StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek miért gondolják, hogy õsz amikor 1. félév van tervbe véve? <#duma>#duma><#violent>#violent>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerk: sikerült totál feleslegesen leírnom a P-ket 😄 mindegy, a lényeg, hogy tessék szépen végigjátszani az Sc1-et!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMikor elinditom megjelenik egy kép egy humanoid zergröl (zöldes böre van), és itt a banneren is van egy humanoid, csak ez nem néz ki olyan jól. Ez egy egység,amit meglehet venni, vagy zerg "hös"? Stratégia játékokban nem szoktam a kampányal játszani.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meg neki altam olvasni a A Pengek kiralynoje konyvet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Letöltehtõk a replay-ek, kivéve a döntõ replay-ei, mert a döntõ ma este lesz.
Én este sör, chips bekészít és meccsnézés <#pias>#pias><#hawaii>#hawaii>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
V9ykn8_TZL0
"Viccet félretéve, nem szeretnék még játszani PvP-t, nagyon félek tõle"
veled egy szinten lévõkkel dob össze a rendszer (az elsõ 10 meccs után), úgyhogy emiatt szerintem nem kell aggódnod. bár, kívánom neked, hogy Sc2 témában az legyen a legnagyobb gondot, hogy éppen kikaptál a beta alatt :\
a klubba én is jelentkezek, ha megalakul 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Viccet félretéve, nem szeretnék még játszani PvP-t, nagyon félek tõle <#kuss>#kuss><#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
F
* PROTOSS
o Cybernetics Core
+ Warp Gate research time increased from 60 seconds to 140 seconds.
* ZERG
o Hatchery/Lair/Hive
+ Burrow research time increased from 50 seconds to 100 seconds.
+ Burrow research cost increased from 50 Minerals and 50 Vespene Gas to 100 Minerals and 100 Vespene Gas.
o Nydus Network
+ Nydus Worm build time increased from 10 seconds to 20 seconds.
o Hydralisk
+ The delay between attacks has been increased from 0.75 seconds to 0.83 seconds.
o Infestor
+ Neural Parasite has been redesigned:
# The limited duration of 10 seconds has been removed.
# Can no longer target air units.
# Cast range decreased from 9 to 7.
+ Burrowed Infestor move speed decreased from 1.5 to 1.
+ Infestor life decreased from 120 to 90.
+ Infestors that are burrowed now have the same threat level as above-ground units for the purposes of automatically acquiring targets.
Bug Fixes
* Fixed an issue with High graphics settings that could cause particles not to render
És ezt te az AI elleni meccseid alapján le is szûrted. Ok.
Na majd játszok ellened Zerggel ha lesz bétánk és gyakoroltam picit <#eljen>#eljen>
Hidd el mindegyikkel lehet kurvajól játszani, még a terrannal is(csak engem a terran nem érdekel).
Sztem az vmi pre-patch cucc,replayben is szoktam látni a temporal riftet...
viszont azon gondolkozom,h terrannak milyen AA egysége van,ami erõs is?Rinek max nagytömewgben,de akkor nagyon,a vikinget én spec gyengének találom....Zergnél a hydrák is gyengék,bár közepeset sebeznek,de hamar halnak,és sokkal drágábbak,mint a rinek...Muták meg még drágábbak,és vhogy õket is gyengének érzem...
Protossnak ott a stalker..Hamar fejleszthetõ,erõs(?)...a maga 12es sebzésével...De legalább..De akor is van Carrierje,mothershipje,pwnolja a légi egységeket..no meg a Void ray...
Kell vmi durva egség nekik v vmi,mert ez nagoyn gáz..Terran angyon elekent mikor protoss voltam,most terran voltam és elpcsiáztam a zergeket..Hát mikrózni knnyá lenne,h el tudnám találni az egségeket akiket támadni akarok,de mindig közéjük sikerül kattintani,és ahelyett hogy lelöné õket,közéjük megy -.-
Helionokat nem szabad leirni,ownolják a zerget..Eltudnék képzelni egy halion-tank buildet,v helion+,marát..Eleinte nagyon szarnak mondtátok,nem tom azóta h vagytok vele,sztem kurva jók..tech labos fejlesztéssel,meg 1-2 sebzésfejlesztéssel ownolják a linget,lehet econyomt harassolni és hydrák ellen is kecijók,mivel azok is light egységek..Roachra meg épületekre marad a mara,tank,v thor,v banshee......
F
Szerintem a Terran a legbénább na? 😊
Sztem meg a Zerg a legbénább :C
Zergekkel és Terranal az AI 6.1.1-el verem a gépet, de Protossal semmit nem tudok csinálni, mert olyan lassan fejlõdik, hogy mire legyártok pár katonát és szrencsés esetben egy robotot, akorra lerohan egy csomó egységgel a gép.<#szomoru1>#szomoru1>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller