StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drogosgeci
jó kis matematikus lesz belõled

Okés akkor nézegetem majd az accomat. Köszi az infót.

Sheltem
Elvileg ma...Szigorúan feltételezés mivel csak mirc szinten terjeng ez a dolog, link/url nincs!

Valószínûleg nem 1000 kulcs lesz hanem legalább 2500 mivel a blizzard 10000 kompetens játékost akar a battle.neten, tehát, hogy egyidejüleg 10000 ember használja a bnetet. Ez jóval több mint 10000 béta teszter.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csak háttrébõl figyeltem a fórumot, de gondoltam beleírom elsõ hozzászólásomat :-)
Tudja valaki hogy mikor lesz az újabb béta kulcs osztás? Úgy hallottam hogy csak 1000 kulcs talál majd gazdára sajnos :-(

Sheltem
Letölthetõ belõle easy , standard, és cheat verzió ezenfelül külön nem tudod állítani sajnos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

AI nehézséget lehet változtatni ? (6.0)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azta , de vagány😮

tökkéletes kösz.

ProGabe
egy kicsit más, mint bélanénié, hogy ne legyen má' 100%-ig ugyanaz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Én csak sajnálni tudom azokat akik nem látják a szépet ebben a játékban...Akik nem érzik, hogy ilyen minõségû cucc jó ha 10 évben van egyszer...De komolyan.. Én nem szidom õt csak sajnálom, mert nem tudja mit hagy ki, sajnos nem érzi át.

Hegi90
nah, most elfogadta O_O

azért köszi a gyors reakciót!!!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
elég szar, mert így nem tudom letölteni, csak a LOD-ot, az alapjátékot nem 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
10000000%, hogy nem bannolt. A lod-ot elfogadta. Más acchoz meg nem adták hozzá.

MEdievil
Külön meg kell adni mindkettõt. Amúgy lehet bannolt például akkor invaild ha pedig már hozzá van adva egy másik accounthoz akkor azt írja.

F

Venom
Hát nemtom ki hogyvan vele de szerintem SC2 grafja nagyon szép, és egyáltalán nem darabos a mozgás!

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

bélanéni
Csak nekem elsõ osztály ez a grafika? Technikailag lehet hogy van jobb, de részletesség, mûvészi kivitelezés *-os 5-ös.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Elvert 6.0 AI. Gondoltam battlecruiserrel szét verem. De kaptam viharokat, meg CC-zte a repcsiket 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

csuszi
10 évvel ezelõtt jött ki majdnem az sc1😊 túlzásokba ne essünk. amúgy itt a 95% leszarja a grafikát. semmi baj, ha te az 5%ba tartozol, csak akkor ez nem a te játékod, mert se a blizzard, se az sc sose szólt a külcsínrõl. ezeket a játékokat a nagybetûs BELBECSÉRT vesszük, toljuk, élvezzük. a többi csak csomagolása a játéknak a fa alá😉

MJ rulz Pink Team The Only One

MEdievil
supcom2 minden csak nem igényes és legfõképpen nem gyönyörû. Ha szép rts kell akkor ott a DOW2. Sc2 esetében megó nem a grafika a lényeg továbbra sem.

Amúgy meg örülünk hogy itt voltál és színvonalas hozzászólásokkal emelted a topik színvonalát. Ja nem mégsem, máshol próbálkozz idióta troll.
(Nem tényleg nem kíváncsi a véleményedre senki tartsd meg magadnak még ha közléskényszeres is vagy.)

F

"iszonyat ronda és gagyi a grafika."
bearanyoztad a napom 😊

Sheltem
"egységek darabos mozgása"

Tessék szépen leszállni a drogról! <#ejnye1>

idióta...

A supcom 2 pl. igényes és gyönyörû. Nem minden a grafika de azért ultraszar se legyen.
Minden ultrán van igen. Jó lehet hogy nem a grafikáról szól, de ez a graf 10 évvel ezelõtt is épphogy elment volna. A magam részérõl sajnálom. Hiába a hangulat ha iszonyat ronda és gagyi a grafika.
5c0rp330n
inkabb warezold le a krajziszt, az lesz a te jatekod.

Na meg a másik ,hogy ez pont az a játék ami nem a grafikáról szól, ha neked csak arról ,akkor szerintem neki se kezdj, mert nagyon nem fog tetszeni.

Ultra n van nálad a grafika ? mert ha nem akkor felesleges véleményt mondani.

Na kipróbáltam a bétát. Ez a grafika csak valami vicc ugye? Az egységek darabos mozgása szintén. Legalább is remélem...
5c0rp330n
addig lehet kuldeni amig ki nem jon a vegleges. onnantol azt lehet/kell kuldeni 😊

Sheltem
Mármint nem olyan mint a tiéd te............
Hanem Bad Company 2 -s egy bizonyos ugyanolyan stílusban.

Viszont én most kitaláltam magamnak egy logót úgyhogy photoshop install 😊

bélanéni
Francba <#duma>
Na mindegy, most már marad, de nem örülök!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Nézz be a bad company2 topicba...Van kb 15 ugyanolyan logó más nickkel 😊

Sheltem
Csak progabe nek köszönd az enyém igénytelen szar ehhez képest(jó hát 5 perc volt az egész ez meg is látszik rajta...<#idiota>)

bélanéni
Aztán meg ne lássam, hogy a fórumozók fele ilyen logoval villogjon <#ejnye1><#banplz>

bélanéni
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Szerintem ennél jobban már nem sugallhatnám, mekkora SC2 fan vagyok!! <#hehe>
Köszi ProGabe és Sheltem, hálám üldözni fog titeket. <#idiota>

Donatus ost bevállalnék köszi😄

Sheltem
Dehogyis!

NE viccelj!
Csapassad neki <#idiota>

#6987 tökéletes!!!
Mutasd meg milyen 150*25 be Sheltem felirattal <#finom>
Progabe a font a dafont.com os Starcraft fonttal van?

bélanéni
Te figyu Sheltem, nem haragudnál ha ProGabe-ére lecserélném?
Nem sokáig tartott a hûségem mi? <#idiota><#integet2>
Nagyon bejön az a lenti logo <#zavart1><#eljen>

ProGabe
igazad van, kicsit elnagyoltam a feliratokat. viszont ez már az új, véglegesített logó, sokkal keskenyebb a II, kicsiben alig látszik

v2:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Tetszik, de nem tudod úgy megcsinálni, hogy a II látszódjon? Félre ne érts nem kritizállak, sõt, csak pont az nem látszik, hogy a 2. starcraftról van szó...Legalábbis nagyon kicsit....
Amúgy nagyon f*sza <#eljen>

(mondjuk nem nekem kell, hogy tetsszen, hanem bélanéninek <#idiota> mosmá válogathat)

Sheltem
Örülök, hogy tetszik cimbora <#eljen>

Késõbbiekben majd csinálok másabb sc2 logókat is.
(ez azért elég egyszerû mint pl. az enyémis, mondjuk az ilyen ugrabugráló cuccok nekem amúgysem jönnek be....)

ProGabe

még jó régen én csináltam ide bannert, akkor hoztam össze a logót, így bármit le tudok írni. tehát ugyanilyen bevel, átmenet, árnyékok, stbstb. szal akinek hasonló kell, szóljon (és fizessen 😄)

allock
volt már?

#hhwnd

Telepítettem SC2-t, update, MODs mappába bemásoltam LazyLaunchos Mod mappát, indítanám, missing file.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

quad
meddig tart a beta nem tudja valaki , meddig lehet kuldeni?! 😊

bélanéni
#6976: k*rvajó, nagyon tetszik!
#6977: k*rvajó, nagyon tetszik!

Az lesz az elsõ otthon, hogy logot kicserélem! <#taps><#idiota><#worship>

unknown nick
Ez de gáz olvasom a bnet fórumban, hogy már van bétára is maphack <#oooo>

unknown nick
Hogy kapcsolódik boxer a custom keyhez?

Sheltem
Revolúció

<#wilting>

Sheltem
Unatkoztam:

(Ha tetszik berakod, ha nem kuka <#idiota> )

Sheltem
Off:

Hát garanciális javítások lesznek a lakásban szóval annyira nem lesz happy a holnapom, viszont nem kell korán kelnem...annyiból jó😊

On