StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
sc2 cdgalaxis

Ezek miért gondolják, hogy õsz amikor 1. félév van tervbe véve? <#duma><#violent>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Zomil
ahhh végig kéne ujra vinni az elsõ részt, már nagyon régen volt még megjelenéskor mikor végigtoltam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TurboX
ez kb felér egy "hogyan töröljük ki a seggünket hogy ne legyen a kezünk tiszta sz@r - technika kézikönyve 5k-ért eladó" -val
ProGabe
rá kéne lépni az ilyenek kezére

persze az a hülye, aki megveszi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
Kerrigan

ProGabe
a fenti banneren Zeratul van, az Sc1 borítóján meg valami random protoss + Rage kommentje 😊

szerk: sikerült totál feleslegesen leírnom a P-ket 😄 mindegy, a lényeg, hogy tessék szépen végigjátszani az Sc1-et!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
Sziasztok! Láttam egy trailert a játékrol, és gondolom kiprobálom az elsõ részét, és lenne gy kérdésem:
AMikor elinditom megjelenik egy kép egy humanoid zergröl (zöldes böre van), és itt a banneren is van egy humanoid, csak ez nem néz ki olyan jól. Ez egy egység,amit meglehet venni, vagy zerg "hös"? Stratégia játékokban nem szoktam a kampányal játszani.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BEAST
Engem nem vigasztal. :/ Bar elobb utobb lesz kulcsom, max nem beta lesz majd es fizetnem kell erte a boltban. 😄 Addig is jon most a Dragon Age kiegesztio, elleszek vele egy darabig, es visszamentem Neverwinter Nights 2-t jatszani.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Daell Drow
Nalam odaig durvult hogy, elkezdtem az egesz starcraft 1 kampanyt vegig tolni.
Meg neki altam olvasni a A Pengek kiralynoje konyvet.
TurboX
azért vigasztal hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen a kulcstémában
berlinboy6329
Gondoltam AIvaé az oldalamon ász lesz,de bedaráltak minket mint a fost,aztán a MM meg lenyomta az alliest.....Szal kb 1 zerg,lenyomott kettõnket a rinek meg bejöttek:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Botond
Ja.
ProGabe
EZZEL a launcherrel rendesen mûködik a csapatelosztás!

kipróbáltam, megy a 2v2

És ha még meg is jönne a kulcs, utána is lehet használni <#buck>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
"Lúzer soha nem nyerõk klub" -ja? Sry, de az már van és én vagyok az elnök.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Stream lesz-e ?

bélanéni
(A döntõt Gorky (= Gsan.gsanhun) és Chob (= Darin.darin) játsza majd, talán az õ meccseikre jobban érdemes figyelni)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Akit érdekel: SC2.hu Beta Cup #1
Letöltehtõk a replay-ek, kivéve a döntõ replay-ei, mert a döntõ ma este lesz.

Én este sör, chips bekészít és meccsnézés <#pias><#hawaii>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
nem kaptam bazdmeg

MJ rulz Pink Team The Only One

Davidus
corruptornak bónusz sebzése van carrier ellen. pillanatok alatt lerendez 4 corruptor 1 carriert

V9ykn8_TZL0

ProGabe
hát a scourge 😄

"Viccet félretéve, nem szeretnék még játszani PvP-t, nagyon félek tõle"

veled egy szinten lévõkkel dob össze a rendszer (az elsõ 10 meccs után), úgyhogy emiatt szerintem nem kell aggódnod. bár, kívánom neked, hogy Sc2 témában az legyen a legnagyobb gondot, hogy éppen kikaptál a beta alatt :\

a klubba én is jelentkezek, ha megalakul 😊

berlinboy6329
Cariier mass ellen mit lehet tenni?6-8 carrierje vol AInak,és lenyomott v 70hydrát....Én meg max 2-3at tudtam lelõni(részletekben küldtem,kb 12-35-ös ével....Ugyanennyi corruptorral többre mentem volna?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
Még megvárjuk a köv. osztást, ha akkor sem kapunk, esküszöm én leszek az alapítótag veled együtt. <#wilting>
Viccet félretéve, nem szeretnék még játszani PvP-t, nagyon félek tõle <#kuss><#idiota>

Szerintem nem volt tegnap osztás.
Sheltem
Hogy kaptam volna pont én? 😊 Bélanéni nyissuk meg a looserek klubját 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni

Hm, AI picit vicces volt. Letámadott ~15 carrierrel 😄

bélanéni
Én nem kaptam, kíváncsi vagyok, Sheltem kapott-e végre! Bár sejtem a választ... <#idiota>

Na, eredményes volt a tegnapi újabb kulcsosztás? 😄
szucsy89
hova nerfelik már inkább erõsíteni kellett volna😄

Magh
Raven is egy érdekes egység, ha lategame felszaporodnak és van 6-8, gyakorlatilag már nincs értelme ranged egységet vinni ellenük, turretekkel egész képernyõnyi területek zárhatók le, 5-6 missile meg kiszed egy fél sereget. És detektor.

Prince of Máté
Fasza, Hydralisk még gyengébb lett, így most már tényleg meg kéne cserélni a Tier helyét a Roachal.

MEdievil
Félelmetesek a ravenek. Seeker missle a legbrutálisabb tömegirtó fegyver és nem csak tökéletes anti-air hanem földi célpontok ellen is. Ha pedig lerak 1-2 point defense drone-t már halhatatlan is a légierõ o.O

F

berlinboy6329
Hova nerfelik már a zerget?....Gondoltam erõsitenek pár egységen,de neeeeemmmm....

* PROTOSS
o Cybernetics Core
+ Warp Gate research time increased from 60 seconds to 140 seconds.

* ZERG
o Hatchery/Lair/Hive
+ Burrow research time increased from 50 seconds to 100 seconds.
+ Burrow research cost increased from 50 Minerals and 50 Vespene Gas to 100 Minerals and 100 Vespene Gas.
o Nydus Network
+ Nydus Worm build time increased from 10 seconds to 20 seconds.
o Hydralisk
+ The delay between attacks has been increased from 0.75 seconds to 0.83 seconds.
o Infestor
+ Neural Parasite has been redesigned:
# The limited duration of 10 seconds has been removed.
# Can no longer target air units.
# Cast range decreased from 9 to 7.
+ Burrowed Infestor move speed decreased from 1.5 to 1.
+ Infestor life decreased from 120 to 90.
+ Infestors that are burrowed now have the same threat level as above-ground units for the purposes of automatically acquiring targets.

Bug Fixes

* Fixed an issue with High graphics settings that could cause particles not to render

Hm, AI ellen nem is jó már. Dark Templart beküldesz és kb win.

berlinboy6329
Sztem majd max a végleges verzióban,mer' nincs se b.net accountom,se játék,amit regelni tudnék...Majd remélem lesz vmi Diablo béta,arra már lesz Sc2-m...De ha nem lesz béta legalább majd tudok multizni ezzel...

Sheltem
"Terran ownolja a zerget:C"

És ezt te az AI elleni meccseid alapján le is szûrted. Ok.

Na majd játszok ellened Zerggel ha lesz bétánk és gyakoroltam picit <#eljen>

Hidd el mindegyikkel lehet kurvajól játszani, még a terrannal is(csak engem a terran nem érdekel).

Ha az idõlassító cuccra gondolsz igen.

berlinboy6329
Owned!!!

Sztem az vmi pre-patch cucc,replayben is szoktam látni a temporal riftet...

viszont azon gondolkozom,h terrannak milyen AA egysége van,ami erõs is?Rinek max nagytömewgben,de akkor nagyon,a vikinget én spec gyengének találom....Zergnél a hydrák is gyengék,bár közepeset sebeznek,de hamar halnak,és sokkal drágábbak,mint a rinek...Muták meg még drágábbak,és vhogy õket is gyengének érzem...

Protossnak ott a stalker..Hamar fejleszthetõ,erõs(?)...a maga 12es sebzésével...De legalább..De akor is van Carrierje,mothershipje,pwnolja a légi egységeket..no meg a Void ray...

Prince of Máté
Mothershipnek ismét van Timebombja??

Gép zerg ellen így könnyen lehet nyerni.

berlinboy6329
Terran ownolja a zerget:C

Kell vmi durva egség nekik v vmi,mert ez nagoyn gáz..Terran angyon elekent mikor protoss voltam,most terran voltam és elpcsiáztam a zergeket..Hát mikrózni knnyá lenne,h el tudnám találni az egségeket akiket támadni akarok,de mindig közéjük sikerül kattintani,és ahelyett hogy lelöné õket,közéjük megy -.-

Helionokat nem szabad leirni,ownolják a zerget..Eltudnék képzelni egy halion-tank buildet,v helion+,marát..Eleinte nagyon szarnak mondtátok,nem tom azóta h vagytok vele,sztem kurva jók..tech labos fejlesztéssel,meg 1-2 sebzésfejlesztéssel ownolják a linget,lehet econyomt harassolni és hydrák ellen is kecijók,mivel azok is light egységek..Roachra meg épületekre marad a mara,tank,v thor,v banshee......

berlinboy6329
Nekem 1 expem volt,neki Isten tudja,max 2.....Missile turret lehet volt a közelben,de a FoW miatt nem láttam....

MEdievil
Hány expje volt és neked mennyi? Amúgy pedig nem csak a scan tud felderíteni hanem ha a tornyok (missle t.) közelében maszatolsz akkor is látszanak a dt-k. Amúgy is pont terran ellen necces a DT használat mivel õ bárhol bármikor elkaphat míg a zerg vagy protoss nem tud mindenhol ott lenni observerrel.

F

berlinboy6329
Ja Terran is elég gány...Bár most Protossal voltam,õ meg Terran és sztszedett a picsába..Én nem tom ez mit csinál,de ennyi egységet egyszerre fosni?Betámad viking+thor+tank+mara+rine kombóval én meg szopom a faszt?mi a picsa jó ezekre?Zergnél is tossnál is ugyanezzel jött,és megszoptam az egészet....Gondoltam lenyomoke gy hullámot és én is elkapom õt,de mire odaértem a bázisára már megint ugyanannyian voltak...Nem jó itt semmi semmire..Immortaljaimat is ugy szétkapják,mitn a szart...Látják a láthatatlane gségeket,deritõ nélkül..Vicc...Beküldtem a D templart,h csináljon egy kis bulit ezek emg épp jöttek,leszedték,és csak aztán küldött egy scant az Ai..

Sheltem
Ez a jó benne, hogy mindenkinek más...Én zerggel vagyok a legjobb.
Szerintem a Terran a legbénább na? 😊

berlinboy6329
Én meg Protossal verem az AI-t a legjobban😮

Sztem meg a Zerg a legbénább :C

Mikiller
A Protoss szerintetek is gyenge, vagy csak én nem tudok valamit róluk?
Zergekkel és Terranal az AI 6.1.1-el verem a gépet, de Protossal semmit nem tudok csinálni, mert olyan lassan fejlõdik, hogy mire legyártok pár katonát és szrencsés esetben egy robotot, akorra lerohan egy csomó egységgel a gép.<#szomoru1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

unknown nick
A mi idõzonánkban 17:00 körül nagyjából 7000 játékost látok online. Hétvégén több, változó.