StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És elsõsorban hatalmas móka! <#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(bár én akkormár inkább ajánlanám a Supreme2 helyett a Company Of Heroes Tales of Valor multiplayert...Na az stratégia...persze ha a legújabbra vágysz...).
Mondjuk a Supreme2nek nem néztem utána, abban biztos vagyok, hogy a C&C4 nél csak jobb lehet <#idiota>#idiota>
csuszi: én nem vettem sehonnan, õ állította én nem szoktam ilyenekre figyelni, csak arra az esetre reagáltam amit õ írt, tököm figyelte átmennek e egymáson...engem annyira lebilincsel a játék, hogy ilyesminél még nem volt idõm leragadni <#wilting>#wilting> . (Amúgy tökmindegy hiszen lemondott a játékról megy Supreme2zni).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Azon gondolkozz el mi lenne ha...
Elérsz egy szintet a játékban tehát nem vagy már noob, tegyük fel a gold vagy platinum ligában játszol, kisujjadban van már a játék.
Egy olyan arc ellen játszol akit régóta meg akarsz verni, erre elbukod a meccsedet, mert nem volt idõ az egyik fõütközetnél az egységeidnek kikerülni egymást, hogy egy vonalban egyszerre támadjanak....Igaz talán csak 2-3mp lett volna, de pont elég volt azon, hogy bekapj egy stormot vagy egy nuket(most lehet rossz példákat mondok, stormot én még nem használtam pl.), mert nem volt idõd kilõni a ghostot vagy akármit, mert a battleshipjeid mikrózásán kellett pöcsölnöd, hogy idõben kikerüljék egymást és felálljanak vonalba(vagy akárhogy).Ne az egérrel kijelölgetõs szinten gondolkozz, hanem amikor majd már kiadsz egy perc alatt 150 körüli utasítást/hotkeyt és nem akarsz f*szságokkal bíbelõdni..
Ebben a játékban ez sem véletlen, hogy így van hidd el...
bélanéni: én a torchlight singleplayer után óvatosan kezelem ezeket a diablo szerû újdonságokat, ahhoz a játékhoz nagy reményt fûztem, erre a tápos felszerelések annyiból álltak, hogy egy alaptárgyat enchantolni kell benne ahányszor csak engedi a pénzed(aztán pénzt gyûjteni és megint enchant... Remélem jó lesz ez a magicka, de majd meglátjuk 😊
Viszont múltkor megvettem a Titan Quest goldot 5 dollárért akciósan steamen, azt majd akarom tolni 😊
Az egységek a ti verziótokban is simán átmennek egymáson?
Hogy lehet elérni hogy egy kijelölt egységrõl „levegyem” az egeret? Más gammákban valahova a földre kattintok és ennyi, de itt az egységhez ragad a kijelölés, csak úgy jön le ha más egységre kattintok.
Válaszokat elõre is köszönöm. Bár a grafika továbbra is gáz szerintem, de van hangulata, igazatok volt.
Akinek tetszik a Diablo sorozat, az feltétlenül check-olja meg. Aranyos, jópofa, rendkívül hangulatos kis game, szenzációs animációkkal és jónak ígérkezõ játékmenettel.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
<#idiota>#idiota>
amúgy még meddig tart még ez a bétának nevezett bohóckodás mert már feltörném a malacperselyemet
Nekem ez sehogy sem megy, nem all kezre. Tovabba egerel nem szeretem mozgatni a kepernyot. En mindent utasitast, gyartast, egerel csinalok. A billentyun csak az irany nyilakat hasznaloma kepernyo mozgatasahoz. Meg neha a a jobb shiftet ha tobb utasitast adok egy egysegnek. Hosszu tavon lehete majd nekem is at kell allnom erre a grid key nevu dologra.
Amugy most a AL 6.1.1-el tolom es a legtobszor mar nyerek, igaz csak protosokal tolom mivel az sc1-ben is ok voltak a kedvenceim. Tovabba patchekel a balanszon kivul nalam a jatek teljesitmenye is folyamatosan javul. Eddig minden highen volt most mar ultran van (1680x1050) es eleg jol megy.
Idaig tokeletesen meg vagyok elegedve a gameval.<#eljen>#eljen>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Csak viccelek, kérdezz rá, keress rá ilyesmi.
Egyetlen dolog, hogy onnantól nem a Warcraft3.exe-vel indítod, hanem a WideCraft3.exe-vel. Ikont beállítod a WC3-asat neki + tulajdonságoknál Warcraft III-nak elnevezed és meg nem mondod hogy ez nem az eredeti ikon.
Egy dolog van amire fogyelni kell, hogy amikor elindítod, és bejön a fõmenü, elõbukkanhat a Windows tálca. Ilyenkor leviszed oda a kurzort + rákttintasz a (futó) WC3-ra és akkor full képernyõs lesz (mármint 4:3 de nem látszik a tálca). Ezután játék közben már tökéletes lesz.
F
Akkor visszatérek WC3 hoz amíg nem lesz béta inviteom. Otthon elválik . Isten vagy bélanéni <#eljen>#eljen><#law>#law>
Úgy értem hogy drága, hogy amig veszek egy zealot-ot, abból lesz 2 marine, vagy 4 zergling. Tudom hogy kb az erejük ugyan annyi. De sokkal jobb ha a képernyõ tele van a szörnyeimel. ^^
Nem azt mondom hogy a protoss faj az sz*r, csak a zerg sokal jobban tetszik. És nagyon tetszik a zealot, dark templar "Energia alkar pengéje". 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
#7087 igen így lehet állítani felbontást, de így nyújtott(értsd nem lesz arányos a kép).
#7089 jaja ezt írom énis, valószínûleg az évek alatt "hozzánõnek" az emberhez a hangok ez okozhatja, hogy SC1 hangjai jobban tetszenek(holott SC2ben is frankók)
Remélem segítettem, nálam 16:10-en 1680x1050-ben tökéletes.
Wc3...Ha kiadnának hozzá végre egy natív widescreen uptatet továbbra is játszanék vele, mert imádom. Tudom, hogy registry ben lehet b*sztatni a felbontást de a "laposított" játék nem igazán jön be(4:3 -> 16:10) :/
Holott a wc3 grafikája bõven frankó(lenne) még mai szemmel is.
Tudom nem a grafika a lényeg, de engem zavar sajna.
bélanéni: Féltem, hogy rosszul fogok fogalmazni és úgy látom ez be is igazolódott <#idiota>#idiota> Szóval nincs baj a hangokkal sõt! Isteniek, de amikor annakidején SC1 eztem , csengett még másnap is a fülemben jópár egység hangja , most leírom, hogy "Carrier Has arrived..." aki SC1 ezett annak a fülében van a hangja, annyira "egyedi"..Mint pl a terminator2 bõl a "Hasta La Vista Baby" Na ezt a tökéletességet sc2nél még nem érzem, de tény hogy nagyon keveset játszottam még vele.
De akkor már megnézem, mint tud az SC1 <#wilting>#wilting>
Én nem tudom, nem akarok flémet kelteni de ma unalmamban megnéztem egy C&C4 gameplay videót...hát baz....(kérem vissza azt a 2 percet az életembõl kedves EA )."
Gondolom te sem technikai értelemben (shaderek, DX10, DX11, stb...) gondolod, hanem hogy MINDEN k*rvára a helyén van. Én minden Blizzard játéknál (na jó, talán a WC3-nál nem 100%-ig) ezt érzem. A Blizzard úgy fejleszt, hogy egy 2-3 éves gépen is szépen elmenjen a játékuk, tehát ne kelljen feltétlenül új gép, de iszonyatosan sokat tervezik a design-t és szöszmötölnek rajta, 6x kidobják a kukába és full újrakezdik ha kell, amíg az összes "fejesnek" nem tetszik. Én az SC2-nél ezt teljes mértékben átérzem. Amikor játszok, azt érzem, hogy rohadtul egyben van, nincs egy idegesítõ vagy zavaró elem, rohadtul olyan amilyennek lennie kell. Szerintem gyönyörû a kivitelezés, de ennél a játéknál ez valóban másodrangú kérdés. Bár szerintem azért minden mindre hatással van, tehát ha gagyibb lenne akkor az élmény sem lenne akkora.
Most nem tudom ez annak tudható e be, hogy évekig hallgattam azt, de határozottan jobban tetszenek.
Persze az SC2 ben is frankók a hangok, de SC1 ben Etalon...
szerk.: Itt a videó: sc1 vs sc2 hangok
Én amúgy (sajnos) egyre jobban kedvelem a protosst, most hogy játszogattam kicsit AI ellen, pedig küzdök ellene, egyelõre csak a Zerggel szeretnék játszani, de annyira jól megvan csinálva a Protoss, hogy nem igazán tudok ellenállni <#idiota>#idiota>
Amikor megjelenik 3-4 Carrier a kis interceptoraival, Mothershippel a háttérben alattuk meg az immortálok mmmmmmmmmmmmm....és még van aki azt írja rá, hogy ronda a játék...hát baze...
Én nem tudom, nem akarok flémet kelteni de ma unalmamban megnéztem egy C&C4 gameplay videót...hát baz....(kérem vissza azt a 2 percet az életembõl kedves EA <#wilting>#wilting> ).
Köszönöm a válaszokat. Igen ö.
Az örtornyok sebzését nem lehet valahogy megnövelni? Mert a ikon ami jelzi a sebzését, ott van hogy 0. szinten van. És nektek melyik a kedvenc fajotok?
Terran: Legtöbb játékba "ök" vannak, igy számomra unalmas.
Protoss: drága😄
Zerg:ök a kedvenceim, és a sc2ben már az ultralisk is "eltud bujni". Amikor a föld alatt vannak, akkor látja öket mindenki, vagy csak a detekorok? Illetve, azok a zöld guruló kamikázék is szimpatikusak. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egy apró bugot megjegyeznék azért. Ha lazylauncherrel indítod a játékot és AIval játszol(nekem 6.0 van fenn) játékon belüli restart után elb*ssza a menü bindjeit, de a játékon belüli hotkeyek mûködnek.
Nem tudom ez csak nálam jelentkezik e, de már az elõzõ hotkeynél is találkoztam ezzel.
Mondjuk engem nem érint, mert menü be van lõve és F10ek után már úgyis csak játszani akarok nem állítgatni.
Játék újraindításkor(újból lazylaunch pl.) természetesen a menü is visszaáll eredeti állapotba(magyarul a lustábbaknál jelentkezik mint én, akik nem indítják lejátszott meccs után teljesen újra a játékot <#idiota>#idiota> ).
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa