még nem számít flood-nak - , ha azt akarod hogy haver is meg tudja nézni, neki is be kell másolnia a ...Cache\00\11 mappába ugyanazt a map-et mint amin játszottál.

bélanéni
Ja és fontos, hogy miután bemásoltad a map-eket a Cache\00\11... mappába, a Launcher-el INNEN betöltve a map-et indítsd a játékot. Csak az innen indított játékokat lehet majd visszanézni, az addigiakat már sehogy. Ha valaki tudja, hogy hogy lehetne megoldani hogy a Launcher-el bele lehessen tallózni ebbe a jó kis system elérési útba, az írja meg. Köszi.

bélanéni
Éppen ezt olvastam el, méghozzá itt, hogy hogy kell saját játékot visszanézni.
Ebbõl az abszolút lényeg, hogy
- a C:\Users\USER_NAME\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache mappában létre kell hozni egy 00 nevû mappát és abban pl. egy 11 nevû mappát
- ide be kell másolni az összes olyan map-et, amin várhatóan játszani fogsz
- átnevezed úgy ezeket a map-eket, hogy "0011"-et írsz mindegyik fájlneve elé
- a LazyLauncher-el (vagy SC2 launcher-el) az itt lévõ map-ek egyikét jelölöd ki mint játékhelyszín
- a játékon belül a Recent mappából lejátszod a replay-edet

Én ebbõl egyet nem értek, de nagyon nem: hogy a bûbánatos ... izébe lehet azt megoldani, hogy a Launcher-el betallózhass az Appdata\Local... system (vagy rejtett) mappába, mert engem nem enged.

Mikiller
Sziasztok!
A saját játékom AI ellen replay-ét, valahogy megtudom megnézni?
Nem mennek csak a letöltött replay-ek. Azt írja, hogy map not found, pedig hát játszottam rajta.Valamit még le kell tölteni hozzá?

bélanéni
Szerintem nagyon korai ennyire túlzó kijelentéseket tenni. Ha valaki ismeri a játék minden csínyját bínját és akkor mindig egy adott fajjal nyer egy másik profi ellen, akkor esetleg kijelenthetõ. Én szeretek kissé óvatosabban véleményt alkotni.

Sheltem
Terran-t az antiair gyengesége miatt nevezik "gyengének" Sajnos Battleship-ig a turretjein kívül csak gyengus AA egysége van. Ezt biztos, hogy balanceolni fogják. Egyébként több helyen is olvasom, hogy legokosabban a Terrannal kell játszani, legkönnyebb a Zert, a Protoss az aranyközépút. Ezeket csak olvastam, majd több100 játék után fogja érezni az ember, hogy igaz e(addigra meg már a 20. balanceon leszünk túl).

Zerg nem változatos???? Ne viccelj, nem tudom hol olvastad, de ha valami akkor a Zerg változatos ebben a játékban...

bélanéni
Nem lehet hogy a terran kissé bonyolultabb játékmechanizmust igényel, és ennyi, pont? Ha gyengítenék a protosst, akkor meg ha két profit összeeresztenénk, akkor mindig a terran nyerne.

Nem sajnos, nem túloz terran nagyon gyenge szerintem is, protoss ellen játszol sok esélyed nincsen,zergekrõl nem nyilatkozom mert nagyon keveset láttam belõlük meg nem is nagyon próbálgattam õket, nem tetszenek.De a Protoss valami eszméletlen erõs , elejétõl kezdve olyan rushokat lehet csinálni mint az állat charge es zealottal meg elviszed a fél pályát.

bélanéni
Durván jól néz ki, de SC2 mellett nekem semmi esélyem semmi másra, mármint ami az erre fordítható szabadidõt illeti <#vigyor0>
ProGabe: nem túlzol kicsit?

ProGabe
egyre jobban úgy érzem, hogy pár hét, és drasztikus változásokat fog eszközölni a Blizzard

pro-gamerek szerint is imba a roach, gyenge a Terran, nem elég változatos a Zerg, a Protoss talán túl könnyû lett, valamit a ZvZ-nek és a PvP-nek kb. nincs értelme :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Nem tudom miért, de én a Zealot-Stalker-Immortal trio-t érzem rohadtul OP-nek. Lehet rosszul érzem, mindenesetre terrannal nagyon nehéz õket megfékezni, rohadt gyorsan kifejleszthetõk (legalábbis gondolom, protival még nem sokat toltam).

Prince of Máté
Roach tényleg rohadtul overpowered, leteszteltem, hogy föld alatt, egy Ultralisk nem elég hogy megölje!

bélanéni
Ez szerintem abszolút nem azt jelenti, hogy az nem lehet hatékony, hanem hogy akik játszottak, valószínûleg nem voltak profik, és az egyszerûbb játékmenetet választották. Aztán az vagy bejön vagy nem.

unknown nick
Ja és a legjobb, hogy olyan lejátszott 100 játék alatt 1x(!) futottam össze olyannal, aki roach-t burrow-al használt.