StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lost temple-n amint kiexpeltem valahova, máris ott termett a madaraival
amúgy egy nagyon szar játékos volt. elején 6 pool rusholt, amit megfogtam, aztán nem csinált semmit, csak hive-ot (persze azt igen, ami ehhez kellett) és egy spire-et, aztán körbe-sunkolta a hive-ját^^
amikor már 5-ször játszottuk el azt, hogy én megindultam a probe-val expelni, õ meg útközben lekapta, kiléptem a p*csába -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ne légy hülye 😉
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gamestar jóvoltából:
"Szia!
Örömmel értesítünk, hogy bekerültél a hetven szerencsés közé: nemsokára már száguld is feléd a béta-kulcs a StarCraft 2-höz, illetve Te is a StarCraft 2-es alodalunk szerkesztõi közé fogsz tartozni!"
Kérdés: ez a blogozás mibõl áll?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Oké ott van a Heroes Of Newerth is, de azért mégis csak más érzés blizzard játék alatt "dotázni". Tisztább szárazabb érzés a babának...Ja az egy másik reklám...<#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A héten tényleg jön a map editor, de azt olvastam, hogy az elkészített pályákkal egyelõre nem lehet játszani majd battle.net en csak a teljes verzióban majd.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
sc2.hu-n talán kapok, bár ott is a véletlenszerü kiosztásra számithatok csak, mert egyik versenyen sem vettem részt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval perpill ha lenne kulcsotok se lenne öröm és boldogság.
Egyébként nagyokosok írták, hogy adatbázis probléma van. Tehát a béta teszterek nevei az adatbázisban nincsenek indexelve ezért fordul elõ, hogyha változik a sorrend, akkor vagy úgy érzékeli mintha még semmit nem játszottál volna vagy egyszerûen másnak az accountjára léptet be stb..Kérdés, hogy blizzard dolgozik e már a dolgon. Aztán lehet nem ez a gond, de ezt hallottam, végülis logikusan hangzik.
várom a béta kulcsot...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
lejátszottam egyet, erre eltûnt a felirat (4 match remaining), és nem tudok semmit csinálni :Sx2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.