StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greyfox
amit postoltam neked lejátsza?

Steam: greyfox

Davidus
bélanéni
A sajátjaimat nekem sem játsza le. Nem tudom megoldható-e. Ha igen, valaki leírhatná hogyan. Én bemásoltam a map-et a Cache-bem mégsem találja.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

greyfox
Az megvolt természetesen.
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays
KHB TeamEG Steppes of War

neked ezt lejátsza?

ProGabe
hehe

4-ik perc magasságában kezdõdik a lényeg (igen, tudom, láttunk már ilyet, kuss! 😄):

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Nekem is hiányolta,pedig benne volt,de emlékeztem,h 2 cache van..Bemûásoltam a battle.net mappában lévõbe is,ami egy rejtett mappában van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

greyfox
én nem tudok megnézni egy replay-t sem, csak ami az "alapcsomagban" van.
Még a saját játékomat sem tudom visszanézni, hiányolja a mapot, pedig bemásoltam a cache-be...

Venom
Amúgy van már valami mapeditor is valahol? Mert gondolom a letölthetõ single mapok nem maguktól lesznek 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

berlinboy6329
huhh,thx,meg is néztem pár replayt..Bár kb semmit sem tanultam xD

De lgealább érdekes volt látni,h az egyikben egy zerg odaexpelt az elenség legközelebbijéhez,és spine crawlerekkel biztosa távolságból a choke pointra épitett gatewayet meg pylonjait simán szédszedte...Az érdekes megodás volt (Y)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

greyfox
nekem az sem sikerült.
most rakom újra.
kb. kitépem a hajamat 😞

ProGabe
elõször is játssz le egy meccset és azt próbáld meg visszanézni. ha sikerül, akkor legalább azt már tudni fogod, hogy csak verzió-kompatibilitási gondjaid lesznek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Venom
Még jóhogy én backupoltam 😄 tessék:http://solidfiles.com/d/Q7cE

berlinboy6329
NA,már jó minden,elindul a map,de azonnal meghal..Replay desync....most rakjam fel ujra az egész játékot,mert nem backupoltam az AI fájlt?....nincs vkinek eredeti base.sc2data fájlja?V van rá más megoldás?

5c0rp330n
ami nalunk hajnal 3:19, az kint elegge erosen tegnap csak 😊

berlinboy6329
Jóvan fasza...1es verzióju lazy-m volt..De a 2essel is fostos...Azt irja,h egy vagy több fájl hiányzik a géprõl,amit le kell töltenem elõtte..Hibáa frissitettem a cachem egy 30mb-os verzióval,ugyanolyan szar még mindig...

berlinboy6329
Mit jelent az h legyen rendben?Vannak benne cahcek,de csak azok,amiket még a legelsõ patch elõtt másoltam be..Lazylauncher 2 meg fostos..Csak mapot nyit meg,replayt nem...

ProGabe
cache mappa rendben legyen és akkor lazyluncher2.0-val csak simán meg kell nyitni a replayfájlokat

Magh
Ez a launcher nem akar berakni ellenem 3 zerget, beállítom LT-re és csak egyet ad, az meg nem kihívás. Színek meg nagyon fontosak, azzal kezdem, hogy átrakom zöld-vörösre 😄 Ez nem DoW, hogy rikító pink zergekkel bohóckodjak.

berlinboy6329
Vki válaszoljon már nekem is,szart se találok,h kell replayeket nézni.

Davidus
mi az a zela? zelalot?<#gonosz1>

V9ykn8_TZL0

ProGabe
KATT

leszedtem a linkelt starcraft 2 launchert: normális töltõképernyõ fogadott, meg map-hackes AI (kiírta az elején). mapet váltottam, akkor meg nem volt annyi írás az elején és megint a lilás töltõképernyõ fogadott. ez szerintem azért lehet, mert AI-s mapeket töltettem be vele, de most már csak ilyeneket találok, hogy baszná meg. valakinek nincsenek meg a NEM-AI-s mapek?

plusz ebben más a 6.0-ás AI: van egy csomó trigger, tehát az a bizonyos 81 féle kezdés, midgame, endgame <#eljen><#eljen>

berlinboy6329
Jó,dehát burrow az tier 2....Arra upgradelni kell a hatcheryt, az AI meg addigra 1000 zelával áraszt el...

Na de a replay most fontosabb szedtem le egy halmot,és nem tom h kell egmnzéni,mer olvastam,h patch után már nem megy a replya,viszont azt nem olvastam el h utána h lehet megcsinálni,sõt azt se tom,h az azóta kijött patchok miatt kell-e megint vmi furjant a lejátszásukhoz...

szucsy89
:o imba e?
Sheltem
Mikrózni kell vele. Amikor már Roachnak kevés a hpja burrow...2mp...unburrow és zela gg...(természetesen amíg be vagy ásva mész utána).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Hát nem tom... early gameben 1v1-ben zela lenyomta....

De hogy lehet patch után replayt nézni vki mongyaaa mááá meeeggg.....

Sheltem
íme egy videó a Roach regenerálódási sebességérõl:

Roach
Imba? <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Venom
Hát én elég régen SC-ztem szal kijöttem rendesen a gyakorlatból szal elõbb egy kis single némi sikerélmény érdekében 😄

bélanéni
Köszi szépen!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Zomil
Mázlista 😊 Jó lenne már játékosok ellen is játszani már.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
ma sem kaptam:@ kezdek ideges lenni:@@😄
Sheltem
Linket! 😊

ProGabe

ProGabe
gttv-ben mondta a Blizz co-founder, hogy nem kell aggódni, még lesz jó pár kör

Sheltem
Erre voltam kíváncsi. Akkor még ma is megy a keyosztás <#vigyor3>

Venom
Igen ma hajnalban szal úgyértem tegnap este 11 fele még nemvolt ott az email tõlük 😊 reggel korán kómásan néztem és amikor megláttam egybõl fel is ébredtem 😄

Sheltem
Ma hajnalban 3:19 kor?
Ezek szerint még ma is folyamatban van a keyküldés.

berlinboy6329
Replayeket hogylehet nézni most h már van 4 patch?és hol lehet a legujabbkat leszedni,lehetõleg csomagban,ne egyesével...

Venom
hát tegnap este 11 fele néztem a emailjeim utoljára amúgy 03:19-kor küldték a emailt.
Konfigom nekem nem gyenge szal ezalapján nemtudom miért kerülhettem be de hát én nagyon örülök neki 😄

Sheltem
Ja és elõtte mikor nézted utoljára?

Egyébként tegnap azt olvastam, hogy a gyengébb konfiggal rendelkezõket részesítették elõnyben keyosztásnál...Sajnos így nem túl jók az esélyeim.

Sheltem
Jó reggelt!
Mit jelent az, hogy most? Ma reggel ? Pontosan mikor nyitottad meg a postaládádat / battle.net accountodat?

Én mosmá 5 accounttal próbálom növelni az esélyeimet.

Nektek nem jelez vírust ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berlinboy6329
ASd zelát nerfelni kéne,erõsebb,mint egy roach befosok....1v1ben lenyomta...10 linget meg 5-6 roachot lenyomott 7 zela...Mekkora fasság...

berlinboy6329
Teamet is lehet állitani?Olyan szürkének tünnek a mezõk.

Venom
Köszi az infót. AI-t már leszedtem meg találtam egy launchert is ha esetleg kéne 😄

bélanéni
Van vagy 200 replayem, de ebben amatõrök nyomják, túl sokat nem lehet belõlük tanulni.

bélanéni
Valaki nem tud olyan Replay csomagot, amikben profi replay-ek vannak? Nem videok, hanem .SCREPLAY fájlok. Minél több kellene, és elsõsorban terranos.

bélanéni
Eredeti bétában benne van alapból a single player, de asszem csak a legkönnyebb gagyi fokozat. Ha keményebb AI-t akarsz, használd a #6675-ben leírt indítót, ehhez nem kell semmit crack-elni, vagyis megmarad az eredeti telepítésed érintetlenül.

Venom
Most kaptam énis bétát 😊
Esetleg eredeti bétára is rálehet erõltetni valahogy a singleplayert?
Vagy ahhoz szedjem le külön?

bélanéni
(Egyelõre csak offline módban mûködik - vagyis AI ellen - de a srácok keményen dolgoznak egy szimulált BNET-en, az online mód érdekében <#worship><#taps>)

bélanéni
Starcraft II Launcher !!!

Olyan indító program, amiben választható a szín, faj, pálya. Nincs szükség AI hackelt pályákra, az eredeti változatokat kell használni. Tartalmazza az AI v6.0-t!